DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Fredag 24/4

24 April 2020 - 12:29

Det är efter gårdagens favoritparad i Gävle en härlig DubbelJackpot på 8 miljoner kronor när V64 spelet ska avgöras på Åby ikväll och här nedan så följer min lösning av omgången.

En fantastisk kväll väntar när fyraåringarna ska göra upp i uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal och Konung Gustaf V:s Pokal där finalerna avgörs på Åby 9 maj. De tre främsta i varje lopp går vidare till final bland stona och de fyra främsta bland hingstarna.

Jag spikar endast 4 Don Fanucci Zet i V64-5 som har tagit sex vinster på åtta starter hittills i karriären och till det kan vi även lägga en tredje- och en fjärdeplats. I årsdebuten näst senast så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen drog han undan till en säker seger med sparade krafter.

Gången efter det i ett V75 lopp på Romme i påskhelgen så svarade han för en mycket vass insats. Han klev då fram i dödens på den ledande L.L.Royal med varvet kvar och knäckte ledaren på den sista bortre långsidan och länsade sedan undan till en fullständigt överlägsen seger. Nu blir det ett tuffare prov för honom eftersom det är betydligt hårdare motstånd än tidigare men så bra som han har varit på slutet så tror jag han blir svår att stå emot. Vinnarodds 2.25 bet365.

V64 Tips Åby Fredag 24/4
V64-1 1,3,5,6
V64-2 9,10
V64-3 2,3,4,5,11
V64-4 2,5,8
V64-5 4 Don Fanucci Zet
V64-6 1,2,5,9,10

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Fredag 24/4
DD1: 4 Don Fanucci Zet
DD2: 1,2,5,9,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Uttagningslopp Drottning Silvias Pokal över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Mellby Harissa avslutade starkt till andraplatsen bakom Alaska Kronos i ett försök till Oaks ifjol. I den efterföljande finalen slutade det sedan med ett galoppmisslyckande. I årsdebuten senast så tryckte hon sig till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så dansade hon sedan undan till en klar seger. Med lopp i kroppen så kan hon vara ännu bättre nu och med en offensiv Robert Bergh i vagnen kan det bli tidig ledning på nytt och från spets så blir hon inte lätt att plocka ner.

5 Dontlooseallmoney har två lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro. Hon blev oplacerad i ett Margaretalopp som Alaska Kronos vann i comebacken och senast spurtade hon bra till tredjeplatsen bakom Ganga Bae och Mascate Match. Kan Jim Oscarsson hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så har hon en härlig avslutning att ta till och kan då dyka upp långt framme igen.

1 Diana Zet segrade i Oaks ifjol och har nu årsdebuten avklarad. Hon visade inget extra då och slutade oplacerad i nyss nämnda Breeders' Crown lopp som vanns av Ganga Bae. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara mycket vassare nu fast innerspåret är inte optimalt för hon är inte så startsnabb att hon kan hålla någon ledning men Örjan Kihlström försöker nog att ta sig loss i ett tidigt skede och kan hon då sitta i en bra position när det ska avgöras så tror jag hon är med och gör upp om segern.

6 Mad Princess var ute i ett litet fält på Jägersro i comebacken senast. Hon avslutade då plusbetonat men hon fick aldrig tag i Sashay My Way som vann loppet från ledningen så hon fick nöja sig med andrapriset. Kan Peter Untersteiner som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kriga om en finalplats.

Min Vinnare: 3 Mellby Harissa
Spets efter 500m: 3 Mellby Harissa
Skrällen: 2 Sideslip
Ranking: A 3,5 B 1,6,2,8,4,9 C 7,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Uttagningslopp Konung Gustaf V:s Pokal över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Power hade ett strålande fjolår med 9 segrar och 3 andraplatser på 15 starter med vinsten i Kriteriet som höjdpunkt. I årsdebuten kördes han avvaktande och fick aldrig någon lucka och blev fast med rubbet kvar i rygg på Upset Face som vann från ledningen. Utgångsläget här är inte det bästa men kan Robert Bergh få till en bra styrning här så blir han svår att stå emot när han sätter in slutstöten.

9 Admiral As har åtta vinster på tio starter i karriären och han är ännu obesegrad felfri. I årsdebuten näst senast så klev han fram utvändigt om den ledande Jori Boko ut på slutrundan och hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Gången efter det så tog han över ledningen i ett tidigt skede och kunde sedan gå undan till en ohotad seger från den positionen för en bra spurtande Click Bait. Nu får han attackera bakifrån men kan Ulf Ohlsson hitta en bra rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och kan då blanda sig i segerstriden.

I övrigt kan nummer 8 Click Bait som avslutade vasst till andraplatsen bakom Admiral As näst senast vara tänkbar. Gången efter det fick han vandra i dödens på Bon Ego som vann från spets på en kladdig bana och det blev för tufft så han fick nöja sig med tredjepriset. Han kan öppna riktigt fort vid laddning så kostar det inte alltför mycket kraft att nå till spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 10 Power
Spets efter 500m: 8 Click Bait
Skrällen: 8 Click Bait
Ranking: A 10,9 B 8,3,2,7,6,4 C 1,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Uttagningslopp Drottning Silvias Pokal över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Grande Diva Sisu fick vandra utvändigt om Sharp Dream senast och gjorde det bra men hon kom aldrig förbi så det slutade med en andraplats på en fin tid. Per Nordström har bra snurr på stallet nu vilket vi såg i onsdags när det blev vinster i Vårfavoriten på Solvalla både för ston och hingstar/valacker. Hon kan kliva iväg bra från start så kommer hon till spets så körs hon nog i den positionen och då kan det räcka långt.

4 Golden Tricks hade innerspår bakom bilen i Sverigedebuten senast och det blev inte bra för hon gjorde bort sig med galopp kort efter start. Hon hade problem med tempot som bilen körde i för det går mycket långsammare här jämfört mot USA. Hon värmde annars bra och hon har tränat rätt så bra efteråt meddelar man från stallet så kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering.

11 Waiting Hill Hall är jämn och säker. På tio starter hittills så har det blivit sex vinster och lägg där till två andraplatser så hon är ofta långt framme. Hon debuterade för Thomas Uhrberg i ett V75 lopp på Jägersro senast och då gick hon en stark sista långsida och plockade ner den ledande Benellie och stod även emot en mycket vasst avslutande Karamel Hill till seger. Tråkigt utgångsläge nu men blir det lite tempo på tillställningen så är hon inte borta.

5 Amelie Grif galopperade i ett lopp med endast tre motståndare i senast men gick rätt bra efteråt. Kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon vara vassare med det loppet i kroppen och nu är det anmält barfota runt om och det kan bli ett lyft i rätt riktning.

2 Global Amazone kommer ut i första starten sedan augusti ifjol så hon är lite svårbedömd efter så lång frånvaro. Hon blev dock trea i en E3 final som vanns av Mascate Match ifjol så hon har gott kunnande och är hon inte alltför ringrostig här så kan hon vara med och hugga om en fin placering direkt i comebacken.

Min Vinnare: 3 Grande Diva Sisu
Spets efter 500m: 3 Grande Diva Sisu
Skrällen: 2 Global Amazone
Ranking: A 3,4 B 11,5,2,6,7,9 C 8,1,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Uttagningslopp Drottning Silvias Pokal över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Ganga Bae har varit strålande bra i årets båda starter. I comebacken i ett Margaretalopp på Solvalla näst senast så hade hon spår 12 bakom bilen och hamnade i femte utvändigt innan hon vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och via en sylvass avslutning så var hon inte långtifrån segern men Alaska Kronos som satt i ledningen lyckades hålla undan.

Senast så tog hon ledningen efter en bit och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Iskallt läge här men med en offensiv Jorma Kontio i vagnen är ett offensivt upplägg att vänta och blir hon släppt till ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så blir hon inte lätt att plocka ner. Hon är stark och tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas fast hon är inte toppad till den här starten och hon tävlar troligen med skor meddelar Stefan Melander.

2 American Hill fick inte aktionen att stämma senast och galopperade bort sina möjligheter. Gången innan det var hon strålande när hon körde sig till ledningen och dundrade på där framme i täten och tog en förkrossande seger. Hon har gott ett bra jobb inför den här starten och hon testades då i jänkarvagn och det fungerade väl så det blir troligen så till loppet nu och med en fin resa i den främre träffen här så kan hon vara med och utmana om segern.

5 No Limit Queen har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen nu så kan hon vara vassare till den här starten. Kan Björn Goop slinka ner i ett vettigt slagläge och hitta en bra rygg att gå i under slutrundan innan attacken sätts in så kan hon ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 8 Ganga Bae
Spets efter 500m: 8 Ganga Bae
Skrällen: 5 No Limit Queen
Ranking: A 8 B 2,5,9,3,6,1 C 10,7,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Uttagningslopp Konung Gustaf V:s Pokal över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Don Fanucci Zet som har tagit sex vinster på åtta starter hittills i karriären och till det kan vi även lägga en tredje- och en fjärdeplats. I årsdebuten näst senast så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen drog han undan till en säker seger med sparade krafter.

Gången efter det i ett V75 lopp på Romme i påskhelgen så svarade han för en mycket vass insats. Han klev då fram i dödens på den ledande L.L.Royal med varvet kvar och knäckte ledaren på den sista bortre långsidan och länsade sedan undan till en fullständigt överlägsen seger. Nu blir det ett tuffare prov för honom eftersom det är betydligt hårdare motstånd än tidigare men så bra som han har varit på slutet så tror jag han blir svår att stå emot.

Vid gardering kan nummer 6 Ultion Face som såg fantastisk fin ut i comebacken i ett Margaretalopp på Solvalla när han vann lätt från spets vara tänkbar. Kan Adrian Kolgjini hitta till ledningen utan ödsla alltför mycket kraft så stiger hans chanser här men det är långt ifrån säkert eftersom nummer 3 Tabasco C.D. som är riktigt snabb iväg har ett bättre läge och får han svar om ledningen så blir det tuffare att räcka till.

3 Tabasco C.D. kom med en mycket vass spurt och fångade in Arnie Express till seger kort före mål i årsdebuten senast. Han är väldigt startsnabb och jag tror att han tar ledningen till en början men det är inte omöjligt att man väljer att släppa för det finns ju open stretch att tillgå fast oavsett så borde han kunna få ett passande lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 4 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 3 Tabasco C.D.
Skrällen: 8 Surf'n Turf
Ranking: A 4 B 6,3,9,5,2,8 C 10,7,1
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Uttagningslopp Konung Gustaf V:s Pokal över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Upset Face gav ett härligt intryck vid vinsten i årsdebuten senast. Han vann då mycket lätt från ledningen och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att siktet är inställt på spets igen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan han bli svår att plocka ner. Blir det inte ledningen så kanske det kan bli rygg på ledaren istället och då kan han bli farlig via open stretchen till slut så oavsett så ska han räknas tidigt.

1 Green Manalishi ska ut i en mycket intressant debut på svensk mark. Han kom till Stefan Melander i ett mycket fint skick och han meddelar att han har gjort tre träningspass varav ett lite hårdare och det finns inget att klaga på. Han är lite svårbedömd över distansen och bilen går saktare här än i USA men kliver han iväg i rätt gångart så kan han nog öppna rätt så vettigt och med ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka långt.

10 Gulfstream Am var riktigt läcker att skåda i årsdebuten senast. Han dundrade då på i ledningen och vann mycket lätt med krafter sparade. Han är ännu obesegrad felfri efter sju starter men har fått ett tråkigt läge här fast får han lite hjälp med tempot så biter hans avslutning bra till slut och då kan han komma in i matchen.

5 Aetos Kronos hade ett fint fjolår där han bl.a. segrade i Treåringseliten på Solvalla och dessutom båda E3 finalerna. Nu handlar det om årsdebut och det snabbaste han har gått är 14,5 i 1600 meter för i övrigt har det mest varit lugna farter meddelar Jerry Riordan. Kan Örjan Kihlström få till en bra styrning här så kan han dyka upp i segerstriden direkt i comebacken.

9 Kinky Boots var väldigt bra vid vinsten trots en tung löpning näst senast. Gången efter det så avslutade han klart bra men han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Tabasco C.D. som drog det längsta strået den gången. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 2 Upset Face
Spets efter 500m: 2 Upset Face
Skrällen: 9 Kinky Boots
Ranking: A 2,1 B 10,5,9,4,3,11 C 6,7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming