DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 11/6

11 Juni 2020 - 12:19

Kvällens V64-tävlingar avgörs på Åby. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 6 Zarina Bi i den tredje avdelningen och 4 G.R.Winnie i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Åby Torsdag 11/6
V64-1 2,5,9,11
V64-2 3,9,11
V64-3 6 Zarina Bi
V64-4 4 G.R.Winnie
V64-5 Alla
V64-6 1,2,7,12

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 11/6
DD1: 4 Hummer Scott
DD2: 1,2,7,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS ÅBY TORSDAG 11 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Junisprintern över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 M.T.Mighty Winner blixtrade till spets från samma utgångsläge i det senaste loppet och han vann sedan enkelt efter en snabb avslutning. Med den startsnabbheten han besitter så kan det bli tidig ledning igen och från spets så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen. Skulle han få lite tryck på vägen så är det inte säkert att han håller hela vägen så jag vill ha med ett par hästar till.

2 Zecchinodoro F.K.S gjorde Sverigedebut senast. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Ferrari River och han plockade ner denne men han kunde inte stå emot Louie Brodde som avslutade starkt och han fick även släppa Global Unspoked som spurtade bra på open stretchen förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han gick med skor då men nu är det anmält barfota runt om och kan Peter Ingves få till en bra styrning så kan han vara långt framme igen.

9 Guillaume Boko var ute i en stenhård final i bronsdivisionen som vanns av Seismic Wave senast. Han stumnade då och slutade oplacerad. Han kom med en stark avslutning till seger i försöket gången innan det så kan Björn Goop servera honom en fin resa så har han en vass spurt att tillgå och då kan han blanda sig i segerstriden igen.

11 Can Lane gjorde det bra när han vann från ledningen över aktuell distans i årsdebuten för fyra starter sedan. Gången efter det så spurtade han starkt från kön i ett V75 lopp på Jägersro och då räckte det till en tredjeplats bakom Prosperous som vann det loppet. Efter det har han inte riktigt fått till det och har ett tufft utgångsläge över den korta distansen här. Får han en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 5 M.T.Mighty Winner
Spets efter 500m: 5 M.T.Mighty Winner
Skrällen: 4 Yippie Chic
Ranking: A 5,2 B 9,11,4,3,1,6,7 C 10,8,12

V64-2
Ett Uttagningslopp Summer Meeting Talents sponsored by Melander Stable - K150 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 11 Hurricane N.L. har vunnit 7 av 20 starter hittills och kommer nu ut i första starten i Sverige och han är en aning svårbedömd efter lång frånvaro. Jeroen Engwerda har haft härliga framgångar med de hästar han har tagit ut på svensk mark så även om han inte har startat på länge nu så tror jag att han blir att räkna med här. Stämmer det lite med positionerna på vägen så kan Daisy Palings styrning bli svår att stå emot över upploppet.

3 He Is In var inte som bäst i comebacken i ett Klass II försök och slutade oplacerad bakom Dwayne Zet som vann det loppet senast. Trevligt utgångsläge nu och med ett lopp i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kan Sofia Bjärgestad som sitter upp bakom hästen nu hitta en vettig position och eventuellt komma till ledningen så stiger chanserna och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

9 Schönbrunn öppnade fort och tog ledningen men släppte sedan till Dali Pagadi och sedan så hängde han med okej som fyra bakom denne senast. Han kom med en bra spurt till seger för tre starter sedan. Kan Tyler Mifsud få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en ny seger.

Min Vinnare: 11 Hurricane N.L.
Spets efter 500m: 3 He Is In
Skrällen: 1 My Little Sparrow
Ranking: A 11,3,9 B 1,5,6,2,7,4 C 12,8

V64-3
Ett Uttagningslopp Summer Meeting Mares-Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Zarina Bi som tog sex vinster på åtta starter i Alessandro Gocciadoros regi. Hon skulle ha startat i ett V75 lopp på Örebro i början av maj men hon fick då utstå två stycken enhandare i uppvärmningen inför loppet och kunde sedan inte starta. Hon debuterade i ny regi för Björn Goop senast och det slutade på bästa vis med en rätt enkel seger. Med ett lopp i kroppen nu så är hon knappast sämre så kan Björn Goop slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in tror jag hon blir svår att stå emot.

Vid gardering kan 2 Vinci I.M. som är i fin författning och hon gick i mål med en del krafter kvar som trea i ett lopp som vanns av Award Kronos senast. Hon är snabb från start och har ett mycket passande spår så här tror jag att hon kan komma till ledningen och då kör nog Peter Untersteiner i den positionen så länge lampan lyser och skulle då den klara favoriten ha en sämre dag eller göra bort sig så kan det kanske räcka hela vägen till seger.

12 Rexine har vunnit hela 10 av 17 starter i karriären. Sist hon gästade Åby i ett försök till Diamantstoet så kördes hon offensivt till ledningen och hon höll sedan klart godkänt även om hon fick släppa Sharp Dream som spurtade in till seger och Zanzibar Wise As plockade andraplatsen förbi sig så hon fick nöja sig med tredjepriset. Här står hon tufft placerad men om det löser sig lite med positionerna så kan hon vara långt framme igen fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Zarina Bi
Spets efter 500m: 2 Vinci I.M.
Skrällen: 2 Vinci I.M.
Ranking: A 6 B 2,12,5,9,7,11,10 C 4,3,8,1

V64-4
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 G.R.Winnie som har inlett karriären på ett bra vis med 4 vinster på 6 starter. Senast så var det tidig ledning och hon fick sedan bestämma en del och hon gick sedan undan till en ohotad seger i en snabb avslutning. Hon var struken för att hon var ej i tävlingsmässigt skick gången innan det så med lopp i kroppen nu så tror jag hon är klart förbättrad till den här starten. Hon kan kliva iväg bra från början så kommer Victor Rosleff till ledningen här är mycket vunnet. Hon är dock inte beroende av ledningen för att hon ska ses med en god segerchans.

Vid gardering kan 5 Tyra Palema som gjorde en bra insats som tvåa i ett lopp som vanns av Mellby Happy senast vara tänkbar. Det var första starten på länge så hon är nog vassare med den genomköraren i kroppen. Hon kan öppna bra så här borde hon kunna nå en vettig position och då kan hon duga en bit mot det här gänget.

10 Mellby Happy kommer från en seger. På fyra starter hittills i karriären så har hon tagit två vinster och hon har ännu inte varit sämre än trea. Vid vinsten senast så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och sedan så blev det en rätt lätt seger från den positionen. Nu får Marc Elias chansen för första gången och klaffar det med löpningsförloppet här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

9 Vision d'Inverne fick en tung löpning i årsdebuten senast och var sedan slagen tidigt. Med en genomkörare i kroppen nu är en bättre insats att vänta här. Hannah Gustavsson som sitter i vagnen visade bra körhänder när hon vann lopp på Jägersro i tisdags. Hittar hon en hygglig position så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering igen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 G.R.Winnie
Spets efter 500m: 4 G.R.Winnie
Skrällen: 9 Vision d'Inverne
Ranking: A 4 B 5,10,9,8,1,2,3 C 7,6,11,12

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 4 Hummer Scott gjorde första starten på ett par månader i debuten på svensk mark senast. Han öppnade då bra och hamnade först i rygg på ledaren som sedan blev tredje invändigt med varvet till mål och sedan så tog han sig loss och kom med en stark avslutning men han fick aldrig tag i Nisse Sånna som vann från ledningen så det slutade med en andraplats. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Rejäl kuskförstärkning då Robin Bakker hoppar upp i sulkyn för första gången och från ett trevligt utgångsläge här så ska han räknas tidigt. Barfota bak den här gången.

3 Dali Pagadi blandar och ger. Han är inte att lita på men han var riktigt bra när han trummade på till seger från ledningen senast. Felfri nu så kan han öppna fort och kommer han till spets smärtfritt här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Sweetman vinner inte så ofta men senast var han riktigt bra. Han tryckte sig då till ledningen i ett tidigt skede och stack sedan undan till en ohotad seger över den korta distansen. Han är snabb iväg och kommer han till täten igen så kan han bli svår att fånga in. Inte säkert att han tar sig förbi alla de invändiga ekipagen men han kanske kan krypa ner i vinnarhålet om det är upptaget i ledningen och då kan han bli farlig via open stretchen till slut.

1 Inspector var knappt slagen som tvåa i ett lopp som vanns av Idreamicanfly senast. Han hade samma utgångsläge över aktuell distans då och var chanslös på ledningen så innerspåret är allt annat än bra för honom för han är inte speciellt startsnabb så det luktar tredje invändigt här. Skulle han hitta loss i god tid före mål så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Macro Star är helt borttappad av spelarna i nuläget. Han var vin vid två raka segrar på Åby i april. Efter det har det blivit två misslyckade insatser i Danmark. Spår lite långt ut på vingen nu så det finns risk att han hamnar på vingel här men skulle det lösa sig så är han mycket intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Hummer Scott
Spets efter 500m: 3 Dali Pagadi
Skrällen: 8 Macro Star
Ranking: A 4 B 3,5,1,8,9,7,10,11,2 C 6,12

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Uttagningslopp Summer Meeting Halmstad över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Night Hall debuterade i ny regi för Björn Goop senast. Han hade då ett uselt läge över sprinterdistans men han fullföljde starkt i spåren och räddade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Volare Gar före Zodiac Dany Grif. Klart bättre läge nu och han kan nog öppna rätt så vettigt men det är inte säkert att det blir ledningen för det finns ett par startsnabba hästar utvändigt men en fin löpning i den främre träffen borde det kunna bli och då kan han farlig över upploppet.

7 Tengil Face gjorde bort sig med en startgalopp i Harper Hanovers lopp senast. Gången innan det så ledde han länge men han fick ge sig kort före mål mot Electrical Storm. Han är van vid tufft motstånd och möter enklare motstånd nu. Han är rätt snabb iväg och han kanske kan få ta över ledningen i ett andra skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte ledningen så är han stark och rejäl och han kan vinna från dödens om det skulle bli aktuellt.

12 Moneykeeper debuterade i ny regi för Robert Bergh senast. Han fullföljde då klart godkänt som tvåa bakom Armagnac som ledde loppet från start till mål. Lopp i kroppen nu men ett jobbigt utgångsläge. Kan han få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så har han en härlig avslutning att tillgå och då kan han blanda sig i segerstriden här. Han är anmäld barfota runt om nu.

2 Dream Night Palema är en klart duglig häst som kommer ut i första starten sedan april ifjol så det kan saknas en del till toppformen. Han har lämnat Pär Hedberg och är numera i träning hos Linus Svensson. Han gjorde det bra i kvalloppet nyligen och från ett passande utgångsläge här så tror jag han kommer göra ett bra lopp direkt i comebacken och då kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 1 Night Hall
Spets efter 500m: 7 Tengil Face
Skrällen: 2 Dream Night Palema
Ranking: A 1 B 7,12,2,3,6,4,11 C 9,10,8,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming