DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 12/12

12 December 2019 - 12:32

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 7 Ibelieveinamerica som har ett lopp i kroppen efter tre månaders frånvaro. Han är van vid att möta tuffare motstånd än det här och han har vunnit nästan var tredje start hittills. Här står han med 40 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten men om Mattias Alm som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i och det blir bra tempo på tillställningen så biter hans avslutning bra och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

V64-1 1,2,5,8
V64-2 1,4,5,11,12
V64-3 4,6
V64-4 3,4,5,7,9
V64-5 3,4,6
V64-6 7 Ibelieveinamerica

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,4,6,8
DD2: 7 Ibelieveinamerica

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Knutsson Rising Star Cup - Lärlings-/Ungdomsserie, Final 1 2019 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Imagine Boko var mycket duktig vid vinsten när han krigade ner den ledande Bordeaux Doc från utvändig position i ett V75 lopp på Jägersro senast. Nu ska han ha ett lopp i kroppen inför V75 finalen på Annandag Jul och från ett fint utgångsläge här så sitter Dwight Pieters som kör hästen bra till i den främre träffen omgående så han ska räknas tidigt här. Han brukar tävla barfota runt om så skor nu är nog ett litet minus, 5 Ingo kommer med formen på topp. Han hade två raka segrar innan han senast fastnade med en del sparade krafter i ett V75 lopp som vanns av Franklin Face. Christoffer Eriksson har väldigt bra form på stallet och han kan öppna rätt så bra så om Gustav Johansson som sitter upp bakom hästen kan komma till ledningen utan någon större strid så kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Nordmann vinner inte så ofta och är oftare tvåa än först i mål. Från det här läget blir han troligen över från start men om han kan hålla upp ledarryggen eller få tredje invändigt så kan det bli en vilsam resa fram till upploppet och då kan han få chansen via open stretchen till slut och då kan det vara läge för en seger, 8 Vagabond Vik gick en bra avslutning till seger för tre starter sedan. Dåligt läge här och han är bäst när han får tävla barfota fram så att han måste gå med skor nu är ingen fördel men om Henna Halme som kör hästen kan hitta en vettig position och kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en härlig speed som biter bra till slut.

Min Vinnare: 2 Imagine Boko
Spets efter 500m: 5 Ingo
Skrällen: 6 Snobben C.D.
Ranking: A 2,5 B 1,8 C 6,3,4,7,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Amatörlopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Vision D'Inverne var tidigare hopplöst osäker, men Robert Bergh verkar ha hittat nyckeln till att få henne att trava. Efter att ha galopperat i debuten för sin nuvarande tränare så har hon nu plockat tre raka segrar. Här körs hon av rutinerade Håkan B Johansson och med en fin resa i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt. Hon är dock väldigt stor favorit och med den galopphistoriken hon har så vill jag ha med ett par hästar till, 12 D.H.H.Caviar Hall är en annan häst från Robert Berghs stall. Hon har också dragits med en del galopper men har skött sig på slutet och hon avgjorde på ett bra vis till seger senast. Dåligt läge här men ett par strykningar underlättar en del och skulle hon behaga att gå felfritt på nytt så kan hon utmana om en framskjuten placering. Skor nu är dock ett frågetecken då hon har tagit samtliga tidigare vinster på barfotabalansen, 1 Sephora har lämnat Björn Goop och gör nu debut i ny regi för Håkan K Persson. Från ett trevligt utgångsläge här kan hon öppna rätt så bra och kan då få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli farlig via open stretchen till slut.

5 Queen Neo har haft lite problem med sin hals och har inte startat på ett par månader. Hon känns som hon ska i träningen meddelar man från stallet och Peter Untersteiner brukar ha sina hästar väl förberedda när de kommer till start. Här kanske hon kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Donna De La Creme galopperade bort sina möjligheter senast men gången innan det så hängde hon på godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Amazing Lane. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 4 Vision D'Inverne
Spets efter 500m: 5 Queen Neo
Skrällen: 11 Donna De La Creme
Ranking: A 4 B 12,1,5,11 C 9,6,8,3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Vikens High Yield gör en mycket intressant debut i ny regi för Robert Bergh. Han har hög grundkapacitet och var bland annat finalist i Kungapokalen ifjol. Skor är han van vid att tävla med och Robert Bergh med Love You avkomma har vi sett med framgång tidigare så jag tror han är väl förberedd till den här starten och kan då blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här, 6 Cobbys Olifant kommer med fin form och är härdad mot hårdare motstånd än det här. Han är snabb från början och från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 1 Vischio Holz som var duktig när han vann över den långa distansen för fyra starter sedan vara tänkbar. Senast var han dock klart sämre men det kan ha varit banan som han inte trivdes på. Lång distans passar honom och skulle han tävla på topp så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 6 Cobbys Olifant
Skrällen: 7 Amphibian Madness
Ranking: A 4,6 B 1,2,5,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Knutsson Rising Star Cup - Lärlings-/Ungdomsserie, Final 2 2019 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Armour As var riktigt läcker vid två raka segrar i Italien. Nu är det debut i ny regi för Jerry Riordan och det har gått ett par månader sedan det senaste framträdandet men från ett bra läge här så kan han bli att räkna med direkt för sin nya tränare om Max Karlsson som kör hästen kan servera honom en fin resa, 5 Arvid S.H. kördes till ledningen efter 700 meter och fick bestämma en del där framme och höll godkänt till andraplatsen bakom Springbank senast. Med spetsläge på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här, 9 He Is In kom med en rapp spurt som tvåa bakom Conrads Massiv näst senast. Med en bra rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning och kan då vara långt framme här.

7 Schönbrunn har vunnit 11 av 25 starter i Österrike och gör nu debut på svensk mark för sin nya tränare Joakim Lövgren. Han är svårbedömd men kan Tyler Mifsud få till styrningen så kan det räcka en bit mot det här gänget, 3 Tresexton gjorde bort sig med en tidig galopp näst senast. Gången efter det så fick han sin revansch när han plockade ner sitt motstånd till seger. Felfri nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och då har han en bra avslutning när Gustav Johansson väljer att sätta in attacken och kan då utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 4 Armour As
Spets efter 500m: 5 Arvid S.H.
Skrällen: 9 He Is In
Ranking: A 4,5 B 9,7,3,8,2,1 C 10,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Cheap Thrills drog på i ledningen i högt tempo och höll tappert till andraplatsen bakom Ranch Steady Go näst senast. Gången efter det var han inte riktigt lika bra men med lopp i kroppen nu och en offensiv Claes Svensson i vagnen här så tror jag han är ute efter ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet så han ska räknas tidigt här, 3 Easy Winner galopperade på väg mot ledningen senast men stod efter det för en stark upphämtning till tredjeplatsen bakom Gigantic Star. Skulle han lyckas hålla ordning på benen den här gången så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Photo Creation kommer med två raka segrar hemma i Norge. Nu ställs hon mot hingstar och valacker men om Kristian Malmin som kör hästen kan servera henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget också.

Min Vinnare: 6 Cheap Thrills
Spets efter 500m: 6 Cheap Thrills
Skrällen: 8 Rosie Access
Ranking: A 6 B 3,4,8,1 C 12,10,5,11,9,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett B-Tränarlopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Ibelieveinamerica som har ett lopp i kroppen efter tre månaders frånvaro. Han är van vid att möta tuffare motstånd än det här och han har vunnit nästan var tredje start hittills. Här står han med 40 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten men om Mattias Alm som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i och det blir bra tempo på tillställningen så biter hans avslutning bra och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 1 Floydside Am som står ensam på startvolten och har möjlighet att leda loppet väldigt länge vara tänkbar. Han har varit borta från tävlingsbanorna sedan februari så formen nu är ett frågetecken efter så lång frånvaro men med en bra löpning där framme i ledningen så kan det räcka en bit direkt i comebacken, 10 Mr Jäger vinner inte så ofta och är ännu utan seger i år. Han är stark och rejäl och kan bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Ibelieveinamerica
Spets efter 500m: 1 Floydside Am
Skrällen: 10 Mr Jäger
Ranking: A 7 B 1,10,4,2,12,8 C 6,5,11,9,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Colorado - Arizona
Ishockey - NHL - 1
1.84
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Barcelona - Bayern München
Fotboll - Champions League - 2
2.03
02:00  Washington - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
3.00
12:00  Shandong Luneng - Shenzhen
Fotboll - Super League - 2 asian hcp +1
1.88
16:00  Örebro - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.75
17:30  GIF Sundsvall - GAIS
Fotboll - Superettan - 1/1 ht/ft
2.40
18:00  Carolina - Boston
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.64
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
1.77
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - City ö11,5 fri
1.72
14:30  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.70
14:30  Falkenberg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.15
21:00  Sevilla - Manchester United
Fotboll - Europa League - Sevilla går vidare
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 14/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15 Aug
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 15/8 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Umåker Lördag 15/8
Insats: 600 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 16/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming