DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 14/5

14 Maj 2020 - 12:29

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här nedan så följer min lösning av omgången.

MISSA INTE att bet365 nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

Jag spikar i tre av loppen. Dels 7 Thai Sansa i V64-3 som vann på en låg 14-tid efter att körts till spets med 700 meter kvar av loppet och sedan stack hon undan till en överlägsen vinst senast. Hon känns jättefin i träningen efter det och Bo Westergaard hoppas och tror att hon kommer att duga bra i de norska årgångsloppen under året. Spår lite långt ut här men hittar hon ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in attacken så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Barfota runt om nu kan ge en extra växel. Vinnarodds 1.75 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-4 på 3 Vision d'Inverne som var riktigt fin vid tre raka segrar i slutet av fjolåret. Hon har gått bra banjobb inför den här starten och återkommer nu på tävlingsbanan efter lång frånvaro. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Robert Bergh gasar till ledningen och från spets här så tror jag hon blir svårstoppad. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få en fin löpning i den främre träffen och då kan hon bli farlig via open stretchen till slut. Vinnarodds 4.50 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Den tredje spiken kommer i V64-6 på 5 Bubble Effe som har inlett karriären fint med 4 vinster på 7 starter. Senast var det första starten i Sverige och då tog han hand om ledningen och från den positionen så höll han klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Magical Princess. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten.

Nu är det debut i ny regi för Riccardo Bianchi och han siktas mot ett Breederslopp på Solvalla lite längre fram men jag tror ändå han gör en bra insats här. Han är bara tre år och möter äldre hästar men han är startsnabb och hittar Peter Ingves en fin position här så tror jag han är med och gör upp om segern. Vinnarodds 6.25 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Åby Torsdag 14/5
V64-1 Alla
V64-2 Alla
V64-3 7 Thai Sansa
V64-4 3 Vision d'Inverne
V64-5 1,2,6,9
V64-6 5 Bubble Effe

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 14/5
DD1: 1,2,6,9
DD2: 5 Bubble Effe

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 9 Whipped Eggs landade i ledningen med 1500 meter kvar av loppet i årsdebuten och han vann sedan på ett bra vis från den positionen. Efter det har han gjort tre starter till och han har inte fungerat då och han har galopperat i samtliga. Han gick helt okej efter galoppen senast. Nu kliver han ner i klass och han är väldigt stark och trivs över den långa distansen så felfri här så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt.

4 Typheous Face har bara vunnit ett lopp i livet. Han stred tappert i ledningen näst senast men han fick ge sig mot Image Rapida så det slutade med en andraplats då. Senast så fick han inte aktionen att stämma. Den dryga distansen är passande så kommer han till ledningen smärtfritt så kan det räcka långt här om den stora favoriten skulle göra bort sig.

2 Goldstile har precis som tipsettan många galopper i raden men han skötte sig senast och då blev det en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Adrian's Fight. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan han hålla sig till rätt gångart så är han inte borta.

6 Digger Lord vinner inte så ofta men han kom med en positiv avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Walther På G. från ledningen senast. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen få gå med i en bra rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet och då kan det vara läge för en ny seger.

Min Vinnare: 9 Whipped Eggs
Spets efter 500m: 4 Typhoeus Face
Skrällen: 2 Goldstile
Ranking: A 9 B 4,2,6,8 C 5,1,7,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ladugårdsinredes Körsvensserie - omgång 7 - K75-lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat alla femton hästarna. 12 J.H.Respons gick till attack på den sista bortre långsidan och in på upploppet så hade han kopplat greppet på den ledande North Star Navi och han höll sedan undan till en säker seger senast. Här har han många hästar att runda men kan Oscar Uhrberg som kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Ace To Play blev störd till galopp i ett tidigt skede i Klass II finalen på Solvalla i slutet av mars som vanns av Takata. Efter det misslyckandet har han fått en paus men han gjorde många bra insatser innan det. Han blev tvåa bakom Martin Tooma i ett V75 lopp på Axevalla i februari. Han är startsnabb och körs av ordinarie kusk Isac Lindberg så hittar han ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka långt.

4 Zanna Jet är ny i Jerry Riordans regi. Nu blir det debut på svensk mark och hon har inte startat på ett par månader så formen är svårbedömd och hon kan behöva loppet. Hon har visat bra startsnabbhet i Italien så här tror jag Peter Arnqvist som sitter i vagnen gasar till ledningen och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

14 Te Amo Corazon kommer ut i första starten för Bo Westergaard. Han slutade tvåa bakom Custom Colt i Norskt Travkriterium ifjol. Han skulle ha startat i mitten på mars men åkte på en förkylning och fick strykas. Han är inte i toppform och kommer att behöva lopp i kroppen meddelar man från stallet men klaffar det med löpningsförloppet och blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

13 Chili Jordan gick en mycket vass upphämtning efter galopp senast. Det följde hon upp med att spurta ner sitt motstånd till seger förvisso i ett billigt gäng. Får hon smyga med i en bra rygg innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut.

7 Vulcano O.P. har gjort bort sig med två raka startgalopper. Skulle han sköta sig nu så kan han vara intressant om Dwight Pieters kan servera honom en fin resa.

Min Vinnare: 12 J.H.Respons
Spets efter 500m: 4 Zanna Jet
Skrällen: 7 Vulcano O.P.
Ranking: A 12,6,4 B 14,13,7,3,11 C 1,9,2,5,10,15,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Gothia Seafood Treåringserie - Stolopp - omgång 6 över 2140 meter. Jag har spikat nummer 7 Thai Sansa som vann på en låg 14-tid efter att körts till spets med 700 meter kvar av loppet och sedan stack hon undan till en överlägsen vinst senast. Hon känns jättefin i träningen efter det och Bo Westergaard hoppas och tror att hon kommer att duga bra i de norska årgångsloppen under året. Spår lite långt ut här men hittar hon ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in attacken så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

Vid gardering kan 4 Fiore som har inlett karriären på bästa vis med tre raka segrar på lika många starter vara tänkbar. Det är debut bakom bilen nu och tuffare motstånd än tidigare. Dessutom har hon inte startat på några månader så formen nu är svårbedömd men kan Ken Ecce servera henne ett passande lopp så kan hon dyka upp långt framme här också.

5 Highland Sisu gick riktigt bra som trea i ett lopp som vanns av Best In Show As näst senast. Gången efter det så hade hon ett svårt spår i volten och försvann med galopp direkt. Nu blir det autostart för första gången men det kan nog vara en fördel. Kan Stefan Persson som kör hästen få gå med i en vettig rygg fram till det ska avgöras så är hon stark den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Thai Sansa
Spets efter 500m: 4 Fiore
Skrällen: 5 Highland Sisu
Ranking: A 7 B 4,5,1,2,9,8 C 10,12,3,11,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 3 Vision d'Inverne som var riktigt fin vid tre raka segrar i slutet av fjolåret. Hon har gått bra banjobb inför den här starten och återkommer nu på tävlingsbanan efter lång frånvaro. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Robert Bergh gasar till ledningen och från spets här så tror jag hon blir svårstoppad. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få en fin löpning i den främre träffen och då kan hon bli farlig via open stretchen till slut.

Vid gardering kan nummer 7 Eros Zola som har övertygat i sina båda starter på Åby i år vara tänkbar. Han avgjorde på ett bra vis till en enkel seger näst senast. Det följde han upp med en vass avslutning som tvåa bakom Rick Ebbinges Velten Limelight senast. Kan Flemming Jensen hitta ner i en vettig position innan han sätter in attacken så kan han vara långt framme på nytt.

6 Global Agreement har tagit tre segrar på fem starter. Han var inte bra senast men det visade sig att han hade en infektion då så den starten kan vi glömma. Han har tagit alla sina vinster från ledningen så Peter Untersteiner provar säkert mot spets även här men det kan kosta en del att komma till täten och han är heller inte att lita på men skulle han få fuska bort en del av loppet i ledningen så stiger hans chanser.

Min Vinnare: 3 Vision d'Inverne
Spets efter 500m: 3 Vision d'Inverne
Skrällen: 12 Chili Volo
Ranking: A 3 B 7,6,9,12 C 8,11,4,1,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Cruzado Dela Noche Stoserie 2020 - omgång 3 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Envy Secret gjorde det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Lisa Lisieux näst senast. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Design Hastrup innan hon gick till anfall i den sista svängen och då plockade hon ner sitt motstånd på ett bra vis till seger.

Hon kan öppna fort så här tror jag det kan bli tidig ledning för Thomas Uhrberg och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner. Blir det inte ledningen så kanske det kan bli ett lopp i rygg på ledaren och då kan hon bli farlig via open stretchen till slut så oavsett så ska hon räknas tidigt.

9 Loes har startat sex gånger hittills i karriären. Tre vinster och tre andraplatser har det blivit. Hon kom med en härlig avslutning och fångade in den ledande Sweet Eloise till en knapp seger på Vaggeryd senast. Kan Carl Johan Jepson få lite draghjälp under slutrundan så har hon en vass spurt att tillgå och då kan hon bli att räkna med även mot det här motståndet.

6 Dixi vann enkelt på Åby för ett par veckor sedan. Hon fick då en perfekt löpning i andra utvändigt innan hon satte in attacken och avgjorde sedan lätt. Intressant med barfota runt om nu och kommer hon ner i en vettig position innan hon spelar ut speeden så fäller hon många hästar till slut.

1 Assinibola Downs blev femma i ett V75 lopp på Åby i februari som vanns av Green Mamba efter en invändig löpning. Med en fin resa här så kan hon överraska om hon får spara spurten fram till open stretchen så hon är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Envy Secret
Spets efter 500m: 2 Envy Secret
Skrällen: 1 Assinibola Downs
Ranking: A 2 B 9,6,1,5,7,10,3,12 C 8,11,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 5 Bubble Effe som har inlett karriären fint med 4 vinster på 7 starter. Senast var det första starten i Sverige och då tog han hand om ledningen och från den positionen så höll han klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Magical Princess. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten.

Nu är det debut i ny regi för Riccardo Bianchi och han siktas mot ett Breederslopp på Solvalla lite längre fram men jag tror ändå han gör en bra insats här. Han är bara tre år och möter äldre hästar men han är startsnabb och hittar Peter Ingves en fin position här så tror jag han är med och gör upp om segern.

Vid gardering kan 3 Key West Snapper som har svårt att sköta sig vara tänkbar. Felfri nu så kan han öppna bra och hittar Carl Johan Jepson till spets så körs han nog i den positionen. Han har 10 vinster på 31 starter så kunnandet är det inget fel på men han måste hålla sig till rätt gångart också.

7 Piteraq såg riktigt bra ut i ett uttagningslopp till Kungapokalen senast men motståndet var för tufft och han räckte inte till utan han slutade oplacerad där. Barfota runt om för första gången nu är intressant och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Yankee Eagle har verkligen hittat formen på sistone. Näst senast så fick han bestämma i ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Det följde han upp med en andraplats när han plockade meter för meter den sista biten men Veritas Grif som satt i ledningen höll undan till en knapp seger över Åmåls korta upplopp. Intressant utgångsläge nu så han kan få en fin resa i den främre träffen här och kan då vara långt framme igen.

Min Vinnare: 5 Bubble Effe
Spets efter 500m: 3 Key West Snapper
Skrällen: 9 Noble Dancer
Ranking: A 5 B 3,7,1,10,9,8,11 C 12,4,2,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming