DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 17/10

17 Oktober 2019 - 13:59

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Åby och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 6 HögstenaStalldräng som är en sexårig hingst som är inne på sin första tävlingssäsong. Han vann från ledningen näst senast och gången efter det så fick han endast ge sig mot en smygkörd Best Of All som tog sig förbi till en knapp seger. Han är snabb iväg så jag tror att Iina Aho som kör hästen har siktet inställt på ledningen här och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen.

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 10 Quite A Quality som svarade för en mycket vass insats senast efter ett par sämre insatser innan det. Han laddades då iväg rejält från start men fick inte ta över ledningen utan hamnade i dödspositionen fast trots bra fart under vägen så knäckte han ledaren på sista bortre långsidan och stack sedan undan till en klar seger. Nu är det lång distans men det klarar han och som ensam från springspår på tilläggsvolten så tror jag att Marc Elias som kör hästen kan få en bra start och då det bara är tre motståndare på startvolten så är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så är det hästen att slå men han har bra segerchans även från andra positioner om han är lika bra som senast.

V64-1 1,3,4,6
V64-2 3,7,10
V64-3 6 HögstenaStalldräng
V64-4 10 Quite A Quality
V64-5 Alla
V64-6 1,2,3,5,8

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2 Uappa Di Azzurra
DD2: 1,2,3,5,8

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Romero har inte startat sedan början av juni så formen nu är ett ett frågetecken men Conrad Lugauers hästar brukar prestera bra efter vila. Med bevisad startsnabbhet så tror jag att Marc Elias som kör hästen sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få bestämma som han vill i täten så kan det räcka till seger direkt i comebacken här, 3 Countdown Fougett gick en bra avslutning till tredjeplatsen efter en invändig löpning i ett lopp som vanns av Devs Dragon senast. Kan Markus Niklasson som kör hästen hitta ner i ett bra läge så kan han bli farlig via open stretchen till slut och han kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Great Winner har inte visat något extra på slutet. Senast orkade han inte från ledningen över lång distans inom V75 spelet och går nu ner en del i klass men här tror jag han får svårt att hålla upp ledningen fast om det löser sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget även om den korta distansen knappast är en fördel, 4 Havbergs Viking trivs över den korta distansen och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Romero
Spets efter 500m: 6 Romero
Skrällen: 4 Havbergs Viking
Ranking: A 6,3 B 1,4,9,12,2,10 C 7,11,5,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Il Duce Boko har kommit tillbaka starkt i ny regi för Conrad Lugauer och har gjort två starter efter ett drygt års tävlingsfrånvaro. Näst senast så vann han lätt från spets och gången efter det var han ute i ett rätt tufft lopp på Solvalla, och han gjorde det helt okej som trea bakom J.H.Respons och Fast Food Hanover. Här har han springspår och om Marc Elias kan pricka starten så kan det bli tidig ledning här och skulle han få trolla bort en del av loppet i täten så kan det räcka långt här men han är väldigt stor favorit på spelet så jag vill ha med ett par hästar till, 3 Suarez kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv för tre starter sedan och gick sedan undan till en överlägsen seger. Efter den fullträffen så har han inte lyckats lika bra men om Per Berg Thomsen som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 10 Corleone kommer med fin form och avgjorde ett billigt lopp från utvändigt ledaren näst senast. Han är stark och den långa distansen är passande och skulle den stora favoriten göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 7 Il Duce Boko
Skrällen: 10 Corleone
Ranking: A 7 B 3,10,1,5,9,2 C 4,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 HögstenaStalldräng som är en sexårig hingst som är inne på sin första tävlingssäsong. Han vann från ledningen näst senast och gången efter det så fick han endast ge sig mot en smygkörd Best Of All som tog sig förbi till en knapp seger. Han är snabb iväg så jag tror att Iina Aho som kör hästen har siktet inställt på ledningen här och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till spets så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen, vid gardering kan 3 Master Sea som vann med Klas Olsson i sulkyn näst senast vara tänkbar. Den kusken sitter upp bakom honom även den här gången och med en fin löpning i den främre träffen här så kan det räcka en bit här, 8 Snobben C.D. är inte helt att lita på även om han har skött sig på slutet och kan Dwight Pieters som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 HögstenaStalldräng
Spets efter 500m: 6 HögstenaStalldräng
Skrällen: 8 Snobben C.D.
Ranking: A 6 B 3,8,7,9,11,12 C 2,5,10,4,13
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 10 Quite A Quality som svarade för en mycket vass insats senast efter ett par sämre insatser innan det. Han laddades då iväg rejält från start men fick inte ta över ledningen utan hamnade i dödspositionen fast trots bra fart under vägen så knäckte han ledaren på sista bortre långsidan och stack sedan undan till en klar seger. Nu är det lång distans men det klarar han och som ensam från springspår på tilläggsvolten så tror jag att Marc Elias som kör hästen kan få en bra start och då det bara är tre motståndare på startvolten så är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så är det hästen att slå men han har bra segerchans även från andra positioner om han är lika bra som senast, vid gardering kan 7 Typhoeus Face som gick mycket bra efter galopp senast vara tänkbar. Från spår fyra i volten nu så finns det en klar galopprisk på nytt men om han skulle hålla ordning på benen så kan han vara långt framme här, 4 Bag's Simoni kommer närmast från en seger i ett billigt gäng. Löser det sig med positionerna här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 10 Quite A Quality
Spets efter 500m: 10 Quite A Quality
Skrällen: 7 Typhoeus Face
Ranking: A 10 B 7,4,6,8,1,2 C 5,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 2 Uappa Di Azzurra har visat fin form på slutet utan att räcka till seger men kan Christian Fiore som kör hästen servera henne en bra löpning och kan sitta i en vettig position fram till upploppet så är hon vass på speed och kan då blixtra till på open stretchen eller över upploppet till slut och kan blanda sig i segerstriden här, 7 Very Good Z.S. är ett italienskt nyförvärv som gör första starten för Magnus Dahlén. Han är startsnabb och med strykningen av Peder Mykla som var spetsbudet tidigare så tror jag vi får se Carl Johan Jepson i ledningen här och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till seger, 10 Höwings Unbeatable kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv senast och vann sedan från den positionen. Nu har han bakspår över kort distans men om Robert Bergh kan hitta en bra rygg att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet så kan han bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Liza With A Z. har visat fin form på slutet utan att få sätta nosen först. Nu har hon ett svårt läge men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge och det klaffar med positionerna så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 2 Uappa Di Azzurra
Spets efter 500m: 7 Very Good Z.S.
Skrällen: 8 Liza With A Z.
Ranking: A 2 B 7,10,8,4,6,1 C 9,5,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas


V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Fossens Wally gick starkt efter galopp näst senast och gången efter det så rundade hon sitt motstånd till seger. Hon kan öppna rätt så vettigt men jag tror att Magnus Jakobsson siktar på att hitta ner i vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan hon bli farlig via open stretchen till slut och hon ska räknas tidigt här, 2 Princess Corner är kvick den första biten och kan ta hand om ledningen här. Skulle Johan Untersteiner få strypa tempot där framme i ledningen så kan hon rinna undan till seger, 5 Ofelia O.E. gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast när hon startade i Breeders' Crown nere i Berlin utan att räcka till där. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara långt framme. Första gången barfota bak kan ge en extra växel över upploppet, 1 Thanasi Bob är härdad mot hårt motstånd och hon kan öppna bra från start och kan då få en fin invändig löpning och kan vara intressant till en låg procent på spelet, 8 Boxer Shrimp var klen senast när hon var ute i Oakskval. Spår åtta drar ner chanserna men med lite klaff så kan hon komma in i matchen om det blir överpace på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Fossens Wally
Spets efter 500m: 2 Princess Corner
Skrällen: 1 Thanasi Bob
Ranking: A 3,2 B 5,1,8 C 12,7,4,6,11,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
  Rekatochklart Speltips Odds
13:30  Hamburger - Wiesbaden
Fotboll - 2. Bundesliga - 2 asian hcp +1,5
1.71
15:30  Mönchengladbach - Union B
Fotboll - Bundesliga - Under 3 mål
1.73
16:15  Lopp 4: Hell Bent For Am
Trav - Solvalla - Vinnare
2.40
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
18:00  Paderborn - Dortmund
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1,5
2.00
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93
  Rekatochklart Poolspel
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 200 kr - DrTrav
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 1050 kr - TravTipster
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 31/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming