DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 2/1

2 Januari 2020 - 12:30

Det är V64 tävlingar ifrån Åby ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 1 Crazymonsterheart som svarade för en stark prestation senast mot bra hästar. Utgångsläget nu är perfekt och hon är snabb från start så jag tror att hon sitter i ledningen in i första sväng. Kort distans är ingen nackdel och om Kevin Oscarsson som kör hästen drar i ett jämnt hårt tempo där framme i täten så tror jag hon säljer sig dyrt här. Vinnarodds 1.75 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 5 Gizmo De Veluwe som återkom senast efter en väldigt lång frånvaro och gjorde det på ett riktigt bra sätt. Från tredje invändigt hängde han med fint som trea bakom Electrical Storm och Västerbo Highscore. Med loppet han nu har i kroppen så tror jag på en ännu vassare insats här även om det kanske inte är tal om någon toppform ännu och den korta distansen är inte till hans fördel men kan Henriette Larsen få till en bra styrning så tror jag han blir svårstoppad här. Vinnarodds 3.25 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 1 Crazymonsterheart
V64-2 1,5,7,8,9
V64-3 5,9,12,14
V64-4 3,4,5,6,11
V64-5 1,4,5,6,7,9
V64-6 5 Gizmo De Veluwe

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,4,5,6,7,9
DD2: 5 Gizmo De Veluwe

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Crazymonsterheart som svarade för en stark prestation senast mot bra hästar. Utgångsläget nu är perfekt och hon är snabb från start så jag tror att hon sitter i ledningen in i första sväng. Kort distans är ingen nackdel och om Kevin Oscarsson som kör hästen drar i ett jämnt hårt tempo där framme i täten så tror jag hon säljer sig dyrt här, vid gardering kan 4 Yukon Bay som bara vunnit ett lopp på 24 försök vara tänkbar. Han är jämn och säker och kan Carl Johan Jepson servera honom en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 12 Hector Greenwood kördes till ledningen senast och vann sedan från den positionen. Bakspår nu över kort distans är ingen höjdare men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så biter hans avslutning bra till slut men jag tror inte det räcker till seger.

Min Vinnare: 1 Crazymonsterheart
Spets efter 500m: 1 Crazymonsterheart
Skrällen: 4 Yukon Bay
Ranking: A 1 B 4,12,7,11,5,10 C 6,2,9,8,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Stayerlopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Great King Wine var senast ute mot Milligan's School i Gösta Nordins lopp på Solvalla fast där räckte han inte riktigt till men nu är det betydligt enklare motstånd så här ska han räknas tidigt. Kan Henriette Larsen som sitter upp bakom hästen den här gången servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot den sista biten, 9 Roly Poly avslutade vasst till fjärdeplatsen bakom vinnande Rolex Tilly efter en sen lucka senast. Hon behöver ha det serverat in i det längsta så kan hon få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig över upploppet.

7 Macho Look satt i tredje utvändigt innan han satte in slutstöten och via en bra spurt så tog han sig förbi till seger kort före mål på Axevalla näst senast. Med en liknande avslutning här så kan han bli att räkna med över den långa distansen här, 5 Olga Utca har inte vunnit på ett tag men nu kan det vara läge för en fullträff. Hon spurtade bra i skymundan senast och med lite klaff här så kan hon utmana om en framskjuten placering, 1 Nora Marke har ingen vidare rad men fastnade med en del sparade krafter senast. Kan hon få smyga med på innerspår så kan hon få chansen på open stretchen till slut och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 8 Great King Wine
Spets efter 500m: 3 Quite A Soldier
Skrällen: 7 Macho Look
Ranking: A 8,9 B 7,5,1 C 4,11,6,3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 14 Malfoy fick en del press i ledningen senast och fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Global Workaholic. Det var första starten på några månader så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan Johan Untersteiner som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och få bra draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 5 Balanced Rudder kommer med fin form och tre raka segrar. I den senaste starten så var han överlägsen trots en tung löpning. Det är tuffare motstånd nu men jag tror att Jan Henriksson är offensiv och kan han nå spets efter en bit så kan det räcka till en ny seger om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till ledningen.

12 Laurenti vinner inte så ofta men hon gick en positiv avslutning i skymundan senast. Nu kör tränaren Peter Untersteiner själv för första gången på länge och klaffar det med löpningsförloppet här så kan hon dyka upp i segerstriden om det blir överpace på loppet, 9 Epsom orkade inte från ledningen senast. Nu har hon pausat ett tag så formen är svårbedömd men med en fin resa här så kan hon städa av det här gänget och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 14 Malfoy
Spets efter 500m: 5 Balanced Rudder
Skrällen: 9 Epsom
Ranking: A 14 B 5,12,9,15,1,3,13 C 4,11,10,7,6,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Victorious Wine har uppträtt lite osäkert på sistone och galopperade bort en trolig andraplats senast. Den hittills enda segern togs i överlägsen stil från ledningen så felfri nu så tror jag Peter Untersteiner har ledningen i sikte och kan han komma till spets smärtfritt så kan det räcka långt här, 11 Enzo hade ett liknande utgångsläge senast och fick då trava först i tredjespår under slutvarvet och via en stark avslutning så plockade han ner sitt motstånd till seger. Det handlar om en nybliven fyraåring som är ute mot äldre hästar men kan Jeppe Juel som kör hästen få till en bra styrning så kan han bli farlig över upploppet.

6 Suarez avgjorde till en knapp seger från andra utvändigt senast. Kan Per Berg Thomsen som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 3 Plan B. har gjort två starka insatser på slutet. Då gick han barfota runt om och det kan han inte göra nu men från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då vara långt framme igen, 4 I'm Just A Jade gjorde två starter i slutet av det förra året efter väldigt lång frånvaro. Han gick godkänt till andraplatsen bakom Vision D'Inverne senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre den här gången och är intressant som inte så mycket spelad här.

Min Vinnare: 5 Victorious Wine
Spets efter 500m: 5 Victorious Wine
Skrällen: 4 I'm Just A Jade
Ranking: A 5,11 B 6,3,4,12,9,8 C 2,10,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Artemide Zack galopperade bort sig tidigt senast. Gången innan det i Sverigedebuten så avslutade hon dock mycket rappt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av C.R.Nobless. Kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning här så kan det vara läge för en seger, 6 Zanzibar Effe gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fick då en invändig löpning och galopperade kort före mål med gott om krafter kvar. Felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här om Stefan Person kan servera henne en fin löpning.

1 Ottens Flamma har inte startat på ett tag men hon har tränat på fullt godkänt och är förberedd för att göra ett bra lopp meddelar man från stallet. Hon är inte så snabb från start men med en fin smygare på innerspår så kan hon bli farlig via open stretchen till slut, 5 Jopi var duktig vid ett par segrar i somras. Det senaste framträdandet var i det Slovenska derbyt i september och där galopperade hon bort segern kort före mål. Hon är väl förberedd men inte vässad meddelar man från stallet. Hon kan lägga iväg bra från start och är spetsfavorit här och skulle Peter Zadel som kör hästen få bestämma en del i täten så kan det räcka till en ny seger.

Min Vinnare: 4 Artemide Zack
Spets efter 500m: 5 Jopi
Skrällen: 7 Twilight Brodda
Ranking: A 4,6 B 1,5,9,7 C 2,3,11,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Gizmo De Veluwe som återkom senast efter en väldigt lång frånvaro och gjorde det på ett riktigt bra sätt. Från tredje invändigt hängde han med fint som trea bakom Electrical Storm och Västerbo Highscore. Med loppet han nu har i kroppen så tror jag på en ännu vassare insats här även om det kanske inte är tal om någon toppform ännu och den korta distansen är inte till hans fördel men kan Henriette Larsen få till en bra styrning så tror jag han blir svårstoppad här, vid gardering kan 1 Zeeland Kronos som har fått ett trevligt utgångsläge vara tänkbar. Hon är bäst i ledningen så här tror jag Peter Untersteiner laddar rejält för att hålla upp ledningen och skulle hon nå spets och få bestämma en del där framme så ökar möjligheterna till en seger, 11 NoLimitJimMit har svårt att hålla sig till rätt gångart. Kan Marc Elias som kör hästen få runt honom felfri nu så har han kapacitet för att blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 5 Gizmo De Veluwe
Spets efter 500m: 1 Zeeland Kronos
Skrällen: 6 Prince F.P.Romsås
Ranking: A 5 B 1,11,6,2,4,7,12 C 10,9,8,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
20:36  Lopp 7: Given
Trav - Åby - Vinnare
2.75
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Torsdag 4/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby Torsdag 4/6
Insats: 560 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby Torsdag 4/6
Insats: 210 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming