DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 2/4

2 April 2020 - 12:30

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby med en Jackpot på 5,5 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 3 Chili Volo (struken) som kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så galopperade hon i början av loppet men ställde sig och fick sedan ett fint lopp i andra utvändigt och där satt hon tills hon vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så fångade hon in Cleopatra Mystique till en knapp seger. Nu är det autostart jämfört med volt som det var senast när hon galopperade i starten så felfri här så tror jag att Jan Hansen kan glida till ledningen omgående och från spets här så blir hon svårslagen. Struken så ny spik 8 Chilli Choice C. Vinnarodds 3.10 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Åby Torsdag 2/4
V64-1 1,2,4,5,6,7,8,10
V64-2 7,11
V64-3 1,2,9,11,12,13
V64-4 8 Chilli Choice C.
V64-5 3,6,7
V64-6 2,3 

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 2/4
DD1: 3,6,7
DD2: 2,3 

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 8 Jareth Boko provade i ett Margaretalopp senast och kom då med en bra spurt från fjärde utvändigt men det räckte inte till mer än en sjätteplats. Nu har han inte startat på närmare två månader och han har ett dåligt läge här men om Conrad Lugauer som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så har han en vass avslutning att ta till och då kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Macro Star (struken) har tagit 7 vinster på 20 starter hittills och han vann på ett bra vis näst senast. Gången efter det så hade han ett svårt spår i volten i ett V75 lopp på Halmstad och han hade inte en tanke på att gå felfritt då. Autostart nu är en fördel och felfri här så tror jag att Bo Westergaard som kör hästen kan få ett bra lopp i den främre träffen och får han inte ledningen så finns det open stretch att tillgå så då kan han bli farlig den sista biten.

5 Keegan Trot gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro i ett långlopp inom V75 spelet på Halmstad senast. Han travade då en stor del av loppet i andra utvändigt och höll sedan farten klart godkänt till femteplatsen bakom Maestro Crowe som vann det loppet. Med lopp i kroppen så kan han vara vassare nu så kan Peter Untersteiner få till en bra styrning så kan han utmana om en fin placering här, 6 Milos Ganador har ännu ingen seger efter 20 starter. Nu ska Björn Goop köra den här fyraåriga valacken för första gången och det är mycket intressant. Han kan öppna rätt så vettigt så det är inte omöjligt att han kan komma till spets smärtfritt och skulle så bli fallet så stiger hans chanser här, 1 Gelatiamo har bara en vinst på 46 starter så här långt men kommer nu ut i en mycket intressant debut i ny regi för Robert Bergh. Kan han få ett passande lopp i en vettig rygg så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 8 Jareth Boko
Spets efter 500m: 6 Milos Ganador
Skrällen: 7 Bourbon Du Nord
Ranking: A 8,5 B 6,1,7,4,2,10,14,13 C 9,11,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Cleopatra Mystique har gjort två starter sedan flytten från Flemming Jensen till Thomas Uhrberg och hon har gjort det bra båda gångerna. Näst senast så satt hon i andra utvändigt innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda så plockade hon ner den ledande Opulent Tile till seger. Senast så var hon duktig som tvåa bakom Chili Volo efter en tidig galopp. Här tror jag att Thomas Uhrberg söker sig framåt omgående och då kanske hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon svårslagen här om hon skulle få trolla bort en del av loppet i spets.

11 Sofies Case har efter galoppmisslyckandet i debuten nu tagit två raka segrar. Björn Goop upp på Frode Hamre tränat är spännande och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt. Det är en lite trög märr som kan dra fördel av att kusken kan använda körspö, vid ytterligare gardering kan 5 Going For Glory som har visat god form på sistone vara tänkbar. Hon avslutade positivt till andraplatsen i ett lopp där Silent Honor var starkast senast. Kan Markus Waldmüller som kör hästen ge henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Cleopatra Mystique
Spets efter 500m: 7 Cleopatra Mystique
Skrällen: 3 Evita Skovsende
Ranking: A 7,11 B 5,3,9,4,8,2 C 10,1,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-3
Dr. Schaettes B-Tränarserie - omgång 3 över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Tour Eiffel (struken) provades i V75 senast och var då godkänd som sexa bakom Rexine som vann det loppet. Gången innan det så fick hon ta över ledningen på den första långsidan och från den positionen så höll hon sedan undan till en säker seger. Det finns risk att hon får göra en del grovjobb på egen hand nu men hon är stark så hon ska räknas tidigt här, 2 Caviar's La Marc gav ett fint intryck när hon vann från ledningen näst senast. Senast så höll hon farten bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av King Of Everything. Här tror jag det kan bli tidig ledning och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Bastian kom med en bra avslutning till en säker seger näst senast. Gången efter det så spurtade han starkt men åt Durello som vann det loppet fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan här så kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Floydside Am är väldigt galopplysten men var fin vid två raka segrar men senast så blev han rejält stum och slutade bland de sista hästarna i mål. Fint läge nu och från rygg på ledaren eller tredje invändigt så kan han bli att räkna med via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 2 Caviar's La Marc
Spets efter 500m: 2 Caviar's La Marc
Skrällen: 11 Tim Frontline
Ranking: A 2 B 9,1,12,11,13 C 10,4,14,8,6,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett K150-lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Chili Volo (struken) som kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så galopperade hon i början av loppet men ställde sig och fick sedan ett fint lopp i andra utvändigt och där satt hon tills hon vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så fångade hon in Cleopatra Mystique till en knapp seger. Nu är det autostart jämfört med volt som det var senast när hon galopperade i starten så felfri här så tror jag att Jan Hansen kan glida till ledningen omgående och från spets här så blir hon svårslagen.

Vid gardering kan 8 Chilli Choice C. som kommer till den här starten med fin form vara tänkbar. Hon gjorde fem starter 2017 som treåring där det blev en seger. Efter det så var hon borta tills februari i år när hon blev tvåa i ett lopp som vanns av Matchpoint Pellini och efter det har det blivit ytterligare två andraplatser. Lyckas Manne Börjesson som både tränar och kör hästen få till en bra styrning så kan hon bli farlig här men hon får ses främst som ett platsbud, 11 Il Commendante kom senast till start med två raka segrar men då fungerade han inte utan galopperade två gånger. Kan han hålla ordning på benen nu så kan han ha vissa möjligheter här om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 8 Chilli Choice C.
Spets efter 500m: 8 Chilli Choice C.
Skrällen: 6 Lucky Wind
Ranking: A 8 B 11,6,4,1 C 9,5,2,12,10
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Encore Un Sisu har tagit tre raka segrar i Frode Hamres regi. Senast satt hon en bit ner i kön innan attacken sattes in och då hade hon sedan inga problem med att runda sitt motstånd till seger. Med endast tre motståndare på startvolten så tror jag att Björn Goop är offensiv och söker sig framåt när tillfälle ges och då kan hon bli släppt till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Skulle det vankas svar så är hon bra nog att hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så oavsett så ska hon räknas tidigt här men hon är väldigt mycket streckad så jag vill ha med ett par motbud.

7 Veiled kommer närmast från en seger. Hon travade då en stor del av loppet i dödens men hon var stark och krigade ner den ledande C.R.Nobless precis på linjen. Hon är stark och rejäl och hon är anmäld barfota runt om igen och blir inte fjärdespåret i volten ett problem här så kan hon vara med och göra upp om segern på nytt, 3 Usiana Face hade inte startat på länge inför den senaste starten och kan vara betydligt bättre nu med det loppet innanför västen. Hon travade då i ledningen men var slagen redan med 500 meter kvar av loppet. Med endast två motståndare på startvolten så ligger vägen öppen för ledningen igen men om tipsettan kommer tidigt så kanske Robert Bergh släpper och skulle det bli på det viset så kan hon bli farlig via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 6 Encore Un Sisu
Spets efter 500m: 3 Usiana Face
Skrällen: 7 Veiled
Ranking: A 6,7,3 B 10,5,8,1 C 9,11,4,2
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Look Håleryd har gjort två starter efter lång frånvaro p.g.a. en halsoperation. I comebacken näst senast så fick han en invändig löpning innan han vreds ner på open stretchen och avslutade klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp där Bellmondo drog det längsta strået. Senast så var han ute i ett tufft Klass I försök på Halmstad och där satt han långt ner i kön och spurtade sedan klart godkänt i skymundan men han slutade precis utanför prisplaceringarna då. Bra läge här så med en fin löpning i den främre träffen så kan han bli farlig när Peter Untersteiner väljer att sätta in slutstöten så han ska räknas tidigt här.

6 Cassiopeia (struken) vann från spets senast. Efter det skulle hon ha startat på Jägersro för ett par veckor sedan men då blev hon struken för transporthinder. Debut i ny regi för Bo Westergaard här med Jeppe Juel i vagnen. Hon är kvick iväg den första biten så här tror jag att siktet är inställt på ledningen så kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon bli svår att fånga in över den korta distansen.

Vid ytterligare gardering kan 3 Paulino som återkommer efter lång vila i ny regi för Robert Bergh vara tänkbar. Från ett trevligt startspår så kan han sitta i en fin position omgående och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här men han får ändå inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Look Håleryd
Spets efter 500m: 7 Key West Snapper 
Skrällen: 11 Quite A Quality
Ranking: A 2,3 B 7,10,5,11,9,1 C 8,4,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sirius - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:52  Lopp 8 - Callmesally
Trav - Halmstad - Plats
2.0
21:00  Wolverhampton - Southampton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.95
21:00  Athletic Bilbao - Betis
Fotboll - La Liga - 1
2.23
02:15  Buccaneers - Rams
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.70
18:55  Rennes - Chelsea
Fotboll - Champions League - 1 över 3,5 hörnor
1.73
21:00  PSG - Leipzig
Fotboll - Champions League - 1
1.60
21:00  Dynamo Kiev - Barcelona
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp +1,5
1.74
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 23/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad 23/11
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad 23/11
Insats: 250 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 25 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming