DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 20/2

20 Februari 2020 - 12:43

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 3 Gladiator D'Am som kommer till den här starten med två raka spetssegrar. Innan det hade han ett par galopper i raden men felfri här så tror jag Bold Eagle sonen blir svårslagen. Senast så drog han undan i en stor ledning och var aldrig i förlustfara. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag Dante Kolgjini kör till spets igen och väl i ledningen så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage. Vinnarodds 2.35 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Åby Torsdag 20/2
V64-1 Alla
V64-2 3 Gladiator D'Am
V64-3 1,4,10,12
V64-4 4,11
V64-5 1,4,6
V64-6 2,4,12

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 20/2
DD1: 1,6
DD2: 2,4,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 5 Avery gick segerlös ifjol men i år har han redan tagit en seger när han vann från spets näst senast. Gången efter det så blev han trea efter en löpning utvändigt om ledaren. Han är startsnabb och med spetsläge över kort distans nu så tror jag Ole Johan Östre har taktiken klar för sig så han försöker nog att leda loppet från start till mål. Skulle det inte bli spets så kan han nog få ett lopp i vinnarhålet och då finns det open stretch att tillgå till slut så oavsett så ska han räknas tidigt här, 6 Adde S.H. vann enkelt från dödens för tre starter sedan. Senast blev det lite för tufft att gå utvändigt om ledande Tony Afrika i ett stayerlopp och gången innan kom han inte riktigt till från ett svårt läge. Här finns det risk att han får göra en del grovjobb på egen hand igen men nu är det ett varv kortare och då tror jag han orkar att gå i dödens bättre än senast.

8 Revenue Lavec har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han hängde med rätt okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Hands Down senast. Sämsta läget nu men det är ett litet fält så alltför illa kan det inte bli och blir det bra tempo på loppet så har han en bra speed till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 7 Vikings Preacher är van vid att mota tufft motstånd. Han tog enkelt hand om ledningen i ett V75 lopp på Åby senast men slog på en galopp i den första kurvan och då var den dagen förstörd. Felfri nu så duger han bra mot det här gänget men tränaren själv Tony Löfqvist kör den här gången och han har ännu ingen seger som kusk men ikväll kan det vara dags.

Min Vinnare: 5 Avery
Spets efter 500m: 5 Avery
Skrällen: 4 Digital Product
Ranking: A 5,6 B 8,7,2,1 C 4,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Gladiator D'Am som kommer till den här starten med två raka spetssegrar. Innan det hade han ett par galopper i raden men felfri här så tror jag Bold Eagle sonen blir svårslagen. Senast så drog han undan i en stor ledning och var aldrig i förlustfara. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag Dante Kolgjini kör till spets igen och väl i ledningen så tror jag han blir svår att fånga in för övriga ekipage.

Vid gardering kan 10 No Limit La Ma som är osäker, men kapabel och har tagit två av sina tre segrar trots galopp på vägen vara tänkbar. Senast så galopperade han bort sina möjligheter utanpå ledaren med 300 meter kvar av loppet. I ett felfritt lopp nu så kan han vara långt framme om André Eklundh kan servera honom en fin löpning, 5 Elmo Ice är lite entaktad men han gjorde en bra upphämtning efter en tidig galopp näst senast och gången efter det så kom han med en bra avslutning och fångade in den ledande Mary Hotshot till seger på linjen. Kan Ole Johan Östre som kör hästen få till en bra styrning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Gladiator D'Am
Spets efter 500m: 3 Gladiator D'Am
Skrällen: 1 Gravity Pace
Ranking: A 3 B 10,5,4,1,2 C 11,6,7,12,9,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett K75-lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Elche är inte att lita på men han skötte sig senast och då rundade han sitt motstånd till seger i ett breddlopp. Uselt läge här med många hästar att runda men kan Dwight Pieters som kör hästen som vann med honom senast få till en bra styrning här så kan det räcka en bit mot det här gänget också, 10 Point Zero har hunnit bli åtta år men han har inte gjort så många starter. På nio starter så har han blivit etta eller tvåa sju gånger. Han har varit ute på V75 i sina två senaste starter där det blivit en andraplats som bäst. Han tog ledningen men släppte till Strong Heartbeat och hängde sedan med okej till femteplatsen senast. Han är kvick iväg så bakspår är inte det bästa men klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Marcel P. har galopperat en hel del fast för tre starter sedan så skötte han sig och då blev det seger. Joakim Granlund som kör ikväll körde även vid segerloppet och felfri nu från ett trevligt utgångsläge här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han utmana om en framskjuten placering, 1 Twentyfourseven De gjorde comeback efter lång frånvaro när han från ledningen fick ge sig med knapp marginal mot Big Jim Pellini senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och från innerspåret här så kan han öppna rätt fort och kan då få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme igen.

Min Vinnare: 12 Elche
Spets efter 500m: 4 Marcel P.
Skrällen: 7 Five O'Clock
Ranking: A 12,10 B 4,1,7,8,3,6 C 5,9,11,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Alfas Kennedy har många galopper i raden och han är inte att lita på. Han skötte sig senast och då avslutade han vasst till en mycket knapp vinst i ett stayerlopp på Jägersro. Den långa distansen är passande och med endast tre motståndare på startvolten så är inte fjärdespåret lika illa då han inte har någon häst utvändigt i startögonblicket och sköter han sig igen så tror jag Joakim Lövgren kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

11 Personal Jesus står bra inne i loppet. Han har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är startsnabb och med en lyckad start från springspåret här så borde han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och kan Carl Johan Jepson som kör hästen servera honom en fin resa så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 14 Ecupos Ahla som var tvåa i mål men han fick segern i det loppet på Halmstad senast där First One In med Sören Boel var helt överlägsen men där domarna valde att diska målettan vara tänkbar. Tufft utgångsläge nu men kan Peter Ingves som kör hästen få till en bra styrning här så kan det räcka en bit mot det här gänget också fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Alfas Kennedy
Spets efter 500m: 4 Alfas Kennedy
Skrällen: 5 Juvel Ribb
Ranking: A 4,11 B 14,3,5,8,15,13,7 C 9,12,2,1,10,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Artegna Jet hade två raka segrar innan hon galopperade bort sig i den första kurvan senast. Hon kan öppna rätt så bra och kanske kan ta ledningen initialt men annars så kan det bli rygg ledaren och då finns det open stretch att tillgå och med en fin resa på innerspår så kan hon blanda sig i segerstriden här. Hon har gått med can't see back på vänstersidan tidigare men det kan eventuellt bli någon ändring nu.

6 Durello var tapper tvåa efter att ha körts till ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han bra även om han inte kunde stå emot Image Rapida den sista biten senast. Kan Joakim Lövgren köra sig till spets igen så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage om han skulle få bestämma en del där framme i ledningen men spets är inget måste och han kan vinna det här loppet från andra positioner också så oavsett så ska han räknas tidigt här, 4 Dropluggage Racing galopperade i början av loppet men gick sedan en bra upphämtning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Evangeline Face senast. Felfri nu från ett trevligt utgångsläge så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då dyka upp i segerstriden.

Min Vinnare: 1 Artegna Jet
Spets efter 500m: 6 Durello
Skrällen: 9 Next Limit
Ranking: A 1,6,4 B 7,5,9,12 C 10,11,3,8,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Dornoch Am gjorde comeback i nygammal regi för Christoffer Eriksson senast. Han såg fin ut då när han spurtade in till seger direkt i återkomsten. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten och han kan öppna bra och kanske kan ta spets initialt och rygg ledaren på Åby är en fin position och kan Thomas Uhrberg servera honom en fin resa här så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

12 Capture har varit ute i tuffa gäng på sistone. Senast hade han samma dåliga läge i Klass I finalen på Solvalla och fick en invändig löpning innan han fick en sen lucka och det räckte inte till mer än en femteplats bakom vinnande Atik D.L. Här kliver han ner i klass och kan han få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp fram till upploppet så kan han utmana om en framskjuten placering här, 4 Sam The Man kommer tillbaka efter vila i sin första start sedan han blev femma i det norska Derbyt i september ifjol så formen nu är svårbedömd. Han är startsnabb och Magnus Teien Gundersen åker knappast från Norge för skojs skull och kan han nå ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 2 Dornoch Am
Spets efter 500m: 4 Sam The Man
Skrällen: 3 Edgy Look
Ranking: A 2 B 12,4,7,10,5,3 C 1,6,9,11,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
20:45  Bologna - Parma
Fotboll - Serie A - X
3.85
21:00  Liverpool - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.80
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 28/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming