DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 25/6

25 Juni 2020 - 11:00

Ikväll avgörs V64 tävlingarna på Åby. Det är en Jackpot på 5,5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 5 Önas Prince i den andra avdelningen och 3 Taiga Woodland i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Åby Torsdag 25/6
V64-1 1,7,9,10,11,13,15
V64-2 5 Önas Prince
V64-3 1,2,6,8,9
V64-4 3 Taiga Woodland
V64-5 2,4,7
V64-6 1,3,4,5,9,11

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 25/6
DD1: 7 Hambo Transs R.
DD2: 1,3,4,5,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÅBY TORSDAG 25 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Stayerspårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 10 Echelon fullföljde godkänt från tredje ytter senast när han blev sexa i ett lopp som vanns av Oscar L.A. Gången innan det så gjorde han bort sig med en startgalopp. Nu blir det barfota runt om och dessutom första gången med Björn Goop i sulkyn och felfri nu och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

11 Droit Au Coeur debuterade på svensk mark i ett långlopp på Vaggeryd senast. Han galopperade då i starten men han kom sedan tillbaka starkt och räddade fjärdeplatsen bakom Hurricane Silas som vann det loppet. Det var första starten på länge så han kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen. Felfri nu och om Rick Ebbinge kan servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

15 Paulino fick trava en stor del av loppet i dödens senast men han höll starkt som trea i ett lopp där Giordano Soa drog det längsta strået. Den dryga distansen nu är passande men utgångsläget är tufft nu fast hittar Robert Bergh rätt väg så kan han vara långt framme här.

1 Clean Cash har gått i mål med sparade krafter i de två senaste starterna. Här har hon fått ett trevligt läge och hon kan kliva iväg bra från början. Kommer Peter Untersteiner till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är oprövad över distansen men hon är ännu obesegrad i ledningen så skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka en bit här.

9 Virtual Trebi är ett osynat kort som kommer ut i debut på svensk mark. Han har inte startat sedan februari så formen nu är oviss men hittar Vincenzo Castiglia som sitter upp bakom hästen en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han ha vissa möjligheter.

Min Vinnare: 10 Echelon
Spets efter 500m: 1 Clean Cash
Skrällen: 7 Darling Godiva
Ranking: A 10,11,15 B 1,9,13,7,2,8,4 C 3,5,6,12,14

V64-2
Ett Uttagningslopp Breeders Course 3 years old 2020 Second Final över 1640 meter. Jag har spikat 5 Önas Prince som tog hand om ledningen och från spets så vann han sedan Vårfavoriten på Solvalla näst senast. Gången efter det så öppnade han fort från ett spår långt ut i banan och i kampen om ledningen så galopperade han sedan in i den första kurvan. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Per Nordström kan hitta till ledningen här och i ett litet fält så kan han nog få styra och ställa lite som han vill där framme i täten och då tror jag han har god chans att rinna undan till en ny seger. Skulle det inte bli ledningen så blir det såklart svårare att vinna loppet.

Vid gardering kan 3 Billions som satt långt bak och han gick sedan en godkänd avslutning till femteplatsen bakom Hell Bent For Am i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen vara tänkbar. Nu är det sprinterdistans och Adrian Kolgjini provar nog mot ledningen här men jag tror han får svårt att hålla ut min spik fast skulle han lyckas så stiger hans chanser. Han har inte vunnit sedan tävlingsdebuten ifjol men får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

4 Balsamine Font vann direkt i första starten för Björn Goop näst senast. Gången efter det så var även han ute i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Där galopperade hon dock i början på upploppet. Kan hon hålla ihop aktionen nu så kan hon vara långt framme här.

2 Wild West Diamant gjorde första starten sedan september senast. Han fick då trava utvändigt om den ledande Furies Rain och han gjorde det bra men han fick aldrig tag i ledaren så han fick nöja sig med andrapriset. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad nu och kan Robin Bakker servera honom en fin löpning så kan duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Önas Prince
Spets efter 500m: 5 Önas Prince
Skrällen: 1 Kate Baldwin
Ranking: A 5 B 3,4,2,6 C 1,7

V64-3
Summer Meeting Talents Final sponsred by Melander Stable över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Guidetti Sisu har fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Senast på Vaggeryd så satt han djupt ner i kön men han gick en stark slutrunda i spåren och han spurtade in till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Robertino från rygg på ledaren. Kan Lasse Christensen slinka ner i en hygglig position så kan det var läge för en fullträff.

8 Conrads Janne kommer från en färsk seger. Den gången var det precis som nu Hannah Gustavsson i vagnen. Han travade då en stor del av loppet först i andraspår men han hade sedan inga problem med att plocka ner den ledande Harry Kee och även hålla undan för en bra avslutande Skogbys Gallardo. Dåligt läge nu men med lite klaff så kan han vara med i segerstriden igen.

1 Our Girl avslutade positivt och hon vann sedan lätt i comebacken näst senast. Gången efter det så gjorde hon det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Flexible Launcher. Hon kan öppna bra så här kan det bli tidig ledning och om Line Marie Andersen sedan väljer att köra i ledningen eller inte återstår att se men en fin resa i den främre träffen borde det kunna bli och då kan det räcka långt här.

2 Benellie har ännu ingen seger i år efter sju starter. Hon kom med en stark avslutning näst senast men To The Moon Face lyckades hålla undan så hon fick nöja sig med andraplatsen. Trevligt utgångsläge nu så kan Stian H Brynemo servera henne ett passande lopp så kan hon vara långt framme här.

9 Neonetta G.H. gick en stark avslutning till seger näst senast. Gången efter det så blev det en tredjeplats i ett lopp som vanns av American Dream. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 6 Guidetti Sisu
Spets efter 500m: 1 Our Girl
Skrällen: 9 Neonetta G.H.
Ranking: A 6,8 B 1,2,9 C 3,5,7,10,4

V64-4
Supersprint över 1140 meter. Jag har spikat 3 Taiga Woodland som efter att Laura Myllymaa gick bort debuterade i ny regi för Riccardo Bianchi senast. Han tog då hand om ledningen men då det var full distans så släppte Christian Fiore ifrån sig ledningen för att sedan spurta in till seger via open stretchen. Med det loppet innanför västen tror jag han är minst lika bra nu. Han är väldigt kvick iväg och han trivs mycket bra i ledningen och över den här korta distansen så tror jag han blir svår att fånga in från spets.

Vid gardering kan 1 Bag's Simoni som har ett lopp i kroppen nu vara tänkbar. Han kan öppna bra men jag tror inte att han kan hålla ut min spik i starten fast rygg ledaren är en eftertraktad position på Åby och skulle Henna Halme nå den positionen så kan han bli farlig via open stretchen.

7 Super Grabben var blek senast men han kan bättre än så. Det var dock längesedan den senaste segern togs. Nu hoppar Björn Goop upp bakom hästen för första gången och får han en vettig resa så kan han överraska här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Taiga Woodland
Spets efter 500m: 3 Taiga Woodland
Skrällen: 7 Super Grabben
Ranking: A 3 B 1,7,6,5,2 C 8,4

V64-5
Åby Monté Trophy 2020 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Hambo Transs R. kommer med tre raka segrar. Senast så var han ute i Montéeliten på Solvalla. Han fick då en invändig löpning men när sedan Michelle Mönster hittade loss så kom han med en sylvass avslutning och tog ner Galactica till en rätt lätt seger. Får han spara speeden in i det längsta så blir han svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

2 Volcan De Bellande var väldigt vass när han trummade på i ledningen och tog hem segern i Paralympiamontén näst senast. Gången efter det i Montéeliten på Solvalla var han inte lika bra och fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom tipsettan. Nu är distansen mer passande och han är kvick iväg så här kan det nog bli spets eller rygg på ledaren och då kan han vara med och göra upp om segern.

4 Sign Me Up Too tog två raka segrar under sadel i maj. Senast så var han ute i ett sulkylopp i Silverdivisionen på Axevalla. Där fick han dock inte med sig något av priskakan. Han är ännu obesegrad efter fem starter i montédisciplinen så kan Emilia Leo servera honom ett passande lopp så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 7 Hambo Transs R.
Spets efter 500m: 2 Volcan De Bellande
Skrällen: 6 Ladyofthelake
Ranking: A 7 B 2,4,3,6,9 C 1,5,10,8

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 5 Unoicsdue Gnafa debuterade i ny regi för Björn Goop i ett långlopp på Bjerke senast. Han gick då klart godkänt som trea bakom Tessy d'Ete som vann det loppet. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Hittar Björn Goop rätt väg med honom så kan det vara läge för en fullträff.

3 Högstenastalldräng har inte vunnit på länge. Han har dock visat gryende form vid två raka andraplatser. Han satt en bit ner i kön i fjärde utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda i spåren så spurtade han in till andraplatsen men åt Taiga Woodland som avgjorde till seger på open stretchen så fanns det inget att göra. Från ett trevligt utgångsläge nu så borde han kunna få ett passande lopp i den främre träffen så han ska räknas tidigt här.

4 Eclipse Am har varit borta länge och ska nu ut i årsdebut. Han är van vid att möta tufft motstånd men förmodligen behöver han ett lopp i kroppen innan formen sitter där efter så pass långt uppehåll. Han har gott kunnande och skulle ett par av de mer betrodda hästarna ha en sämre dag så kan han slå till med seger direkt i comebacken.

9 Admirer är ojämn och han är inte att lita på. Han skötte sig näst senast och då blev det också seger. Han tog då över ledningen med 1900 meter kvar av loppet och sedan så vann han väldigt enkelt från den positionen. Felfri nu så kan han bli att räkna med här om Conrad Lugauer kan få till en bra styrning.

11 Moneykeeper har gjort två starter för Robert Bergh. I debuten så blev det en andraplats bakom Armagnac som vann från ledningen. Gången efter det så kördes han offensivt och landade utvändigt om ledaren med 1200 meter kvar av loppet. Från den positionen så höll han bra även om han stumnade lite de sista 100 meterna så det slutade med en sjätteplats bakom Taiga Woodland. Tråkigt läge nu men med lite klaff så är han inte borta.

1 Perfect Gede vann över aktuell distans från ledningen på Vaggeryd för tre starter sedan. Han är kvick iväg så jag tror att han kan ta hand om ledningen inledningsvis men om sedan Micael Stjernström som kör hästen sedan väljer att köra i den positionen eller inte det återstår att se. Det finns ju dubbla open stretchspår att använda så till en låg procent på spelet här så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 5 Unoicsdue Gnafa
Spets efter 500m: 1 Perfect Gede
Skrällen: 11 Moneykeeper
Ranking: A 5,3 B 4,9,11,1,8,10,7 C 2,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming