DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 30/7

30 Juli 2020 - 11:06

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 1 Stepping Spaceboy i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Åby Torsdag 30/7
V64-1 3,5,6
V64-2 2,3,4,5,10
V64-3 3,6
V64-4 1 Stepping Spaceboy
V64-5 5,6
V64-6 1,2,5,6,8,9,10,11,12

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 30/7
DD1: 5,6
DD2: 2,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÅBY TORSDAG 30 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med Euro Classic Trot Next Year - Stora Sommarpriset - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Honey Mearas gjorde en bra insats när hon kvalade in till E3 finalen efter en andraplats bakom Finland. I finalen sedan så hade hon bakspår och satt långt bak men hon avslutade sedan klart godkänt fast det räckte inte till mer än sjätteplatsen bakom Barbro Kronos som drog det längsta strået. Från stallhåll så var man nöjda med henne i ett banjobb nyligen. Jag tror på en stark insats i ett litet fält här så kan Peter Untersteiner servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden.

6 Emirate har galopperat i tre lopp i följd fast innan det var hon duktig vid två raka segrar. Hon gjorde en okej upphämtning senast men det räckte inte så långt. Vid vinsten för tre starter sedan så kom hon till ledningen i ett tidigt skede av loppet och sedan vann hon lätt från den positionen. I ett felfritt lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

3 Tequila L.L. har bara vunnit en gång efter 12 starter hittills i karriären. Hon är något ojämn men för tre starter sedan i ett Breeders' Crown lopp på Halmstad så gjorde hon det bra som tvåa bakom Hill's Angel. Senast så hängde hon med hyggligt och kom in som sexa i ett tufft treåringslopp där Elegant Ima segrade. Hon visade prov på god startsnabbhet senast och kan hon komma förbi 1 Tiny Rocket som är snabb den första biten så kan Peter Ingves sitta i spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Honey Mearas
Spets efter 500m: 3 Tequila L.L.
Skrällen: 4 Brilliant Smile
Ranking: A 5 B 6,3,2,4,1

V64-2
Brizy Montéryttarserie - omgång 6 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Börge galopperade dubbelt men han kom tillbaka positivt och spurtade in som trea långt bakom en överlägsen Valter L.P.C. för tre starter sedan. Senast i Rättvik så avslutade han bra och då räckte det till en andraplats bakom Volcan d'Inverne som drog det längsta strået. Han trivs bra under sadel och rids av duktiga Sofia Adolfsson. I ett felfritt lopp nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

4 Emmylou visade inget extra i ett montélopp på Axevalla senast men motståndet då var lite för tufft. Hon har vunnit två lopp under sadel tidigare och båda de vinsterna är tagna med Emilia Leo på ryggen. Samma ryttarinna även den här gången och hon kan öppna fort vid laddning så får hon till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden här. Inga ändringar är aktuella meddelar David Persson.

2 Cinnamon Prince var ute i ett montélopp på Rättvik näst senast. Han satt då en bit bak innan han tog upp jakten på Journey som trummade på där framme i ledningen och på upploppet så sög han sig närmare och närmare men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Efter det så slutade han oplacerad i ett sulkylopp i Örebro. Barfota runt om nu som han gick under sadel näst senast. Hittar Angelica Klockar en bra väg med honom så kan han vara långt framme.

5 Supreme Court kommer med tre raka andraplatser till den här starten. Han har varit struken inför en tilltänkt start på Mantorp i mitten på juni för en hovböld. Formen är oviss nu efter ett par månaders frånvaro men stämmer det med positionerna och om Julia Andersson som finns på ryggen kan servera honom en fin resa så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

10 Darshana var ute i ett sulkylopp i Kalmar nyligen. Hon satt då i tredje utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda så fullföljde hon bra men Maggie Cash var lite för bra och hon fick även släppa That's Art förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Nu handlar det om debut under sadel. Hittar Tova Bengtsson som sitter upp på hästen en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 3 Börge
Spets efter 500m: 4 Emmylou
Skrällen: 10 Darshana
Ranking: A 3,4 B 2,5,10,6,8 C 7

V64-3
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Laleh Pellini galopperade i klar ledning i början på upploppet i ett kval till StoChampionatet så det var troligen segern som gick upp i rök då. Gången innan det så klev hon fram utvändigt om den ledande Four Fifty med dryga varvet till mål och på upploppet så plockade hon ner ledaren till en säker seger. Bra läge nu så här tror jag att Björn Goop kör till ledningen i ett tidigt skede och kan hon hålla ihop aktionen hela vägen så kan hon leda loppet länge.

6 Power Vacation har galopperat två gånger i rad utan att man har hittat någon vettig förklaring. Hon har tävlat utan skor så nu kommer hon att tävla med skor och då kanske hon kan sköta sig. Hon är inte att lita på men hon har tagit alla sina tre tidigare vinster på Åby så kan Peter Untersteiner som kör hästen hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden.

Vid gardering kan 1 Nina Ginto som gjorde det bra när hon vann för fem starter sedan vara tänkbar. Efter det har hon galopperat två gånger på raken och hon har även slutat oplacerad två gånger i rad. Här kan hon få smyga med på innerspår och får hon ett passande lopp så kan hon överraska men att hon ska vinna loppet blir nog tufft så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Laleh Pellini
Spets efter 500m: 3 Laleh Pellini
Skrällen: 9 Darling Godiva
Ranking: A 3,6 B 1,9,7,11,13,2 C 4,5,8,12

V64-4
The Red Mile över 1609 meter. Jag har spikat 1 Stepping Spaceboy som hade samma fina läge i ett försök i Gulddivisionen på Åby i december ifjol. Han bombade då till ledningen och vann sedan på ett mycket bra vis från den positionen. Sedan dess har han bytt regi och är numera i träning hos Wim Paal. Han blåste till ledningen och vann säkert över den korta distansen i ett lopp under Elitloppshelgen för tre starter sedan.

I Årjängs Stora Sprinterlopp för ett par veckor sedan så hade han innerspår och han öppnade bra men utifrån kom Gigant Invalley och tog sig förbi in i den första svängen och när denne sedan släppte till Milligan's School så fick han tredje invändigt. Från den positionen så hängde han med godkänt till fjärdeplatsen. Vid en lyckad start här så tror jag Wim Paal håller upp ledningen och från spets så är det hästen att slå. Blir det inte ledningen så borde det kunna bli rygg på ledaren och då kan han få chansen via open stretchen till slut.

Vid gardering kan 2 Cyber Lane vara tänkbar men han vinner inte lika ofta som tidigare. I Östersund näst senast så gjorde han ett av sina sämsta lopp i karriären för han kastade in handduken tidigt trots att det inte var ett högt tempo. Gången efter det så avslutade han positivt på upploppet när han spurtade in till tredjeplatsen bakom Generaal Bianco som vann loppet före Velvet Gio. Han är van vid tufft motstånd och han kan öppna bra men jag tror inte han tar en längd på min spik i starten och då finns det risk att han får vandra utvändigt om han inte kan krypa ner i rygg på Stepping Spaceboy men får han en passande löpning så kan han ha vissa möjligheter här.

5 Baron Gift gjorde ett starkt lopp i dödens på Tae Kwon Deo näst senast men han mattades lite den sista biten och kom i mål först på en sjätteplats. Senast i Arvikas Jubileumslopp så kom han med en stark avslutning och han fångade då in den ledande M.T.Insider till seger precis på linjen. Löser det sig med positionerna så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 1 Stepping Spaceboy
Spets efter 500m: 1 Stepping Spaceboy
Skrällen: 7 Rajesh Face
Ranking: A 1 B 2,5,7,4,3,6 C 8,9

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Zante Grif har vunnit tre av fyra starter i Sverige. Vid det fjärde tillfället galopperade hon med krafter kvar strax före mål. På Åmål näst senast så travade hon större delen av loppet i dödens på den ledande Make More Cider och från den positionen så sänkte hon sitt motstånd till en klar seger. Gången efter det så satt hon i tredje utvändigt innan hon gick till attack och via en stark avslutning så fångade hon in den ledande Knowledge'em till seger. Nu möter hon hingstar och valacker men kan Robin Bakker som finns i vagnen få till en bra styrning här så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

6 Golden Guard var med i samma lopp som tipsettan vann senast. Han kom då in som trea efter att han dragit fram Zante Grif en bit på den sista bortre långsidan. Spåret är lite långt ut och han är lite ojämnt startsnabb. Han visade i alla fall på Mantorp för tre starter sedan att han kan öppna bra. Då tog han ledningen och vann sedan i överlägsen stil över lång distans. Skulle ledningen nås här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan 9 Gulfstream Am som var väldigt bra vid vinsten i årsdebuten vara tänkbar. Han är ännu obesegrad felfri och han är väldigt kapabel men han har gjort bort sig med galopp i fyra starter i rad så han är inte att lita på. Det här är ett lite lättare lopp och från stallet så vill man ju se honom sköta sig innan det är dags att kvala till Derbyt. I ett felfritt lopp nu så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 5 Zante Grif
Spets efter 500m: 6 Golden Guard
Skrällen: 11 Speedy Tilly
Ranking: A 5,6 B 9,11,3,8,4 C 2,10,1,12,7

V64-6
Vi avslutar V64 med Sommarstayern över 3140 meter och jag har streckat nio hästar. 9 Il Duce Boko har vunnit 7 av 13 starter hittills. Han vann både försök och final i Klass II i vintras. Han gjorde första starten sedan mars senast. Han krokade då ihop med en annan konkurrent på upploppet och tappade en del fart men han avslutade ändå positivt och kom in som tvåa bakom He Is In som vann det loppet från ledningen. Debut över den långa distansen nu men han har gjort bra lopp över halvvarvet kortare tidigare så det tror jag han ska klara av bra. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och hitta Marc Elias en bra väg med honom så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Taxi Out är ännu efter 29 starter hittills i karriären utan seger. Han har sedan han lämnade Stefan Melanders träning för Ola Karlsson gjort det rätt bra i fem starter. Han räckte inte till i ett försök till SprinterMästaren näst senast när han kom in som sexa bakom Bythebook som vann det loppet. Gången efter det så avslutade han positivt och kom in som tvåa bakom Bodybuilder som vann det loppet från spets. Trevligt utgångsläge nu så här sitter Jörgen Sjunnesson bra till i den främre träffen omgående och med rätt resa så kan det vara läge för en fullträff.

12 J.S.Apollo var nere i Björn Goops regi i Frankrike i vintras och skaffade sig nyttig hårdhet och han tjänade även fina pengar. Han har gjort en del starter i nygammal regi för Jarl Spelling nu. Två raka andraplatser har det blivit på sistone. Kan Jan Silvén som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Elche kommer från en färsk seger. Han tryckte då till på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och sedan så dansade han undan till en överlägsen seger. Gången innan det så gjorde han bort sig med en startgalopp. Felfri nu så tror jag att Robert Bergh har ställt in siktet på ledningen. Från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 9 Il Dulce Boko
Spets efter 500m: 5 Elche
Skrällen: 2 Taxi Out
Ranking: A 9,2,12 B 5,1,11,10,6,8 C 3,13,14,7,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Brighton - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
2.65
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Columbus
Ishockey - NHL - 2
2.97
12:30  Roma - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.94
13:30  WBA - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
2.50
15:00  Verona - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.95
15:00  Liverpool FC - Fulham
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.15
15:00  BK Häcken - Helsingborg
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3 mål
1.99
16:15  Atletico Madrid - Real Madrid
Fotboll - La Liga - X
3.25
17:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - 2
4.50
17:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.38
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.74
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 -2.5 hörnor
1.80
20:15  Tottenham - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - CP ö 3.5 hörnor
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.61
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Umåker 7/3
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 7/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Umåker 7/3
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming