DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 4/6

4 Juni 2020 - 12:12

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby. Det är en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast 1 Quite E.Wood i den femte avdelningen.

V64 Tips Åby Torsdag 4/6
V64-1 1,3,5,7,10
V64-2 2,5
V64-3 1,4,5,7
V64-4 2,5
V64-5 1 Quite E.Wood
V64-6 1,2,4,6,7,8,10

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 4/6
DD1: 1 Quite E.Wood
DD2: 1,2,4,6,7,8,10

7 rader x 30 kr = 210 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS ÅBY TORSDAG 4 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Travskolans lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Rally Gunnar har gjort sju starter för Ulf Stenströmer. Tre vinster har det blivit på dessa. Han höll upp ledningen och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis senast. Från ett trevligt utgångsläge här så borde Carl Johan Jepson som kör hästen kunna hitta en vettig position omgående eventuellt i ledningen och skulle så bli fallet så kan det bli ytterligare en vinst.

3 Giordano Soa har inlett tävlandet starkt med fem vinster på åtta starter. Han har varit borta länge men är nu redo för årsdebut. Han tränar väldigt bra fast han är inte helt på topp meddelar man från stallet. Han kan öppna okej och är han inte alltför ringrostig i comebacken här så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten.

1 Asa Ready To Glide hade inte startat på drygt två år innan debuten på svensk mark senast. Hon fick då ett lopp i vinnarhålet och när hon sedan fick fritt spelutrymme så avgjorde hon till en enkel seger. Lopp i kroppen nu så hon kan vara ännu vassare till den här starten. Per Henriksen meddelar att han kommer att köra lite på chans men löser det sig så är hon inte sämre än någon annan.

7 Paulino vann lätt sedan han kommit till ledningen efter 700 meter för fyra starter sedan. Han avslutade godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av tipsettan näst senast. Spår lite långt ut nu men kan Robert Bergh som sitter upp bakom hästen ramla ner i en hygglig position innan han går till anfall så kan det räcka en bit.

10 Explosive Class gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Senast så satt han fast med sparade krafter. Tråkigt utgångsläge här men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 5 Rally Gunnar
Spets efter 500m: 5 Rally Gunnar
Skrällen: 10 Explosive Class
Ranking: A 5,3 B 1,7,10,11,6,2 C 9,4,12

V64-2
Ett Treåringslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 5 Maestro Zon har inlett tävlandet med tre segrar på lika många starter. Kort distans nu för första gången. Det var första gången han testade bilen senast och han öppnade då bra och han vann sedan på ett mycket bra vis från ledningen. Här tror jag att Michael Larsson har spets i sikte igen och kommer han till täten smärtfritt så blir han svårstoppad här. Det är ett litet fält och han är inte beroende av ledningen för att han ska ses med god segerchans.

2 Bombus Jet har gjort det bra med 2 vinster på sina 5 starter hittills. Näst senast så kom han med en härlig avslutning och plockade då ner Foreign Rain som hade kopplat greppet till seger. Han gick en rejäl sista långsida men han kom aldrig förbi Mister Hercules som satt i dödens men han höll ändå starkt som trea i mål senast. Bra utgångsläge nu så kan Björn Goop servera honom en fin löpning så kan han utmana den stora favoriten om segern.

I övrigt kan 6 Foreign Rain som gick rätt bra som trea bakom Bombus Jet näst senast. Gången efter det så slutade det med en startgalopp. Felfri nu så kan han ha vissa möjligheter här om det klaffar med löpningsförloppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Maestro Zon
Spets efter 500m: 5 Maestro Zon
Skrällen: 6 Foreign Rain
Ranking: A 5,2 B 6,1,4 C 7,3

V64-3
Knutsson Rising Star Cup 2020 - K200 - Ungdomslopp - omgång 4 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Pantani vann på ett bra vis när han plockade ner Tiger Face till seger vid sitt senaste besök på Åby. Senast på Jarlsberg så landade han i dödens med varvet till mål och från den positionen så fullföljde han klart godkänt som trea i ett lopp som vanns av Iggy B.R. från ledningen. Kan Lars Fredrik Kolle som kör hästen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Roofparty har inte vunnit på ett tag. Han tappade stilen och galopperade på den sista långsidan senast. Han har varit ute mot tufft motstånd inom V75 spelet en längre tid och det är inte lika hårt motstånd här. Han är mycket kvick iväg så kommer William Ekberg som kör hästen till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Pagano satt i fjärde utvändigt innan han vreds på i anfall i fjärdespår i den sista kurvan och via en vass avslutning så fångade han in sitt motstånd till seger senast. Han har inte visat någon startsnabbhet hittills men får han en fin resa på innerspår så kan han bli farlig på open stretchen till slut.

5 Nisse Sånna kommer med en härlig form till den här starten. Senast så öppnade han fort till ledningen men släppte sedan i ett tidigt skede och från rygg på ledaren så hakade han på fint som tvåa bakom Cyrano De B. Han kan öppna bra så här borde han kunna ramla ner i en vettig position och får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 7 Pantani
Spets efter 500m: 4 Roofparty
Skrällen: 9 Capture
Ranking: A 7,4 B 1,5,9,6,2 C 8,11,3

V64-4
Euro Classic Trot - Fyraåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 5 Given tog två raka segrar på Jarlsberg i januari. Senast så gjorde hon första starten på två månader. Då blev det lite fel i loppet fast hon avslutade bra men det räckte inte till mer än femteplatsen bakom Tiffany Yellow som vann det loppet. Utgångsläget är bra och hon är hyggligt snabb från start och nu är det en bättre distans än senast så kan Carl Johan Jepson som får chansen nu trycka sig till ledningen i ett tidigt skede så blir hon inte helt lätt att plocka ner.

2 Aper Mede S.M. är ett nyförvärv i Björn Goops regi. Hon har inte startat sedan augusti och hon kan förstås behöva något lopp i kroppen innan det är tal om någon toppform. Trevligt läge här och kan hon få en fin resa i den främre träffen så blir jag inte förvånad om hon spurtar ner det här motståndet.

I övrigt kan 1 Alpha K. som kan öppna fort bakom bilen vara tänkbar. Jag tror dock inte att man vill köra henne i ledningen men får hon smyga med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon bli farlig via open stretchen till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Given
Spets efter 500m: 5 Given
Skrällen: 8 Betting Ace
Ranking: A 5,2 B 1,6,8 C 7,3

V64-5
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 1 Quite E.Wood som näst senast tryckte sig till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll han okej även om krafterna tröt den sista biten så han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Arapaho Ghostdance. Gången efter det så satt han i tredje utvändigt och han avslutade då starkt som trea bakom Zio Tom Jet som vann det loppet. Han kan öppna bra så här borde han kunna få ett lopp i antingen spets eller rygg på ledaren och blir det inte ledningen så tror jag han kan växla ner sitt motstånd via open stretchen till slut.

Vid gardering kan 3 Tony Afrika som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och han gick då klart bra som fyra i ett lopp som vanns av Jonah Vredebest vara tänkbar. Han är kvick ut och han trivs väldigt bra i ledningen så kommer Adrian Kolgjini till ledningen här så provar han nog i den positionen så länge lampan lyser. Första gången barfota runt om nu kan ge honom ytterligare en växel.

5 Rajah Silvio har inte startat på länge men han brukar prestera bra efter uppehåll. Han kommer nog ändå att behöva ett lopp i kroppen innan han är på topp. Han kan öppna bra men det kan kosta att komma till ledningen här men kort distans och barfota runt om nu är plusvarianter. Det finns en risk att han får vandra i dödens nu och då kan det bli tufft att räcka till seger direkt i comebacken.

Min Vinnare: 1 Quite E.Wood.
Spets efter 500m: 3 Tony Afrika
Skrällen: 9 Get Ready On Tour
Ranking: A 1 B 3,5,6,9,11,8 C 10,2,4,7

V64-6
Vi avslutar V64 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 4 över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 2 Kennedy återkom efter ett par månaders frånvaro senast. Han landade då i dödens efter ett knappt halvvarv och från den positionen så höll han starkt men Ingo som satt i ledningen blev för svår att ta ner så han fick nöja sig med andraplatsen. Med det loppet i kroppen så kan han vara klart förbättrad nu. Han är väldigt stark och den dryga distansen är bara ett plus så från ett trevligt utgångsläge här så ska han räknas tidigt.

10 Iggy B.R. var i årsdebuten näst senast ute i ett tufft gäng och där gick han en godkänd avslutning som sexa bakom Vikens High Yield som vann det loppet. Gången efter det så vann han lätt efter att ha tagit över ledningen i ett tidigt skede. Tråkigt utgångsläge nu men löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med över upploppet.

6 Ike Schermer har 11 vinster på 17 starter hittills. Två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Han blev överflyglad från innerspåret senast och han gick sedan okej till femteplatsen i ett sprinterlopp som vanns av Ingo. Kan Rick Ebbinge få till en bra styrning här så fäller han många hästar till slut.

1 Hobby De L'Iton gjorde senast bort sig i ett V75-lopp. Gången innan det tog han ledningen från innerspåret och han vann sedan enkelt med sparade krafter. Med en lyckad start här så kan han sitta i ledningen på nytt och skulle han då få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

8 Ingo kommer med två raka spetssegrar till den här starten. Han öppnar fort vid laddning och han trivs i ledningen så trots spåret är det inte otänkbart att han tar hand om ledningen här. Lång distans har han provat en gång tidigare och då räckte det till en fjärdeplats. Kommer han ner i en vettig position så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Kennedy
Spets efter 500m: 1 Hobby De L'iton
Skrällen: 7 Zio Tom Jet
Ranking: A 2,10,6 B 1,8,4,7 C 9,5,3,12,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:14  Lopp 6 - Arragon
Trav - Romme - Plats
2.10
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
15:30  A Bielefeld - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1X
2.10
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming