DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 5/3

5 Mars 2020 - 12:39

Det är V64 tävlingar ifrån Åby ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 12 Springbank som har gjort ett par bra lopp på sistone. I lärlingsfinalen näst senast så gjorde han det bra som fyra bakom en överlägsen Zenzero Jet. Senast så vann han lätt från utvändigt om ledaren. Dåligt läge här men jag tror att Robert Bergh tar ett tidigt initiativ och styr på när tempot har bedarrat där framme i täten och då tror jag han visar sig starkast i det här gänget. Vinnarodds 4.50 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Åby Torsdag 5/3
V64-1 1,2,5
V64-2 1,2,8,9,11,12
V64-3 6,8,9,10
V64-4 3,4,10
V64-5 3,6,9
V64-6 12 Springbank

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 5/3
DD1: 3,6,9
DD2: 7,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Mellby Guard kommer till den här starten med två raka segrar. Han kördes till spets med varvet kvar och stack sedan undan till en säker vinst näst senast. Det följde han upp med en V75 seger trots spår elva men det gick fort där framme i ledningen vilket underlättade för honom. Han är ingen raket iväg men kan öppna hyggligt så Peter Untersteiner gör säkerligen ett försök att hålla upp ledningen här och skulle han lyckas med det är mycket vunnet men annars så finns det dubbla open stretch att tillgå. Att det är medeldistans istället för sprint som vid de båda senaste segrarna känns dock inte som någon fördel.

2 Vikens High Yield gjorde debut i Robert Berghs regi i december och fick det inte att stämma då så den starten kan vi glömma. Man har ändrat lite i träningen efter det och han kommer vara klart bättre nu. Han gick ett banjobb på Åby förra veckan i 17 tempo i 2000 meter på ett bra vis så han är fint förberedd även om han inte har startat på ett tag. Kan Robert Bergh få till en bra styrning så kan han utmana den stora favoriten direkt i årsdebuten här. Barfota runt om nu är en fördel, 5 Gomez kommer ut i en intressant debut i ny regi för Robert Bergh. Han tog sin senaste seger i slutet av 2017 men han gick precis som Vikens High Yield ett bra banjobb på Åby i förra veckan och han kan öppna rätt så vettigt så med en fin resa i den främre träffen så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 1 Mellby Guard
Spets efter 500m: 1 Mellby Guard
Skrällen: 5 Gomez
Ranking: A 1 B 2,5,9,6,4,3 C 11,7,10,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 11 G.R.Winnie har gjort fyra starter i karriären och har vunnit två av dessa. Näst senast så fullföljde hon bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Carmencita och senast så klev hon fram utvändigt om den ledande Feel The Rush med varvet kvar och i en tät slutstrid så var hon först i mål. Tufft utgångsläge nu men går det för sakta där framme i täten så tror jag Christoffer Eriksson sänder framåt när tillfälle ges och då kan hon visa sig vara starkast i det här gänget, 8 Ecke Steel har varit inne på Åby och har gått ett par banjobb och är väl förberedd inför sin årsdebut här. Han kan öppna bra så trots ett spår långt ut här så tror jag han laddas mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten för Robert Bergh så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här.

2 Global Under Cover kommer ut i andra starten i Roger J Janssons regi. I debuten så travade han in ledningen men orkade inte hela vägen utan fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Sweet Boy. Med lopp i kroppen nu så kan han vara betydligt bättre till den här starten och från ett trevligt utgångsläge här så kan han bli farlig den sista biten, 1 Eik Hindö hade innerspår bakom bilen över samma distans näst senast i Ålborg. Han öppnade helt okej men Eldorado som hade ett spår längre ut var snabbare så det blev ett lopp i rygg på ledaren innan han sökte sig ut i andraspår i den sista svängen och han levererade då en sylvass spurt på upploppet men ledaren räddades av mållinjen så det slutade med en andraplats. Från innerspåret här borde han kunna få en fin löpning på nytt och med en liknande spurt som vid andraplatsen så kan han bli farlig via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 11 G.R.Winnie
Spets efter 500m: 8 Ecke Steel
Skrällen: 2 Global Under Cover
Ranking: A 11,8 B 2,1,12,9 C 7,4,3,5,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Rexine hade fyra raka segrar inför den senaste starten i ett V75 lopp på Jarlsberg i lördags. Hon var då på väg mot en ny seger men hon slog på en galopp med 250 meter kvar till mål då och det var troligen segern som försvann i det läget. Kan Nicklas Korfitsen som som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här, 6 Plan B. gick bra i comebacken senast när han fick trava utvändigt om den ledande Enjoy's Jagger och han höll klart bra till tredjeplatsen. Han kan kliva iväg rätt bra från start så här tror jag att Ville Karhulahti som sitter i vagnen gasar till ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att fånga in. Barfota runt om nu är intressant.

10 To The Moon Face kommer från en stark dödensvinst och har nu fått två lopp i kroppen. Hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och blir det överpace på loppet så fäller hon många hästar till slut, 8 Thinking About You avslutade positivt i skymundan senast men var utan chans mot en överlägsen Upper Face. Dåligt läge här men om Thomas Uhrberg kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han ställa till med en rejäl överraskning. Barfota runt om nu och sist hon tävlade så blev det seger.

Min Vinnare: 9 Rexine
Spets efter 500m: 6 Plan B.
Skrällen: 8 Thinking About You
Ranking: A 9,6 B 10,8,7,4,1 C 5,2,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Stostayern över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Betting Ace slutade oplacerad i årsdebuten senast. Hon var då med i en tuff öppning mot King Of Everything och det satt i benen till slut. Hon har ännu ingen seger efter 15 starter i karriären men nu tror jag det kan vara läge för en efterlängtad seger. Med en offensiv Robert Bergh i vagnen så tror jag på tidig ledning här och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

10 Prima Italia har inte startat sedan hon slutade oplacerad i ett V75 lopp på Mantorp före jul. Hon kändes bra i måndagsjobbet meddelar Veijo Heiskanen. Med springspår på tillägg och Carl Johan Jepson i vagnen så borde hon kunna få en rätt bra start och kan hon hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med i segerstriden här. Barfota runt om nu är en klar fördel.

4 Karibean Dreams har aldrig vunnit efter 17 starter. Kan Karl Stolt få till en bra styrning och om hon kan få gå med i en bra rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet så kan det vara en jätteskräll här, 2 Arouseforyou drar en del streck för hon gjorde det bra vid tre raka segrar i slutet av det förra året. Hon har öppnat bra bakom bilen och kan hon komma iväg lika bra i volten här så kan det bli tidig ledning men hon sprang sig trött i ledningen i ett Margareta lopp nyligen så jag tror man vill se henne i ryggar den här gången så hon rankas ner och får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Betting Ace
Spets efter 500m: 3 Betting Ace
Skrällen: 4 Karibean Dreams
Ranking: A 3 B 10,4,2,1,9,11,7 C 6,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Whipped Eggs hade ett mycket starkt fjolår och han är nu redo för årsdebut. Han har fått nyttig vinterträning och i onsdags så var han till Åby och gick ett snabbjobb på riktigt bra vis. Den långa distansen är passande och kan Robert Bergh servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här. Han är bäst barfota runt om och så blir det nu.

9 Demolition Man F. var tapper som trea i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Eldorado Mearas i början av året. Senast så travade han först i andraspår men han hade inga problem med att plocka ner den ledande Quattro Töll till seger. Den här distansen var det länge sedan han startade på men klaffar det med löpningsförloppet och den stora favoriten har en sämre dag så kan han bli farlig över upploppet, 6 Smokey Herman fick aldrig fritt och kom i mål med sparade krafter i ett V75 lopp på Axevalla som vanns av Burning Man senast. Han är kvick iväg och när man nu rycker skorna så tror jag siktet är inställt på ledningen för det är en position han trivs allra bäst i och när det skiljer så mycket i procent mot den klara favoriten så plockas han med på systemet.

Min Vinnare: 3 Whipped Eggs
Spets efter 500m: 6 Smokey Herman
Skrällen: 6 Smokey Herman
Ranking: A 3 B 9,6,1,4,7 C 5,2,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Springbank som har gjort ett par bra lopp på sistone. I lärlingsfinalen näst senast så gjorde han det bra som fyra bakom en överlägsen Zenzero Jet. Senast så vann han lätt från utvändigt om ledaren. Dåligt läge här men jag tror att Robert Bergh tar ett tidigt initiativ och styr på när tempot har bedarrat där framme i täten och då tror jag han visar sig starkast i det här gänget. Barfota runt om nu är en fördel.

Vid gardering kan 7 Broad Vision som var Derbyfinalist i Norge ifjol där han slutade åtta i finalen vara tänkbar. Han gjorde debut för Bo Westergaard senast och det slutade med en säker spetsseger i Ålborg. Kan Tom Erik Solberg hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme på nytt, 2 Din Lymmel vann enkelt från spets senast. Han är startsnabb så här tror jag han sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få trolla bort en del av loppet där framme i ledningen så kan det räcka en bit mot det här gänget också men jag tror ändå han får svårt att stå emot min spik den sista biten.

Min Vinnare: 12 Springbank
Spets efter 500m: 2 Din Lymmel
Skrällen: 7 Broad Vision
Ranking: A 12 B 7,2,6,8,9,10,5,4,3 C 11,1
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:00  Betis - Elche
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming