DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 6/2

6 Februari 2020 - 13:00

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 3 Andover Hudson som har gjort fyra starter för Peter Untersteiner sedan flytten gick från Edvin Ceka. Det har ännu inte blivit någon seger men i den senaste starten så tog han hand om ledningen i en tuff öppning och ledde sedan tills det var ca 50 meter kvar när Major Tallmadge spurtade förbi till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är väldigt snabb iväg så jag tror han tar spets igen och kan Max Karlsson som kör hästen få dämpa tempot där framme i ledningen så tror jag han rinner undan till seger. Skulle han få en del tryck i ledningen så kanske han väljer att släppa men då finns det ju dubbla open stretch att tillgå om det skulle behövas. Vinnarodds 3.00 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Åby Torsdag 6/2
V64-1 2,3,4,6
V64-2 3,5,11
V64-3 8,9,10
V64-4 3 Andover Hudson
V64-5 2,10,13
V64-6 2,5,6,7,8,9

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 6/2
DD1: 2,10,13
DD2: 2,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Adde S.H. har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. I comebacken näst senast så plockade han ner sitt motstånd till seger från dödens och nu senast så så hade han ett uselt läge över kort distans och hakade på okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av Champion Melon. Här har han ett bättre läge och kan Peter Untersteiner som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Nero Maximus fick för långt fram från i comebacken senast och fick nöja sig med tredjeplatsen i ett stayerlopp som vanns av Day Sun Dream. Efter det skulle han ha startat en gång till i slutet av januari men blev struken för hälta då. Skulle han inte ha tappat alltför mycket på det så kan han få ett bra lopp här och den långa distansen är passande så han kan dyka upp långt framme här.

3 Tony Afrika galopperade bort sig i ledningen senast. Han är kvick iväg så här tror jag Dante Kolgjini brakar till spets och skulle så bli fallet så tror jag han kör i ledningen så länge lampan lyser. Skulle det inte bli ledningen så kanske han kan krypa ner i rygg på ledaren och kan då vara intressant via open stretchen till slut, 6 Lullaby S.I.R. såg väldigt fin ut när hon avgjorde till seger näst senast. Gången efter det så blev det galopp men felfri nu och med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Adde S.H.
Spets efter 500m: 3 Tony Afrika
Skrällen: 1 Triomphe Ferm
Ranking: A 4,2 B 3,6,1,7 C 8,9,5
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Clean Cash vann i sin tävlingsdebut i mars 2018 men efter det så dröjde det till den senaste starten innan nästa seger kom. Hon tog då ledningen och stack sedan undan till seger från den positionen. Gången innan det så slog hon på en tidig galopp och gick sedan okej efter det och felfri nu så tror jag att Peter Ingves kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in för övriga ekipage så hon ska räknas tidigt här.

3 Rosie Access tog sin hittills enda seger på Åby för tre starter sedan. Hon har varit ute i rätt tuffa gäng och kan Peter Untersteiner servera henne ett bra lopp här så kan hon bli farlig den sista biten, 11 Warpaint travade utvändigt ledaren och höll sedan godkänt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Balanced Rudder näst senast. Gången efter det så satt hon en bit ner i kön innan hon gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var hon starkast över upploppet. Kan hon få smyga med i en bra rygg och om hon kan få en del draghjälp under slutrundan så biter hennes avslutning bra och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 5 Clean Cash
Spets efter 500m: 5 Clean Cash
Skrällen: 11 Warpaint
Ranking: A 5 B 3,11,8,2,1,12 C 9,10,7,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Mr Rapide såg väldigt fin ut när han gick till attack runt sista sväng senast men blev rejält störd och tappade sina möjligheter där. Nu blev det bara en tredjeplats istället och det var troligen segern som försvann i det läget. Kan Mikael J Andersson som kör hästen servera honom en fin löpning och om han kan få gå med i en vettig rygg för att vänta med slutstöten fram till upploppet så kan det räcka långt här så han ska räknas tidigt.

8 Neo Sånna kommer från två övertygande spetssegrar men kan kan så klart hamna på vingel från det här läget. Jag tror dock att Claes Svensson laddar rejält från start och kan han komma till ledningen utan att ödsla alltför mycket kraft så är det hästen att slå här. Skulle det inte bli någon ledning och att han skulle tvingas till mycket grovjobb på egen hand så är han sårbar här, 10 Shutupandscratchme avgjorde till en säker seger från tredje utvändigt för tre starter sedan. Han blev över från start och fick backa sig sist men spurtade sedan mycket vasst till tredjeplatsen bakom Tengil Face och A Secret Word senast. Med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och kan då bli svår att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 9 Mr Rapide
Spets efter 500m: 8 Neo Sånna
Skrällen: 9 Mr Rapide
Ranking: A 9,8,10 B 7,6,5,1,3 C 12,4,2,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Ungdomslopp K75 över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Andover Hudson som har gjort fyra starter för Peter Untersteiner sedan flytten gick från Edvin Ceka. Det har ännu inte blivit någon seger men i den senaste starten så tog han hand om ledningen i en tuff öppning och ledde sedan tills det var ca 50 meter kvar när Major Tallmadge spurtade förbi till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är väldigt snabb iväg så jag tror han tar spets igen och kan Max Karlsson som kör hästen få dämpa tempot där framme i ledningen så tror jag han rinner undan till seger över den korta distansen. Skulle han få en del tryck i ledningen så kanske han väljer att släppa men då finns det ju dubbla open stretch att tillgå om det skulle behövas.

Vid gardering kan 11 I Come In Peace som avgjorde på ett bra vis till seger från dödens senast vara tänkbar. Tufft utgångsläge nu med bakspår över den korta distansen men om det löser sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan det räcka en bit här också, 2 Beaks Manello kan öppna bra och kan få ett fint lopp på innerspår här och kan då bli farlig via open stretchen den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Andover Hudson
Spets efter 500m: 3 Andover Hudson
Skrällen: 2 Beaks Manello
Ranking: A 3 B 11,2,5,6,4,1,9 C 12,10,8,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Loveexplosion H.C. gör första starten sedan augusti ifjol så formen nu är svårbedömd. Han besitter bra kapacitet i grunden och han har gått ett jobb i 20 tempo i 2100 meter i fin stil inne på Jägersro inför det här meddelar man från stallet. Här tror jag Christoffer Eriksson som kör hästen trycker sig till spets in i första sväng och från ledningen här så blir han inte helt lätt att plocka ner även om det kan saknas lopp i kroppen men från ett bra läge så ska han räknas tidigt här.

10 Quattro Töll vann från spets näst senast och gången efter det så fullföljde han klart bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Devs Daffodil efter en tidig galopp. Även han har varit ifrån ett par månader nu och han har ett svårt spår i volten men om han kan hålla ordning på benen och få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så har han en bra avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här, 13 Smokey Herman kommer från en spetsseger och har ett intressant utgångsläge med springspår på tillägg. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och med en lyckad start här så borde han kunna nå en fin position och kan då utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Loveexplosion H.C.
Spets efter 500m: 2 Loveexplosion H.C.
Skrällen: 9 Dokonjo
Ranking: A 2 B 10,13,9,5,12,1,7,8,11 C 4,6,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Mellby Guard har dragits med dåliga utgångslägen i två raka V75 lopp och senast så fick han nöja sig med en femteplats bakom vinnande Devs Dragon. Nu är han tillbaka i vardagstravet och har ett fint utgångsläge här så kan han nå spets i ett tidigt skede så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få trolla bort en del av loppet där framme men han är väldigt mycket streckad och jag vill ha med ett par hästar till, 7 Artemide Zack svarade för en strålande insats senast när hon fick utstå elak press i ledningen av Zanzibar Effe utvändigt men trots att man varvade på 11,6 så var hon på linje med vinnande Twilight Brodda som fått en betydligt bättre resa i mål men hon fick ge sig med minsta möjliga marginal. Efter den insatsen har hon varit struken för feber så formen är något svårbedömd men om hon inte har tappat alltför mycket och kan göra om insatsen från senast så kan hon blanda sig i segerstriden om det löser sig med positionerna här.

8 Victory Road vann knappt men säkert från spets i comebacken senast och kan vara klart förbättrad till den här starten. Dåligt läge här men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 9 Powerful Teemer har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna. Det var inte tomt i tanken när galoppen kom senast så om Christian Fiore som kör hästen kan servera honom en fin löpning och vänta med slutstöten fram till upploppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Mellby Guard
Spets efter 500m: 2 Mellby Guard
Skrällen: 9 Powerful Teemer
Ranking: A 2,7 B 8,9,5,6 C 12,11,1,4,3,10
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming