DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby Torsdag 6/8

6 Augusti 2020 - 12:30

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Åby. Det är en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 1 Head Run i den andra avdelningen samt 7 Zacapa Grim i den femte avdelningen.

V64 Tips Åby Torsdag 6/8
V64-1 6,7,8,10,12
V64-2 1 Head Run
V64-3 1,4,5,6,8,11
V64-4 2,5,9,10,11
V64-5 7 Zacapa Grim
V64-6 1,11,12,14

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Åby Torsdag 6/8
DD1: 7 Zacapa Grim
DD2: 1,11,12,14

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÅBY TORSDAG 6 AUGUSTI

V64-1
Vi inleder V64 med Stostayern över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Happy Celebration har gjort fem starter i Peter Untersteiners regi. Det började inget vidare med två galoppmisslyckanden. Efter det har hon varit positiv i de tre senaste loppen. Näst senast så kördes hon till spets efter ett drygt halvvarv och sedan så vann hon loppet från den positionen. På Mantorp senast så tog hon ner den ledande Kindy Cane på upploppet till en ny seger. Ensam på springspår nu så vid en lyckad start så kan det bli tidig ledning och från spets så kan hon bli svår att fånga in.

12 Easy Creation kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Hon var duktig vid två raka vinster innan hon näst senast var ute i ett försök i Diamantstoet på Kalmar. Hon satt då djupt ner i kön och hon kunde inte ta så mycket så hon kom in på sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Use Face. Gången efter det så landade hon i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så knäckte hon sitt motstånd till seger. Hon är snabb iväg så här kan Björn Goop sitta i en trevlig position omgående och med rätt resa så kan det räcka till en ny seger.

10 Loser On Loser har inte fungerat i tre starter på raken och hon har nu varit ute i ett kvallopp efter det. Hon skötte sig godkänt i kvalet. Felfri nu så¨har hon bra farter i sig för att kunna strida om en framskjuten placering här om det klaffar med löpningsförloppet.

7 Procalate vek ner sig lite från ledningen senast fast det blev lite för tufft med den snabba inledningen som det blev då. För tre starter sedan så gjorde hon det bra när hon vann i ohotad stil från ledningen. Nu har hon innerspår på tilläggsvolten fast om Adrian Kolgjini kan hitta ut i god tid före mål så kan hon bli farlig över upploppet.

8 Ofelia O.E. försvann med en tidig galopp senast. Gången innan det så höll hon godkänt från dödens och kom in som femma i ett lopp som vanns av Hector Boko. Kan Johan Untersteiner som kör åt pappa Peter nu se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Happy Celebration
Spets efter 500m: 6 Happy Celebration
Skrällen: 8 Ofelia O.E.
Ranking: A 6,12 B 10,7,8,9,2,4 C 11,3,1

V64-2
Svensk Travsport Unghästserie - Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 1 Head Run som bara har gjort en start så här långt. Han höll då upp ledningen från innerspåret i volten och vann sedan i överlägsen stil på Visby. Det har gått tre månader sedan det framträdandet och han har bytt tränare från Sten O Jansson till Robert Bergh. Nu är det autostart och han har innerspår igen så det är lite osäkert om han kan hålla upp ledningen men får han ett passande lopp i den främre träffen nu så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 10 Mallory Square som tog karriärens första seger i den senaste starten vara tänkbar. Han fick då bestämma i ledningen och han vann sedan lätt. Nu är det bakspår fast han är anmäld barfota runt om och hittar Björn Goop en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han dyka upp långt framme igen.

7 Global Boom gick en godkänd avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Ready Tonight i debuten näst senast. Gången efter det så tog han över ledningen i ett tidigt skede och sedan så räckte det hela vägen till seger. Nu har han fått ett spår lite långt ut men kan Johan Untersteiner slinka ner i en vettig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 1 Head Run
Spets efter 500m: 1 Head Run
Skrällen: 4 Only Cash O.C.
Ranking: A 1 B 10,7,5,4,2 C 8,3,6,9

V64-3
Knutsson Rising Star Cup 2020 - K200 - Ungdomslopp - omgång 5 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Gomez vann extremsprinten på Åby för fyra starter sedan från ledningen. Han är väldigt startsnabb och har tagit karriärens flesta vinster från ledningen. Näst senast blev det dubbla galopper så han är inte helt att lita på. Han drogs bakåt senast och slutade sedan på femteplatsen bakom Roofparty som vann det loppet. Clarisse Lelievre är en ny bekantskap i vagnen men hon har kört en del lopp i Frankrike tidigare. Från spets här så kan det räcka långt.

11 Tony Afrika kommer från en färsk seger. Han fick då en perfekt resa i rygg på den ledande Hennesy Boko och när han sedan fick luckan på upploppet så spurtade han ner ledaren till en säker vinst. Läget nu är inte det bästa men jag tror att Dante Kolgjini avancerar framåt när tempot har bedarrat där framme i täten och då kan han sänka det här gänget från dödens om det skulle behövas.

8 Nisse Sånna är jämn och säker. Han hamnade lite långt bak fast sedan så gjorde han en bra avslutning och han var inte så långtifrån segern men Natosi Goj drog det längsta strået så han fick nöja sig med andrapriset senast. Utgångsläget den här gången drar ner förhoppningarna men med lite klaff så duger en liknande avslutning som senast en bit mot det här motståndet också.

5 Worth A Lot avslutade klart godkänt som fyra i skymundan i ett V75 lopp på Halmstad som vanns av Bring Me Money senast. Anton Knutsson körde då och samma kusk finns i vagnen igen. Med rätt resa så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Gomez
Spets efter 500m: 4 Gomez
Skrällen: 5 Worth A Lot
Ranking: A 4,11 B 8,5,6,1 C 3,7,2,10

V64-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Gaagaa Rivner har vunnit hälften av sina sex starter hittills. Hon galopperade bort sig i platsstriden näst senast. Gången efter det så hade hon full kontroll vid en lätt seger från ledningen. Nu är hon nerstruken till innerspår fast hon har öppnat bra i voltstart tidigare och öppnar hon lika fort bakom bilen nu så ligger vägen öppen för ledningen och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Legendaria Zon svarade för en bra insats när hon höll godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Jane Hall senast. Hon tränar fint nu och hon är startsnabb och lyckas Joakim Lövgren komma ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering här. Det blir troligen barfota runt om för första gången vilket kan lyfta henne ett par snäpp.

11 Kali Smart har gjort två starter för sin nuvarande tränare Adrian Kolgjini. I debuten så tryckte hon till och tog över ledningen in i den sista kurvan och sedan så dansade hon undan till en överlägsen seger. Senast så mötte hon tipsettan och hon var utan chans då men hon hängde ändå med bra och räddade andraplatsen. Tråkigt läge nu med många hästar att runda men får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig över upploppet.

9 Poetic Dream hamnade i trötta ryggar och hon fick aldrig riktigt chansen och kom in som femma i ett lopp som vanns av Thai Selene senast. Kan Lars Anvar Kolle glida igenom bra så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

10 Ivania har gjort två starter i år efter lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Hon gick en godkänd avslutning till fjärdeplatsen i ett lopp som Keira De Veluwe vann från ledningen senast. Löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 2 Gaagaa Rivner
Spets efter 500m: 2 Gaagaa Rivner
Skrällen: 9 Poetic Dream
Ranking: A 2 B 5,11,9,10 C 6,4,3,7,12,8

V64-5
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat 7 Zacapa Grim som har gjort det bra i tre starter för Sofia Aronsson. Två vinster och en andraplats har det blivit. Han avslutade mycket vasst till seger i debuten. Gången efter det så fullföljde han positivt och räddade andrapriset bakom en överlägsen Zenzero Jet. Gången efter det så blev han fint framdragen av Expensive och han tackade för det med att spurta ner denne till en knapp seger kort före mål. Stefan Persson får chansen nu och med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 8 Little Brigadoon som gjorde debut för Björn Goop senast och han gjorde då ett godkänt lopp som trea i ett lopp som vanns av Ajusco. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten. Det är aviserat barfota runt om nu och klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme.

6 Bodybuilder vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Jägersro under Hugo Åbergs kvällen. Han blixtrade då till ledningen från ett spår långt ut på vingen. Han släppte sedan till Giordano Soa och han avslutade sedan fullt godkänt som trea bakom Rock My Dreams efter en sen lucka. Med den startsnabbheten han besitter så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Minus med skor runt om istället för barfota runt om som han har haft på slutet.

Min Vinnare: 7 Zacapa Grim
Spets efter 500m: 6 Bodybuilder
Skrällen: 11 Dekanen K.
Ranking: A 7 B 8,6,11,5,1,12,2,3 C 10,9

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Romantico har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh. I debuten så fick han en dryg inledning på loppet innan han landade i dödens efter ett drygt halvvarv och den tuffa öppningen satte sig i benen till slut för han tappade mycket den sista biten och slutade oplacerad då. Gången efter det så kördes han till ledningen och där drog han undan i ett hårt tempo till en klar seger över kort distans. Senast så försvann han med galopp kort efter start. Läget nu kunde ha varit bättre men två strykningar underlättar en del och kan Robert Bergh få till en bra styrning så kan han bli att räkna med här.

1 Opulent Tile tog hand om ledningen men släppte sedan när Kantens Rose kom fram efter ett varv. Sedan så tog han sig loss och han avslutade klart bra men han fick aldrig tag i ledaren som höll undan till seger. Här tror jag Peter Untersteiner har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan han leda loppet länge. Den långa distansen är passande och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

11 Bellinogal är en italiensk häst i Sverigedebut för Magnus Dahlén. Det handlar om en treårig hingst efter Varenne som kommer ut mot äldre hästar och han är rätt svårbedömd fast med rätt resa så kan det ändå räcka en bit mot det här motståndet.

14 Alfas Kennedy gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan. Efter det har han inte fått till det för han har galopperat tre gånger i följd. Han känns fin i jobben meddelar man från stallet fast han har ett svårt utgångsläge och det kan bli tufft att nå hela vägen till en vinst. Kan han hålla ihop aktionen och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter här. Eventuellt barfota runt om för första gången nu är intressant.

Min Vinnare: 12 Romantico
Spets efter 500m: 1 Opulent Tile
Skrällen: 14 Alfas Kennedy
Ranking: A 12 B 1,11,14,15,13,3 C 5,2,9,8,6,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  San José - Colorado
Ishockey - NHL - 2
1.75
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming