V64 Tips Åby18/2

Publicerad på 18 Feb 2021 - 10:44

DrTrav

DrTrav

18 Feb 2021 - 10:44

V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll och det är 7 Enforalle P. i den tredje avdelningen och 3 Echelon i den femte avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 18/2
v64-1 4,5,7,8,9
v64-2 3,5,7,9,10,11,15
v64-3 7 Enforalle P.
v64-4 6,7,8,11
v64-5 3 Echelon
v64-6 3,5,9,10

560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 18/2
DD-1 3 Echelon
DD-2 3,5,9,10

4rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 Something Fishy kommer med en fin resultatrad till dagens start, två raka segrar överst i raden. Ikväll är det årsdebut och formen är ett frågetecken, men att kapacitet finns för klassen är det ingen tvekan om. I den senaste starten vann man efter att gått utvändigt om ledaren sista varvet och intrycket var lysande. Har denna tioåring tagit träningsperioden på rätt sätt ska det vara toppchans ikväll även att det är årsdebut.

5 U.R. Amazing kommer med fin form och gjort flera bra lopp på slutet utan att fått sätta nosen först över mållinjen. Med två raka andraplatser på kontot står denna åttaåring på tur för seger. Hittar man en bra position från start kommer U.R. Amazing vara med och utmana om segern.

Vill även nämna 8 Fabio De Pervenche som galopperade bort sig i senaste starten då var det voltstart, nu är det återigen autostart. Dock har man lottats till ett tufft utgångsläge ikväll. Om man bortser från senaste starten besitter denna sexåring fin form och skulle det lösa sig från spår åtta ska man inte nonchaleras.

7 The Real Star är en sjuåring med fin löpskalle och han ger sig sällan i en slutstrid. Han har tävlat på V75 på slutet och formen är bra. Kommer blanda sig i segerstriden ikväll.

Min Vinnare: 4 Something Fishy
Spets efter 500m: 4 Something Fishy
Skrällen: 5 U.R. Amazing
Ranking: A 4,5,8 B 7,9,3 C 2,6,1

V64-2 2140m auto
3 Hannibal Face är en mycket speciell häst, denna fyraåring besitter väldigt hög kapacitet och har alla alla egenskaper för att bli en riktig klassklättrare framöver. Men det finns ett stort OM, då Hannibal Face enbart gått felfritt i två av sina åtta starter. Hannibal Face tävlar helt mot sig själv och den dagen denna kapabla hingst får ordning på travet kommer hans karriär ta fart på allvar. Men som favorit i kvällens start på V64 så är det ingen jag väljer att ta ställning för även om jag är medveten om att felfri så vinner Hannibal Face detta enkelt.

5 Cosmic Photo tränas av Robert Bergh, och det meddelas att detta är en av de hästarna i stallet sett till de insprungna pengar har minst pengar på sig per krona sett till kapacitet, med det menat så finns det en hel del pengar att tjäna framöver för denna kapabla femåring. Men precis som för den ovannämnda så handlar det om att få travet att flyta igenom hela loppen. Skulle Cosmic Photo gå felfritt ikväll är han segeraktuell.

Nämner även 9 Gypsy Eyes som är betydligt jämnare i sina prestationer jämfört med de två hästarna jag nämnt ovan. Detta är en fyraåring som står för gedigna insatser varje gång och skulle de två förhandsfavoriterna göra bort sig med galopp vilket sker mer ofta än sällan ska Gypsy Eyes tidigt räknas in i segerstriden.

Min Vinnare: 3 Hannibal Face
Spets efter 500m: 3 Hannibal Face
Skrällen: 5 Cosmic Photo
Ranking: A 3 B 5,9,15,10,4,2,1 C 11,12,14,8,7,6,13

V64-3 2640m auto
Här hittar vi kvällens spik, 7 Enforalle P. Han var mycket bra i den senaste starten när han vann åkandes från utvändigt om ledaren. För två starter sedan galopperade han bort sig med krafter kvar i sista sväng. Dessförinnan hade man två raka segrar på kontot. Denna femåring besitter bra kunnande för klassen och motståndet skrämmer inte. Han har testat på den långa distansen två gånger tidigare och stått för bra prestationer. I min bok ska detta vara en toppchans och jag spikar.

Motbud
11 Dali Pagadi galopperade i slutstriden i den senaste starten efter att blivit ordentligt påmind om stundens allvar av kusk och tränare Johan Untersteiner. Detta är en kapabel men speciell sexåring som i sina bästa stunder är med och utmanar min spik i loppet. Men har hon en sämre dag ät hon inte lätt att få fart på. Väljer man att gardera loppet och Dali Pagadi har en bra dag ska man absolut streckas.

10 Starbec’s A.to Z. kommer med formen på topp, han var väldigt positiv i den senaste starten då man var två imål på Solvalla efter att avslutat 11,0 sista 800m. Tidig vid gardering.

Nämner även 5 Upcoming Artist som gav ett bra formintryck i den senaste starten när man avslutade vasst efter sen lucka. Får man smyga med här ikväll kommer man fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 7 Enforalle P.
Spets efter 500m: 7 Enforalle P.
Skrällen: 11 Dali Pagadi
Ranking: A 7 B 11,10,5,8,6,2 C 1,3,9,4,12

V64-4 1640m auto
8 Escape A.P gjorde det bra som tvåa i den senaste starten bakom vinnaren Laradja Vrijthout. Ikväll har man dock återigen fått ett tufft utgångsläge, men kapacitetsmässigt så duger man bra i loppet. Löser det sig bara från start kommer man vara med och utmana om segern här. Knapp förstahäst och givet att gardera.

7 Alert Vendil kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då pressade man sig till ledningen efter en bit och man kunde gå undan tillslut och bärga segern. För två starter sedan blev det startgalopp, men stod ändå för en positiv upphämtning. Med formen på topp och läge på ledningen från start är man ett tidigt streck på min kupong.

Nämner även 11 Van Gils som nu fått två lopp i kroppen för sin nya tränare André Eklund. Han var inte som bäst i årsdebuten senast och det slutade med galopp. Men med det loppet i kroppen bör man gå framåt endel till ikväll. Även om det är tufft med bakspår över kort distans skulle det kunna bli körning från början här och då skulle det öppna upp sig för 11 Van Gils. Skräll.

Min Vinnare: 8 Escape A.P
Spets efter 500m: 7 Alert Vendil / 8 Escape A.P
Skrällen: 11 Van Gils
Ranking: A 7,8 B 11,6,3,5,10,9 C 12,1,4,2

V64-5 1640m auto
Kvällen andra spik kommer här i form av 3 Echelon som visat sig älskar att tävla på Åbytravet. Jag har tidigare rankat ner honom något då han är så beroende av rätt lopp. Men ikväll när man möter enklare motstånd har jag valt att byta sida och tycker han borde ha en bra segerchans. Detta är en sexåring som är väldigt speedig och gynnas när han får gå med i ryggar och sätta in slutstöten över upploppet i spåren eller via Open Stretch. I min bok har man en bra segerchans och jag spikar.

Motbud
6 HögstenaStalldräng har nu fått ett lopp i kroppen och jag förväntar mig att man gått framåt en del till dagens start. Denna åttaåring är härdad på V75 och även om man inte vunnit ihjäl sig på slutet så är detta en hingst med bra kapacitet. Man är kvick från start och är min tidiga ledare av loppet. Givet streck vid gardering.

4 Gambit Brodde galopperade med sparade krafter i senaste starten. Detta är en sexåring som trivs bäst när man får gå med i ryggar och spara speeden tillslut. Idag har man ett bra utgångsläge för att få ett bra rygglopp. Kommer fälla många över upploppet ikväll.

Två som är värda att nämna, som besitter bra kapacitet men som inte levererat i sina senaste starter är 9 Unstoppable D.E och 7 Tony Afrika. Dem kan bli farliga att nonchalera vid gardering.

Min Vinnare: 3 Echelon
Spets efter 500m: 6 HögstenaStalldräng
Skrällen: 4 Gambit Brodde
Ranking: A 3 B 6,4,9,7,10,8,1 C 5,2

V64-6 2140m auto
9 Bitcoin står för kapaciteten i fältet för dagen, denna sjuåring har ett gediget kunnande och ska trots årsdebuten ses med bra segerchans direkt. Denna tjejen är en segermaskin som vunnit i 10 av sina 41 starter. Flemming Jensen gör inte resan till Sverige om han inte är säker på vad han har att åka med. Jag tror på toppchans igen, klar förstahäst i loppet.

5 O.M Faststeep gick imål med sparade krafter i den senaste starten, han såg väldigt spänstig ut i ryggar och kusken Marc Elias letade luckan hela upploppet igenom. Nu med två lopp i kroppen bör formen vara kraftigt i antågande. Man är kvick från start och detta är den troliga ledaren av loppet i min bok. Det finns på kartan sen att man leder hela loppet. Givet streck på min kupong.

10 Aronia har stått för flertalet bra prestationer och formen är på topp hos denna sexåring. Hon vann enkelt från ledningen för tre starter sedan. I den senaste starten fick man ge sig precis före mål. Kan man smyga med i ryggar här kommer man fälla många över upploppet.

Nämner även 3 Golden Indra som är en rolig skräll. Hon var väldigt bra för två starter sedan när man fick göra större delar av loppet utvändigt ledaren och höll till en tredjeplats. I den senaste starten blev man fast med sparade krafter över mål. Ikväll har man ett intressant smygläge och till endast 3% är man en rolig skräll att betala för.

Min Vinnare: 9 Bitcoin
Spets efter 500m: 5 O.M Faststeep
Skrällen: 3 Golden Indra
Ranking: A 9 B 5,10,3,2,1,7,11 C 8,12,4,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto