DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Årjäng Fredag 22/5

22 Maj 2020 - 12:38

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Årjäng och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 10 Löv Teddy som har vunnit 12 av 25 starter hittills i karriären. Han hade tre raka segrar inför den senaste starten. Han fick då vandra utvändigt om S.T.C.C.Faksen och det blev för tufft och han slog sedan på en kortare galopp i den sista svängen. Felfri nu och om Ove Bakkevold Reime som sitter i vagnen kan få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in. 

V64 Tips Årjäng Fredag 22/5
V64-1 1,5,12,14
V64-2 10 Löv Teddy
V64-3 1,2,5,9
V64-4 4,6,12
V64-5 1,6,8
V64-6 1,2,7,8

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Årjäng Fredag 22/5
DD1: 1,6,8
DD2: 1,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Livi Opal H.M. har formen på topp. Näst senast blev hon tvåa bakom Up New Moon på Åmål. Det följde hon upp med en seger. Hon släppte då ifrån sig ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så fick hon en lucka i den sista svängen och då tog hon ner ledaren rätt enkelt till en klar seger. Trevligt utgångsläge här så jag tror på spets eller rygg ledaren och då kan hon vara med och utmana om segern igen. Troligen jänkarvagn den här gången.

5 Quality Dancer har årsdebuten avklarad. Med det loppet innanför västen så är en vassare insats att vänta här. Han har vunnit i Årjäng tidigare och han får nu Björn Goop i vagnen. Svårt spår i volten men om han klarar av det momentet så kan han med en fin resa här blanda sig i segerstriden på nytt om det klaffar med löpningsförloppet. Eventuellt barfota runt om och rycktussar för första gången är intressanta ändringar.

12 Åsens Aragon har två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Springspår på tilläggsvolten här så prickar Carl Johan Jepson bra i startögonblicket så kan han sitta i en vettig position direkt och får han smyga med i en bra rygg innan attacken sätts in så kan han vara långt framme här.

14 Dolorosa Am har inte startat sedan september ifjol så det kan saknas en del till toppformen. Han besitter gott kunnande så löser det sig med positionerna så kan han få ett passande lopp och då kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 Livi Opal H.M.
Spets efter 500m: 1 Livi Opal H.M.
Skrällen: 14 Dolorosa Am
Ranking: A 1,5 B 12,14,2,7,13,11,3,4 C 9,6,10,15,8

V64-2
DubbelCupen, Försök 2 i Meeting 3 - Fördel Ston - Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 10 Löv Teddy som har vunnit 12 av 25 starter hittills i karriären. Han hade tre raka segrar inför den senaste starten. Han fick då vandra utvändigt om S.T.C.C.Faksen och det blev för tufft och han slog sedan på en kortare galopp i den sista svängen. Felfri nu och om Ove Bakkevold Reime som sitter i vagnen kan få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 7 Lome Perla som kommer från en seger vara tänkbar. Hon öppnade då bra och tog ledningen initialt men sedan så släppte hon till Rive Ruska och i den sista svängen så fick hon sedan luckan och då satte hon klorna i ledaren och höll även undan för övriga motståndare till seger. Kan Åsbjörn Tengsareid som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon nypa en fin placering på nytt.

6 Troll Tundra har gjort det bra när hon har tagit två raka segrar efter lång frånvaro. Hon travade i rygg på den ledande Texida innan hon klev ut i dödens på den sista bortre långsidan och på upploppet plockade hon sedan ner ledaren och dansade undan till en klar seger senast. Hon kan öppna bra och från springspåret här så kan det bli tidig ledning och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 10 Löv Teddy
Spets efter 500m: 6 Troll Tundra
Skrällen: 12 Egge Piril
Ranking: A 10 B 7,6,12,2,9,1 C 5,11,3,4,8

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 American Dream kommer från en seger. Hon tog då hand om ledningen omgående och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis. Hon är kvick iväg och lyckas Henna Halme som kör hästen hålla upp ledningen så blir hon inte helt lätt att plocka ner om hon skulle få bestämma en del där framme i täten så hon ska räknas tidigt här.

5 R.K.Queen gör årsdebut nu så hon kan behöva loppet. Hon har inte gått något banjobb men hon har fått två vassare intervalljobb och hon känns riktigt fin meddelar man från stallet. Hon har byggt på sig mycket muskler under vintern. Är hon inte alltför ringrostig i comebacken så kan hon blanda sig i segerstriden här om Paw Mahony kan få till en bra styrning.

2 Asa Ready To Glide är en amerikansk import som kommer ut i första starten för Per Henriksen. Hon har inte startat på drygt två år men hon var fin i ett kvallopp i början av april. Hon har vunnit fyra av de sju starterna hon har gjort så hon har gott kunnande. Hon är riktigt speedig och man vill ge henne ett rygglopp den här gången så får hon spara slutstöten fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut.

9 Un Mec d'Or släppte ifrån sig ledningen med varvet kvar av loppet men ledaren tröttnade sedan fast han avslutade sedan positivt fram till tredjeplatsen bakom en överlägsen Enjoy Banker senast. Kan Björn Goop som kör hästen smyga med i en bra rygg innan han går till anfall så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 1 American Dream
Spets efter 500m: 1 American Dream
Skrällen: 3 Key To Happen
Ranking: A 1 B 5,2,9,3,4,12,8,6,7 C 10,11

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Ask Eld fick en invändig löpning och var aldrig med segerchans innan han galopperade bort sig på upploppet senast. Han var annars duktig när han från andra utvändigt gick till anfall på den sista bortre långsidan och tog över ledningen in i slutsvängen och från den positionen så dansade han sedan undan till en överlägsen seger för tre starter sedan. Han är stark och rejäl så kan Åsbjörn Tengsareid få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden så trots att han har 40 meters tillägg nu så ska han räknas tidigt här.

4 Vollanfaks var bra som tvåa i ett lopp som vanns av Reime Kongen näst senast. Det följde han upp med en spetsseger. Han har tidigare galopperat mycket men nu har han skött sig två gånger i rad. Han är lite ojämnt startsnabb i voltstart så innerspåret i volten här är lite lurigt men kan han hitta loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med över upploppet.

6 Rappnor var inte kurant senast så formen nu är oviss. Han var utan chans mot tipsettan när de möttes i februari där han fick nöja sig med tredjeplatsen. Då var det lika start men nu står han 20 meter före och kan han dra fördel av det så kan han få sin revansch här.

Min Vinnare: 12 Ask Eld
Spets efter 500m: 2 Torpa Oda
Skrällen: 8 Myhreng Brage
Ranking: A 12,4,6 B 2,13,8,3,11,15,9 C 5,14,10,7,1

V64-5
Årjängstravets Final 22 maj över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Uncle Töll har tagit fyra segrar på åtta starter hittills i karriären. Han tog hand om ledningen omgående och vann sedan lätt från den positionen i den senaste starten. Han är kvick iväg så här tror jag att André Eklundh sitter i ledningen på nytt och från spets så kan han bli svår att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så borde det kunna bli rygg på ledaren och då kan han få chansen med en eventuell lucka till slut.

6 Millmighty har gjort två starter efter lång frånvaro. I årsdebuten näst senast så fick han en fin resa i tredje utvändigt innan han gick med i attack i tredjespår i rygg på Fly High Son på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så spurtade han ner sitt motstånd och segern blev väldigt enkel sedan enda hotet galopperat bort sig på upploppet. Senast så gick han en ruggig avslutning från fjärde utvändigt men han fick aldrig tag i Uncle Töll som vann från ledningen så det slutade med en andraplats.

Springspår här och Paw Mahony är sugen på ett offensivt upplägg den här gången så han gör nog ett försök att komma till spets men det kan bli tufft för Uncle Töll är väldigt snabb iväg men han har bra styrka och tål att göra jobbet från utvändigt ledaren om det skulle behövas.

8 Twigs Ceasar har tre lopp i kroppen nu och senast så blev det seger. Han fick då ett lopp i andra utvändigt innan han tog upp kampen med den ledande Charlock Wiking i den sista svängen och han avgjorde sedan till en enkel vinst. Här har han innerspår på tilläggsvolten men om Björn Goop kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 1 Uncle Töll
Spets efter 500m: 1 Uncle Töll
Skrällen: 10 Majors Corona
Ranking: A 1,6,8 B 10,3,4 C 14,2,5,7,12

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 1 Barkevious Mingo gjorde första starten sedan juli 2018 senast. Han avslutade då okej i skymundan till fjärdeplatsen bakom en överlägsen Cyrano De B. Med det loppet innanför västen så tror jag han är klart förbättrad till den här starten. Han är mycket snabb den första biten så här tror jag att Carl Johan Jepson gasar till ledningen och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

7 Only One Winner har gjort fyra starter för Björn Goop och han väntar fortfarande på den första segern. Han avslutade positivt till tredjeplatsen bakom Perfect Dynamite och Don Williams i ett tufft stayerlopp på Solvalla senast. Spår lite långt ut här men han kan öppna relativt fort så kan han hitta ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut.

2 Dokonjo satt en bit ner i kön men han avslutade väldigt snabbt i vida spår med full fart över mål fram till fjärdeplatsen bakom Final Dream som avgjorde till seger på open stretchen senast. Här har han ett trevligt utgångsläge så med en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

8 Firewire tog sin senaste seger sommaren 2018 och det är ju ett tag sedan. Hon fick aldrig fritt och kom i mål med sparade krafter senast. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så har hon en härlig speed att tillgå och då kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 1 Barkevious Mingo
Spets efter 500m: 1 Barkevious Mingo
Skrällen: 8 Firewire
Ranking: A 1,7 B 2,8,6,3,5,10,4 C 9,12,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
20:56  Lopp 8 - 5 Hemisphere
Fotboll - Åby - Plats
1.90
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming