DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Arvika Fredag 3/7

3 Juli 2020 - 09:26

Ikväll avgörs V64 tävlingarna i Arvika. Tänk på att Arvika är en 800-meters bana som har ett väldigt kort upplopp så det gäller att vara med där framme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Fröyu Birk i den femte avdelningen.

V64 Tips Arvika Fredag 3/7
V64-1 2,6,11,12
V64-2 1,5,9
V64-3 4,5,6,9,10
V64-4 1,4
V64-5 2 Fröyu Birk
V64-6 1,2,5,6,9

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Arvika Fredag 3/7
DD1: 2 Fröyu Birk
DD2: 1,2,5,6,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ARVIKA FREDAG 3 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Zosima Mag debuterade på svensk mark i ny regi för Björn Goop näst senast. Det slutade på bästa vis med seger. Hon satt då en bit ner i kön innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog hon ner Fixie och vann rätt enkelt. Senast fastnade hon i en kall rygg och drogs bakåt så det loppet kan vi glömma. Springspår nu borde passa bra och prickar Björn Goop i startögonblicket så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här.

2 Åsens Aragon höll farten bra som trea i ett lopp som vanns av Quality Dancer för tre starter sedan. Senast så avslutade han positivt i vida spår men han fick aldrig tag i Bianca Sisa som vann det loppet så det slutade med en andraplats. Från det här spåret så borde han kunna få en fin resa i den främre träffen och då kan han duga en bit mot det här gänget.

11 Just Like Messi har visat fin form på sistone. Han kommer från en färsk seger på Åby. Tråkigt utgångsläge nu men får Kai Johansen som kör hästen lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han utmana om en framskjuten placering igen.

12 Notation gick mycket bra senast och det kan han varit segern som gick upp i rök när han galopperade bort sig då. Han hade lite problem i svängarna då för han var lite för tung fram och slog sig på ett framknä när han galopperade. Iskallt läge nu och det behövs en hel del klaff för att han ska kunna komma in i matchen men blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig till slut. Han har gått med tunga skor men nu blir det barfota runt om för första gången och det kan lyfta honom ett par snäpp.

Min Vinnare: 6 Zosima Mag
Spets efter 500m: 6 Zosima Mag
Skrällen: 12 Notation
Ranking: A 6 B 2,11,12,7,9,10,3,1 C 5,4,8

V64-2
Boetts lopp över 2500 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Frodo S. var näst senast ute i Klass II finalen på Solvalla som vanns av Don Fanucci Zet och där gjorde han det bra som fyra. Gången efter det så avslutade han starkt till tredjeplatsen i ett lopp som Easy Cash vann. Han står på tur för en seger nu och det är ett enklare motstånd den här gången. Björn Goop provar nog mot ledningen när tillfälle ges och då kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Petunia kommer från en färsk seger på aktuell bana. Han fick då ett lopp i rygg på den ledande Sten Åke och med 100 meter kvar av loppet så fick han luckan och han spurtade då ner Anotherdewey som kopplat greppet kort före mål. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Mikael J Andersson som kör hästen bra till i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

9 Veritas Grif gjorde det bra när hon höll undan till en knapp seger från ledningen på Åmål näst senast. Förra året vann hon ett V64 lopp på den här banan över aktuell distans. Får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Frodo S.
Spets efter 500m: 5 Frodo S.
Skrällen: 6 Dolorosa Am
Ranking: A 5 B 1,9,6,3,7,4,11 C 10,12,2,8

V64-3
Ett Stolopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Mellby Hawaii är inte att lita på. Hon gick godkänt i årsdebuten näst senast när hon blev sexa i ett lopp som vanns av Isa. Senast så galopperade hon bort sig i platsstriden. Bakspår nu men om det löser sig med positionerna och om hon kan hålla ihop aktionen så kan hon bli farlig den sista biten. Nu återgår man till framskor som det var näst senast när hon skötte sig.

4 Alexia Marshall tog sin senaste seger i ett billigt gäng för tre starter sedan. Hon har inte startat på ett tag då hon haft lite bekymmer som hon har blivit åtgärdad för. Hon har inte gått några tuffare jobb inför det här meddelar man från stallet. Utgångsläget med spår fyra i Arvika är nästan idealiskt och kommer hon till ledningen så provar nog Magnus Jakobsson i den positionen och då kan det räcka långt här.

6 Livi Opal H.M. hade gjort det bra en tid inför den senaste starten men då galopperade hon dubbelt. Hon är inte så snabb den första biten så det finns en risk att hon hamnar på vingel fast skulle det lösa sig med positionerna så kan hon kan vara med långt framme.

5 Giannini är ännu efter 18 starter i karriären utan seger. Kan Peter Grundmann som både tränar och kör hästen få till en bra styrning så kan hon duga en bit här om ett par av de mer betrodda ekipagen skulle ha en sämre dag eller göra bort sig med galopp. Barfota bak den här gången och dessutom är det anmält med jänkarvagn.

10 Effin Dibs var rätt blek från rygg på ledaren och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Bravo Qadir senast. Lopp i kroppen nu så hon borde kunna vara bättre till den här starten så får hon lite hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon avsluta loppet bra. Intressant att det är anmält barfota runt om för första gången. Dessutom får Carl Johan Jepson chansen även det är första gången.

Min Vinnare: 9 Mellby Hawaii
Spets efter 500m: 4 Alexia Marshall
Skrällen: 10 Effin Dibs
Ranking: A 9,4,6 B 5,10,3,8,1,12 C 7,2,11

V64-4
Ett lopp över 2500 meter och jag har streckat två hästar. 1 Moneykeeper har gjort tre starter för Robert Bergh. I debuten så blev det en andraplats bakom Armagnac som vann från ledningen. Gången efter det så kördes han offensivt och landade utvändigt om ledaren med 1200 meter kvar av loppet. Från den positionen så höll han bra även om han stumnade lite de sista 100 meterna så det slutade med en sjätteplats i ett lopp som vanns av Taiga Woodland. Senast så avslutade han riktigt rejält som tvåa bakom Unoicsdue Gnafa. Perfekt läge nu för han är snabb iväg så håller han upp ledningen så är det hästen att slå.

4 Milord gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han la då en rejäl press på den ledande Frozen Queen in i slutsvängen men han kom aldrig förbi och istället så stumnade han lite själv de sista 100 meterna men han höll ändå till andraplatsen. Med lopp i kroppen nu så kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är stark och kan sänka sitt motstånd från dödens om det skulle bli aktuellt.

Vid ytterligare gardering kan 6 Wir Ideal som hade varit borta från tävlingsbanorna ett tag inför senast vara tänkbar. Han gick då rätt okej som fyra i ett V86 lopp på Åmål som vanns av en överlägsen Townshend Broline. Lång distans är passande och hittar Björn Goop rätt väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Moneykeeper
Spets efter 500m: 1 Moneykeeper
Skrällen: 6 Wir Ideal
Ranking: A 1,4 B 6,3,7,11,5 C 10,2,9,8

V64-5
Ett Kallblodslopp - Arvikaloppet - DubbelCupen, Försök 2 i Meeting 4 över 2900 meter. Jag har spikat 2 Fröyu Birk som jagar fjärde raka segern. Senast på Åmål så avancerade han fram först i andraspår ut på slutrundan och från den positionen så plockade han ner den ledande Ask Viking i den sista kurvan och sedan så dansade han undan till en klar seger. Han är stor och grov i travet och han klarade Åmåls bana bra så då borde han kunna fungera även på Arvika. Här har han ett perfekt läge och från ledningen här så tror jag han säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 14 Komnes Bork som har varit duktig i år vara tänkbar. Fyra raka segrar hade han inför det senaste framträdandet men då fick han nöja sig med andraplatsen bakom Sprett Odin. Här har han dubbla tillägg och han har väldigt många hästar att runda och det kan bli en jobbig väg fram men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig den sista biten.

13 Vollanfaks är stark och rejäl och han är gynnad av den långa distansen. Han är inte helt att lita på men klarar han ett fjärdespår i volten så kan han bli farlig om han får smyga med i ryggar fram tills han sätter in slutstöten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Fröyu Birk
Spets efter 500m: 2 Fröyu Birk
Skrällen: 13 Vollanfaks
Ranking: A 2 B 14,13,7,8,6,3,5,1 C 12,11,9,10,4

V64-6
Vi avslutar V64 med Arvikas Jubileumslopp över 1700 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Donatomite har lämnat Frode Hamres träning och kommer nu ut i en mycket intressant debut i ny regi för Paw Mahony. Han har inte startat på länge men han var kanonfin i kvalet som han löste hur enkelt som helst. Paw Mahony kommer att ladda vad som går den första biten och då kanske han kan svara ut 5 M.T.Insider som är väldigt explosiv från start men oavsett så borde han kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan han vara långt framme direkt i comebacken.

1 Chianti blev tvåa i Svenskt Travderby 2018 bakom Who's Who. Efter har han inte visat så mycket och fjolåret blev ett misslyckande men nu kommer han från en färsk seger. Han fick då en fin resa i andra ytter innan han vreds ut i attack på upploppet och via en härlig avslutning så tog han ner den ledande Maxus och han höll även undan för en vasst avslutande Generaal Bianco till en efterlängtad seger. Han riskerar att bli över från start från innerspåret här men med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig.

9 Baron Gift gjorde ett starkt lopp i dödens på Tae Kwon Deo senast men han mattades lite den sista biten och kom i mål först på en sjätteplats. Det kan gå undan där framme i ledningen så kan han ligga och avvakta en bit nere i kön så kan han bli att räkna med när attacken sätts in och då kan det vara läge för en vinst.

5 M.T.Insider slutade på en andraplats bakom Jefferson Dotcom i Speedrace under Elitloppshelgen senast. Han är väldigt startsnabb och kommer han till spets smärtfritt så blir han inte lätt att ta ner men det kan vankas svar invändigt och då blir det såklart tuffare att vinna loppet.

6 Poet Broline har inte startat på några månader på grund av en liten skada. Han har gått två banjobb och känns riktigt fin nu så det är dags att prova igen meddelar Peter Untersteiner. Han kan öppna fort men han får nog svårt att komma till ledningen av egen kraft men får han lifta med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 2 Donatomite
Spets efter 500m: 2 Donatomite
Skrällen: 3 Peder Mykla
Ranking: A 2 B 1,9,5,6 C 3,10,7,8,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Björklöven - Modo
Fotboll - Hockeyallsvenskan  - 1
1.85
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming