V64 Tips Axevalla 2/3

Publicerad på 2 Mar 2021 - 11:25

DrTrav

DrTrav

2 Mar 2021 - 11:25

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagsskväll. Det är Dubbel-Jackpot på menyn och min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den avslutande sjätte avdelningen, 6 C.M.T.Queen Bee.

V64-tips Axevalla Tisdag 2/3
v64-1 3,4,6,7,10
v64-2 2,11
v64-3 1,2,5,6,10,12
v64-4 4,5,6,9,10,12
v64-5 1,3
v64-6 6 C.M.T.Queen Bee.

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 2/3
DD-1 1,3
DD-2 6 C.M.T.Queen Bee.

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
3 Ikaros di Quattro kommer till kvällens start med formen på topp, han har två raka segrar i bagaget. Vid båda segrarna har man gjort det bra och i den seaste starten avslutadse man 13,8 sista 800m på Årjäng. Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst för mig.

4 Stepping Moneyboy är härdad på V75 emot tufft sällskap, nu går man ner i klass igen och måste räknas tidigt. Fjärdespår på volten kan kan bli en fälla men kommer man iväg okej från start finns både kapacitet och kunnande för att vara med och göra upp om segern här. Carl Johan Jepson vi vagnen är en är ett säkert kort.

Vill även nämna 7 Battle Jack som nu har gjort två starter för sin nya tränare Oskar J Andersson och visat bra kapacitet vid båda starterna, men det finns ett stort frågetecken då det även blivit galopp i båda starterna. Men kusk och tränare Oskar bör tagit lärdom av de föregående starterna och tillsammans bör de lära känna varandra bättre under loppen också. Går man felfritt ikväll är man segeraktuell. Givet streck.

Min Vinnare: 3 Ikaros di Quattro
Spets efter 500: 3 Ikaros di Quattro
Skrällen: 7 Battle Jack
Rankingen: A 3,4 B 7,10,6,1,2,11 C 9,8,5

V64-2 1640m auto
Låser andra avdelningen på två ekipage. 2 Karls Helge och 11 Gitane d’Inverne.

11 Gitane d’Inverne kan mycket bli den som går vinnande ur loppsenariot ikväll trots sitt elfte spår. Det står nämligen i mitt program att det kommer bli en snabb öppning då många startsnabba ekipage vill blanda sig i spetskörningen initialt. Detta skulle såklart gynna Gitane d’Inverne och trots kort distans måste jag varna för henne. Detta femåriga sto besitter en rykande avslutning och ikväll ska man dessutom rycka skorna för första gången i år vilket är ett plus. Klar förstahäst i min bok.

Plockar även med 2 Karls Helge som är en av hästarna i fältet som kan kliva iväg rappt från start. FRån perfekt läge kommer man kunna skaffa sig en bra position även om jag är inne på att det blir tufft att ta emot 3 Rocking Flax från start. Oavsett om det blir ledningen eller inte så har Karls Helge fina förutsättningar ikväll och ska räknas tidigt.

Min Vinnare: 11 Gitane d’Inverne
Spets efter 500: 2 Karls Helge / 3 Rocking Flax
Skrällen:
Rankingen: A 11,2 B 3,6,12,10,1,4 C 8,7,9,5

V64-3 2140m auto
2 Brad Canyon har nu gjort fyra starter för tränaren Bengt Berg, det har resulterat i två andraplatser och två galopper. Så detta är en femåring som är svår att räkna på, men att man ska vara favorit på V64 spelet som är i nuläget känns lite tufft och han är ingen jag vågar lämna ensam på kupongen. Han är kvick iväg från start och skulle såklart vara en fördel om man hittar till ledningen även om Brad Canyon går från andra positioner också. Oavsett upplägg är man segare aktuell om man håller sig till rätt gångart.

1 Fromheaven Idzarda är en femåring som besitter hög kapacitet när han lever upp till sin fulla förmåga. Idag ser upplägget intressant ut, då man trivs bäst med ryggresa när man får spara speeden in i det sista. Rygg ledaren och lucka in på upploppet? Med lite klaff längs vägen duger man bra för klassen.

Skrällen är 5 Trollhunter, detta är en fyraåring som är betydligt bättre än vad resultatraden skvallrar om. För tre starter sedan hade man liknande förutsättningar som idag, då tog man enkelt hand om ledningen och såg fi ut. Men dessvärre blåste man av loppet mycket sent och den dagen var förstörd. Om det finns någon rättvisa borde Trollhunter få sin revansch inom kort. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna ladda iväg från start och lyckas man nå hela vägen till ledningen har ekipaget betydligt större segerchans än de 5% man är streckad på i nuläget. Given skräll för mig att betala för.

Vill även nämna 12 Snowden Still som avslutade fjolåret på bästa sätt med två raka segrar. Ikväll har men ett tufft utgångsläge, men skulle det lösa sig längs vägen är detta en femåring som inte är oäven här.

Min Vinnare: 1 Fromheaven Idzarda
Spets efter 500: 2 Brad Canyon / 5 Trollhunter
Skrällen: 5 Trollhunter
Rankingen: A 1,2,5 B 12,6,10,9,7,4 C 11,8,3

V64-4 2140m volt
5 Gateruds Kashmir har fått ett fint utgångsläge och sitter i ett andraspår direkt. Hästen är normalt sett stabil och för två starter sedan vann men enkelt via 13,8 sista 800m. I den senaste starten var det årsdebut och nu med det loppet i kroppen bör man gått framåt en hel del formmässigt tills ikväll. Kommer avsluta vasst även ikväll, och han är min förstahäst i loppet.

12 Upcoming Artist är allround och gör bra insatser varje gång. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge med bakspår på andravolte men Upcoming Artist går alltid hela vägen in i mål och ikväll blir det kuskförstärkning i form av Carl Johan Jepson. Med lite klaff och överpace på loppet kommer Upcoming Artist bli tuff att stå emot över Axevallas långa upplopp.

Vill varna för 9 Fux De Luxe som ikväll har ett perfekt springspår på bakvolten, prickar kusken Fredrik Claesson starten så är han den som är först framme och får överta ledningen. Därifrån blir man sen inte lätt för övriga att plocka ner. Skräll.

4 Cayucos slapp brodden i den senaste starten och då gick man rappt stillslut. Han har hög kapacitet och med klaff så fäller han många över upploppet.

Min Vinnare: 5 Gateruds Kashmir
Spets efter 500: 9 Fux De Luxe
Skrällen: 9 Fux De Luxe
Rankingen: A 5,12 B 9,4,6,10,2,14,8 C 7,3,11,1,15

V64-5 2140m volt
Låser även detta loppet på två ekipage där ingen är favorit i nuläget.

3 Queen Of Trix fick i den senaste starten en bra genomkörare efter en månads tävlingsuppehåll, hon gjorde det bra och gick i mål som tvåa. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Dessutom utrustas Queen Of Trix ikväll med barfota runt om och jänkarvagn, vilket är mycket intressant. Läget är bra och är ett givet segerbud i loppet och hon är min förstahäst.

Men jag betalar även för 1 Karat Band som ikväll gör en spännande årsdebut. Han har fått perfekta förutsättningar då han är startsnabb och är den troliga ledare av loppet. Från ledningen ska detta vara en bra segerchans. Tränaren och kusken Åke Lindblom har oftast sina hästar i ordning när han startar och den här fina femåringen står billigt inne i klassen. En given del i mitt starka lås.

Söker man ytterligare streck är 2 Thengill och 4 Conrads Wilhelm tidiga. Den förstnämnda blir troligen favorit efter att gjort det bra direkt i sin årsdebut efter långt tävlingsuppehåll. Med en framflyttad formkurva och ett perfekt utgångsläge är man ett givet streck på kupongen för den som garderar bredare. 4 Conrads Wilhelm vann på en fin tid för två starter sedan. Gör han en liknande insats ikväll så är han långt framme även här.

Min Vinnare: 3 Queen Of Trix
Spets efter 500: 1 Karat Band
Skrällen:
Rankingen: A 3,1 B 2,4,8,6,7 C 9,5

V64-6 2140m auto
Här hittar vi kvällens första och enda spik, 6 C.M.T.Queen Bee. Detta är ett femårigt sto som jag gillar skarpt och ikväll har man dessutom fått en lämplig uppgift. Man är kvick från start och har dessutom blivit nedstruken ett hack i banan vilket gör att man är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Från ledningen är man sen hästen för övriga att slå i loppet, men C.M.T.Queen Bee besitter fin löpskalle och kommer sälja sig mycket dyrt. Jag ska jobba in kusk och tränare Mikael J Andersson från lendingen ikväll, Spik!

Motbud
3 Listas Behindbars kommer från två V75-starter och har hängt med klart okej där. Nu går man ner lite i klass och har dessutom ett bra utgångsläge. Listas Behindbars trivs med ryggresa och kan mycket väl slåss om segern med lite klaff ikväll.

11 Almond Paste besitter bra kapacitet vilket resultatet att vara etta eller tvåa i tio av 18 starter under fjolåret skvallrar om. Ikväll gör man årsdebut men han är säkert väl förberedd då man reser långt för kvällens start. Blir det tempo på loppet kan man runda samtliga över det långa upploppet.

7 Quickly S.W. har fått ett tufft läge men är nu nedstruken ett hack. Man är anmäld barfota runt om och har visat relativt höga toppar. Hon är allround och kommer vara med där framme när det ska avgöras.

Min Vinnare: 6 C.M.T.Queen Bee.
Spets efter 500: 6 C.M.T.Queen Bee.
Skrällen: 3 Listas Behindbars
Rankingen: A 6 B 3,11,7,10,2,8,9 C 1,12,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto