DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 20/4

20 April 2021 - 11:06

V64 hämtar vi från Axevalla denna tisdagskvällen. Noterbart är att detta är banan med det längsta upploppet i landet, 227m mäter upploppet. Dessutom kryddas omgången av en fin jackpott på 5 Miljoner. 

Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den fjärde avdelningen, 7 Global Black Money.

V64-tips Axevalla Tisdag 20/4
v64-1 3,6,11
v64-2 9,13
v64-3 1,3,7,9
v64-4 7 Global Black Money
v64-5 4,8,10
v64-6 1,3,5,6,8,9,10,11

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 20/4
DD-1 4,10
DD-2 1,3,5,9,10

10 rader x 25kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
11 Stepping Moneyboy kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. Vid båda tillfällena har norsken varit oryckt och det har funnits krafter kvar när man passerat mållinjen. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut med 20m tillägg men Stepping Moneyboy kommer med formen på topp och han har tidigare visat att han presterar bra bakifrån också. Ett givet streck på min kupong ikväll. Kommer passera många över Axevallas långa upplopp.

6 Trollhunter startgalopperade från spår fem i voltstart i onsdags, men man såg fin ut både före tävlingarna och och efter galoppen. För två starter sedan visade man även upp vilken fin form man har för dagen, genom att enkelt koppla greppet sista 200m. Ikväll har man ett intressant utgångsläge med springspår och prickar kusken Andre Eklund starten är jag inne på att man hittar till ledningen och därifrån är man sen svårslagen.

Nämner även skrällen 3 So Superb som kommer från Norge och ikväll debut på Svensk mark. I den senaste starten gjorde hon debut för sin nya tränare Severin Aarskog och efter ett snällt upplägg sköt man till vasst på upploppet. Intrycket lyste form och från bra utgångsläge ikväll ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 11 Stepping Moneyboy
Spets efter 500m: 6 Trollhunter
Skrällen: 3 So Superb
Ranking: A 11,6 B 3,4,2,8,10 C 7,9,5,1

V64-2 2140m auto
13 Howdy Quick är en spännande fyraåring som ikväll gör debut för sin nya tränare Hans Crebas. Hästen kommer med fin form och har tre raka segrar på kontot, i den senaste starten kördes man offensivt och tog över ledningen efter 500m. Därefter hade man inga problem att gå undan till en enkel seger. Även om utgångsläget kunde varit bättre på förhand är jag säker på att Crebas är sugen på att visa upp sitt nyförvärv på bästa sätt på hemmabanan och jag hoppas på ett nytt offensivt upplägg. Howdy Quick besitter både styrka och kunnande som räcker långt i klassen. Ett givet segerbud i loppet och min förstahäst.

Dubblar dock systemet med 9 Prosperous S. som gjorde debut för sin tränare Björn Goop i den senaste starten och han gjorde det bra direkt, och gick imål på en fin tid som tvåa. Från bricka nio kommer man sitta bra på det i ett andraspår direkt och ska sen räknas in i sgersnacket.

För den som söker ytterligare streck är 6 Nikita Vrijthout intressant, han fick inte helt fritt och hade sparat i Sverigedebuten för två starter sedan. I den senaste starten blev det startgalopp och efter en stor markförlust kom hästen tillbaka bra och klockan stannade på 12,2 sista 1200 metrarna. Ikväll är det bilstart vilket är ett plus och hästen har fartresurser och kunnande som räcker långt här. Ikväll blir det även Ulf Ohlsson i vagnen för första gången vilket är intressant.

7 First In Line E.P är en kantboll med tanke på att det ikväll är årsdebut, men detta är en fyraåring som besitter bra kunnande och har fart som duger bra för klassen. Det blir barfota runt om direkt och man ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 13 Howdy Quick
Spets efter 500m: 6 Nikita Vrijthout
Skrällen: 7 First In Line E.P
Ranking: A 13,9 B 6,7,4,10,5,1,12 C 11,3,8,2

V64-3 2640m auto
2 Fritjof har nu gjort fem starter för sin tränare André Eklundh och bästa placeringen kom för tre starter sedan då hästen blev tvåa över aktuell distans. I den senaste starten blev det omstart och i den giltiga starten klarade inte Fritjof av fjärdespåret i volten och det blev galopp, men efter galoppen ingav Fritjof ett laddat och formstarkt intryck. Nu blir det bilstart vilket är ett plus. Man har även fått ett bra utgångsläge med bricka två, han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Skulle man sen få bestämma lite där framme kommer man inte bli enkel för övriga att plocka ner.

1 Mikkel H.R. gör ikväll årsdebut. Man gjorde två starter för Björn Goop redan under förra året utan att övertyga. Men kanske vinterträningen gjort gott och från ett bra utgångsläge kommer man kunna få loppet och ska därmed inte nonchaleras helt.

Två ekipage som istället kommer med bevisad form till start är 9 Milord och 7 Ibelieveinamerica. Den förstnämnda har varit ute i tuffa sammanhang på slutet och i den senaste starten fick man ett tufft lopp ute i spåren men gjorde det ändå okej. 7 Ibelieveinamerica har en avslutning som sitt främsta vapen och skulle det klaffa med positionerna längs vägen ikväll kommer man kunna pasera många över Axevallas långa upplopp tillslut. Man kommer med en färsk seger i bagaget och det är även aviserat barfota runt om ikväll. Pass upp.

Min Vinnare: 2 Fritjof
Spets efter 500m: 2 Fritjof
Skrällen: 9 Milord / 7 Ibelieveinamerica
Ranking: A 2,1,9,7 B 8,3,10,5 C 4,6

V64-4 1640m auto
Här hittar vi omgången enda spik, 7 Global Black Money. Detta är ett kapabelt sto som endast missat en topp-3 placering vid ett tillfälle på sina sina åtta starter. I den senaste starten gjorde man mini comeback och blev serverad en snäll resa invändigt, men när luckan kom sköt man till riktigt bra och prestationen var mersmakande. Nu med den genomköraren i kroppen väntas ett mer offensivt upplägg ikväll. Global Black Money är kvick iväg från start och trots ett läge långt ut på vingen är detta min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man sen häste att slå för övriga. Jag spikar.

Motbud
10 Holdfast Am visade under förra året att han besitter en hel del fart även om poletten aldrig riktigt lossnade. Nu återkommer man efter vinterträning och det är årsdebut men enligt tränaren Markus B Svedberg låter det som Holdfast Am ska vara väl förberedd inför kvällens start. Det blir barfota runt om direkt och skulle denna numera fyraåringen få allt att stämma kommer man kunna klättra en del i klasserna framöver.

Nämner även 1 Up New Moon som nu fått ett lopp i kroppen efter vila. Man har även fått ett intressant utgångsläge och skulle kunna få loppet i rygg på ledaren härifrån. Oavsett är man garanterad ett snällt lopp på innerspåret och skulle luckan uppenbara sig kan detta femåriga sto avsluta rappt.

Min Vinnare: 7 Global Black Money
Spets efter 500m: 7 Global Black Money
Skrällen: 10 Holdfast Am
Ranking: A 7 B 10,1,4,9,12,2 C 5,8,6,11,3

V64-5 2140m auto
10 Shocking Superman gjorde debut för Robert Bergh i onsdags, men han fick inte riktigt travet att flyta i under vägen. Men trots det kunde man avslutade 09,5 sista 700m. Detta är en åttaåring som besitter fart för att runda samtliga i kvällens lopp. Tränaren Robert Bergh hade inte heller startat så tätt med sitt nyförvärv om han inte känt att det kommer funka bättre ikväll. Just nu är man streckad på 20% vilket är intressant och spelvärdet är högt. Förstahäst.

4 Ragazzo da Sopra gjorde årsdebut i den senaste starten och stod för en bra prestation direkt, man avslutade sista 700m på 09,5 från andra ytter. Nu med den genomköraren i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad till kvällens start. Dessutom blir det barfota runt om nu vilket är ett plus, det är även tränaren själv Björn Goop som sitter i vagnen. Ragazzo da Sopra är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen är man hästen att slå för övriga.

Skrällen är 8 Benjamin Evo, detta är en åttaåring som nästan varit borta i två år från tävlande. Men enligt tränaren Veijo Heiskanen så är man optimistiska inför dagens start. Benjamin Evo var en lovande unghäst som radade upp segrarna under en tid men som sen fått karriären spolierad av olika anledningar. Men nu är det alltså dags för comeback igen vilket både är spännande och kul för kretsen kring hästen.

6 Lucifer Lane gör årsdebut ikväll, men detta är en sjuåring som har visat att han duger i den högsta klassen och för den som söker större gardering ska man inte nonchaleras helt.

Min Vinnare: 10 Shocking Superman
Spets efter 500m: 4 Ragazzo da Sopra
Skrällen: 8 Benjamin Evo
Ranking: A 10,4 B 8,6,11,5,7 C 9,3,1,2

V64-6 1640m auto
1 Hindenburg Am har svarat för två bra prestationer på slutet, i båda starterna har man stått för vassa avslutningar. Näst senast vann man loppet genom att man avslutade 1,11 sista 400m. Ikväll skulle utgångsläget kunna bli en fälla då man riskerar att bli över från start. Men lyckas kusk och tränare Markus B Svedberg ta sig ut i ett andraspår längs vägen kommer man kunna avsluta vasst och ska ses som en segerkandidat i loppet. Men det känns givet att gardera denna avdelningen på förhand.

3 Broad Vision kördes fram utvändigt ledaren med varvet kvar till mål senast, man knäckte då ledaren från dödens men kunde inte stå emot stallkamraten Macro Star som fick en smörresa. Insatsen var positiv och nu har man fått ett intressant utgångsläge. Broad Vision trivs bäst med att vara med i den främre träffen vilket man även kommer vara ikväll. Till endast 8% är man en given skräll på min kupong.

5 Pastorns Lady är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i ledningen och över kort distans som ikväll trivs detta sjuåriga sto bra. Hon har fem segrar på åtta försök. Man har inte startat sedan i slutet av Januari vilket är ett litet frågetecken. Men det blir barfota runt om direkt vilket är ett plus. Streckas.

Skrällen i loppet är 10 Milos Ganador som är på väg mot toppformen nu. Detta är en femåring som håller bra kapacitet i grunden och även om det väntar en tuff uppgift med bakspår över kort distans ska man inte nonchaleras. Skulle exempelvis Broad Vision driva upp tempot utvändigt om ledaren på nytt kommer det gynna Milos Ganador som kan lifta med och utnyttja det långa upploppet för att avsluta rappt. Idag är det barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande, när man endast är streckad till 1% måste jag lyfta fram honom som en riktig smällkaramell i omgången.

Min Vinnare: 3 Broad Vision / 1 Hindenburg Am
Spets efter 500m: 5 Pastorns Lady
Skrällen: 10 Milos Ganador
Ranking: A 3,1,5 B 10,9,8,11,6 C 2,7,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming