DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla 26/1

26 Januari 2021 - 08:50

V64 hämtar vi från Axevalla den här tisdagskvällen.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den andra avdelningen, 12 Mojito Day.

V64-tips Axevalla Tisdag 26/1
v64-1 1,4,5,9,10,11
v64-2 12 Mojito Day
v64-3 1,3,9
v64-4 3,4,5,7,10
v64-5 6,10,13
v64-6 2,10

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Axevalla Tisdag 26/1
DD-1 6,10,13
DD-2 2,10

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
1 Terracotta Face tränas av David Persson sedan fem starter tillbaka. Daniel lät Terracotta Face testa monté i de fyra första starterna och denna sexåriga valack svarade med att galoppera i samtliga lopp. Till den senaste starten tänkte tränaren om och anmälde till ett sulkylopp. Terracotta Face tackade med att vinna i fin stil och på bra sätt. Spåret ikväll är inte optimalt då man inte är speciellt kvick från start. Men trots det så är detta min förstahäst i loppet. Löser skickliga Ulf Ohlsson bara uppgiften att ta sig ut i ett andraspår så är man segeraktuell.

9 Incredible Wine kommer med formen på topp och har två raka segrar med sig i bagaget till dagens start. Men innan dess hade man två raka galopper också. Så antingen ser man det som att denna femåringen fått det att lossna och man kan lägga galopperna åt sidan eller så är fortfarande Incredible Wine osäker och svårbedömd. Oavsett är man ett givet streck på kupongen och det blir kvällens start som talar om för mig vilket fack han hamnar i.

Skrällen är 11 Balanced Rudder, han kommer med fin form vilket man visade i den senaste starten när man avslutade rejält från femte ytter. Klockan stannade på 14,7 sista 1400m. Balanced Rudder besitter bra styrka och den längre distansen ser jag bara som en fördel. Till endast 3% som man är streckade på i skrivande stund är man min skräll i loppet.

Min Vinnare: 1 Terracotta Face
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Balanced Rudder,
Ranking: A 1,9 B 11,4,5,10,8,12 C 2,3,7,6

V64-2 2140m auto
Kvällens första och enda spik hittar vi i denna avdelningen,12 Mojito Day. Han har nu gjort tre starter för tränaren Fredrik Persson. Man har varit rejäl vid samtliga framträdanden och resultatet har blivit två segrar och en andraplats. I den senaste starten fick man ge sig mot en smygkörd konkurrent efter att själv fått trava utvändigt om ledaren i 1200m. Med formen på topp kommer denna fyraårings tunga avslutning bita bra över Axevallas långa upplopp. Han har styrkan som sitt vapen och jag förväntar mig ett tidigt avancemang ikväll och segerchansen ska vara hög. Jag tar ställning och spikar. Förstahäst.

Motbud
1 Dirc kommer med två bra prestationer i bagaget. För två starter sedan fullföljde man bra som trea och i den senaste starten blev man slagen sista 50m från ledningen. Man är kvick iväg från start och oavsett om man släpper ledningen eller väljer att köra i den positionen kommer man få en bra resa och ska räknas in bland de som kan vinna loppet.

2 Boke Palema besitter högt kunnande och bra kapacitet för klassen. Man har inte startat på över ett år men från stallet var man väldigt nöjda med hur han kvalade. Ikväll är det första starten för tränaren Linus Svensson och på ren kapacitet ska man räknas tidigt här bakom min spik.

Min Vinnare: 12 Mojito Day
Spets efter 500m: 1 Dirc
Skrällen: 2 Boke Palema
Ranking: A 12 B 1,2,8,10,5,4,11,9 C 6,7,3

V64-3 2140m auto
1 Athos Race är en riktig segermaskin, han har segrat i 19 av sina 55 starter i livet. Detta är en nioåring som besitter mycket hög kapacitet. Nu har man dock inte startat på nästan två månader så formen är något svårbedömd. Från perfekt med utgångsläge är det upplagt för ledningen. Ulf Ohlsson sitter i vagnen för andra gången, första gången blev det seger. Men som streckad till 70% vilket man är i nuläget kan jag inte spika även om vinstchansen är bra. Utan någon toppform och med eventuell brodd i skorna så måste jag gardera.

9 Queen Of Trixs är en talangfullt sto som inte riktigt fått till det på slutet. Men denna tjejen har en form som är bättre än vad resultatraden visar. I den senaste starten blev det startgalopp men såg i övrigt väldigt läcker och formstark ut. För två starter sedan fick man fritt efter sen lucka och gick imål med sparade krafter. Skulle man få ett passande löpningsförlopp ikväll är jag inte främmande för att man utmanar storfavoriten om segern här. Till endast 8% är man ett givet streck.

3 Mr Perfection var inte som bäst i den senaste starten men innan dess har denna åttaåring lyst med sin form. Man är van att möta tufft motstånd och från passande utgångsläge kommer man få ett bra lopp och ska inte nonchaleras. Står på tur för seger.

Min Vinnare: 1 Athos Race
Spets efter 500m: 1 Athos Race
Skrällen: 9 Queen Of Trixs
Ranking: A 1,9,3 B 5,7,10,2,6 C 8,4

V64-4 2140m auto
5 Bring Me Wine var duktig vid seger på Jägersro i höstas och har därefter matchats i tuffa sammanhang. Detta är ett fyraårigt sto som på enbart grundkapacitet har en bra uppgift ikväll. Nu gör man första starten efter ett kortare tävlingsuppehåll men ska ändå räknas tidigt här. Tränaren André Eklundh brukar ha hästarna i ordning direkt när han selar ut. Förstahäst.

3 Isabell Trot har formen på topp inför dagens start. För två starter sedan vann man på fint sätt från bricka 12, klockan stannade på 12,5 sista 700m. I den senaste starten stod man för en vass avslutning från kön, sista 800m gick då på 12,1. Från ett bra utgångsläge ikväll måste man ses som en tidig utmanare till segern. Tidig på systemet.

7 Alibi och 10 Vavin Love är två hästar med smygande formkurva. Dock staplar man inte upp segrarna även om man nu på slutet varit med där framme. Tillsammans har de fem andraplatser på deras tio senaste framträdanden tillsammans. Men till låg procent är man två roliga skrällar jag betalar för.

Min Vinnare: 5 Bring Me Wine
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Alibi / 10 Vavin Love
Ranking: A 5,3 B 4,7,10,9,8 C 6,2,1

V64-5 2140m volt
10 Quite E.Wood är en sjuåringen har verkligen hittat sig själv igen hos tränaren André Eklundh. För två starter sedan gick man i mål med sparade krafter och intrycket lyste nästagångare. Quite E.Wood skrevs upp i boken och i den senaste starten var man nära att hinna fram efter en vass avslutning. Ikväll har ett andraspår på volten och kommer sitta bra på det direkt, med fin form och optimistiska tongångar från stallet blir det omtag på Quite E.Wood. Förstastreck på systemet.

13 Milord gjorde det bra i den senaste starten efter man stått för ett tungt slutvarv. För två starter sedan vann man efter en fin resa och rappt upplopp, klockan stannade då på 11 sista 800m. Ikväll står man bra inne på pengar och skulle man hitta en vettig position där man har bra ryggar in i sista kurvan så finns en vass avslutning att tillgå som kommer fälla många över upploppet.

Skrällen är 6 Piglet Pil, han har haft en del otur på slutet och har bättre form än vad resultatraden antyder. Över det långa upploppet kommer hans avslutning kunna bita bra. Med rätt resa är 1% som man är streckad på i nuläget alldeles för lite och han blir min skräll i loppet.

1 Harry Dynamit har ikväll en intressant uppgift, med endast tre hästar på start är man den tidiga ledaren av loppet. Båda segrarna i karriären är tagna från ledningen och när Ulf Ohlsson hoppar upp i vagnen för första gången tillkommer ytterligare en dimension till ekipaget. Dock väljer jag att avstå ekipaget av kostnadstekniska skäl ikväll och hoppas dem på tillägg är för bra.

Min Vinnare: 10 Quite E.Wood
Spets efter 500m: 1 Harry Dynamit
Skrällen: 1 Harry Dynamit
Ranking: A 10 B 13,6,1,9,7,8,4,3,2,5 C 14,11,15,12

V64-6 1640m auto
10 Oxidizer har varit ute i tuffa gäng på slutet. Senast fick han gå utvändigt om ledaren sista 1200 metrarna och höll med tanke på det den tuffa resan. Styrkan och hårdheten finns för att att göra grovjobb själv och jag tror inte tränaren David Persson räds någon i dagens startfält. Ulf Ohlsson sitter i vagnen för fjärde gången han har tidigare två segrar och en fjärdeplats som facit. Frågan är bara om man hinner tycka all must ut motståndarna över den korta distansen. Förstahäst.

Den jag väljer att dubbla systemet med är 2 Pastorns Lady som ikväll har passande förutsättningar. Bricka två över kort distans och man är dessutom startsnabb vilket innebär att man är min tidiga ledare av loppet. För två starter sedan satt man fast i rygg ledaren på V75 och senast blev det galopp innan start. Idag möter man tufft motstånd, men man trivs i spets och kommer man bara iväg från start kommer man leda loppet länge. Pass upp.

För den som vill gardera ytterligare är 8 Flexible Launcher ett givet streck. Han kommer till dagens start med bra form och har två segrar på de tre senaste starterna. Spår åtta är såklart inte optimalt över kort distans men detta är en tuff femåring som inte räds tuffa uppgifter. Givet streck för den som garderar bredare i loppet.

Min Vinnare: 10 Oxidizer
Spets efter 500m: 2 Pastorns Lady
Skrällen: 2 Pastorns Lady
Ranking: A 10,2 B 8,6,7,11,9 C 1,3,5,12,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker 4/12
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming