DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Fredag 17/7

17 Juli 2020 - 12:44

Trippeltravet på Axevalla inleds ikväll med V64 tävlingar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 3 Armagnac i den tredje avdelningen.

V64 Tips Axevalla Fredag 17/7
V64-1 1,4
V64-2 3,5
V64-3 3 Armagnac
V64-4 1,2,3,4,9
V64-5 1,2,5,10,11
V64-6 1,3,4,5,6,10

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Fredag 17/7
DD1: 2,10,11
DD2: 1,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS AXEVALLA FREDAG 17 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med Treåringsstoet över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Oblivion har gått bra varje gång sedan hon kom till Sverige. Hon avslutade strålande till seger i Treåringseliten för Ston under Elitloppshelgen näst senast. Senast så var hon ute i ett V86 lopp på Lindesberg. Då tog hon hand om ledningen och från den positionen så försvarade hon sig sedan hela vägen till en ny seger. Med den startsnabbheten hon visade senast så tror jag hon kan komma till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Hon är dock inte beroende av ledningen för att hon ska räknas med segerchans här.

1 Bank Wise As har gjort två starter i Reijo Liljendahls regi. Hon blev fast med lite sparade krafter som tvåa bakom Loaded Maria i uttagningsloppet till E3 som också var hennes Sverigedebut näst senast. I den efterföljande finalen sedan så fick hon göra en del jobb första halvvarvet och hon höll sedan farten godkänt som fyra bakom Barbro Kronos som drog det längsta strået. Med två lopp i kroppen nu så kan formen vara i antågande. Hon håller nog inte upp ledningen men det är ett litet fält så det kan lösa sig bra med en eventuell lucka till slut och då kan hon vara först i mål.

I övrigt kan 2 Aperfecttric som kommer från en seger vara tänkbar. Gången innan det så galopperade hon i uttagningsloppet till E3 men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning och kom in som sexa. Hon har lyft sig sedan hon började tävla barfota runt om och hon är anmäld så även den här gången. Hon kan öppna bra så felfri här så borde Jim Oscarsson kunna hitta en vettig position och då kan hon vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 4 Oblivion
Spets efter 500m: 4 Oblivion
Skrällen: 7 Konark F.Boko
Ranking: A 4,1 B 2,7,8 C 5,3

V64-2
Axevallas Stora B-tränarlopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Lucky Truc är en orutinerad treårig valack som bara har gjort tre starter tidigare. På Halmstad senast så hade han ett dåligt utgångsläge så han fick backa sig ner i femte invändigt men när han sedan fick fritt spelutrymme på upploppet så avslutade han riktigt vasst men då var Elegant Ima som vann loppet redan i mål så han fick nöja sig med sjätteplatsen. 

Gången innan det vann han från ledningen. Spår fem i volten är inte det bästa men det är inga hästar på springspåret och det var många omstarter innan loppet gick iväg näst senast och han klev iväg bra varje gång då så det ska nog gå bra här med. Löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här.

3 Bravo Santana har gjort två starter efter lång frånvaro och han har vunnit båda dessa. Näst senast på Mantorp så kördes han till spets och från den positionen så vann han lätt. Senast på Vaggeryd blev det återigen ledningen och från den positionen så dansade han undan till en ny vinst. Nu förstärker Erik Adielsson i sulkyn för första gången. Med en lyckad start ur volten här så tror jag på tidig ledning igen och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

I övrigt kan 12 G.R.J.'s Wolverine som är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet vara tänkbar. I den senaste starten på Mantorp så landade han i dödens ut på slutvarvet och han gjorde det bra men Golden Guard var överlägsen från ledningen så han fick nöja sig med andrapriset. Med springspår på tilläggsvolten och Örjan Kihlström i vagnen så kan han sitta i en vettig position omgående. Får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 5 Lucky Truc
Spets efter 500m: 3 Bravo Santana
Skrällen: 8 Bastian
Ranking: A 5,3 B 12,11,8,9,10 C 13,4,7,6,1,15,14,2

V64-3
Ett Heatlopp B över 1640 meter. Jag har spikat nummer 3 Armagnac som har varit klart förbättrad i sina fyra senaste starter. Han vann på Axevalla från ledningen i mitten av maj. Sedan dess har han gått bra varje gång och i början av juni vann han ett V75-lopp i Östersund även det från ledningen. Senast i Klass II finalen på Bergsåker så tog han ledningen men han fick inte vara i fred där framme i täten fast han höll ändå klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp där Bordeaux S. drog det längsta strået. Här ligger vägen öppen för tidig ledning och från spets så säljer han sig dyrt. Tänk dock på att hästarna redan har mötts en gång tidigare under kvällen i ett lopp utanför V64 spelet med omvända startspår.

Vid gardering kan 2 Conrads Massiv som gjorde det bra som tvåa bakom Sweetman över aktuell distans för en tid sedan vara tänkbar. Han har mest haft dåliga lägen på sistone men här är det ett bra startspår och får han ett passande lopp samtidigt som min spik har en sämre dag så kan han slå till här.

1 Yoghurt Composite kommer till den här starten med fin form. Han har spår 8 i det första heatet så det är nog främst i det här loppet kretsen kring hästen har några förväntningar. Han kan öppna bra och trivs i ledningen och skulle Jenny Brunzell lyckas hålla upp spets så stiger hans chanser. Blir det inte ledningen så kan han ändå få en fin löpning i den främre träffen och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Armagnac
Spets efter 500m: 3 Armagnac
Skrällen: 2 Conrads Massiv
Ranking: A 3 B 2,1,8 C 5,6,7,4

V64-4
Ett Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Lewis Ale gick ganska bra som trea bakom Forfantone Am och Campo Bahia senast. Gången innan det så provade han att ta emot Zarenne Fas i ett sprinterlopp på Bjerke och det gick inte riktigt för han stumnade på upploppet och kom in som fyra. Bakspår nu men det kan bli bra tempo på loppet och får han smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

3 Ferrari Sisu var tvåa bakom Attraversiamo i Derbyt ifjol. I år har han på sex starter ännu inte fått besöka vinnarcirkeln. Näst senast så travade han en stor del av loppet i dödens och han höll starkt till andraplatsen bakom Conrads Rödluva. Gången efter det i ett V75 lopp i Halmstad över lång distans så landade han utvändigt om den ledande Lucky Base in i den sista svängen men han orkade inte riktigt gå i närkamp så han fick nöja sig med fjärdepriset. Nu är det anmält barfota bak och med jänkarvagn precis som vid andraplatsen näst senast så kan Marc Elias servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

2 Patent Leather vann lätt från ledningen på Jarlsberg för tre starter sedan. Näst senast så fick han lite för långt fram så han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Zarenne Fas. Gången efter det i Åmål så pressade han rejält för ledningen men han tog sig aldrig förbi Flash Håleryd så han kröp ner i rygg på denne och från den positionen så slutade det med en fjärdeplats. Han är snabb iväg och gäller som spetsfavorit här och skulle Erik Adielsson få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svår att fånga in.

4 M.S.Triple J var duktig vid vinsten för tre starter sedan när han plockade ner den ledande Windy Ammik från dödens till en säker seger. Gången efter det så avslutade han positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Zarenne Fas från dödens. Han travade i ledningen i Anders Jahres Pokallopp på Jarlsberg senast. Han fick då bestämma under det första varvet men han orkade inte hela vägen för Kick Off Classic tog ner honom på upploppet och även Hickothepooh tog sig förbi och det var en liten missräkning. Han var fin i ett jobb nyligen meddelar Frode Hamre och löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme igen.

1 Zio Tom Jet har suttit fast med sparade krafter i sina två senaste starter. Han är anmäld med jänkarvagn nu och från innerspåret här så borde han kunna få en fin resa och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig över det långa upploppet här.

Min Vinnare: 9 Lewis Ale
Spets efter 500m: 2 Patent Leather
Skrällen: 10 Thrust Control
Ranking: A 9,3 B 2,4,1,5,6,10 C 7,8,11

V64-5
Axevalla Maraton över 4140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Pacific Face var med i motsvarande lopp ifjol över den dryga distansen. Då slutade det med en fjärdeplats bakom Short In Cash. Då var det ett fullt fält men nu är det bara tio deltagare. Han är väldigt stark och han kan tugga på i tredjespår under en del av loppet. Han står med dubbla tillägg men när det är fyra varv så spelar det inte lika stor roll och sitter han i en vettig position inför avgörandet så blir han inte lätt att stå emot.

2 Exaudio Vici kommer med två raka segrar. Han plockade ner sitt motstånd från dödens näst senast. Senast på Lindesberg landade han i dödens med två varv till mål och från den positionen så tog han ner den ledande Mats Tooma i en tät upploppsstrid. Bra läge nu så här kan Örjan Kihlström köra till spets i ett tidigt skede av loppet och från den positionen så kan han leda loppet länge.

11 Ready Ribb har gjort två starter efter ett års frånvaro så formen borde vara i antågande. Han behövde loppet och hängde mest med som sexa i ett lopp som vanns av Hurricane Silas näst senast. Gången efter det så galopperade han lite omotiverat. Han trivs mycket bra över den dryga distansen och kan han hålla sig till rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Ganyboy debuterade i ny regi för Leif Witasp i ett försök i Bronsdivisionen på Lindesberg senast. Han satt då en bit ner i kön innan han drog tåget i tredjespår ut på slutvarvet och han avslutade starkt och han lyckades sätta nosen först på linjen. Han känns fantastiskt fin efteråt meddelar man från stallet. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Typhoeus Face har bara vunnit 1 gång på 38 starter hittills i karriären. Han travade en stor del av loppet utvändigt om ledaren senast och han orkade inte så han slutade oplacerad i ett stayerlopp som vanns av Elmo Ice. Får han smyga med på innerspår här så kan han överraska med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 10 Pacific Face
Spets efter 500m: 2 Exaudio Vici
Skrällen: 1 Typhoeus Face
Ranking: A 10,2,11 B 5,1 C 4,6,8,3,7

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Atik D.L. har nu två lopp i kroppen efter den mindre bra prestationen i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen. Han gick en rejäl avslutning till andraplatsen bakom Vichy Grif senast. Innerspåret kan bli en fälla men hittar Carl Johan Jepson loss i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden här.

10 Go West Young Man vann ett Margaretalopp senast efter en härlig avslutning. Bakspår nu men hittar Örjan Kihlström en vettig rygg att gå i innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Han tävlade barfota runt om för första gången senast och det föll väl ut och det blir samma igen, säger Stefan P Pettersson.

6 Bordeaux S. är väldigt formstark. Näst senast var han ute i ett sprinterlopp på Vaggeryd. Där avslutade han positivt och plockade andraplatsen bakom Exclusive Matter som vann det loppet. Senast i Klass II finalen på Bergsåker så avslutade han positivt och var först i mål. Hittar Magnus A Djuse som finns i vagnen ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan det räcka en bit här.

3 High Into The Sky kommer från en färsk seger på Sörlandet. Han plockade då ner sitt motstånd från dödens. Han kan öppna bra och skulle ledningen nås så stiger hans chanser att ta en ny seger. Blir det inte spets så borde han ändå kunna nå en hyfsad position och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

5 Stonecapes Superb gjorde det bra som tvåa bakom Go West Young Man senast. För tre starter sedan så avslutade han starkt från kön och tog ner sitt motstånd till seger i ett V86 lopp på Bollnäs. Han är kvick iväg och får han en fin löpning i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Eric The Eel har visat en gryende form på slutet. Två raka andraplatser har det blivit. Han var ute i Jydsk Grand Prix på Århus senast där han spurtade bra men han nådde inte Extreme som vann det loppet. Får han sitt lopp så är han vass den sista biten och då kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 1 Atik D.L.
Spets efter 500m: 3 High Into The Sky
Skrällen: 4 Eric The Eel
Ranking: A 1,10 B 6,3,5,4 C 12,2,7,11,9,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming