DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 11/2

11 Februari 2020 - 12:48

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 2 Bordeaux Doc som avslutade fjolåret starkt med en andraplats bakom Imagine Boko från ledningen i ett V75-lopp på Jägersro. Han var väldigt nära att kvala in till Derbyt ifjol och han var väldigt fin i ett provlopp nyligen meddelar Åke Lindblom. Han är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och skulle han få bestämma lite där framme i spets så tror jag han blir svårfångad här. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen för han har bra styrka och kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.60 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 6 Hierro Boko (struken) som näst senast var ute i ett sjuhästarslopp på Charlottenlund och då kördes han resolut till ledningen på det första varvet av Marcus Lindgren och från den positionen så höll han sedan bra till andraplatsen bakom en bra avslutande Key Largo. Gången efter det så var han ute i Kalmar och hamnade då långt ner i kön från dubbla tillägg över medeldistans men gick sedan en bra avslutning i skymundan men han fick nöja sig med femtepriset bakom vinnande Ikaros Di Quattro. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen nu hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en vass spurt att ta till och då tror jag han blir svår att stå emot över det långa upploppet här. 

Efter att Hierro Boko blivit struken spikar jag nummer 2 Ferry Boko som har bra chans till spets eller att bli släppt till spets i ett tidigt skede. Skulle inte det lyckas är det ändå en bra chans att han visar sig vara starkast till slut i detta beskedliga gäng. Ferry Boko är klart kuskförstärkt till den här starten då Carl Johan Jepson kör den här gången istället för Jan Henriksson som det var senast. Vinnarodds 1.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Axevalla Tisdag 11/2
V64-1 2 Bordeaux Doc
V64-2 2,4,5,6,7
V64-3 2 Ferry Boko
V64-4 1,2,3,4,5,6,10
V64-5 2,7,9,10
V64-6 3,7,9,10,12

700 rader x 1 = 700 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Tisdag 11/2
DD1: 9 Judge Memphis
DD2: 3,7,9,10,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Femåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Bordeaux Doc som avslutade fjolåret starkt med en andraplats bakom Imagine Boko från ledningen i ett V75-lopp på Jägersro. Han var väldigt nära att kvala in till Derbyt ifjol och han var väldigt fin i ett provlopp nyligen meddelar Åke Lindblom. Han är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och skulle han få bestämma lite där framme i spets så tror jag han blir svårfångad här. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen för han har bra styrka och kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 7 Bacchus L.I. som är en av många formhästar hos Eric Martinsson vara tänkbar. Han har inlett året positivt med två raka andraplatser och om Carl Johan Jepson som sitter i vagnen kan servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt men han får ses främst som ett platsbud, 1 Yukon Bay laddades från start senast och galopperade men gick okej efteråt. Bra utgångsläge nu och han kan öppna rätt så vettigt så här tror jag det kan bli ett lopp i antingen spets eller vinnarhålet och då kan han vara långt framme här men han har endast en seger efter 26 starter hittills i karriären och jag tror inte den andra vinsten kommer ikväll. 

Min Vinnare: 2 Bordeaux Doc
Spets efter 500m: 2 Bordeaux Doc
Skrällen: 1 Yukon Bay
Ranking: A 2 B 7,1,5,4,6,9,3 C 8,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett K30-lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Vasco Da Gama har gjort två starter i år. Näst senast så avslutade han på ett bra vis och då räckte det till seger och gången efter det så var han inte så mycket sämre men det var lite för bra hästar emot då helt enkelt. Han måste ha sitt lopp i ryggar så kan han få smyga med till halvvarvet kvar av loppet så har han en bra avslutning och kan då dyka upp i segerstriden här, 2 Claire Di Quattro fick äntligen utdelning när hon spurtade in till sin första seger i den senaste starten på Mantorp. Hon är inte så snabb ut men här sitter hon bra till i andraspår omgående och Matilda Engström som sitter i vagnen har tidigare varit skötare åt hästen så hon känner henne väl även om det var så länge som november 2018 som kusken sist vann ett travlopp men löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en ny seger.

4 Nah Des Te tappade sina möjligheter på en startgalopp i volten senast. Nu är det autostart istället så då tror jag hon kliver iväg i rätt gångart och kan David Persson servera henne en fin löpning så kan hon vara långt framme här, 7 Smekeruds Bazinga fick luckan från vinnarhålet med 200 meter kvar av loppet senast och var inte långt ifrån att hinna fram till segern men han fick nöja sig med andrapriset bakom Sten Åke som vann det loppet. Spår lite långt ut här men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten, 6 Moet galopperade bort sig på upploppet senast och utan det missödet så hade hon nog varit tvåa eller trea i mål. Felfri nu och om Josefine Ivehag kan ge henne ett bra lopp så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Vasco Da Gama
Spets efter 500m: 4 Nah Des Te
Skrällen: 6 Moet
Ranking: A 5,2 B 4,7,6,12,13,9,11 C 1,14,10,15
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Hierro Boko(struken) som näst senast var ute i ett sjuhästarslopp på Charlottenlund och då kördes han resolut till ledningen på det första varvet av Marcus Lindgren och från den positionen så höll han sedan bra till andraplatsen bakom en bra avslutande Key Largo. Gången efter det så var han ute i Kalmar och hamnade då långt ner i kön från dubbla tillägg över medeldistans men gick sedan en bra avslutning i skymundan men han fick nöja sig med femtepriset bakom vinnande Ikaros Di Quattro. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen nu hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en vass spurt och då tror jag han blir svår att stå emot över det långa upploppet här.

Vid gardering kan 2 Ferry Boko som har ett lopp i kroppen efter återkomsten från Frankrike vara tänkbar. Han blev då fyra i ett sexhästarslopp som Panamera vann. Han kan öppna bra men jag tror inte han får ledningen gratis för även nummer 3 Supreme Court och nummer 5 Seek And Destroy är snabba ut så det kan bli en utdragen spetskörning och det tror jag kommer vara gynnsamt för min spik i slutändan, 1 Pierre har ingen vidare rad med fem raka nollor. Kan han få smyga med på innerspår så kan han spurta bra till slut med en eventuell lucka till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Ferry Boko 
Spets efter 500m: 5 Seek And Destroy
Skrällen: 1 Pierre
Ranking: A 2 B 1,5,3,4 C 8,7,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 3 King Of Everything var fin i sin comeback nyligen bakom L.L.Royal. Han kändes väldigt fin i tisdagsjobbet meddelar man från stallet och normalt sett så ska han ha gått framåt med loppet i kroppen. Han visade senast att han kan öppna bra bakom bilen så här borde han kunna få en fin position eventuellt i ledningen och då tror jag att Claes Svensson vill köra i spets om han kommer dit. Den korta distansen är ingen fördel och får han lite press under vägen så är det inte säkert att han håller hela vägen till mål, 10 Caviar's La Marc såg fin ut när han vann från ledningen senast. Här är det andra förutsättningar med bakspår över kort distans men om det löser sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

1 Pint Of Choc har ingen vidare rad och han har varit struken för en halsinfektion inför en tilltänkt start i slutet av fjolåret. Han trivs bäst i den främre träffen eftersom han är stänkrädd av sig så utgångsläget nu är bra och han han kan öppna rätt så vettigt vilket han visade när han tog ledningen på Solvalla för tre starter sedan så kan Ulf Ohlsson ge honom ett bra lopp så kan det räcka en bit här, 4 Aguero är jämn och säker men har inte vunnit sedan januari ifjol. Han har levererat två starka avslutningar på sistone som båda har slutat med tredjeplatser. Kan Jakob Smith som kör hästen få gå med i en bra rygg och få vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så biter hans avslutning bra till slut och då kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 3 King Of Everything
Spets efter 500m: 3 King Of Everything
Skrällen: 1 Pint Of Choc
Ranking: A 3,10 B 1,4,6,2,5 C 11,7,9,8,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Judge Memphis kommer från en seger. Han satt då i tredje utvändigt innan han gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så plockade han ner Rob Dyrdek som knäckte den ledande Unico Broline från dödens. Den långa distansen passar bra för han är rätt stark och kan Ville Karhulahti som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här, 2 Argbiggan visade gryende form i den senaste starten när hon spurtade in som tvåa bakom Milord. Här har hon innerspår på tilläggsvolten men det bör inte vara några problem då hon kan öppna fort så Rickard Svanstedt borde kunna ta sig ut i ett tidigt skede och hon är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand så den långa distansen är ett plus så här kan hon bli farlig över upploppet.

10 Rob Dyrdek (struken)kommer från en stark insats när han knäckte Unico Broline från utvändig position men han kunde inte stå emot Judge Memphis den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen. Även han är gynnad av distansen och kan han få en del draghjälp under slutvarvet den här gången så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 7 Maple Hill's Eto'o har inte fått till det på ett tag men har ett lopp i kroppen och med en lyckad start från springspåret här så kanske det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 9 Judge Memphis
Spets efter 500m: 7 Maple Hill's Eto'o
Skrällen: 4 Lajos Fawör
Ranking: A 9,2 B 10,7,1,4,5,8 C 3,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Ottens Flamma var ute i ett V75 lopp på Kalmar näst senast och då öppnade hon fort från springspår och tog hand om ledningen initialt innan hon släppte till Il Duce Boko och hängde sedan med okej till fjärdeplatsen. Här står hon dåligt till och har många hästar att runda men om Magnus Jakobsson som kör hästen kan få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 3 Golden Indra är inte att lita på och har galopperat i tre raka starter. Innan det så skötte hon sig och då blev det också seger så felfri nu från ett trevligt utgångsläge här så kan hon bli farlig den sista biten så till en låg procent på spelet så är hon intressant här.

10 Lovely Secret vann från ledningen senast men för tre starter sedan så var hon ute på aktuell bana och spurtade då in till seger från köposition så hon klarar att gå bakifrån också. Kan Hannu Korpi som kör hästen servera henne en fin resa så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, 9 Veravia As har inte vunnit på ett tag fast hon är jämn och säker och har fin kapacitet för klassen. Hon brukar kunna avsluta loppen starkt så klaffar det med löpningsförloppet så kan hon dyka upp i segerstriden här, 7 Beauty Taste har visat fin form på slutet och kommer närmast från en knapp seger. Nu blev spåret lite väl långt ut men med en bra start här så borde hon kunna ramla ner i ett hyggligt slagläge och då kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten.

Min Vinnare: 12 Ottens Flamma
Spets efter 500m: 2 Syria A.T.
Skrällen: 3 Golden Indra
Ranking: A 12,3 B 10,9,7,2,8,1,5 C 6,4,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming