DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 12/5

12 Maj 2020 - 12:21

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Axevalla. Det är en Jackpot på 7 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

MISSA INTE att bet365 nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 4 Full Metal Jacket som näst senast tog över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Senast var han med i ett lopp där det var körning hela vägen och han höll ändå godkänt som femma bakom Bordeaux S. som vann det loppet.

Nu är han ute över lång distans för första gången men det tror jag kommer att passa honom bra. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att André Eklundh kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Han har tävlat med fast bomull i öronen tidigare men nu kommer han att ha rycktussar vilket har fungerat bra i träningen. Vinnarodds 2.65 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Axevalla Tisdag 12/5
V64-1 4 Full Metal Jacket
V64-2 2,6,7,8
V64-3 1,4,6,10,11
V64-4 1,3,11
V64-5 3,4,5,7,11,14
V64-6 4,8

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Axevalla Tisdag 12/5
DD1: 5,7,11
DD2: 4,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter. Jag har spikat nummer 4 Full Metal Jacket som näst senast tog över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Senast var han med i ett lopp där det var körning hela vägen och han höll ändå godkänt som femma bakom Bordeaux S. som vann det loppet.

Nu är han ute över lång distans för första gången men det tror jag kommer att passa honom bra. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att André Eklundh kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Han har tävlat med fast bomull i öronen tidigare men nu kommer han att ha rycktussar vilket har fungerat bra i träningen.

Vid gardering kan 1 Zadok Font som debuterade för Jeppe Juel senast vara tänkbar. Han kom då med en stark avslutning som tvåa i ett lopp som vanns av Jolie. Det var kort distans senast men nu är det ett varv längre och det tror tränaren passar bättre. Med lopp i kroppen nu så kan han vara mycket vassare nu. Han riskerar dock att bli över från start men distansen är lång så hittar Jeppe Juel bara loss i god tid före mål så kan han utmana min spik om segern här.

9 Newlight Coger var inte som bäst näst senast men han avslutade positivt mellan hästar som tvåa i ett lopp som vanns av Phoenix Photo gången efter det. Nu är han anmäld barfota runt om och kan Peter Ingves som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Full Metal Jacket
Spets efter 500m: 4 Full Metal Jacket
Skrällen: 8 Gelatiamo
Ranking: A 4 B 1,9,6,8,3,11,10 C 2,7,12,5
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Protector Tile är ännu utan seger så här långt men han gjorde det bra när han blev tvåa bakom Foreign Rain senast. Han möter den hästen igen nu. Sist de möttes så hade han 20 meters tillägg men den här gången är det lika start. Här är jag inne på att Carl Johan Jepson kan styra till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner i det här lilla fältet.

8 Foreign Rain besegrade tipsettan vid vinsten senast. Här har han fått sämsta spåret men två strykningar underlättar en del så kan Robert Bergh slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Bombus Jet gick bra efter galopp i årsdebuten när han blev femma i ett lopp som vanns av Cracker Jack. Gången efter det så fick ett fint lopp i ryggar innan han satte in attacken med 400 meter kvar av loppet och då tog han över ledningen ur den sista svängen och från den positionen så höll han sedan undan för övriga motståndare till seger. Han är under utveckling och har blivit nerstruken till innerspåret nu så kan Björn Goop få till en bra styrning så kan han nypa en fin placering på nytt.

6 Rossi Garline hakade på godkänt som trea bakom Natorp Bo som vann från ledningen senast. Han gick en fin tid då och fick bara ge sig mot två hästar som var lite bättre. I ett litet fält här så gör han inte bort sig.

Min Vinnare: 7 Protector Tile
Spets efter 500m: 7 Protector Tile
Skrällen: 5 Day To Remember
Ranking: A 7,8 B 2,6 C 5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Brave Dame Vivian gjorde några bra insatser ifjol och kommer nu ut i en intressant årsdebut här. Hon var på Axevalla under trippeltravet då och där blev hon trea i ett lopp som vanns av Fleur Mearas. Hon tog sedan sin första seger i Finland när hon mestadels gick utvändigt om ledaren. Här kanske Tuomas Korvenoja kan trycka sig till ledningen efter en del av loppet och är hon inte alltför ringrostig i comebacken här så kan hon bli svår att plocka ner så trots avsaknaden av lopp i kroppen nu så ska hon räknas tidigt här.

10 Caviar's La Marc har vunnit 5 av 15 starter så här långt. Hon kom helt snett på det i den senaste starten när hon blev hängandes i tredjespår så den starten kan vi glömma. Hon är missgynnad av bakspår för hon är klart bättre när hon får vara med där framme men med lite klaff så är hon inte borta här. Eventuellt barfota runt om nu kan bli ett lyft.

1 Del Ray Pellini var inte frisk i årsdebuten senast. Trevligt utgångsläge här och får hon ett passande lopp i ryggar och med en eventuell lucka till slut så kan hon smälla till med en seger.

4 Body Milk är ännu efter 26 starter utan seger. Hon var bra som tvåa i ett lopp som vanns av Quickly S.W. senast. Här är utgångsläget fint och man siktar på att ge henne ett snällt lopp igen. Får hon smyga med i en bra rygg innan hon sätter in slutstöten så kan det vara läge för en fullträff.

11 Keinstein Viking har bara en seger hittills i karriären. Björn Goop som kör hästen nu har kört henne en gång tidigare och då blev det en andraplats. Får hon bra draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan hon överraska här.

Min Vinnare: 6 Brave Dame Vivian
Spets efter 500m: 6 Brave Dame Vivian
Skrällen: 11 Keinstein Viking
Ranking: A 6,10 B 1,4,11,8,9,5,7 C 12,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Centurion A.T.M:s och Sebastian K:s B-tränarserie 2020 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 11 Zelante C.R. har gjort det bra den senaste tiden. Han avslutade starkt men åt Gravity Pace som vann från ledningen fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Det följde han upp med en enkel spetsseger. Han fick se sig besegrad av Thengill och Arsenal vid tredjeplatsen senast. Här är motståndet överkomligt och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här.

3 Farlander Am inledde karriären lovande med att vinna sina två första starter och han var inte så långt ifrån Conrads Rödluva i något lopp på Solvalla efter det. Därefter så utvecklades han inte riktigt så nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Johan Svensson. Han har varit borta från tävlingsbanorna länge men han har fått tre banjobb innanför västen och ska vara väl förberedd och Björn Goop upp nu för första gången är mycket spännande. Får han ett passande lopp så kan det vara läge för en ny seger.

1 Listas Psycho kommer med fin form till den här starten. Han avslutade positivt som tvåa i ett lopp som vanns av Aloha Chip näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen och från den positionen så höll han sedan undan till seger. Här är han ensam på startvolten så vid felfri avgång så sitter Carl Johan Jepson i spets omgående och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka till en ny seger här.

Min Vinnare: 11 Zelante C.R.
Spets efter 500m: 1 Listas Psycho
Skrällen: 2 Alfredo Di Stefano
Ranking: A 11,3,1 B 2,6,13,10,12 C 5,7,9,4,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 5 The Real Star har hunnit med två starter för sin nuvarande tränare. Efter en femteplats i debuten så blev det en seger senast. Han fick då en dryg inledning på loppet innan han nådde till ledningen med knappa 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan på ett bra vis till seger. Kan Peter Ingves få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

11 Milord har tagit 14 segrar på 54 starter och han var smått imponerande vid sin senaste start när han vann på Färjestad. Spår 8 på tilläggsvolten nu är inget drömläge men klaffar det med löpningsförloppet så är han vass den sista biten och då kan han bli farlig över upploppet här.

7 Viola Grif felade bakom ledaren med 300 meter kvar av loppet senast. Det var inte slutsålt i tanken då. Hon har bra fart och styrka så går hon felfritt här så kan det vara läge för en fullträff. Barfota fram den här gången meddelar Sofia Aronsson som tränar hästen.

3 Armagnac fullföljde godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Nome Dee näst senast. Gången efter det så öppnade han fort och tog spets men då tappade han stilen och galopperade i den första svängen. Här är det spetsläge igen och kan han hålla sig till rätt gångart nu så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

14 Uconn Grif var inte som bäst senast. Han har pausat efter det och han har ett chansartat utgångsläge nu. Jeppe Juel får chansen för första gången och kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han komma in i matchen om det blir bra tempo på tillställningen.

4 Wingait Erik har inte visat något extra på länge och han tog sin senaste seger i januari 2018 och det är ju ett tag sedan. Med lite klaff så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 5 The Real Star
Spets efter 500m: 3 Armagnac
Skrällen: 4 Wingait Erik
Ranking: A 5,11,7 B 3,14,4,12,9,1,6 C 15,13,8,2,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Floris Baldwin har mycket fin form. Näst senast så vandrade han en stor del av loppet i dödens men när sedan ledaren galopperade i den sista kurvan så satt han i spets och från den positionen så vann han sedan enkelt. Gången efter det så fick han ett lopp i tredje utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så spurtade han in till tredjeplatsen bakom Ferrari B.R. som vann från ledningen. Utgångsläget nu är mindre bra men jag tror det kan bli bra tempo på loppet och då är han vass den sista biten så han ska ändå räknas tidigt här.

4 Smevikens Cruiser var strålande bra i första starten för André Eklundh senast. Han fick visserligen bestämma en bit mitt i loppet fast han gick sedan undan på ett riktigt bra vis till seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Han kan öppna bra så här blir det nog full laddning från start för att försöka nå till ledningen igen men det är inte säkert att det lyckas för nummer 1 Västerbo Exact och nummer 5 Eldorado B. kan flytta på sig den första biten. Blir det inte ledningen så kan han ändå få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

I övrigt kan nummer 1 Västerbo Exact som gjorde ett starkt lopp som tvåa bakom Rajesh Face under sadel näst senast. Gången efter det var han klart sämre men han hade problem med magen då. Han är startsnabb så lyckas Björn Goop hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 8 Floris Baldwin
Spets efter 500m: 4 Smevikens Cruiser
Skrällen: 6 Forecast
Ranking: A 8,4 B 1,5,6,11 C 7,9,10,2,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:00  Betis - Elche
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming