DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 21/1

21 Januari 2020 - 14:13

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla och en Jackpot på 5,5 miljoner ligger i potten och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Walther På G. som ståtar med tre raka segrar och han imponerade vid vinsten i ett V75 lopp på Halmstad ett par dagar före jul senast. Han är snabb iväg och kommer han till spets smärtfritt så tror jag han körs i den positionen och då kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Det är tuffare motstånd nu fast han är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet även om det skulle underlätta så om det löser sig med positionerna så tror jag han blir svårstoppad här. Värt att tänka på är dock att han kvalade in till en V75 final med segern senast så André Eklundh plockar bort det helstängda huvudlaget som han gick med senast nu och kör med murphybländare som tidigare. Vinnarodds 2.50 hos Casumo, Unibet & LeoVegas

V64-1 3,8,9
V64-2 2,3,4,7,8
V64-3 5,6,8,10
V64-4 2,7,12,13,15
V64-5 5 Walther På G.
V64-6 1,6

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Walther På G.
DD2: 1,4,6,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med Stefan Söderkvists stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Fröken Hallanda kommer med fin form. I den senaste starten så galopperade hon i ett tidigt skede men hon reparerade det missödet bra och räddade andraplatsen i ett lopp som vanns av Frozen Queen. Här har hon dragit sämsta utgångsläget men det är ett litet fält så hon borde inte hamna alltför illa till och hon är både stark och snabb och kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas så hon ska räknas tidigt här.

3 Caviar’s La Marc stod för en bra insats när hon vann från spets i juni i sin hittills enda tidigare start på svensk mark. Nu har hon inte startat sedan i somras så formen nu är minst sagt svårbedömd men med en lyckad start här så tror jag hon provar i ledningen igen och skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka långt här, 9 J.S.Athena fullföljde klart godkänt till tredjeplatsen i samma lopp som tipsettan slutade tvåa i senast. Kan hon få smyga med i en bra rygg och få en del draghjälp under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 8 Fröken Hallanda
Spets efter 500m: 3 Caviar’s La Marc
Skrällen: 1 Rowena Crown
Ranking: A 8 B 3,9,1,5,4,7 C 6,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Fridhems Ambras lopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Dats Capital var duktig vid tre raka andraplatser men sedan har det blivit galopp vid två tillfällen. Han gick bra efter galoppen näst senast och gången efter hoppade han i sista sväng för han travade inte hundraprocentigt vid det tillfället. Från stallhåll tror man att förklaringen till galopperna är att de sulorna som han gick med tidigare plockades bort fast dem är tillbaka till den här starten och då han är väldigt startsnabb så tror jag han tar ledningen initialt men det är lång distans så han kanske väljer att släppa om det kommer någon mer betrodd och ställer frågan och isåfall så kan han vara intressant med en lucka till slut, 8 U.S.Male var senast ute från ett jobbigt utgångsläge i ett V75 lopp på nyårsafton och avslutade då klart bra i skymundan. Han kan öppna bra och den här gången är distansen mer passande och kan han Thomas Dalborg som kör hästen få ta över ledningen från stallkamraten Dats Capital som jag tror tar ledningen inledningsvis i ett tidigt skede så kan han bli svårfångad från spets så han ska räknas tidigt här.

7 Cash Alo är inte att lita på och har galopperat i de sex senaste loppen. Senaste gången han gick felfritt var när Carl Johan Jepson som kör även ikväll körde honom på Vaggeryd i somras när det blev en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Global Venture. Löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig i rätt gångart så kan det räcka till en framskjuten placering här, 3 Starbec's A.To Z. har gjort det bra på sistone även om det inte har räckt till någon seger efter 12 starter i karriären. Den långa distansen har han endast varit ute på en gång tidigare och då blev han fyra. Han är stark fast han kan inte utnyttja det fina spåret men om han kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut och då kan det vara läge för en efterlängtad seger, 2 Defiko har galopperat i tre av de fyra senaste starterna. Kan han hålla ordning på benen den här gången så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Dats Capital
Spets efter 500m: 4 Dats Capital
Skrällen: 2 Defiko
Ranking: A 4,8 B 7,3,2,9,11,10,5 C 1,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Noras Beans lopp - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Gal Gadot Racing var ute i ett V75 lopp på Axevalla senast fast då försvann hon med en galopp. Hon var jättefin vid segern i Halmstad från ledningen gången innan det så felfri nu så tror jag att André Eklundh som kör hästen gasar framåt och då hon är väldigt effektiv i ledningen så tror jag att spets vore att föredra här och kostar det inte alltför mycket kraft att nå täten så kan hon bli svårfångad från ledningen om hon skulle ta sig till täten så hon ska räknas tidigt här, 10 Gameboy Pellini var väldigt duktig vid segern för tre starter sedan. Han galopperade i starten gången efter det och nu senast på Åby så var han inte alls bra från ledningen. Här tror jag att Johan Untersteiner söker sig framåt när positionerna är intagna och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget från en utvändig position.

5 Crazy Man Ås var sjuk senast och har vilat efter den insatsen. Nu har han inte startat sedan november så Veijo Heiskanen ligger lite lågt då han inte är så snabb med skor på hovarna som han måste ha nu men om Henna Halme kan servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme direkt i återkomsten här, 6 Cinnamon Spitfire har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten. Hon vinner inte så ofta vilket 1 seger på 23 starter hittills visar fast om Jan Henriksson som kör hästen kan få till en bra styrning här så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 8 Gal Gadot Racing
Spets efter 500m: 8 Gal Gadot Racing
Skrällen: 6 Cinnamon Spitfire
Ranking: A 8,10 B 5,6,1,3,2,9 C 4,7,11,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo 

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 15 Erik K. återkom efter en tids frånvaro senast. Han tog då hand om ledningen men släppte och höll sedan klart bra till femteplatsen i ett lopp som vanns av Accolade. Han har mest pengar på sig och har således fått det sämsta utgångsläget men med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast det är många hästar att runda och det kan bli långt fram men löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 2 Jula Madonna galopperade bort sina möjligheter senast. Hon är väldigt startsnabb så här tror jag att Christoffer Eriksson provar i ledningen och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka till karriärens första seger.

12 My Liberty var fin vid segern på Axevalla näst senast men gången efter det så var hon inte alls lika bra fast det visade sig då att hon hade bekymmer med borrelia så hon fick behandlas. Hon kan behöva loppet nu och hon har ett dåligt läge här fast om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera henne en fin resa så kan hon duga en bit mot det här gänget, 13 Sergie Phefirst körde sig till ledningen med 650 meter kvar av loppet men galopperade sedan och det slutade sedan med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Mr Perfection. Kan han få gå med i en vettig rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så har han en bra avslutning och kan då dyka upp i segerstriden, 7 Cayucos galopperade bort sig senast. Han har spurtat bra flera gånger innan det så skulle de mer betrodda hästarna ha en sämre dag eller komma snett på det så kan vi få se Jan Henriksson som kör hästen i vinnarcirkeln efter loppet.

Min Vinnare: 15 Erik K.
Spets efter 500m: 2 Jula Madonna
Skrällen: 7 Cayucos
Ranking: A 15 B 2,12,13,7,3,14,6,1,9 C 10,11,8,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Walther På G. som ståtar med tre raka segrar och han imponerade vid vinsten i ett V75 lopp på Halmstad ett par dagar före jul senast. Han är snabb iväg och kommer han till spets smärtfritt så tror jag han körs i den positionen och då kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Det är tuffare motstånd nu fast han är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet även om det skulle underlätta så om det löser sig med positionerna så tror jag han blir svårstoppad här. Värt att tänka på är dock att han kvalade in till en V75 final med segern senast så André Eklundh plockar bort det helstängda huvudlaget som han gick med senast nu och kör med murphybländare som tidigare.

Vid gardering kan 2 Victory Road som var allt annat än bra i ett V75 lopp på Bjerke i november vara tänkbar. Formen nu är tveksam fast han rapporteras träna bra och lever han upp till sitt kunnande så kan det räcka en bit direkt i återkomsten här, 3 Powerful Teemer vinner inte direkt ihjäl sig för den senaste segern togs i oktober 2018. Kan Christian Fiore ge honom ett bra lopp i ryggar så besitter han en mycket vass avslutning och då kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Walther På G.
Spets efter 500m: 5 Walther På G.
Skrällen: 3 Powerful Teemer
Ranking: A 5 B 2,3,7,11,9,10,6 C 1,4,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo 

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Smokey Herman vann enkelt via tidig ledning
näst senast och det följdes upp med en fortsatt bra insats som trea i ett lopp som vanns av Pagano efter en löpning i tredje utvändigt. Nu har han inte startat sedan mitten på november så formen är svårbedömd och han har gjort sina tretton senaste starter barfota runt om så att han nu måste gå med skor är knappast en fördel men med den startsnabbheten som han besitter så är det troligen ledningen som gäller här fast det är flera snabba invändigt så det är inte säkert att han kan nå spets men han går okej bakifrån också om det inte skulle bli någon ledning.

1 Dokonjo har ett finfint utgångsläge och kan öppna snabbt. Skulle han hålla upp ledningen så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få bestämma en del i täten fast det är heller inte omöjligt att Mikael Å Linderoth som kör hästen väljer att släppa fast oavsett borde han kunna få ett fint lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig över det långa upploppet. Skor på är heller ingen fördel även om han har vunnit med skor tidigare, vid ytterligare gardering kan 4 Othala som travade i ledningen senast och gav sig motvilligt den sista biten när Adde S.H. tog sig förbi till seger vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 6 Smokey Herman
Spets efter 500m: 6 Smokey Herman
Skrällen: 8 Felix V.M.
Ranking: A 6,1 B 4,8,3,10 C 2,5,7,12,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming