DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Tisdag 28/1

28 Januari 2020 - 14:06

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla med en Jackpot på 5 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 4 Global Agreement som har gjort två starter hittills och har vunnit båda dessa på ett tilltalande vis. Tyvärr fick han sedan problem när han drabbades av en hovböld och det brukar ju gå över fort men här tog det istället tre-fyra månader. Han tränar starkt nu så jag tror på en god insats direkt i comebacken här och kan han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

V64-1 1,3,4,9,10
V64-2 2,4,5,6,7,10
V64-3 4,5
V64-4 4 Global Agreement
V64-5 5,7
V64-6 1,2,3,5,9

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Gun Palema
DD2: 1,2,3,5,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett B-tränarlopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Bear Amarante plockade en fin tredjeplats i ett V75 lopp på aktuell bana på nyårsafton senast. Han har gjort det bra en längre tid och han trivs bra med och trivs med Niclas Stenquist i vagnen. Bakspår på tillägg är dock tufft och det kan bli långt fram men om det löser sig med positionerna så har han en vass avslutning så han ska räknas tidigt här, 1 Bazinga Cheri har gjort två starter i nuvarande regi för Jeanet Årman. Senast så travade hon en stor del av loppet utvändigt ledaren och höll okej till andraplatsen i ett lopp som vanns av Caviar's La Marc. Med endast en motståndare på startvolten här så ligger vägen öppen för tidig ledning och skulle hon få styra och ställa som hon vill i täten så kan hon bli svår att fånga in för övriga ekipage.

3 Metoria kommer med fin form till den här starten. Hon var inte så långt ifrån segern på Solvalla senast men hon fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Crystal Cool. Kan Anna Sedström som kör hästen få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 4 Zolasoray O.O. har ingen vidare resultatrad som är fylld med galopper så han han var nu senast tvungen att kvala. Felfri nu så har han kapacitet att vara långt framme här, 9 Sara Palema har gjort bort sig med två raka galopper. Kan Mikael J Andersson som sitter upp bakom hästen få runt henne felfri så kan hon ställa till med en rejäl överraskning här.

Min Vinnare: 10 Bear Amarante
Spets efter 500m: 1 Bazinga Cheri
Skrällen: 9 Sara Palema
Ranking: A 10,1 B 3,4,9,11,7,2,5,6 C 13,12,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Bearicecream tog sin hittills enda seger för fyra starter sedan när hon satte in attacken med 600 meter kvar av loppet och avgjorde sedan till en säker seger över kort distans. Senast så fick hon stå för grovjobbet i spåren på slutrundan men gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Hubba Go Alone. Nu är det lång distans för första gången men det tror jag hon klarar och kan hon få gå med i en vettig rygg och spara speeden fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden här, 6 No Limit La Ma har utvecklats sedan han kom till André Eklundhs träning där han har vunnit tre av fyra starter. Men han har även galopperat i tre av dessa så han är inte att lita på men felfri nu så är han med och gör upp om segern.

5 U.S.Male gick en bra avslutning från ett svårt utgångsläge i ett V75 lopp näst senast. Gången efter det så blev han het och Thomas Dalborg ville inte köra honom i ledningen och sedan så blev det tredje invändigt. Han är väldigt snabb iväg men det är inte säkert att han vill köra i ledning den här gången heller men skulle han hålla sig lugn och få ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit här, 10 Balanced Rudder har fem segrar på de sju senaste starterna. De loppen han inte har vunnit har slutat med galopper men kan Jan Henriksson som kör hästen få runt honom i rätt gångart så kan han bli farlig den sista biten, 2 Upcoming Artist kördes fram utvändigt ledaren med 650 meter kvar av loppet senast och sedan så plockade ner sitt motstånd till seger. Med en fin löpning nu så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 4 Bearicecream
Spets efter 500m: 5 U.S.Male
Skrällen: 7 Metallica I.R.
Ranking: A 4,6 B 5,10,2,7 C 1,9,8,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 4 Make More Cider har tagit sina fem segrar från ledningen där hon har travat sju gånger tidigare. Senast så tog hon hand om ledningen från innerspåret och stack sedan undan till en överlägsen seger från den positionen. Hon är väldigt kvick iväg så från ett trevligt utgångsläge här så kan hon nog komma till ledningen även här och kan hon hushålla med krafterna så kan hon rinna undan till en ny seger men hon är mycket streckad så jag vill ha med ett motbud.

5 Artegna Jet kommer till den här starten med två raka segrar. Kan Fredrik Claesson som kör hästen hitta ner i en vettig position och om hon kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 11 Gal Gadot Racing som inte är att lita på vara tänkbar. Hon skötte sig senast och gick då bra som tvåa i ett lopp som vanns av Gameboy Pellini. Dåligt läge nu men felfri här och om det löser sig med positionerna så kan hon bli farlig den sista biten om André Eklundh som kör hästen kan servera henne en fint lopp fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Make More Cider
Spets efter 500m: 4 Make More Cider
Skrällen: 11 Gal Gadot Racing
Ranking: A 4,5 B 11,3,10,8,12,6,1 C 2,7,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Global Agreement som har gjort två starter hittills och har vunnit båda dessa på ett tilltalande vis. Tyvärr fick han sedan problem när han drabbades av en hovböld och det brukar ju gå över fort men här tog det istället tre-fyra månader. Han tränar starkt nu så jag tror på en god insats direkt i comebacken här och kan han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

Vid gardering kan 7 Passa som tog sin första seger i den senaste starten vara tänkbar. Hon gick en vass avslutning till seger då och kan Julia Smedman som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt men hon får ses främst som ett platsbud, 15 Tricky Face vinner inte så ofta men han gick en positiv avslutning i skymundan senast. Kan Anders Svanstedt som kör hästen få gå med i en bra rygg under slutrundan så kan det räcka en bit här men jag tror inte det räcker till seger.

Min Vinnare: 4 Global Agreement
Spets efter 500m: 4 Global Agreement
Skrällen: 15 Tricky Face
Ranking: A 4 B 7,15,5,1,13,12,2,8,3 C 14,11,10,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Gun Palema var inte som bäst senast men i grund och botten så har hon gott kunnande och gången innan det så gick hon en bra upphämtning efter galopp. Felfri nu så tror jag att Mikael J Andersson kan servera henne en fin löpning i den främre träffen och då kan hon blanda sig i segerstriden här.

7 Emmett Brown har matchats tufft i Gulddivisionen i de två senaste starterna och gjort det rätt bra. Disco Volante och Gareth Boko har vunnit de loppen och något sådant motstånd ser vi inte i det här loppet och trots 40 meters tillägg jämfört med hästen på startvolten så ska han räknas tidigt här om Johan Untersteiner som kör hästen kan få till en bra styrning. Värt att tänka på är dock att han vinner inte så ofta och han vann bara ett lopp i fjol och det var i montédisciplinen och den senaste segern i sulkylopp är ifrån så långt tillbaka som augusti 2017, vid ytterligare gardering kan 1 Vien Ici som inte har någon vidare rad med tre raka galopper vara tänkbar. Här är han ensam på start så felfri nu så kan han leda loppet länge men jag tror inte han håller undan till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Gun Palema
Spets efter 500m: 1 Vien Ici
Skrällen: 4 Viggo Laday
Ranking: A 5,7 B 1,4,9,8,2,10 C 6,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Unico Broline har varit struken för en halsinfektion inför en tilltänkt start på nyårsafton så formen nu är ett frågetecken. Han är snabb den första biten så här kan det bli ett lopp i antingen spets eller vinnarhålet så med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme här, 5 NoLimitJimMit gjorde ett helt godkänt lopp som femma på Åby nyligen. Vann det loppet gjorde Gizmo De Veluwe. Han är dock inte att lita på men om han kan hålla ordning på benen så kan blanda sig i segerstriden här.

2 Hope Of Joy var riktigt bra som tvåa bakom Balto D'Huon efter en stor galopp i ett V86-lopp på Solvalla för tre starter sedan. Efter det så har han varit sämre ett par gånger men nu är han väl förberedd inför årsdebuten här. Han är kvick ut och med helstängt huvudlag nu så tror jag att Rikard N Skoglund vill till spets men det är inte säkert att så blir fallet men om det inte blir ledningen så kanske det kan bli vinnarhålet istället så med en fin resa så kan det räcka en bit här. Skor på är dock knappast en fördel, 9 Jasmin Band har inlett året i bästa stil med två raka segrar på lika många starter. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten, 3 Judge Memphis har gått i mål med sparade krafter i de två senaste loppen. Kan Ville Karhulahti som kör hästen servera honom ett bra lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Unico Broline
Spets efter 500m: 1 Unico Broline
Skrällen: 3 Judge Memphis
Ranking: A 1,5 B 2,9,3,6,12 C 10,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.60
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming