DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Axevalla Torsdag 5/12

5 December 2019 - 11:48

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 7 Wolf Of Wallstreet som kommer med formen på topp. Senast kördes han till front med dryga varvet kvar och ryckte sedan undan till en smått överlägsen seger. Trots ett spår långt ut på vingen här så tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen är offensiv och kan han trycka sig till spets på nytt så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Han är inte beroende av att tävla i ledningen för att vinna det här loppet utan han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 3,5,7
V64-2 2,11
V64-3 Alla
V64-4 1,2,3,5,6,7
V64-5 1,3
V64-6 7 Wolf Of Wallstreet

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,4,5,9
DD2: 7 Wolf Of Wallstreet

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Hope Of Joy inledde strålande med två raka segrar när han kom till Ulf Stenströmer, men därefter har det blivit lite blandade resultat. Näst senast så gick han bra som tvåa bakom vinnande Balto D'Huon efter en startgalopp. Gången efter det så kom han aldrig riktigt in i matchen men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan servera honom en fin löpning här så är han stark och kan bli att räkna med över upploppet. Eventuellt helstängt huvudlag nu är intressant fast att han måste gå med skor är ett minus, 3 Uncle Töll har inte startat på drygt två månader och ströks inför en tilltänkt start för dåliga blodvärden. Han är kvick iväg och kan han komma till spets och få trolla bort en del av loppet där framme i ledningen så kan han rinna undan till en seger, 7 Harkeröds Mimmi gick hyggligt i comebacken senast och hon borde kliva framåt med det loppet i sig. Hon bröt däremot lite i kurvorna så eventuellt kommer man att sätta på en murphybländare. Hon är snabb ut i voltstart och skor runt om ska inte vara några bekymmer då hon har tagit fyra av sina fem vinster med skor runt om så här kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Hope Of Joy
Spets efter 500m: 3 Uncle Töll
Skrällen: 7 Harkeröds Mimmi
Ranking: A 5,3 B 7,9,12,4,1 C 11,8,10,2,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Montélopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Bonduran D'Inverne provade lyckan under sadel för första gången senast och det föll väl ut med seger. Han travade då utvändigt ledaren och avgjorde sedan mycket lätt via 12,5 sista 800 meterna. Han kan öppna bra så jag tror att Tova Bengtsson som sitter upp på hästen provar mot ledningen här och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 11 Taiga Woodland är väldigt snabb i benen och gör en intressant debut i monté. Kan Jennifer L Oscarsson hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och kan servera honom en fin löpning här så kan han utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan 1 Adamant som travade i ledningen senast och höll riktigt bra till andraplatsen bakom vinnande Robin Hood. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Bonduran D'Inverne
Spets efter 500m: 2 Bonduran D'Inverne
Skrällen: 12 A Taste Of Honey
Ranking: A 2,11 B 1,12,10,3,4,8 C 7,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Benjamin Evo:s lopp över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 1 Felix V.M. kommer från en seger och har formen på topp. Han är kvick ut så jag tror att Henrik Johansson som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Han går bra bakifrån också om han skulle bli av med ledningen så oavsett så ska han räknas tidigt här, 2 Dokonjo fastnade med gott om krafter sparade när han blev fyra i ett lopp som vanns av J.H.Mannerheim senast. Han är snabb iväg så jag tror att han kan hitta ner i rygg på tipsettan och skulle en lucka uppenbara sig över upploppet så kan han komma in i matchen, 8 Maze Runner vann på 10,9 över kort distans i slutet av augusti och han är rätt bra för klassen. Dåligt läge här och dessutom har han vilat ett par månader och han har även tävlat på barfotabalansen i de nio senaste starterna så att han nu måste gå med skor är knappast en fördel men det är ett litet fält så det kan lösa sig bra ändå och då kan han vara långt framme här, 7 Just Wait And See har varit ute i betydligt hårdare gäng än det här men nu har han inte startat sedan juli så formen är ett frågetecken fast han brukar gå bra efter vila så löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 Felix V.M.
Spets efter 500m: 1 Felix V.M.
Skrällen: 3 Mellby Collector
Ranking: A 1,2 B 8,7,5 C 3,6,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Leia Palema var ute i ett V75 lopp på Eskilstuna näst senast och fullföljde rätt bra till femteplatsen bakom vinnande Polly Avenue. Gången efter det så fick hon trava utvändigt ledaren under slutvarvet och höll godkänt till fjärdepriset i ett lopp som vanns av Gooner. Dåligt läge här men hon kan öppna bra så om Mikael J Andersson som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 2 Västerbo Dazzel gjorde bort sig med en startgalopp senast. Gången innan det så travade hon i dödens men avgjorde på ett bra vis till seger från den positionen. Felfri nu så kan hon få en fin löpning i den främre träffen så hon ska räknas tidigt här, 1 Bahama Breeze var blek senast och har efter den insatsen varit struken för en infektion. Löser det sig från innerspåret här så har hon kapacitet att utmana om en framskjuten placering här, 6 Valkyria Bob hade två raka segrar innan hon var klart sämre senast. Hon har visat en del startsnabbhet tidigare så det är inte omöjligt att Rickard Svanstedt som kör hästen kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 7 Leia Palema
Spets efter 500m: 6 Valkyria Bob
Skrällen: 3 Never Stop
Ranking: A 7,2 B 1,6,3,5 C 11,10,8,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Silverstoet 2019 - Tvååringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Kattis J.Boko har tävlingsdebuten avklarad. Hon gick då på i tredjespår utan rygg sista 750 meterna och gjorde det mycket bra när hon plockade ner sitt motstånd till seger. Kan Jorma Kontio som kör hästen servera henne en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här, 1 Global Benchmark hade ett dåligt utgångsläge i både försök och final av Svensk Uppfödningslöpning. I finalen satt hon i fjärde invändigt och avslutade godkänt sista 200 meterna till femteplatsen bakom vinnande Revelation. Hon kan öppna rätt så vettigt så det är inte omöjligt att Johan Untersteiner provar i spets om hon skulle hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, vid ytterligare gardering kan 4 Tiny Rocket som har visat upp bra fartresurser tidigare vara tänkbar. Hon har galopperat i tre av fem starter så hon är inte att lita på men om hon skulle sköta sig så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Kattis J.Boko
Spets efter 500m: 1 Global Benchmark
Skrällen: 9 Kailua Boko
Ranking: A 3,1 B 4,9,5,10,12,11 C 8,6,7,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med Treåringarnas Höstserie Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Wolf Of Wallstreet som kommer med formen på topp. Senast kördes han till front med dryga varvet kvar och ryckte sedan undan till en smått överlägsen seger. Trots ett spår långt ut på vingen här så tror jag att Carl Johan Jepson är offensiv och kan han trycka sig till spets på nytt så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Han är inte beroende av att tävla i ledningen för att vinna det här loppet utan han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 5 Keegan Trot som har varit hårt betrodd i alla sina tre starter hittills varav två av dessa har slutat med vinster vara tänkbar. Senast hade man lättat honom lite i balansen men han hade problem med aktionen och galopperade. Till den här starten kommer han att utrustas med senskydd och kan han hålla sig i rätt gångart så kan han vara långt framme här, 2 Rapido S.W. vann helt överlägset näst senast och gången efter det så tog han över ledningen med varvet kvar och höll sedan starkt till andraplatsen bakom vinnande Go West Young Man. Från ett passande utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan då duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Wolf Of Wallstreet
Spets efter 500m: 7 Wolf Of Wallstreet
Skrällen: 11 Gooner
Ranking: A 7 B 5,2,11,4,12 C 9,8,6,10,3,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming