V64 Tips Bergsåker 17/6

Publicerad på 17 Jun 2021 - 13:57

DrTrav

DrTrav

17 Jun 2021 - 13:57

V64 på torsdag hämtar vi från Bergsåker Jag spelar med två spikar, 1 Global Tailwind i den andra avdelningen och 7 Arch Lane i den tredje avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Bergsåker Torsdag 17/6
V64-1 3,4,5,9,11
V64-2 1 Global Tailwind
V64-3 7 Arch Lane
V64-4 1,2,3,4,6,8,11,14
V64-5 1,2,12
V64-6 5,6,8,9,10

600rader x 1kr = 600kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Torsdag 17/6
DD-1 2,12
DD-2 5,6

4 Rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 Finalizer är femåring som verkligen börjat bra hos sin nya tränare Jimmy Dahlman, två starter har resulterat i lika många segrar. Segrarna har visserligen tagit i något enklare miljö. Men intrycket har varit riktigt bra och med en formkurva som pekar rakt uppåt och med ett bra utgångsläge ska man ses med ny segerchans ikväll. Finalizer är även under fin utveckling och mitt första streck i loppet.

5 Shejk vann på ett rejält sätt för tre starter sedan från ledningen och höll även bra som trea i ett lopp över 3000m senast. Shejk är kvick iväg från start och kommer att sälja sig dyrt ikväll. Dock är det ett minus nu att Anders Eriksson sitter i sulkyn jämfört med Örjan Kihlström som kört tidigare.

Nämner även 3 Caprioso som visserligen inte startat på ett halvår. Men detta är en individ som besitter bra grundkapacitet och som från ett bra utgångsläge kommer kunna få ett bra lopp. Är han bara någorlunda iordningställd inför kvällens uppgift ska man räknas direkt.

Min Vinnare: 4 Finalizer
Spets efter 500m: 5 Shejk
Skrällen: 3 Caprioso
Rankingen A: 4,5 B 3,11,9,6,10 C 8,1,7,2,12

V64-2 2140m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 1 Global Tailwind. Han har inlett året lovande med två segrar och en andraplats på sina fyra starter. I den senaste starten stod man för en bra insats när man gick i mål som tvåa bakom S.G.Charpentier. Inför den starten hade man haft ett uppehåll på fyra månader och bör därför gå framåt en hel del formmässigt till kvällens start. Han kan öppna kvickt i voltstart och ska ha goda chanser att hålla upp sitt innerspår från start och väl i ledningen blir han inte lätt att plocka ner för övriga. Spik.

Motbud
6 S.G.Charpentier mötte som sagt Global Tailwind i den senaste starten och besegrade då honom. Klockorna stannade då på 12,2 i 2000m och intrycket var bra. Form finns där men det troliga är att man kommer behöva göra jobbet utvändigt om min spik ikväll vilket gör att jag även tror ordningsföljden mellan hästarna kommer bli omvänd.

2 Rossi Palema är en bra häst i grunden som stod för en bra insats näst senast när man höll bra som tvåa från ledningen. Ikväll är det intressant att han får Ulf Ohlsson i vagnen. Ulf har kört Rossi Palema en gång tidigare i lopp, och då slutade det med seger.

Min Vinnare: 1 Global Tailwind
Spets efter 500m: 1 Global Tailwind
Skrällen: 2 Rossi Palema
Rankingen A: 1 B 6,2 C 5,7,4,3

V64-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 7 Arch Lane. Han kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten. Detta är en sjuåring som brottats med skadeproblematik stora delar av karriären men som nu verkar trivas bra och har även sett bättre ut än på länge i lopp. Arch Lane har lite pengar på sig sett till kapacitet och till kvällens start är det anmält barfota runt om för andra gången i livet. Senast man testade den balansen slutade det med seger, repris ikväll? Han kan öppna okej och med ett offensivt upplägg från start skulle det inte förvåna om man kan köra sig till ledningen och i den positionen kommer man sen vara mycket svårslagen. Är inte beroende av ledningen för att vinna loppet. Spik.

Motbud
3 Arizona Dream gjorde det bra under våren, då inkasserade man fyra segrar på fem starter och är den formen konserverad till ikväll blir man att räkna med. I den senaste starten fick man ett för tufft lopp och orkade inte inte hela vägen vilket är fullt förståeligt. Arizona Dream besitter fart och kunnande för att utmana ikväll.

Nämner även 1 Brunello Hall som inte räckte till i ett V75-lopp senast där Chiru vann. Från bricka ett är man garanterad ett bra lopp och skulle det klaffa längs vägen här kommer man fälla många över upploppet. För två starter sedan vann man på bra sätt via 13,5 sista 1000m.

Min Vinnare: 7 Arch Lane
Spets efter 500m: 7 Arch Lane
Skrällen:
Rankingen A: 7 B 3,1,5 C 4,2,6,8

V64-4 2140m auto
14 Sundbo Rymling kommer till kvällens start med bra form. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen. I den senaste starten var man ute i ett tufft V75 lopp och chansade invändigt, fastnade i en trött rygg och såg ut att gå i mål med krafter kvar. Ikväll är utgångsläget inte optimalt men Sundbo Rymling står sig bra i klassen och med sitt tunga slutvarv så blir han inte enkel att ta emot. Ses med störst vinstchans i loppet för min del, förstahäst.

2 Frivoll Galilei ser ut att bli favorit i loppet och galopperade i segerstriden i den senaste starten. Detta är dock en individ som normalt sett är travsäker och har ikväll fått ett bra utgångsläge. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Är formen bibehållen är detta ett givet segerbud i loppet på nytt.

Nämner även 11 Järvsö Tord som är en femåring som vet vart mållinjen befinner sig. Han har segrat i åtta av sina 22 starter i livet. Ikväll är det comeback vilket gör att formen är svårbedöm. Men Järvsö Tord är under fin utveckling och är han någorlunda iordningställd inför kvällens start ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 14 Sundbo Rymling
Spets efter 500m: 2 Frivoll Galilei
Skrällen: 11 Järvsö Tord
Rankingen A: 14,2,11 B 1,6,4,8,3 C 5,12,13,10,15,7,9

V64-5 1640m auto
2 Corona imponerade direkt vid första starten för sin nya tränare Oskar Kylin Blom. Corona fick en perfekt resa, men tackade för det genom att avsluta sylvasst till seger. Intrycket över mål gick heller inte att klaga på, mersmakande! Ikväll har hon fått ett perfekt utgångsläge och är garanterad en fin resa oavsett om det blir ledningen eller inte. Hon borde gått framåt en del med det senaste loppet och ska ses med störst vinstchans i loppet. Förstahäst.

12 Bowling El Mar kommer med fortsatt fin form till kvällens start. Senast satt man fast med sparade krafter över mål, krafter som kan komma väl till användning ikväll. Spår 12 över kort distans är såklart allt annat än bra, men detta är en sexåring som kan avsluta rappt. Men det krävs givetvis att det blir bra tempo på loppet för att komma till härifrån. Intressant till 8%.

1 Claude P.Hill kommer inte kunna utnyttja sitt innerspår men han är garanterad ett fint lopp. I den senaste starten fick Claude P.Hill ett tufft lopp och gick på pumpen ordentligt. Men dessförinnan hade man en andraplats och två raka segrar på kontot. Har man bara tagit den senaste starten på rätt sätt då finns formen där och han ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Corona
Spets efter 500m: 2 Corona / 6 Overpaid
Skrällen: 12 Bowling El Mar
Rankingen A: 2 B 12,1,6,3,9 C 8,10,11,5,4

V64-6 2640m auto
5 Unlimited Face är ett sto som vunnit i åtta av sina femton starter i karriären hittills. I årsdebuten för två starter sedan visade hon direkt vilken god kapacitet hon besitter, då klev hon fram utvändigt om ledaren med varvet kvar och plockade ner ledaren över upploppet. I den senaste starten var hon dock inte som bäst och galopperade efter 400m i loppet. Distansen ikväll ska inte vara några problem och presterar Unlimited Face bara i närheten av det hon gjorde i årsdebuten är hon helt klart hästen att slå i loppet. Förstahäst.

Skrällen är 6 Bodybuilder som ikväll gör en spännande årsdebut. Denna femåring stod för flera fina insatser under förra säsongen och kunnande finns för att vara med och utmana om segern direkt. Är han bara förberedd inför kvällens start ska han inte nonchaleras vid gardering. Bodybuilder kan öppna bra från start och är den troliga ledaren av loppet initialt.

Nämner även 8 Global Brexit som vann enkelt med krafter sparade i den senaste starten. Bricka åtta är såklart inte optimalt, men skulle det klaffa med positionerna längs vägen är hon inte oäven. Med en formkurva som pekar uppåt kommer Daniel Wäjerstens göra bra ifrån sig på nytt.

Min Vinnare: 5 Unlimited Face
Spets efter 500m: 6 Bodybuilder
Skrällen: 6 Bodybuilder
Rankingen A: 5 B 6,8,9,10,2,4,1 C 7,12,11

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto