DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9

25 September 2020 - 08:15

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Bergsåker. Det är en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten. 

Jag spelar med två spikar. 4 Våler Nikolai i den första avdelningen samt 12 Månlykke A.M. i den sista avdelningen.

V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
V64-1 4 Våler Nikolai
V64-2 1,5,6,8,10,11
V64-3 1,2,4,6,7,8,11,12
V64-4 7,8,11,14
V64-5 5,6,7,8
V64-6 12 Månlykke A.M.

768 rader x 1 = 768 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
DD1: 5,6,7,8
DD2: 12 Månlykke A.M.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BERGSÅKER FREDAG 25/9

V64-1
Vi inleder V64 med Bergsåkers Stora Femåringspris - Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Våler Nikolai som travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Mjölner Apollo för tre starter sedan och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en klar seger. På Solvalla näst senast så kom han till ledningen efter 900 meter och från den positionen så blev det en rätt lätt seger före Månlykke A.M. Han hade bakspår över kort distans och han fick aldrig tag i U.R.Faxe som trummade på till seger från ledningen senast. Litet fält här så kliver han iväg i rätt gångart och om Öystein Tjomsland kan få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 6 Ängsborken vara tänkbar. Han har vunnit hälften av karriärens 22 starter. Nu återkommer han i första starten sedan februari och han har varit på avelsbestyr där han varit fulltecknad i Sverige och betäckt hundra ston inkluderat de norska stona. Han är rätt snabb från början men han har inte startat på länge så det kan vara aktuellt med ett rygglopp. Med rätt resa här så kan han ha vara långt framme direkt i comebacken.

3 B.W.Rune var tvåa bakom Våler Nikolai i den senaste starten på Rättvik i början av augusti. Han har efter det varit struken för en infektion så formen nu är lite oviss. Skulle min spik göra bort sig med galopp eller ha en sämre dag så kan ställa till med en överraskning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Våler Nikolai
Spets efter 500m: 6 Ängsborken
Skrällen: 1 Eld Rask
Ranking: A 4 B 6,3,1,2 C 5

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar. 6 Elsås Storm har vunnit fem av sju starter i Jan-Olov Perssons regi. Den enda gången han varit sämre än tvåa var i debuten för den nuvarande tränaren när han galopperade med 100 meter kvar av loppet i striden. På Dannero senast så attackerade han på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så sänkte han sitt motstånd till en säker seger. Lång distans för första gången nu men kan Mats E Djuse hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här gänget också.

1 Nordvinn tappade travet lite i sista sväng senast och tappade då lite fart fast han kämpade sig sedan tillbaka och han var duktig som tvåa i ett lopp som vanns av Guli Björn. Han är ojämnt startsnabb fast någon ledning tror jag inte han når här. Löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme. Han går på alla distanser och nu kan det eventuellt bli barfota runt om för första gången vilket kan lyfta honom ett par snäpp.

5 Nelson Anton har vunnit tre av karriärens sju starter. Han kom med en godkänd avslutning som trea bakom Bäcklös Faron i uttagningsloppet till Svenskt Kallblodskriterium för tre starter sedan. I den efterföljande finalen så avslutade han bra från tredje utvändigt och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Brenne Bas. Senast i kvalet till det Norskt Travkriterium så galopperade han. Treåring mot äldre och mer rutinerade hästar nu men med rätt resa här så gör han inte bort sig.

8 Koldemo Kristall gjorde det bra när hon tog en knapp seger över lång distans för tre starter sedan. Efter det har hon inte fått till det. Två raka galoppmisslyckanden har det blivit och senast så galopperade hon dubbelt. Dåligt läge nu men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och i ett felfritt lopp nu så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Elsås Storm
Spets efter 500m: 6 Elsås Storm
Skrällen: 10 Nebbenes Solan
Ranking: A 6,1 B 5,8,10,11 C 3,9,7,4,12,2

V64-3
Monté-SM för kallblod över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 12 Don Viking har visat härlig form på sistone vid två raka andraplatser bakom Månlykke A.M. samt Hvalstad Odin. Senast var det monté och i de tre senaste montéstarterna Don Viking gjort har han varit tvåa med Lena Fritz på ryggen. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan det vara läge för en seger.

6 Eldvin har inte vunnit på länge men han avslutade positivt bakom Tangen Haap näst senast. Gången efter det så hamnade han bakom en trött häst och han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp som vanns av Odd Herakles. Han är van vid tufft motstånd. Han är rätt startsnabb så här kanske Christina A Hande kan hitta till ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

2 Silver Jossan kommer närmast från en seger i Sto-SM. Hon pressade då på ledaren och tog över kommandot med 600 meter till mål. Hon gick sedan undan till en säker seger. Hon har ridtränats mycket fast hon har aldrig gått något montéjobb meddelar man från stallet. Hon tävlade barfota runt om senast men i första starten under sadel den här gången blir det nog skor runt om. Får hon ett passande lopp så kan hon duga mot det här motståndet.

8 Forspärla gick en godkänd avslutning i skymundan och kom in som femma i ett V75 lopp på Dannero som vanns av Aas Balder näst senast. Gången efter det så höll hon farten bra. när hon blev trea i Sto-Sm bakom Silver Jossan som vann före Alfie. Kan Erica Guldhag som sitter upp på hästen nu lyckas med en bra styrning så kan hon utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 12 Don Viking
Spets efter 500m: 6 Eldvin
Skrällen: 4 Guli Glöd
Ranking: A 12,6,2 B 8,7,1,4,11 C 3,5,10,9

V64-4
Ett Kallblodslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Vännfors Stjärna galopperade som hårt betrodd i finalen av Greivins Minne näst senast. Gången efter det så hade hon inte sin bästa dag men hon kan mycket bättre än hon visade då. Tråkigt utgångsläge nu men hon kan öppna rätt så vettigt så kan hon slinka ner i en hygglig position innan hon sätter in slutstöten så kan hon blanda sig i segerstriden här.

7 Brenne Bitti avslutade godkänt men hon fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Sundbo Nova som vann det loppet senast. Hon kan kliva iväg bra från start och hon har vunnit flera lopp från ledningen tidigare. Här tror jag att Jörgen Westholm har ställt in siktet på ledningen igen och kommer hon till täten smärtfritt så kan hon bli svår att plocka ner.

11 Moi Edel kommer med fin form till den här starten. Näst senast så kördes hon till spets efter 600 meter och från den positionen så höll hon bra även om hon fick släppa både Olsims Arne som vann före Grude Tilla förbi sig kort före mål så det slutade med en tredjeplats. På Bollnäs senast så avslutade hon starkt till seger. Kan Öystein Tjomsland hitta en bra väg med henne så kan hon bli att räkna med över upploppet.

14 Sundbo Nova har vunnit två av de tre senaste loppen. För tre starter sedan så vann hon under sadel. Senast så landade hon i dödens med dryga varvet till mål. Hon tryckte sedan till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll hon sedan undan till en knapp seger. Tråkigt läge nu och många hästar att runda men med lite klaff så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Vännfors Stjärna
Spets efter 500m: 7 Brenne Bitti
Skrällen: 2 Järvsö Magda
Ranking: A 8,7 B 11,14,9,12,15,10,2,13,1 C 3,4,6,5

V64-5
DubbelCupen, Försök 9 i Meeting 5 - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Tekno Lynet tog en överlägsen spetsseger för fyra starter sedan. Gången efter det så travade han i ledningen igen och från den positionen så höll han bra även om han inte kunde stå emot Bol Brage som avslutade strålande så det slutade med en tredjeplats. Efter det så har det blivit två raka galoppmisslyckanden. Felfri nu och om Jörgen Westholm kan få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

5 Z.M.’s Jerven kommer till den här starten med två raka segrar. Han kom med en stark avslutning i vida spår och hann fram till en säker seger senast på Leangen. Fint läge nu och hittar Veronika Bugge en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Vimse Lars hade inte sin bästa dag i den senaste starten och nu har han inte startat sedan det loppet i juni så formen nu är svårbedömd. Utgångsläget här är inte det bästa men löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

7 Neon Tabac har visat en härlig form på sistone. Näst senast så landade han i dödens med knappa varvet till mål. Han sänkte sedan sitt motstånd på ett bra vis till seger då. Gången efter det så fick han stryk med liten marginal mot Minna C.G. Får han ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Tekno Lynet
Spets efter 500m: 3 Klack Blixten
Skrällen: 4 Juni Jo
Ranking: A 6,5 B 8,7,1,3,2,4 C 10,11,9,12

V64-6
Vi avslutar V64 med Sleipners Nordiska Kamp - Kallblodslopp över 2640 meter. Jag har spikat 12 Månlykke A.M. som har vunnit 15 av karriärens 27 starter. Han har gjort sju starter i Gunnar Melanders regi. Han har vunnit fyra av dessa. Han avslutade starkt och plockade ner den ledande Bol Brage till seger för tre starter sedan. På Solvalla näst senast så fick han aldrig tag i Våler Nikolai så det slutade med en andraplats. I SM i slutet av augusti så tog han över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och han vann sedan i ohotad stil från den positionen. Här har han 20 meters tillägg och bakspår men jag tror han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

I övrigt kan 1 U.R.Faxe vara tänkbar. Han kommer från en seger. Han tog då hand om ledningen och från spets så vann han på ett bra vis före Våler Nikolai. Han är kvick iväg så här kan det nog bli ledningen igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här men jag tror inte han kan stå emot min spik så han får ses främst som ett platsbud.

5 Pyrmo gjorde det bra som trea i ett lopp som vanns av Spikfaks näst senast. Gången efter det så tog han hand om ledningen och från den positionen så försvarade han sig hela vägen till seger. Nu kör tränare Martin Lundahl själv fast han har ett snävt spår i volten. Kan han hitta en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 12 Månlykke A.M.
Spets efter 500m: 1 U.R.Faxe
Skrällen: 5 Pyrmo
Ranking: A 12 B 1,5,9,10,7,11,2,8 C 4,6,14,15,13,3

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming