DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bergsåker Fredag 26/6

26 Juni 2020 - 12:19

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bergsåker. Det är en Jackpot på 5,5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med två spikar. 3 Van Gogh Z.S. i den första avdelningen och 9 Ester Wibb i den femte avdelningen. 

V64 Tips Bergsåker Fredag 26/6
V64-1 3 Van Gogh Z.S.
V64-2 2,3,4,5,10,11,13
V64-3 1,2,3,4,5,7
V64-4 1,2,6,8,12
V64-5 9 Ester Wibb
V64-6 1,12,13

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bergsåker Fredag 26/6
DD1: 5,9
DD2: 1,12,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BERGSÅKER FREDAG 26 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med E3000-Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat 3 Van Gogh Z.S. som blev femma i Klass I finalen på Solvalla i slutet av maj. Han fick då utstå hård press i ledningen men med tanke på det så höll han ändå starkt. Han har vunnit de övriga fyra starterna han har gjort i år. Senast i Boden så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till anfall i tredjespår med knappa varvet till mål och han tog sedermera över ledningen med 600 meter kvar av loppet och sedan så höll han undan till en säker seger före en bra avslutande Kaptah. 

Han går från alla positioner men här tror jag att Robert Bergh avancerar fram och tar över ledningen i ett tidigt skede och sedan tror jag han kommer att dra i ett jämnt hårt tempo där framme för att grilla sina konkurrenter och då tror jag han blir svårstoppad.

Vid gardering kan 12 Västerbo Grosbois som kommer från en seger i ett långlopp på Rättvik nyligen vara tänkbar. Han var dock inte först i mål då men sedan Mago som var den hästen som var måletta tappat stilen den sista biten så fick han segern. Kan Rauno Pöllänen som både tränar och kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme på nytt.

9 Urgent Call var inte riktigt att känna igen trots att han fick tuff press för han tröttnade lite väl mycket den sista biten senast. Allt känns bra i träningen fast det är ändå lite frågetecken för formen meddelar Oskar J Andersson. Voltstart är inte någon favorit för Urgent Call och det var två år sedan han senast var ute i volt. Det är en klar galopprisk trots spår sex i volten men skulle han hålla ordning på benen så har han gott kunnande och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 3 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 3 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 12 Västerbo Grosbois
Ranking: A 3 B 12,9,1,2,13,11,4 C 7,8,5,10,6

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 4 Mjölner Apollo kommer till den här starten med tre raka segrar. Senast var han ute över lång distans i Östersund och han tog då hand om ledningen in i den första kurvan och från spets så vann han sedan väldigt enkelt. Fjärdespår i volten här men det är inga hästar på springspåret så vid en lyckad start här så tror jag att Per Linderoth som sitter upp bakom Lars Wikström tränat kan nå ledningen och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att plocka ner så han ska räknas tidigt här.

3 Guli Björn har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. Han fullföljde då klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Odexa. Får han smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här gänget.

10 Lome Storm fullföljde bra som tvåa bakom Ulvsåsen för fyra starter sedan. Efter det så blev det två raka segrar. Senast så gick han till anfall i tredjespår med varvet kvar men han tappade sedan stilen och försvann med en galopp. Han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb under slutrundan och felfri här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

13 Bäcklös Tamlin gör comeback efter väldigt lång frånvaro. Han har tränat på några månader inför det här och nu är det dags att starta igen. Från det här utgångsläget så borde han kunna kliva iväg i rätt gångart och med en passande ryggresa så duger han i klassen fast man ligger ändå lite lågt från stallet. Oskar Kylin Blom får chansen för första gången nu och stämmer det med positionerna så kan han ha vissa möjligheter här.

2 Axel Sigfrid felade lite onödigt senast då hästar runt om kring honom galopperade. Enligt Ulf Ohlsson så kändes han kanonfin i det läget och felfri så hade han nog varit långt framme. Kan han hålla ihop aktionen nu så har han gott kunnande och då kan han slå till med en seger här.

Min Vinnare: 4 Mjölner Apollo
Spets efter 500m: 4 Mjölner Apollo
Skrällen: 11 Kavata
Ranking: A 4,3,10 B 13,2,11,5,8,1,6,15 C 9,14,7

V64-3
E3 Consolation - Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 3 Eagle In Disguise har tagit tre vinster på fem starter så här långt i karriären. Han vann lätt från ledningen med sparade krafter senast. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan det bli tidig ledning igen och skulle han få bestämma lite som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger. Det blir eventuellt skygglappar för första gången meddelar Markus Pihlström.

1 Dollar Doc gick ett bra upplopp och spurtade in till femteplatsen bakom Hell Bent For Am för tre starter sedan. Efter det har han galopperat två gånger på raken men han gjorde en bra upphämtning senast när han kom i mål som sexa bakom Despot Power. Tränare Jörgen S Eriksson har kört honom i samtliga tidigare starter men nu får Jorma Kontio chansen vilket är mycket intressant. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han utmana om en framskjuten placering här.

5 Västerbo Cobber har vunnit tre av tio starter hittills. Han avslutade klart positivt men han kunde inte ta så mycket så han kom i mål på en femteplats i det uttagningsloppet som Despot Power vann senast. Han är mer stark än snabb så hittar Ulf Ohlsson ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och göra upp om segern här.

7 Armani Degato har varit en besvikelse under året. Det var längesedan han levererade i lopp men han tränar annars väldigt bra meddelar man från stall Svante Båth. Nu är han anmäld barfota runt om och blir det den balansen till loppet så är det första gången han kommer att tävla så och det kanske kan bli ett lyft för honom.

4 Super Class C.H. har inte någon vidare rad. Han blev störd till galopp senast men han gjorde det ändå okej efter den trots att han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Felfri nu och om Mats E Djuse som kör hästen kan få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 3 Eagle In Disguise
Spets efter 500m: 3 Eagle In Disguise
Skrällen: 4 Super Class C.H.
Ranking: A 3,1,5 B 7,4,2 C 6,9,8

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Belle Reine har lämnat Oscar Berglunds träning och kommer nu ut i en intressant debut för Robert Bergh. Hon är anmäld barfota runt om precis som hon har tävlat vid samtliga hennes sju tidigare segerlopp. Trevligt utgångsläge här så får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara långt framme trots att hon inte startat sedan nyårsdagen.

6 Mellby Glorious debuterade i ny regi för Torbjörn Forslund senast. Hon satt då en bit ner i kön innan hon gick på i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog hon ner den ledande Zeki Font till seger kort före mål. Det var första starten sedan oktober ifjol så här tror jag det är en minst lika bra prestation nu att vänta. Hittar Carl Johan Jepson som kör henne nu ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli att räkna med här.

1 Otroligosåfin kommer med två raka andraplatser. Han vinner inte så ofta vilket två segrar efter 23 starter visar. Han fick vandra i dödens på Alfred Zonett senast och han höll bra till andraplatsen bakom denne. Intressant med Ulf Ohlsson upp för första gången och blir inte innerspåret en fälla här så kan han blanda sig i segerstriden här.

12 Lipstick Tooma har bytt tränare från Jevgeni Ivanov till Daniel Redén. Utgångsläget nu är svårt över den korta distansen och dessutom är formen ett frågetecken då hon inte startat sedan början av februari. Får hon hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

8 Pretty Boy Floyd är inte att lita på men han skötte sig näst senast. Han tog då hand om ledningen och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis. Spåret här kunde naturligtvis ha varit bättre men han är så snabb ut att jag tror att Erik Adielsson provar mot ledningen. Det är inte säkert att han kan komma till täten men kan han hålla ihop aktionen och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Belle Reine
Spets efter 500m: 8 Pretty Boy Floyd
Skrällen: 4 Evander Am
Ranking: A 2,6 B 1,12,8,4,10,3,11 C 7,5,9

V64-5
E3 Consolation - Ston över 2140 meter. Jag har spikat 9 Ester Wibb som i uttagningsloppet senast tog en kortare galopp strax efter starten men hon tappade inte så mycket på det. Hon fick sedan en invändig löpning långt bak innan hon vreds på i spåren i den sista kurvan och via en sylvass avslutning så spurtade hon i till fjärdeplatsen i ett lopp där Finland drog det längsta strået. Bakspår igen men får hon lite draghjälp under slutrundan så tror jag hon blir svår att stå emot med en liknande spurt som senast. Det var första gången i jänkarvagn senast och även helstängt huvudlag och det blir likadant den här gången.

Vid gardering kan 5 Swisha som blev fast med gott om krafter efter en invändig löpning i sitt uttagningslopp senast vara tänkbar. Hon har ett par lopp i kroppen nu så hon kommer troligen att vara mycket bättre i den här starten. Hon tävlade med ett helstängt huvudlag senast och det föll väl ut så det fortsätter man med. Jag tror inte att Markus B Svedberg vill sitta fast den här gången så ett offensivare upplägg är att vänta och får hon ett passande lopp så kan hon nypa en fin placering här.

6 Namanga Bo såg riktigt fin ut som fastlåst i sin första start i Sverige senast. Med ett par lopp i kroppen så kan formen vara i antågande och kan Kim Eriksson som sitter upp bakom hästen nu slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon bli att räkna med över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud. 

Min Vinnare: 9 Ester Wibb
Spets efter 500m: 5 Swisha
Skrällen: 6 Namanga Bo
Ranking: A 9 B 5,6,3,10,7,1 C 2,11,8,12

V64-6
Vi avslutar V64 med STL Diamantstoet, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Karamel Hill har tre segrar på de fyra senaste starterna. Hon har ännu inte varit sämre än tvåa i Björn Goops regi. Senast så travade hon en stor del av loppet först i andraspår och hon plockade sedan ner den ledande Bling Bling och höll även undan för övriga motståndare på ett bra vis till seger. Kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här.

1 Irish Steel har gjort fina lopp på slutet. Hon kom till ledningen i ett tidigt skede senast och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men hon fick ge sig mot en vass Princess S.W. så det slutade med en andraplats den gången. Hon är anmäld barfota runt om och blir det den balansen till loppet så är det klart intressant för så har hon aldrig tävlat tidigare. Vid en lyckad start här så tror jag att Hans Crebas provar i ledningen och då kan hon rinna undan till en seger.

13 Princess S.W. är en härlig märr som har tagit 11 segrar på 19 starter. Hon tog ner Irish Steel i en tät slutduell till seger på Jägersro senast. Det var första starten på ett tag så hon kan vara förbättrad nu med det loppet innanför västen. Hon glänser inte i träningen meddelar Peter Untersteiner. Hon är dock bra för den här stoklassen och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli farlig den sista biten.

I övrigt drar 9 Dixie Brick en del streck. Hon kommer med två raka segrar. Hon vann ett lopp från ledningen under Elitloppshelgen näst senast. Gången efter det så tog hon ner den ledande Award Kronos från dödens och hon höll sedan undan för en bra avslutande Belle Godiva till seger. Innerspår på tilläggsvolten nu men hittar Jorma Kontio loss i god tid före mål så kan hon duga en bit mot det här gänget men jag ratar henne på systemet.

Min Vinnare: 12 Karamel Hill
Spets efter 500m: 1 Irish Steel
Skrällen: 6 Bling Bling
Ranking: A 12 B 1,13,9,6,15,7,3,10 C 4,5,14,8,11,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
12:30  Endre - Karlstad
Innebandy - SSL - 1 hcp -4,5
1.90
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA-cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.66
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.75
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Gävle 24/1
Insats: 768 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming