DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bergsåker Torsdag 16/7

16 Juli 2020 - 12:17

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bergsåker. Det är en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med en spik. 10 Hector Sisu i den tredje avdelningen. 

V64 Tips Bergsåker Torsdag 16/7
V64-1 Alla
V64-2 1,4,10,11
V64-3 10 Hector Sisu
V64-4 4,5,11
V64-5 3,4,7
V64-6 4,7,10

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bergsåker Torsdag 16/7
DD1: 3,4,7
DD2: 10 Hail Mary

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BERGSÅKER TORSDAG 16 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med Norrländskt Varmblodsmästerskap över 2640 meter och jag har streckat alla sex hästarna. 6 Esprit Sisu är bättre än raden. I Norrbottens Stora Pris näst senast så satt han fast med sparade krafter och kom in som sexa bakom Antonio Tabac som vann det loppet. Gången efter det så satt han en bit bak men han avslutade positivt och då räckte det till femteplatsen bakom Tae Kwon Deo. Han är kvick iväg och i det här lilla fältet så borde han kunna ramla ner i en vettig position eventuellt i ledningen och då kan det vara läge för en ny seger. 

4 Balfour gjorde första starten sedan december ifjol senast. Han landade då i dödens med dryga varvet till mål och han la sedan en rejäl press på ledaren men det fick han istället sota för själv de sista 100 meterna när han stumnade lite och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Hurricane Silas som vann det loppet från ledningen. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. Den dryga distansen är en fördel så kan Robert Bergh servera honom ett passande lopp så kan han dyka upp i segerstriden här. 

3 Shocking Superman fungerade inte senast och galopperade bort sig med halvvarvet till mål. Nu har han haft ett uppehåll men han har tränat på fint meddelar man från stallet. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han öppna bra och med Björn Goop i vagnen nu så kan han få en fin resa och då kan det räcka en bit mot det här gänget. Han kommer troligen att tävla barfota runt om och med jänkarvagn som han har gjort på sistone. 

5 Bucks To Burn blev fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Maxus näst senast. Gången efter det så avslutade han klart bra och kom in som trea bakom Very Kronos. Klaffar det med löpningsförloppet och om ett par av de mer betrodda ekipagen skulle underprestera så kan han slå till med en seger. 

Min Vinnare: 6 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 6 Esprit Sisu
Skrällen: 7 Evil Enok M.E.
Ranking: A 6,4 B 3,5,7,2 

V64-2
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 Edbest är jämn och säker. Han fick vandra i dödens på Orvar Mollyn senast och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Med en lyckad start ur volten här så borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han vara med och kämpa om segern här. Jorma Kontio upp för första gången nu är mycket intressant. 

10 Tangen Töff fick en lite för tuff resa senast i Lycksele och slutade oplacerad. Gången innan det så gick han bra från ledningen men han fick ge sig så det slutade med en andraplats i ett lopp där Gorm drog det längsta strået. Från det här läget så kan Robert Bergh sitta i en vettig position omgående och får han en fin resa så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här. 

4 Vårbusan gjorde det bra när hon vann från ledningen för tre starter sedan. I den senaste starten så fastnade hon med sparade krafter i ett lopp som vanns av Björs Idun. Hon trivs när hon är med i den främre träffen och med bara tre motståndare på startvolten här så borde hon kunna komma ner i en duglig position innan hon sätter in attacken. Erik Adielsson upp första gången nu är spännande. 

1 Moi Edel kommer med fin form till den här starten. I den senaste starten så travade hon i ledningen och hon vann sedan lätt sedan det enda hotet galopperat. Skulle hon komma till spets och om hon skulle få bestämma en del där framme i täten så kan hon ha vissa möjligheter att ta en ny seger.

Min Vinnare: 11 Edbest
Spets efter 500m: 1 Moi Edel
Skrällen: 2 Jo Sefin
Ranking: A 11,10 B 4,1,15,2,14,6,3 C 8,13,5,9,12

V64-3
Norrlands Elitserie, Final - Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 10 Hector Sisu som har gjort det bra i alla sina elva starter så här långt. Han har endast missat pallen vid ett tillfälle och den gången så blev han fyra. För tre starter sedan i ett lopp under Elitloppshelgen så travade han i ledningen och i en snabb avslutning så fick han se sig besegrad av Selected News. Gången efter det så var han ute i Breeders' Crown i Rättvik. Då tog han omgående hand om ledningen och han var sedan aldrig i någon förlustfara. 

Senast på Solvalla så tog han på nytt hand om ledningen men efter en snabb öppning på loppet så släppte han med dryga varvet till mål och han liftade sedan med fint till andraplatsen bakom Hell Bent For Am. Bakspår nu är inte helt optimalt med tanke på den startsnabbheten han besitter men får han gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så tror jag han blir svårstoppad här. Barfota runt om för första gången nu kan lyfta honom ett snäpp.

Vid gardering kan 9 Hopeusteponalego som blir allt bättre men han väntar fortfarande på den första segern sedan flytten från USA vara tänkbar. Han hängde med klart bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Global Badman näst senast. Gången efter det satt han fast med sparade krafter i ett lopp som Hector Sisu vann från ledningen. Löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet. Eventuellt kommer han att tävla barfota runt om för första gången.

2 Västerbo Cobber kom med en stark avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av No Doubt senast. Trevligt utgångsläge nu så här kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud. Han är anmäld barfota runt om nu och så har han inte tävlat tidigare.

Min Vinnare: 10 Hector Sisu
Spets efter 500m: 3 Zack Bris
Skrällen: 4 Amperage Hanover
Ranking: A 10 B 9,2,11,7 C 5,4,3,6,1

V64-4
Positiva Kickens Ungdomsserie, Final - K150 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 First Mel Hope har varit bra en längre tid och senast så fick hon full utdelning när hon tog karriärens första vinst. Hon travade då i ledningen och från den positionen så höll hon undan till seger före en bra avslutande Estelle Nordique. Hon är snabb iväg och skulle hon lyckas komma till ledningen igen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få ett bra lopp i den främre träffen så hon ska räknas tidigt här. 

4 Pretty Boy Floyd är väldigt osäker och han har många galopper i raden. Han skötte sig dock för tre starter sedan och då höll han sedan undan till en säker seger från ledningen. Felfri nu så kan han öppna bra och kan Kim Moberg som sitter i vagnen nå en vettig position då så kan han duga en bit mot det här motståndet. 

11 Dollar Hornline klev fram i dödens med 1500 meter kvar av loppet senast. Från den positionen så pressade han på en del och han tog över ledningen med 600 meter till mål och sedan så vann han rätt enkelt från den positionen. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Kan Ludwig Wickman hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet. 

Min Vinnare: 5 First Mel Hope
Spets efter 500m: 5 First Mel Hope
Skrällen: 6 Dyrgripen
Ranking: A 5,4,11 B 6,12,1 C 2,8,9,10,7,3

V64-5
Ett Fyraåringslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Uruguay Broline har fått två lopp i kroppen efter sitt långa tävlingsuppehåll och hon har gjort det bra i båda dessa loppen även om det inte har blivit någon seger i år. Hon kan öppna bra och här är det läge för ledningen så kommer hon till spets smärtfritt så kan det räcka långt här. Det blir barfota runt om för första gången vilket kan lyfta henne en nivå. 

4 New Direction gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Det slutade dock med ett misslyckande för efter en startgalopp så följde hon sedan bara med i kön och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Dearest. Felfri nu så kan hon bli farlig över upploppet om Per Linderoth kan servera henne en fin löpning. 

7 Young Highness var duktig vid två raka segrar mot lite enklare motstånd i april-maj. Senast så satt hon fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Dearest. Spår lite långt ut på vingen här så det finns risk att hon hamnar illa till från början men löser det sig med positionerna så kan hon vara med och utmana om segern här. 

Min Vinnare: 3 Uruguay Broline
Spets efter 500m: 3 Uruguay Broline
Skrällen: 6 My Golden Eye
Ranking: A 3 B 4,7,9,6,1,2 C 12,10,11,8,5

V64-6
Vi avslutar V64 med Norrlands Grand Prix, Final - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Hail Mary har vunnit 11 av karriärens 13 starter. Senast så gick han dock på pumpen när han i ett litet fält mot fyra motståndare fick vandra först i andraspår och det mäktade han inte med så han kom in som fyra bakom Global Adventure som spurtade in till seger. Löser det sig med positionerna så kan han bättre än vad han visade senast och då kan han bli svår att stå emot över upploppet. 

4 Golden Dream M.E. var ute i försök och final över sprinterdistans på Jarlsberg senast. Det blev en tredjeplats i försöket bakom Thai Eros. I den efterföljande finalen sedan så blåste han till spets och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Från ett trevligt utgångsläge nu så tror jag att Noralf Braekken har ställt in siktet på ledningen igen och från spets så kan det räcka långt här. 

7 Click Bait är jämn och säker. Han spurtade fint till tredjeplatsen i finalen av SprinterMästaren som vanns av Don Fanucci Zet senast. Han är snabb iväg från start så kan han Jorma Kontio slinka ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 10 Hail Mary
Spets efter 500m: 4 Golden Dream M.E.
Skrällen: 11 Summit In Sight
Ranking: A 10 B 4,7,2,11,9,1 C 8,3,5,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  San José - Colorado
Ishockey - NHL - 2
1.75
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming