DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bergsåker Torsdag 7/11

7 November 2019 - 11:45

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Bergsåker och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 2 Hulte Sofia som har vunnit 8 av 12 starter hittills. Senast var den första gången hon förlorade felfri när hon stod svårt placerad med tillägg över kort distans så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Odexa då. Här tror jag hon sitter i ledningen in i första sväng och från den positionen så tror jag hon blir svårslagen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 2 Lover Bac som kommer från två raka galoppmisslyckanden. Han gjorde det bra när han vann från ledningen för tre starter sedan så felfri nu tror jag han sitter i spets omgående och från den positionen så blir han svårstoppad över den korta distansen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Nu är det åter tränaren Robert Bergh själv i vagnen som vid den senaste vinsten vilket får ses som ett plus.

V64-1 3,4,6,7
V64-2 Alla
V64-3 2 Hulte Sofia
V64-4 3,4,5,7
V64-5 2 Lover Bac
V64-6 4,8,10

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2 Lover Bac
DD2: 3,4,5,7,8,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med OCAB loppet över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Höwings Star kördes till spets efter ett drygt halvvarv senast och höll sedan undan med knapp marginal före Selmer I.H. Kan Samu Sundqvist servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 7 Weekend Fun var inte att känna igen i ett V75 lopp på Skellefteå senast. Man hittade inga direkta fel på honom efteråt men han är åtgärdad nu och om han kan få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut. Ulf Ohlsson upp nu för första gången är intressant, 4 Digital Ink kommer från två starka insatser. Näst senast så gick han bra som tvåa bakom vinnande Milliondollarrhyme i SM och så sent som i lördags var han ute i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst på Solvalla där han blev trea bakom Global Trustworthy från vinnarhålet. Här är det ett litet fält och klart enklare motstånd än på länge så han ska nog kunna göra sig gällande här även om han inte vinner så ofta längre, 3 Orlando Triss såg fin ut som fastlåst med sparade krafter senast. Här har han 20 meters försprång på de mer betrodda hästarna och om Rikard N Skoglund kan komma till ledningen och dra i ett jämnt hårt tempo där framme så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Höwings Star
Spets efter 500m: 3 Orlando Triss
Skrällen: 3 Orlando Triss
Ranking: A 6 B 7,4,3 C 5,2,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Guldhandsken - Lärlings/Ungdomslopp - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat alla femton hästar, 5 Västerbo Daytrip har inte fungerat på sistone och har galopperat bort sig direkt i starten då. Hon hade halvstängt huvudlag senast men nu blir det troligen öppet huvudlag för att hon ska hålla sig lugnare och felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här, 4 Lyckans Cash gick bra efter galopp näst senast och gången efter det så avgjorde hon snyggt till seger. Från ett trevligt utgångsläge här så kanske hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och vanlig vagn meddelar man från stallet, 7 Louise har väldigt nära till galoppen men hon var duktig när hon tog två raka segrar i augusti. Kan hon hålla ordning på benen nu så kan hon duga en bit mot det här gänget, 13 Whitsun Madonna orkade inte över den långa distansen mot tufft motstånd i ett Klass II försök senast. Kan Emilia Leo som sitter upp bakom hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 5 Västerbo Daytrip
Spets efter 500m: 4 Lyckans Cash
Skrällen: 3 Divina
Ranking: A 5,4 B 7,13,14,12,15,3 C 8,9,6,1,10,2,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Hulte Sofia som har vunnit 8 av 12 starter hittills. Senast var den första gången hon förlorade felfri när hon stod svårt placerad med tillägg över kort distans så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Odexa då. Här tror jag hon sitter i ledningen in i första sväng och från den positionen så tror jag hon blir svårslagen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid gardering kan 4 Stuve Sky som gjorde en bra prestation vid vinsten senast vara tänkbar. Hon kan öppna rätt så vettigt men jag tror hon får svårt att komma till ledningen här och skulle hon få vandra utvändigt om min spik så blir det tuffare att vinna loppet, 10 Svärting A.C. kommer med två raka tredjeplatser fast han har endast en seger på 41 försök i karriären. Klaffar det med löpningsförloppet här så kan han bli farlig över upploppet fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Hulte Sofia
Spets efter 500m: 2 Hulte Sofia
Skrällen: 10 Svärting A.C.
Ranking: A 2 B 4,10,11,14,5 C 6,8,9,12,7,13,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Bergsåkers B-tränarserie - Amatör/Ungdomslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Crazy Daizy kördes till ledningen och gick sedan undan till en överlägsen seger från den positionen senast. Spår fyra i volten här är inte optimalt men om hon kan kliva iväg i rätt gångart så kan det bli tidig ledning på nytt och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen och hon ska räknas tidigt här, 3 Perfect Attraction har inte startat på några månader och hon har varit struken för en sårskada efter det senaste loppet så formen nu är ett frågetecken. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme direkt i comebacken. Bo Eklöf upp för första gången är intressant, 5 Heartbeat räckte inte till i ett Klass I försök på V75 näst senast och gången efter det så var han ute på en opassande kort distans. Svårt spår här men om Jill Ivarsson som sitter upp bakom hästen kan hålla honom i trav så har han blanda sig i segerstriden här om det klaffar med löpningsförloppet, 7 Arnie's Best Boy har inte vunnit på länge för han tog sin senaste seger för exakt två år sedan. Han hängde på godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Global Trademark i ett billigt lopp senast. Kan han få en bra start från springspåret här och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 4 Crazy Daizy
Spets efter 500m: 4 Crazy daizy
Skrällen: 7 Arnie's Best Boy
Ranking: A 4,3 B 5,7,6,10,11,12,9 C 2,1,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Lover Bac som kommer från två raka galoppmisslyckanden. Han gjorde det bra när han vann från ledningen för tre starter sedan så felfri nu tror jag han sitter i spets omgående och från den positionen så blir han svårstoppad över den korta distansen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Nu är det åter tränaren Robert Bergh själv i vagnen som vid den senaste vinsten vilket får ses som ett plus, vid gardering kan 4 One Of Us som vann från spets näst senast vara tänkbar. Ove A Lindqvist får chansen bakom honom den här gången och kan han snuva min spik på ledningen här så kan han duga en bit mot det här gänget, 10 Empty The Tanks har gjort bort sig två gånger på raken. Innan det så hängde han på godkänt till tredjeplatsen bakom Choco Lane över aktuell distans så om Ulf Ohlsson kan servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Lover Bac
Spets efter 500m: 2 Lover Bac
Skrällen: 6 Atlas Vendil
Ranking: A 2 B 4,10,6,11,9,7 C 3,1,5,12,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Tempel L.B. travade i ledningen senast och fick ge sig med knapp marginal mot Marino D.V. som tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Han travade då med helstängt huvudlag vilket gjorde att han inte fick syn på den andra hästen förrän efter mål. Kan Micael Melander hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan och kan bli fint framdragen här så fäller han många hästar till slut och han ska räknas tidigt här, 4 Frida Zonett inledde starkt med två raka segrar för sin nya tränare Daniel Wäjersten. Efter det så har hon inte riktigt fått till det men hon har varit ute mot hårt motstånd och här är det enklare emot och när förhandsfavoriten nu blivit struken så kanske hon kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Hunkydory Degato fick aldrig riktigt chansen senast men var gången innan det bra när han blev tvåa bakom Jeppas Picasso. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt och kan utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Tempel L.B.
Spets efter 500m: 4 Frida Zonett
Skrällen: 10 Tempel L.B.
Ranking: A 10,4,8 B 3,5,7,9,1 C 12,11,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming