DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bergsåker Torsdag 8/10

8 Oktober 2020 - 12:36

Det är V64 tävlingar ifrån Bergsåker ikväll. Det är DubbelJackpot med 6 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Mellby Glorious i den andra avdelningen.

V64 Tips Bergsåker Torsdag 8/10
V64-1 2,3,8,10
V64-2 2 Mellby Glorious
V64-3 3,6
V64-4 2,3,6,9,10,11
V64-5 2,5,6,10
V64-6 1,3,4

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bergsåker Torsdag 8/10
DD1: 2,10
DD2: 1,3,4

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BERGSÅKER TORSDAG 8/10

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp - Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Omega Superstar är ännu efter 19 starter i karriären fortfarande utan seger. Hon har samlat fem andraplatser och en hel del galopper hittills. För tre starter sedan så var hon ute i ett uttagningslopp till Derbystoet och då satt hon långt bak i kön men hon avslutade positivt och kom i mål som fyra i ett lopp där Orlando spurtade in till seger. På Åby för en månad sedan så hängde hon med bra som tvåa bakom Ahura Mazda Font. Dåligt läge nu men hon kliver ner en del i klass här så kan Micael Melander som kör åt Robert Bergh få till en bra styrning så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

10 Unlimited Face har tagit fem segrar på tio starter hittills. Hon kördes kördes till spets efter 300 meter och hon vann sedan i överlägsen stil för fem starter sedan. Gången efter det så blev hon grovt störd i slutsvängen när hon var gott gåendes. Hon avslutade sedan positivt i skymundan men då var Brida som avgjorde lätt redan i mål så det slutade med en femteplats. För tre starter sedan så fullföljde hon bra som trea i ett lopp som vanns av Big Cactus Zet. Hon kom med en rapp avslutning som tvåa bakom Cosmic Photo gången efter det. Hon kom med en härlig repa ute i spåren och in på upploppet så sänkte hon Goldfever till en säker seger senast. Utgångsläget när är inte så tokigt då hon är speciell i humöret så kan Bo Eklöf som sitter i vagnen hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig under den sista delen av loppet.

2 Papaya Roadrunner blev lite för rullig i den första svängen senast och galopperade. Hon gjorde sedan en bra upphämtning även om det ebbade ut lite till slut och hon slutade utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp som vanns av Lansky. Hon känns fin i jobben och har ett passande spår meddelar Kajsa Frick. I ett felfritt lopp nu så kan hon vara långt framme om hon har en bra dag.

3 New Direction blev störd på den sista bortre långsidan senast men hon avslutade sedan klart bra i skymundan och kom i mål som fyra långt bakom Unlimited Face som vann det loppet. Innan det var hon ute i tuffa gäng utan att riktigt räcka till. Hon står bra inne på pengarna i loppet och hon har fått ett trevligt startspår nu. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Omega Superstar
Spets efter 500m: 4 Samira Exclusive
Skrällen: 7 Even's Good Girl
Ranking: A 8,10 B 2,3,7,11,5 C 1,12,9,4,6

V64-2
Bergsåkers B-tränarserie, försök - K75 över 1640 meter. Jag har spikat 2 Mellby Glorious som kom med en härlig avslutning och då räckte det till en andraplats bakom Freddie Islet för fyra starter sedan. I den senaste starten så fick han en spårsnål resa i tredje invändigt innan han hittade ut på den sista bortre långsidan och in på upploppet så sänkte han Lupin Håleryd som var i ledningen och han gick sedan undan till en lätt seger. Fint läge här så kan Viktor Jonsson som finns i vagnen få till en bra styrning så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 6 Recall Rivner vara tänkbar. Hon satt djupt nere i kön men när hon fick fritt spelutrymme så avslutade hon positivt och kom i mål som femma bakom Yankee La Vie som vann det loppet från spets näst senast. I den efterföljande starten så landade hon först i andraspår på den sista bortre långsidan. Hon lade sedan en rejäl press på den ledande Gianna Am. Hon sänkte ledaren och hon lyckades även hålla undan med knapp marginal före en bra avslutande Mr Swish till seger. Kan Hanna Forslin servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet också.

1 Kung Triton öppnade snabbt och tog ledningen och från den positionen så höll han undan till en säker seger över aktuell distans i ett billigt gäng näst senast. Gången efter det så fick han ett lopp i rygg på Åsens Boogie som vann från ledningen men han hade svårt att hänga med under den sista delen av loppet och han slutade oplacerad i ett lopp över medeldistans. Han är startsnabb och innerspåret på Bergsåker är bra så här tror jag att han kan nå ledningen och över den korta distansen så provar nog Lukas H Vikström som kör hästen i ledningen och då kan det räcka långt här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Mellby Glorious
Spets efter 500m: 1 Kung Triton
Skrällen: 1 Kung Triton
Ranking: A 2 B 6,1,5,4,3,7,11 C 8,9,10,12

V64-3
Ett Kallblodslopp - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 Vejmo Mys har gjort det bra med två segrar på tre starter i Öystein Tjomslands regi. I debuten så tryckte hon till på ledaren och tog över kommandot efter ett varv och från den positionen så gick hon sedan undan till en överlägsen seger. Senast så tog hon ner den ledande Valle Saga till seger från utvändig position. Springspår nu och prickar Jimmy Jonsson bra i startögonblicket så tror jag hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så tål hon att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt.

3 Valle Saga gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan. Efter det så galopperade hon två gånger i följd. Senast så travade hon i ledningen men hon fick ge sig och kom i mål som trea bakom Vejmo Mys och Lill Elden. Hon vinner inte så ofta men klaffar det med löpningsförloppet och om Ulf Ohlsson kan servera henne ett bra lopp i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt kan 2 Alsaker Tyra vara tänkbar. Hon vann enkelt senast i Östersund efter att hon kommit till ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Klarar hon spår två i volten och om Arve Sjoner som sitter upp bakom hästen kan hitta en bra väg med henne så kan hon vara långt framme igen men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Vejmo Mys
Spets efter 500m: 6 Vejmo Mys
Skrällen: 5 Röluvan
Ranking: A 6,3 B 2,5,8,10,4 C 15,11,14,9,12,7,1,13

V64-4
Ett Ungdomslopp - K150 - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat sex hästar. 9 Madonna Morique har visat en härlig form på sistone. Näst senast så fullföljde hon starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Leave Your Sox On. Gången efter det så satt hon långt bak i kön innan hon gick till attack i vida spår och avslutningen var av bästa märke men hon fick inte tag i O.P.'s Fantastic så det slutade med en andraplats. Kan hon få bra draghjälp under slutrundan så har hon en vass spurt att tillgå och så kan hon bli att räkna med över upploppet.

6 Spartan Cougar avslutade starkt i vida spår och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Socrates Face. Det var första starten på närmare två månader så med det loppet innanför västen nu så kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är ingen raket den första biten så det finns risk att han hamnar illa till men kan Hanna Forslin som sitter i vagnen ramla ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han duga mot det här gänget.

11 Forjane De Segries var blek näst senast. Efter en dryg månads paus efter det så var hon ute i ett V75 lopp på Solvalla senast. Hon gick då en godkänd avslutning och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Dream Creation. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram henne en del till den här starten. Löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så är hon stark den sista delen av loppet.

10 Louise var duktig vid vinsten näst senast. Hon travade då en stor del av loppet i dödens innan hon tryckte till på den ledande Gin Krupa på den sista bortre långsidan och tog över kommandot. Från spets så gick hon sedan undan till en säker seger. Gången efter det blev hon hängandes i spåren och hon var slagen tidigt och hon galopperade sedan uppgivet. Med lite klaff så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 9 Madonna Morique
Spets efter 500m: 3 Kiss Me Quick H.C.
Skrällen: 10 Louise
Ranking: A 9 B 6,11,10,2,3 C 8,7,1,4,12,5

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Global Wizard var ute i ett Klass I försök på Solänget näst senast. Han travade då i ledningen men han fick rejäl press och han blev stum in på upploppet och han kom in först på en sjundeplats i ett lopp där Moses segrade. Han blev påkörd i den första svängen senast och han tappade alla sina möjligheter där. Han kändes fin både före och efter galoppen meddelar Svante Båth. Han är van vid att möta rätt tufft motstånd och kan Ulf Ohlsson få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

2 All Cash avslutade starkt och plockade ner den ledande Klose till seger näst senast på Hagmyren. I ett V75 lopp på Skellefteå så fick hon en resa i tredje invändigt och hon fullföljde bra men hon tappade stilen och galopperade kort före mål och det var en fin placering som gick upp i rök i det läget. Hon kan öppna medelsnabbt så får hon ett bra lopp i den främre träffen här så kan hon dyka upp långt framme.

5 Huddlestone fick stryk på målfoto mot Happy Confess näst senast. Gången efter det så fastnade han med sparade krafter i rygg på ledaren och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Elche. Senast provade man norskt huvudlag för första gången fast det rycktes aldrig eftersom han inte fick någon lucka. Han är startsnabb och bör sitta bra till direkt fast helst ska han ha ett lopp i ryggar men får han ingen bra att släppa till så kanske Henrik Svensson provar i ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan blanda sig i segerstriden.

6 S.G.Flying Diaval vinner rätt sällan vilket 2 vinster efter 36 starter visar. Han såg laddad ut när han av någon anledning gjorde bort sig med galopp i tredje utvändigt med 700 meter kvar av loppet senast. Felfri nu och om Mats E Djuse kan servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

7 Let's Go Ernie drar en hel del streck. Han har dragit ett dåligt utgångsläge långt ut på vingen och han har inte startat på drygt tre månader så formen nu är oviss. Han har annars bra styrka och trivs över den långa distansen men jag ratar honom på systemet.

Min Vinnare: 10 Global Wizard
Spets efter 500m: 5 Huddlestone
Skrällen: 6 S.G.Flying Diaval
Ranking: A 10,2 B 5,6,7,12,3 C 8,4,13,11,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Esprit Sisu kom med en stark avslutning och kom i mål som trea i Silverörnen näst senast på Solänget där Mindyourvalue W.F. var först i mål. Gången efter det i Gulddivisionen på Jägersro för en dryg månad sedan så fick han det inte att stämma för han galopperade då upprepat. Nu har han lämnat Svante Båths träning och kommer ut i ny regi för Daniel Wäjersten. Han står dock kvar i samma stall och har samma skötare som tidigare. Motståndet nu ser klart överkomligt ut och skulle ledningen nås så blir han inte lätt att plocka ner. Han tål annars att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle vara upptaget i spets.

1 Weekend Fun fick en invändig löpning och han fullföljde godkänt som femma i ett lopp där Hevin Boko spurtade in till seger näst senast. Gången efter det på Leangen så kröp han ner i rygg på den ledande Floris Baldwin i ett tidigt skede av loppet och från den positionen så liftade han sedan med bra till andrapriset. Han kan öppna bra och innerspåret på Bergsåker är mycket bra så lyckas Magnus A Djuse hålla upp ledningen så är det inte omöjligt att han provar i ledningen. Skulle det inte bli ledningen så kan han ändå få ett bra lopp i den främre träffen och i ett litet fält här så kan en lucka uppstå och då kan han bli farlig den sista delen av loppet.

4 Hard Times vinner aldrig. Vi får gå tillbaka så långt som till november 2018 för att hitta den senaste segern och det är ju minst sagt ett tag sedan. Han gick fullt godkänt som femma i ett trekilometerslopp inom V75 i lördags där Very Kronos segrade. Med rätt resa här så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 3 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 3 Esprit Sisu
Skrällen: 4 Hard Times
Ranking: A 3 B 1,4,5 C 2,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Brighton - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
2.65
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Dallas - Columbus
Ishockey - NHL - 2
2.97
12:30  Roma - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.94
13:30  WBA - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
2.50
15:00  Verona - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.95
15:00  Liverpool FC - Fulham
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.15
15:00  Kristianstad - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
15:00  BK Häcken - Helsingborg
Fotboll - Svenska Cupen - Under 3 mål
1.99
16:15  Atletico Madrid - Real Madrid
Fotboll - La Liga - X
3.25
17:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Svenska Cupen - 2
4.50
17:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - 1 -1.5 mål
2.38
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.74
18:30  Real Sociedad - Levante
Fotboll - La Liga - 1 -2.5 hörnor
1.80
20:15  Tottenham - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - CP ö 3.5 hörnor
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.61
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Umåker 7/3
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 7/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:45  DD Tips Umåker 7/3
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming