DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden 2/9

2 September 2021 - 11:16

V64 hämtar vi från Boden denna torsdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 1 Leave Your Sox On i den andra avdelningen.

V64-tips Boden Torsdag 2/9
v64-1 1,4
v64-2 1 Leave Your Sox On
v64-3 3,4,5,8,9
v64-4 5,10,11
v64-5 2,4,5,8,10
v64-6 1,5,7

450 x 1kr = 450kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Torsdag 2/9
DD-1 2,4,5,8,10
DD-2 5 Zodiac Kronos

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
1 Glamour du Desert har en spännande uppgift framför sig ikväll. Kusken Hanna Olofsson är skicklig på att servera hästarna det rätta loppet och ikväll ser det upplagt ut för att man sitter i rygg på ledaren efter en bit. Väl i den positionen kan Glamour du Desert lifta med in på upploppet och med luckan den sista biten kan han avsluta rappt. Det är ett ojämnt startfält på förhand vilket också är positivt för att luckan ska uppstå under loppet. Glamour du Desert som visat upp en fin utveckling på slutet och kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Det är även anmält amerikansk vagn till ikväll. Min förstahäst i loppet.

4 Medias Fasth One är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av detta sprinterlopp. Denna gången tror jag även man väljer att köra i den positionen efter man valt att släppa ledningen vid ett par tillfällen tidigare. Nu är loppet 500m kortare än vid tillfällena när man släppa ledningen och känslan är att man vill prova att gasa idag. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 8 M.T.Oberon som mötte 4 Medias Fasth One för två starter sedan och besegrade då honom den gången. Men nu är läget annorlunda och även om han tål att göra en del jobb på egen hand är det aldrig enkelt att vinna från bricka åtta över 1640m. Men skulle det klaffa från start finns kunnande för att blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Glamour du Desert
Spets efter 500m: 4 Medias Fasth One
Skrällen:
Ranking: A 1,4 B 8,5,7,6,3,2 C 12,9,11,10

V64-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 1 Leave Your Sox On. Detta är en femåring som vet vart mållinjen befinner sig, han har segrat i elva av sina 22 starter i livet hittills och har på pappret en mycket bra chans även ikväll. Leave Your Sox On är van att möta betydligt tuffare motstånd än vad han gör ikväll och har ju vid flertalet tillfällen visat att han hävdat sig bra på V75. I den senaste starten visade han att formen fortsatt är god, då han avslutade bra trots att han gått sista 1000m utvändigt om vinnande Syoss. Kusken Mika Forss har ikväll en uppgift framför sig, och det är att leta sig ut i ett andraspår, för han kommer inte kunna försvara innerspåret från start. Men känslan är god att han ska lyckas med det då startfältet återigen är något ojämnt vilket ofta innebär att luckor uppstår. Väl med fritt spelrum står Leave Your Sox On med tre ben i mål ikväll. Jag spikar.

Motbud
3 Einstein Sisu är kvick iväg från start och kommer leda loppet länge. Han vann ett billigt lopp för två starter sedan och trivs över kort distans. Främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner också 4 Trix on Line som nu fått ett lopp i kroppen och bör gått framåt en hel del tills ikväll. Det är även anmält barfota runt om och ska inte nonchaleras för den som garderar loppet.

Min Vinnare: 1 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 3 Einstein Sisu
Skrällen: 3 Einstein Sisu / 4 Trix on Line
Ranking: A 1 B 3,4,6,5,12 C 2,11,9,8,10,7

V64-3 2140m volt
8 Nikita Sunrise är ett fyraårigt sto som tillhör de bättre i årgången och kvalade bland annat in till finalen av Drottning Silvias pokal i våras. Hon har varit ute mot tufft motstånd på slutet och har fått se sig besegrad av hästar som Bebi Bi, Global Badman och Fifty Cent Piece. Men ikväll är det Nikita Sunrise som är hästen att slå för övriga då hon går ner i klass till kvällens start. Hon gynnas av att det är ett litet startfält och är allt som det ska med Nikita Sunrise så ska hon ha en toppchans i detta loppet. Given förstahäst.

Framhåller även 3 Gorgeous L.A. som nu har fått två lopp i kroppen efter lång tävlingsfrånvaro och kommer med en formkurva som lär peka uppåt. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande. Skulle Nikita Sunrise komma bort på något sätt är hon den främsta utmanaren om segern därbakom.

Skrällen är 5 Glace Au Four som blandar och ger lite i sina prestationer men kan blixtra till lite då och då. Ikväll lättas hon i balansen och får Sandra Eriksson i vagnen för första gången vilket känns intressant.

Min Vinnare: 8 Nikita Sunrise
Spets efter 500m: 1 Jolly Jane
Skrällen: 5 Glace Au Four
Ranking: A 8 B 3,5,4,9,6,2 C 1,7

V64-4 2140m auto
5 B.Sacamano kommer med två färska segrar i bagaget till kvällens start, både segrarna är tagna tagna från lendignen över lång distans. Han har visat prov på fin styrka och den rätta inställningen i loppen. Dock besitter B.Sacamano inte någon speciell startsnabbhet och riskerar därför att hamna på vingel. Skulle det lösa sig är såklart seger chansen bra men i en omgång där man är spelad till över 60% känns det givet att försöka fälla.

10 Fokus Brick jagar första segern i karriären. Han är något osäker och har galopperat vid några tillfällen tidigare, men felfri har han visat upp bra fart och känslan är Petri Salmelas fyraåring närmar sig första segern. Kanske är det dags redan ikväll?

Nämner även 11 B.W.T. som kan en del i grunden och som numera återfinns hos tränaren Hanna Olofsson. Ikväll väljer hon att köra själv och senast hon gjorde det spurtade hästen bra som trea på Örebro. Kan vara skrällen i loppet här.

Min Vinnare: 5 B.Sacamano
Spets efter 500m: 3 Montales
Skrällen:10 Fokus Brick j
Ranking: A 5 B 10,11,3,2,4,1,6,12 C 7,9,8

V64-5 2140m auto
8 Devils Tongue kommer med två raka segrar på kontot. I den senaste starten avslutade han vasst via 11,9 sista 800m från ledningen, segern blev enkel med till synes gott om krafter sparade. För två starter sedan vann man också enkelt efter att ha fått fritt ifrån rygg på ledaren i sista sväng. Devils Tongue har visat att han går från olika positioner och även om spår åtta i ett treåringslopp inte är optimalt så är man ett givet segerbud i loppet ikväll.

5 The Oak L.A. besitter bra fart för klassen och var i den senaste starten mycket bra när han vann från utvändigt ledaren trots galopp. Har endast fått se sig besegrad en gång felfri och då var man ute i ett tufft Margaretalopp på Solvalla. Nu har man visserligen inte startat sedan i april men är man bara förberedd inför uppgiften ska man kunna utmana om segern.

2 Victoriasbelfaveur visade prov på bra styrka senast när man vann från utvändigt om ledaren. Ikväll har hon fått ett bra utgångsläge och ska kunna få en bra resa. Hon gynnas av tempo på loppet och skulle kunna blanda sig i segerstriden med rätt lopp.

Skrällen är 4 Maybach W.F. som besitter bra grundkapacitet, vilket han visat genom att ta två segrar och två andraplatser på sina fem starter i livet. Står något tuffare till nu men ska tävla barfota runt om för första gången vilket är spännande. I ett lopp där alla hästar utvecklas mellan starterna känns Maybach W.F. spännande till 9%.

Min Vinnare: 8 Devils Tongue
Spets efter 500m: 4 Maybach W.F.
Skrällen: 4 Maybach W.F.
Ranking: A 8,5,2 B 4,10,6,7,9 C 3,1

V64-6 2640m auto
7 Merrimac S.G. gjorde första starten sedan februari senast och det var spår sju som gällde då också. Det blev galopp den gången och tränaren Roger Nilsson är ute efter revansch nu. Denna gången är det långa distansen som gäller och jag räknar med att Roger tar en lugn start för att låta Merrimac S.G. trava in sig för att sen avancera lite senare i loppet. Merrimac S.G. besitter fint kunnande och tävlar han på sin fulla kapacitet är man ett givet segerbud i loppet. Med ett lopp innanför västen lär även formkurvan peka uppåt ikväll. Förstahäst, men ingen spik för mig med tanke på insatsen senast.

Draget i loppet är istället 5 Zodiac Kronos. Han är en individ som blandar och ger i sina prestationer. Sexåringen har åtta segrar på sina 32 starter i livet och har dessutom galopperat bort en och annan framskjuten placering genom livet. Han är inte helt att lita på men när vi verkar få en procent som är mer än tilltalande måste jag bara betala för honom. Formen är bättre än vad resultatraden antyder och håller sig bara Zodiac Kronos sig till rätt gångart ikväll är man med och slåss om segern här. Chansspik på Dagens Dubbel.

Streckar även 1 Soleil d’Inverne som stod för en bra prestation i den senaste starten och visade att formen är god. Från bricka ett är han garanterad ett fint lopp och har vunnit över distansen tidigare.

Min Vinnare: 5 Zodiac Kronos
Spets efter 500m: 3 Nehemiah
Skrällen:
Ranking: A 5,7 B 1,3,9,10,4,2 C 6,8,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming