V64 Tips Boden 2/9

Publicerad på 2 Sep 2021 - 11:16

DrTrav

DrTrav

2 Sep 2021 - 11:16

V64 hämtar vi från Boden denna torsdagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 1 Leave Your Sox On i den andra avdelningen.

V64-tips Boden Torsdag 2/9
v64-1 1,4
v64-2 1 Leave Your Sox On
v64-3 3,4,5,8,9
v64-4 5,10,11
v64-5 2,4,5,8,10
v64-6 1,5,7

450 x 1kr = 450kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Torsdag 2/9
DD-1 2,4,5,8,10
DD-2 5 Zodiac Kronos

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
1 Glamour du Desert har en spännande uppgift framför sig ikväll. Kusken Hanna Olofsson är skicklig på att servera hästarna det rätta loppet och ikväll ser det upplagt ut för att man sitter i rygg på ledaren efter en bit. Väl i den positionen kan Glamour du Desert lifta med in på upploppet och med luckan den sista biten kan han avsluta rappt. Det är ett ojämnt startfält på förhand vilket också är positivt för att luckan ska uppstå under loppet. Glamour du Desert som visat upp en fin utveckling på slutet och kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Det är även anmält amerikansk vagn till ikväll. Min förstahäst i loppet.

4 Medias Fasth One är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av detta sprinterlopp. Denna gången tror jag även man väljer att köra i den positionen efter man valt att släppa ledningen vid ett par tillfällen tidigare. Nu är loppet 500m kortare än vid tillfällena när man släppa ledningen och känslan är att man vill prova att gasa idag. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 8 M.T.Oberon som mötte 4 Medias Fasth One för två starter sedan och besegrade då honom den gången. Men nu är läget annorlunda och även om han tål att göra en del jobb på egen hand är det aldrig enkelt att vinna från bricka åtta över 1640m. Men skulle det klaffa från start finns kunnande för att blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 1 Glamour du Desert
Spets efter 500m: 4 Medias Fasth One
Skrällen:
Ranking: A 1,4 B 8,5,7,6,3,2 C 12,9,11,10

V64-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 1 Leave Your Sox On. Detta är en femåring som vet vart mållinjen befinner sig, han har segrat i elva av sina 22 starter i livet hittills och har på pappret en mycket bra chans även ikväll. Leave Your Sox On är van att möta betydligt tuffare motstånd än vad han gör ikväll och har ju vid flertalet tillfällen visat att han hävdat sig bra på V75. I den senaste starten visade han att formen fortsatt är god, då han avslutade bra trots att han gått sista 1000m utvändigt om vinnande Syoss. Kusken Mika Forss har ikväll en uppgift framför sig, och det är att leta sig ut i ett andraspår, för han kommer inte kunna försvara innerspåret från start. Men känslan är god att han ska lyckas med det då startfältet återigen är något ojämnt vilket ofta innebär att luckor uppstår. Väl med fritt spelrum står Leave Your Sox On med tre ben i mål ikväll. Jag spikar.

Motbud
3 Einstein Sisu är kvick iväg från start och kommer leda loppet länge. Han vann ett billigt lopp för två starter sedan och trivs över kort distans. Främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner också 4 Trix on Line som nu fått ett lopp i kroppen och bör gått framåt en hel del tills ikväll. Det är även anmält barfota runt om och ska inte nonchaleras för den som garderar loppet.

Min Vinnare: 1 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 3 Einstein Sisu
Skrällen: 3 Einstein Sisu / 4 Trix on Line
Ranking: A 1 B 3,4,6,5,12 C 2,11,9,8,10,7

V64-3 2140m volt
8 Nikita Sunrise är ett fyraårigt sto som tillhör de bättre i årgången och kvalade bland annat in till finalen av Drottning Silvias pokal i våras. Hon har varit ute mot tufft motstånd på slutet och har fått se sig besegrad av hästar som Bebi Bi, Global Badman och Fifty Cent Piece. Men ikväll är det Nikita Sunrise som är hästen att slå för övriga då hon går ner i klass till kvällens start. Hon gynnas av att det är ett litet startfält och är allt som det ska med Nikita Sunrise så ska hon ha en toppchans i detta loppet. Given förstahäst.

Framhåller även 3 Gorgeous L.A. som nu har fått två lopp i kroppen efter lång tävlingsfrånvaro och kommer med en formkurva som lär peka uppåt. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande. Skulle Nikita Sunrise komma bort på något sätt är hon den främsta utmanaren om segern därbakom.

Skrällen är 5 Glace Au Four som blandar och ger lite i sina prestationer men kan blixtra till lite då och då. Ikväll lättas hon i balansen och får Sandra Eriksson i vagnen för första gången vilket känns intressant.

Min Vinnare: 8 Nikita Sunrise
Spets efter 500m: 1 Jolly Jane
Skrällen: 5 Glace Au Four
Ranking: A 8 B 3,5,4,9,6,2 C 1,7

V64-4 2140m auto
5 B.Sacamano kommer med två färska segrar i bagaget till kvällens start, både segrarna är tagna tagna från lendignen över lång distans. Han har visat prov på fin styrka och den rätta inställningen i loppen. Dock besitter B.Sacamano inte någon speciell startsnabbhet och riskerar därför att hamna på vingel. Skulle det lösa sig är såklart seger chansen bra men i en omgång där man är spelad till över 60% känns det givet att försöka fälla.

10 Fokus Brick jagar första segern i karriären. Han är något osäker och har galopperat vid några tillfällen tidigare, men felfri har han visat upp bra fart och känslan är Petri Salmelas fyraåring närmar sig första segern. Kanske är det dags redan ikväll?

Nämner även 11 B.W.T. som kan en del i grunden och som numera återfinns hos tränaren Hanna Olofsson. Ikväll väljer hon att köra själv och senast hon gjorde det spurtade hästen bra som trea på Örebro. Kan vara skrällen i loppet här.

Min Vinnare: 5 B.Sacamano
Spets efter 500m: 3 Montales
Skrällen:10 Fokus Brick j
Ranking: A 5 B 10,11,3,2,4,1,6,12 C 7,9,8

V64-5 2140m auto
8 Devils Tongue kommer med två raka segrar på kontot. I den senaste starten avslutade han vasst via 11,9 sista 800m från ledningen, segern blev enkel med till synes gott om krafter sparade. För två starter sedan vann man också enkelt efter att ha fått fritt ifrån rygg på ledaren i sista sväng. Devils Tongue har visat att han går från olika positioner och även om spår åtta i ett treåringslopp inte är optimalt så är man ett givet segerbud i loppet ikväll.

5 The Oak L.A. besitter bra fart för klassen och var i den senaste starten mycket bra när han vann från utvändigt ledaren trots galopp. Har endast fått se sig besegrad en gång felfri och då var man ute i ett tufft Margaretalopp på Solvalla. Nu har man visserligen inte startat sedan i april men är man bara förberedd inför uppgiften ska man kunna utmana om segern.

2 Victoriasbelfaveur visade prov på bra styrka senast när man vann från utvändigt om ledaren. Ikväll har hon fått ett bra utgångsläge och ska kunna få en bra resa. Hon gynnas av tempo på loppet och skulle kunna blanda sig i segerstriden med rätt lopp.

Skrällen är 4 Maybach W.F. som besitter bra grundkapacitet, vilket han visat genom att ta två segrar och två andraplatser på sina fem starter i livet. Står något tuffare till nu men ska tävla barfota runt om för första gången vilket är spännande. I ett lopp där alla hästar utvecklas mellan starterna känns Maybach W.F. spännande till 9%.

Min Vinnare: 8 Devils Tongue
Spets efter 500m: 4 Maybach W.F.
Skrällen: 4 Maybach W.F.
Ranking: A 8,5,2 B 4,10,6,7,9 C 3,1

V64-6 2640m auto
7 Merrimac S.G. gjorde första starten sedan februari senast och det var spår sju som gällde då också. Det blev galopp den gången och tränaren Roger Nilsson är ute efter revansch nu. Denna gången är det långa distansen som gäller och jag räknar med att Roger tar en lugn start för att låta Merrimac S.G. trava in sig för att sen avancera lite senare i loppet. Merrimac S.G. besitter fint kunnande och tävlar han på sin fulla kapacitet är man ett givet segerbud i loppet. Med ett lopp innanför västen lär även formkurvan peka uppåt ikväll. Förstahäst, men ingen spik för mig med tanke på insatsen senast.

Draget i loppet är istället 5 Zodiac Kronos. Han är en individ som blandar och ger i sina prestationer. Sexåringen har åtta segrar på sina 32 starter i livet och har dessutom galopperat bort en och annan framskjuten placering genom livet. Han är inte helt att lita på men när vi verkar få en procent som är mer än tilltalande måste jag bara betala för honom. Formen är bättre än vad resultatraden antyder och håller sig bara Zodiac Kronos sig till rätt gångart ikväll är man med och slåss om segern här. Chansspik på Dagens Dubbel.

Streckar även 1 Soleil d’Inverne som stod för en bra prestation i den senaste starten och visade att formen är god. Från bricka ett är han garanterad ett fint lopp och har vunnit över distansen tidigare.

Min Vinnare: 5 Zodiac Kronos
Spets efter 500m: 3 Nehemiah
Skrällen:
Ranking: A 5,7 B 1,3,9,10,4,2 C 6,8,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto