DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden 26/2

26 Februari 2021 - 09:13

V64 hämtar vi från Boden denna fredagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 13 Merrimac S.G. i den andra avdelningen och 1 Mellby Guava i den sjätte avdelningen.

V64-tips Boden Fredag 26/2
v64-1 5,8,9
v64-2 13 Merrimac S.G.
v64-3 1,3,4,7,8
v64-4 1,2,7,8,10,14
v64-5 1,3,4,13,14,15
v64-6 1 Mellby Guava

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Fredag 26/2
DD-1 1,3,4,13,14,15
DD-2 1 Mellby Guava

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
8 Maxi var hårt betrodd på GS75-lopp för två starter sedan, men blev då påkörd kort efter start och så var den dagen förstörd. Efter det blev Maxi drabbad av sjukdom och fick stå över en tilltänkt start. Men i mini comebacken senast visade man att det inte var något fel på formen, utan man vann loppet säkert. Med det loppet i kroppen bör formen vara ännu bättre till kvällens start. Man har fått ett tufft utgångsläge med spår åtta, men detta är en startsnabb femåring och det skulle inte förvåna mig om man sitter i ledningen efter en bit. Oavsett om man kommer till ledningen eller inte är man ett tidigt segerbud i kvällens lopp. Förstahäst.

5 Helix kommer till dagens start med fin form. Han gjorde det bra i den senaste starten när man vann från ledningen, då slog man Mellby Guava. Nu med lopp i kroppen bör även formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Hittar man en vettig position från start är man med och gör upp om segern ikväll.

9 B.W.T.Daenerys är en fin sexåring som var två bakom Maxi i den senaste starten. Då gick man i rygg på ledaren och såg spänstig ut över mål, när man blev fast med sparade krafter. Ikväll har man ett spännande utgångsläge då man sitter i ett andra spår direkt. Får man sen smyga med in till upploppet kommer man kunna fälla många tillslut. Streckas.

Min Vinnare: 8 Maxi
Spets efter 500m: 8 Maxi
Skrällen: 9 B.W.T.Daenerys
Ranking: A 8,5 B 9,10,14,1,3,12,11,7 C 15,13,2,6

V64-2 2640m auto
I denna avdelning hittar vi i min bok en spelvärd spik. 13 Merrimac S.G. han fick det inte att fungera på ett opassande banunderlag i en V75-final för två starter sedan. Men när Merrimac S.G. återigen fick starta på isbana i den senaste starten så visade denna femåring att formen var intakt och vilken kvalite hästen besitter, han vann loppet överlägset. Distansen ska fungera bra och löser det sig bara någorlunda från bricka tretton ikväll så är man ett givet segerbud. När man är streckad på endast 19% tar jag ställning och spikar.

Motbud
5 Torrent d'Ivnerne ser ut att bli favorit, han gjorde debut för tränaren Jorma Särkiniva i den senaste starten, det blev seger direkt. Man körde sig till ledningen med varvet kvar till mål och kunde sen gå undan på lätta ben. Då var det kort distans, nu handlar det om lång distans, men det tror tränaren Jorma Särkiniva inte ska vara några problem när hästen är mer stark än snabb. I mina ögon bör 13 Merrimac S.G. och 5 Torrent d'Ivnerne va jämn spelade, men när strecken ser ut som de gör väljer jag att ta ställning. För den som vill gardera är Torrent d'Ivnerne ett starkt lås att luta sig emot.

11 Man Afraid är en nioåring som är bra för klassen när han fungerar. I den senaste starten stod man för en bra prestation när man från utvändigt om ledaren kunde gå undan till seger. Distansen passar Man Afraid och utan strul i loppet är man med långt framme. Man ska inte nonchaleras vid gardering av loppet.

Min Vinnare: 13 Merrimac S.G.
Spets efter 500m: 5 Torrent d'Ivnerne
Skrällen: 11 Man Afraid
Ranking: A 13 B 5,11,4,6,3,9,1 C 12,7,8,10,2

V64-3 2140m volt
7 Fox Star testade lyckan i Margaretas Unghästserie på Solvalla för två starter sedan, Fox Star stötte då på något väl tufft motstånd. I den senaste var konkurrensen enklare och då vann man enkelt. Ikväll är det dessutom första gången kusken Magnus A Djuse sitter upp bakom hästen, vilket är intressant. Givet segerbud ikväll och min förstahäst.

3 A.W.'s Fastlight satt fast med sparade krafter i den senaste starten när man gick i mål som tvåa från rygg på ledaren. Nu har man årsdebuten avklarad och formen bör vara framflyttad. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna vara med där framme när det ska avgöras. Sträckas.

Nämner även 1 Serious Sam som är en av två hästar som står på start. För två starter sedan avslutade man rappt när man från femte ytter han fram och sätta nosen först tillsammans med Nuclear Håleryd, delad seger blev facit. I den senaste starten visade man att formen är intakt när man blev trea i mål efter att blivit störd på upploppet. Läget är intressant och han är min tidiga ledare av loppet. Given skräll till 9%.

Min Vinnare: 7 Fox Star
Spets efter 500m: 1 Serious Sam
Skrällen: 1 Serious Sam
Ranking: A 7,3 B 1,8,4 C 6,5,2

V64-4 2140m volt
2 Guldhagens Kevin kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, man stod för en bra insats. Detta är en sexåring som besitter en hög kapacitet och har under den senare tiden även uppträtt mer stabilt än tidigare. Han är dock ingen blixt från från start så det fina utgångsläget kommer troligen inte kunna utnyttjas till fullo, men det troliga är att man ändå efter en bit kan köra sig fram till ledningen eftersom det endast är tre hästar på start. Givet segerbud ikväll om Guldhagens Kevin håller sig till rätt gångart.

7 Fantom var ute och mötte tufft motstånd i den senaste starten, men denna nioåring gjorde det ändå bra och gick i mål som trea. Ikväll möter man något enklare och med formen intakt så står är man segeraktuell här.

Skrällen är 1 Slotts Pila, hon besitter bra grundkapacitet och har nu fått två lopp i kroppen vilket gör att formen bör vara i antågande. Från ett spännande utgångsläge kommer man få en fin resa och med lite klaff längs vägen kan man absolut vara med och segerstrida ikväll. Rygg ledaren och lucka in på upploppet? Givet streck till 4%.

Vill även nämna 8 Rappodina som kommer till dagens start med fin form. Detta är en sexåring som trivs under vinterhalvåret. Löser det sig bara någorlunda från spår fem på bakvolten är man med och utmanar här.

Min Vinnare: 2 Guldhagens Kevin
Spets efter 500m: 2 Guldhagens Kevin
Skrällen: 1 Slotts Pila
Ranking: A 2 B 7,1,8,10,12,14,11,13,4 C 5,9,3,6

V64-5 2640m volt
13 Zorro Swing kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, man gynnas av tempot som blev i loppet och kunde sen avgöra via en vass avslutning. Ikväll står man perfekt inne och får kusk och tränare Jens Eriksson fart på sin åttaåring från start kommer vi kunna få se ett offensivt upplägg ikväll. Den långa distansen är ingen nackdel och nu med täta starter tror jag hästen kommer vara ännu vassare till kvällens start. En spelvärd förstahäst till endast 14%.

1 Mr Sånna detta är en sjuåring som är bättre än vad resultatraden antyder. I den senaste starten hamnade man långt ner i kön och ledsnade när han fick anfalla långt ute i spåren. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge och man kommer få ett bra lopp. Man är kvick iväg från start och i min bok är man den tidiga ledaren av loppet. Mr Sånna har visat att han fungerar med skor på hovarna och från ledningen blir man inte lätt att plocka ner.

15 Hesiod var en talang som unghäst, han vann bland annat storloppet Grosser Preis von Deutschland som fyraåring men därefter har det blivit grus i maskineriet, ingen seger på de 38 starter efterföljande starterna. Men i den senaste starten avslutade man rappt och med bevisad form och mot enklare motstånd skulle en efterlängtad seger kunna vara inom räckhåll.

Skrällen är 3 Yakari, i den senaste starten fick man en fin resa och spurtade bra vasst biten. Med formen på topp och med ett okej utgångsläge är man till sina 3% just nu för lite spelad. Hittar man ett bra slagläge inpå upploppet kommer man fälla många. En skräll jag gärna betalar för.

Min Vinnare: 13 Zorro Swing
Spets efter 500m: 1 Mr Sånna
Skrällen: 3 Yakari
Ranking: A 13,1 B 15,3,14,4,12,6,9 C 10,2,11,8,5

V64-6 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika 1 Mellby Guava. Detta är ett sexårigt sto som nästan alltid står för bra prestationer. Hon avslutade fjolåret med att segra på V75 och Mellby Guava har även startat upp år 2021 på ett bra sätt även om hon inte riktigt fått betalt för sina prestationer i form av segrar. Men ikväll har hon fått ett bra spår bakom bilen, hon kan öppna kvickt och är den tidiga ledaren i min bok. Från ledningen är man sen hästen att slå för övriga. Ikväll finns heller inga V75 hästar med och konkurrerar vilket gör att jag anser Mellby Guava har en toppchans att få ta en efterlängtad seger ikväll. Spik

Motbud
8 Rally Funny är främsta motbudet till min spik, han står bra inne i pengar och har visat hög kapacitet tidigare. Ikväll är det årsdebut efter att inte startat på över fem månader, men från stallet meddelar man att denna sjuåring är väl förberedd inför kvällens start. Spår åtta är inte optimalt och frågan är man är tillräckligt väl förberedd för att kliva fram utvändigt om ledaren och dra upp tempot på loppet? Givet streck för den som garderar.

Nämner även 4 Ava som är väldigt kvick från start och bör kunna skaffa sig en bra position på innerspåret härifrån. Nu har man fått två lopp i kroppen och formen bör vara nära toppen. Skulle det klaffa maximalt så besitter denna sjuåring en vass slutspurt. Jag står över men för den som garderar ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Mellby Guava
Spets efter 500m: 1 Mellby Guava
Skrällen: 4 Ava
Ranking: A 1 B 8,4,6,3,5,7,10,12 C 9,2,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming