DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden 8/2

8 Februari 2021 - 09:13

V64 hämtar vi från Boden denna måndagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, det är 10 Gladys Knight i den fjärde avdelningen.

V64-tips Boden Tisdag 8/2
v64-1 2,3,4,5,10
v64-2 5,8,14
v64-3 1,8,10
v64-4 10 Gladys Knight
v64-5 5,6,8
v64-6 1,2,5,10,12

675 x 1kr = 675kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Tisdag 8/2
DD-1 5 Magnifik Brodde
DD-2 1,2,5,10,12

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
2 Kaelan F.Boko kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, man vann då efter att kört sig till ledningen från bricka elva. Ikväll har man ett betydligt bättre läge och man är min tidiga läsare av loppet. Från ledningen har man två segrar på två försök. Detta är en fin fyraåring som tränas av Hanna Olofsson och ska ikväll köras för första gången av duktiga Mats E Djuse. Förstahäst.

5 Cardigan W.F är en tuff femåring som verkligen fått det att lossna på slutet, han kommer med två raka segrar till dagens start och formen är på topp för dagen. Cardigan W.F är stark och rejäl och tål att göra end del jobb på egen hand i loppen. Kommer vara med och göra upp om segern även här.

4 Confident Hoss har även han två raka segrar i bagaget inför dagens start. Ikväll gör man comeback efter ett kortare uppehåll så formen är något mer svårbedömd. Men detta är en tonåring som är kapabel för detta sammanhang och ska räknas tidigt i min bok.

Vill även nämna 10 Torrent D´inverne som är en femåring som bara gjort tio starter i livet. Det har resulterat i fyra segrar och tre tredjeplatser. Ikväll gör man årsdebut och skulle man fortsatt utvecklingen åt samma håll som man avslutade fjolåret kommer man vara med långt framme direkt i årsdebuten här. Pass upp.

Min Vinnare: 2 Kaelan F.Boko
Spets efter 500m: 2 Kaelan F.Boko
Skrällen: 4 Confident Hoss
Ranking: A 2,5 B 4,10,3,9,1,8 C 7,6,12,11

V64-2 2140m auto
14 Kryptonite Zon är en kapabel sexåring som ikväll lottats till ett tufft utgångsläge med bricka fjorton. För två starter sedan vann man enkelt efter att kört sig till ledningen efter en bit. Kryptonite Zon är något humör betonad och kan ibland vakna på fel sida och då prestera sämre. Men ikväll är det första gången Magnus A Djuse ska sitta upp bakom i vagnen och det tror jag kommer tända till Kryptonite Zon lite extra. Min förstahäst i loppet.

8 Queen Of Knights hade två raka segrar inför senaste starten, då fick man nöja sig med en tredjeplats efter att man fick trava sista halvvarvet utanpå ledaren. Detta är ett sjuårigt sto som trivs bäst i främre träffen även om man även visade senast att man också fungerar bakifrån. Ikväll har man ett framspår igen, dock lite långt ut. Men för tre starter sedan hade man spår sju bakom bilen och tog då hand om ledningen även näst senast hade man tufft spår, (8) och gjorde samma sak. Vi kommer få se ett offensivt upplägg härifrån och lyckas man nå ledningen är mycket vunnet. Givet streck på kupongen.

Vill även nämna 5 Man Afraid, detta är en nioåring som är bättre än vad resultatraden antyder. Man Afraid gillar att köra i ett jämnt och hårt tempo, och eftersom styrkan är hans bästa vapen räds man inte att göra jobbet i spåren. Man är dessutom okej från start och skulle man lyckas hålla ut Queen Of Knights initialt och sitta i ledningen efter en bit kommer man till endast 4% som man är streckad på i nuläget vara en intressant skräll i omgången. Pass upp.

Min Vinnare: 14 Kryptonite Zon
Spets efter 500m: 5 Man Afraid/8 Queen Of Knights
Skrällen: 5 Man Afraid
Ranking: A 14,8 B 5,13,11,10,7,1,15,2 C 6,3,12,9,4

V64-3 2140m volt
1 Rappodina kommer från en fin årsdebut där man fick sätta nosen först över mållinjen efter en resa via spåren. Med det loppet i kroppen bör forman vara framflyttad ytterligare till dagens start. Med endast två hästar på start är det troligt att man tar hand om ledningen. Rappodina har segrat i tre av sina tio starter på vinterbana. Kommer leda länge här ikväll. Förstahäst.

8 Hallsta Vinnex har en något missvisande resultatrad, denna trettonåring borde fått ha minst en etta i programmet. Det är man gjort sig förtjänt av. I den senaste starten håll man bra till en andraplats bakom B.W.Rune. Formen är bra och Hallsta Vinnex trivs med den aktuella årstiden. Travar man hela loppet ikväll är man med och gör upp om segern.

10 Björlifant är kanske den med högst kapacitet i startfältet, men gör ikväll årsdebut efter att brottats med halsproblem. Formen är ett frågetecken men lever Björlifant upp till sitt kunnande och håller sig till rätt gångart skulle man på ren kapacitet skölja över detta startfältet. Streckas.

Min Vinnare: 1 Rappodina
Spets efter 500m: 1 Rappodina
Skrällen:
Ranking: A 1,8 B 10,4,3,2 C 5,7,6,9

V64-4 2140m volt
Här hittar vi kvällens första och enda spik 10 Gladys Knight. Hon kommer till dagens start med tre vinster och två andrapris på sina fem senaste starter. Detta är ett femårigt sto som bara blir bättre och bättre för varje start. Ikväll brottas man med ett bakspår på tillägg men motståndet är inget som skrämmer nämnvärt och hon ska ha bra chans att runda samtliga här ikväll. Jag spikar.

Motbud
1 Jayna Leejs står ensam på start och är den tidiga ledaren och i ledningen har man gått en gång tidigare och då blev det enklare seger. Till kvällens start ska man dessutom utrustas med amerikansk vagn vilket är intressant. Kommer ändå få det tufft att stå emot min spik men ett givet motbud om man garderar.

Ska man nämna ytterligare ett streck vid gardering är det 4 A Cupcake som är är jämn och säker i sina prestationer och gör nästan aldrig dåliga lopp. Hon trivs på Bodentravet, och har bara missat pallen vid ett tillfälle där. På fem försök. Skräll om man söker kantbollar.

Min Vinnare: 10 Gladys Knight
Spets efter 500m: 1 Jayna Leejs
Skrällen: 1 Jayna Leejs
Ranking: A 10 B 1,4,6,3,5 C 7,8,9,2

V64-5 2140m auto
5 Magnifik Brodde imponerade i senaste starten som även var årsdebuten, man vann då efter att travade utvändigt om ledaren i hela loppet. Magnifik Brodde stod för ett rejält intryck. Man har troligtvis gått framåt med det loppet i kroppen och har såklart en toppchans även i kvällens start. Man har ett passande utgångsläge och skulle man hitta till ledningen blir man ingen lätt nöt att knäcka för övriga. Men att spika två stora favoriter går inte, utan jag kommer gardera på V64 men spika på Dagens Dubbel. Given förstahäst.

6 Cupido Sisu gillar jag personligen, han är gynnad av hemmaplan och att det nu är medeldistans jämför med senaste starten. För två starter sedan vann man efter en vass avslutning. I den senaste starten blev det galopp med 150m kvar till mål. Studsar man tillbaka prestationsmässigt och lever upp till sitt fulla kunnande kan man utmana förstahästen om denna har en sämre dag.

8 Callela Leonard gjorde det bra i senaste starten när man gick i mål som tvåa bakom Magnifik Brodde efter en rapp avslutning när luckan uppenbarade sig. Gången före vann man på Finsk mark. Formen är det inget fel på, men man behöver såklart en del tur från detta utgångsläget. Men klaffar det med positionerna är man med långt framme igen.

Min Vinnare: 5 Magnifik Brodde
Spets efter 500m: 5 Magnifik Brodde
Skrällen: 6 Cupido Sisu
Ranking: A 5 B 6,8,9,11,7 C 10,2,4,1,3

V64-6 2640m auto
12 Atlas Eagra kommer med bra form till dagens start. Har två segrar på de tre senaste starterna. För två starter satt man fast med sparade krafter. I den senaste starten vann man enkelt efter fått ett perfekt lopp. Atlas Eagra trivs även över den längre distansen, vilket tre segrar på fem starter skvallrar om. Med formen på topp och Mats E Djuse i sulkyn för första gången kommer man vara segeraktuell på nytt. Förstahäst.

5 NoLimitJimMit gjorde det bra som tvåa i den senaste starten efter fått ett lopp i rygg på ledaren. Gången före vann man enkelt från ledningen. Ikväll står man bra inne i loppet pengamässigt och man är kvick från start. Han är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå för övriga. Streckas tidigt.

Nämner även 10 Bottnas Easy Cash som har fin form, har fin form och har en etta längst ner i resultatraden som kommer försvinna i och med dagens start. Han är stark och rejäl och trivs över den längre distansen. Streckas även han på mitt system.

Skrällen är 1 Antonio America som troligen inte kommer kunna hålla upp innerspåret ikväll, men man är oavsett garanterad en fin resa härifrån. Ikväll åker återigen den amerikanske vagnen på vilket är ett plus. Kommer med en färsk seger i bagaget, så formen är det heller inget fel på. Hittar man rygg på ledaren och lucka över upploppet kommer denna elvaårings vassa avslutning bita bra. Pass upp.

Min Vinnare: 12 Atlas Eagra
Spets efter 500m: 5 NoLimitJimMit
Skrällen: 1 Antonio America
Ranking: A 12,5 B 10,1,3,9,6,7 C 8,11,3,4

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
20:30  Greuther Furth - Bayern M
Fotboll - Bundesliga - 2 & håller nollan
2.05
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20

Livestreaming