DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden 9/4

9 April 2021 - 12:45

V64 hämtar vi från Boden denna fredagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 13 Thank The Maker i den tredje avdelningen och 2 Hail Mary i den fjärde avdelningen.

V64-tips Boden Fredag 9/4
v64-1 1,2,3,9,12
v64-2 1,10
v64-3 13 Thank The Maker.
v64-4 2 Hail Mary
v64-5 1,2,4,7,10
v64-6 1,3,4,6,7,8,9,10,12,14,15

550 x 1kr = 550kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Boden Fredag 9/4
DD-1 1 Wild Donnan
DD-2 1,4,6,8,9,14,15

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
9 Confident Hoss är en åttaåring som inledde sin karriär med att ta tre raka segrar för sin dåvarande tränare Timo Nurmos. Men efter segrarna har det varit en trubbig väg tillbaka men nu vankas det en spännande årsdebut. Den nuvarande tränaren Katariina Palomäki så ut att ha hittat rätt med Confident Hoss tillslut. Man avslutade nämligen förra säsongen med att ta två raka segrar. Skulle kunna behöva loppet i kroppen ikväll, men Confident Hoss kan också vara långt framme om det stämmer. Till endast 21% är man en spelvärd förstahäst. Men givet att gardera på V64.

3 Serious Sam har nu fått några lopp i kroppen och i den senaste starten avsluyade man vasst. Jens Erikssons fyraåring visade 1.14 sista 800 i fjärdespår en bit i sista sväng. Det var en positiv avslutning som var mersmakande. Från ett okej utgångsläge kommer man kunna få en bra position och är med och utmanar ikväll.

Nämner även 1 Somebody's Miracle som vann ett breddlopp senast från ledningen. Ikväll är det tuffare emot men hon kan öppna kvickt och skulle kunna få en perfekt resa härifrån. Formen är där och ska inte nonchaleras.

2 Japiro Star gör ikväll debut för sin tränare Tilda Wahlberg och har fått ett bra utgångsläge direkt. Med ett lopp i kroppen bör även formen vara i antågande. Given skräll att betala för.

Min Vinnare: 9 Confident Hoss
Spets efter 500m: 1 Somebody's Miracle
Skrällen: 2 Japiro Star
Ranking: A 9,3,1 B 2,12,10,8,5 C 11,7,6,4

V64-2 2140m volt
10 Philip har två segrar på de tre senaste starterna och i den senaste starten avslutade han riktigt rappt och gick i mål som tvåa. Sista varvet travades på 1.26. Med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna är det bevisat att formen är på topp. Ikväll har han ett intressant springspår på tillägg och skulle han bara komma iväg bra så kommer detta att bli spännande och han kommer snabbt vara ikapp start hästarna. Även om favoriten Lome Titan är bra så är han osäker i travet och skulle han göra bort sig ligger även öppen för min ide till 21%. Förstahäst.

Dubblar även systemet med favoriten 1 Lome Titan som är bra i grunden, och skulle man gå felfritt ikväll blir man svårslagen. I den senaste starten var man ute i ett fyraåringslopp på Östersund, där lämnade Faks Odin och Hauk Viktor övriga konkurrenter på behörigt avstånd. Men Lome Titan visade ändå form genom att rekordsänka rejält och bli fyra i mål, detta trots en tidig galopp. Lome Titan har visat bra inställning och moral tidigare i år och det verkar som tränare Björn Karlsson hittat en lämplig uppgift på pappret med 20 meters försprång till värsta motbuden. Men när man har fem galopper på de sex senaste starterna är detta ingen favorit man jublar över, men samtidigt vågar jag inte lämna honom utanför kupongen. Streckas.

Nämner även 5 Vännfors Grynet för den som söker ytterligare streck i loppet. I den senaste starten blev det galopp för ovanlighetens skull men dessförinnan har man visat upp fin form. Man inledde året med två raka segrar. Ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 10 Philip
Spets efter 500m: 1 Lome Titan
Skrällen: 5 Vännfors Grynet
Ranking: A 10,1 B 5,4,6 C 7,8,3,2,9

V64-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 13 Thank The Maker. Detta är en fyraåring som tränas av Petri Salmela och om redan under sin säsong som treåring visade prov på fina egenskaper. Man vann bland annat tre av sina första starter i livet. I den senaste starten gjorde man årsdebut från bricka åtta över 1640m. Men man visade direkt att man kommer bli att räkna med framöver, man gick på i tredjespår med 800m kvar och kunde sen säkert gå undan till segern. Nu med lopp i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad till kvällens start, och även om det är många att runda i denna spårtrappa så tycker jag Thank The Maker ska ha bra segerchans. Motståndet blixtrar det heller inte om i kvällens start och till rimliga 43% spikar jag.

Motbud
6 Sylvester Töll visade bra inställning och form i andra starten för året, när man kunde vinna trots att man fått göra jobbet utvändig tom ledaren. Sylvester Töll har två segrar på sina tre starter för tränaren Mikael Lindgren och kommer man till från start och han hitta en vettig position kommer man vara med och utmana om segern på nytt.

Nämner även skrällen 1 Lucias Dotter som gjorde det bra som tvåa i den senaste starten via en rapp avslutning över upploppet. Ikväll har man ett intressant utgångsläge och kan få smyga med på innerspåret. Med lucka sista halvvarvet kommer men fälla många med sin avslutning. Ska inte nonchaleras till 6% vid gardering.

Min Vinnare: 13 Thank The Maker
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Lucias Dotter
Ranking: A 13 B 6,1,12,11,8,10 C 2,7,9,5,15,14,4,3

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, och det är 2 Hail Mary som många nog gärna hade sett i Elitloppet redan i år även om tränaren Robert Bergh verkar ligga lite lågt med det. Hail Mary är en riktig världsstjärna som sprang in hela 6,8 miljoner kronor under förra säsongen. Bland annat segrade man i Svenskt Travderby och Breeders' Crown. I år har Robert Bergh pånytt stora uppgifter i siktet med sin femåring och nu i årsdebuten verkar man hittat en rimlig uppgift. I ett litet startfält går det sällan att ha olika taktiska upplägg på loppet och med konkurrenternas respekt talar mycket för att Hail Mary tidigt får ta hand inledningen och sen bestämma en bit. I min bok ska man slå detta gänget trots att det är årsdebut och jag ser med spänning fram emot vad Hail Mary ska åstadkomma under 2021. Spik trots hög procent.

Motbud
Vill man ändå försöka fälla är 4 Global Adventure ett givet motbud. Man har årsdebuten avklarad och gick då ett bra slutvarv efter att ha startat med tillägg. Nu med lopp i kroppen bör formen även vara framflyttad och detta är en femåring som tillhört kulltoppen hela livet. Man har också mött mötte Hail Mary vid några tillfällen utan att kunna rå på honom då. Ändå är man det givna strecket på kupongen om man vill försöka fälla storfavoriten ikväll.

Min Vinnare: 2 Hail Mary
Spets efter 500m: 2 Hail Mary
Skrällen: 4 Global Adventure
Ranking: A 2 B 4 C 6,5,1,7,3

V64-5 2140m volt
1 Wild Donnan kommer från en fin prestation där hon satte upp farten på loppet från utvändigt om ledaren och hon höll hela vägen in i mål. Med 25,2 i 1200m på klockan gick det inte för övriga konkurrenter att nå henne. Wild Donnan har tagit samtliga segrar i karriären när hon fått vara med där framme, och ikväll har man ett bra utgångsläge för att på nytt vara med där framme. Loppet är lagt propositionsmässigt med fördel ston och med Ulf Ohlsson i vagnen har Wild Donnan fyra segrar på tio försök. Förstahäst och spik på Dagens Dubbel.

Skrällen i loppet är 7 Guli Anna, hon har inte vunnit sedan hon vann kallblodskriteriet för ston 2019 och fick i och med den segern mycket pengar på sig som visat sig vara svåra att hålla upp. Men ikväll har tränaren Stefan Johanson hittat en lämplig uppgift på förhand. Det blev dock galopp i den senaste starten, men Guli Anna såg klart positiv ut både innan galoppen och efter. Skulle hon bara sköta sig i kväll och dessutom inte behöva göra för mycket jobb själv så besitter denna femåring både fart och kunnande för att utmana om segern. Till endast 3% är man en skräll i loppet jag lyfter fram på V64.

2 Rote Lin står också bra inne i loppet som sto. För två starter sedan tog man hand om ledningen och besegrade då bland annat Wild Donnan. Rote Lin och Wild Donnan känner varandra väl då det är Stefan Dellbros sambo Josefin Olofsson som sköter träningen. I den senaste starten fick man ett snällt lopp invändigt och gick imål på en bra tid. Skulle man pånytt hitta till ledningen leder man loppet länge.

Nämner även 4 Guli Vinn som kommer med en färsk seger i bagaget efter att man blivit serverad en fin resa. Nu står man 20m bättre till emot endel hästar som man stod på samma start som senast och jag streckar honom på mitt system.

Min Vinnare: 1 Wild Donnan
Spets efter 500m: 1 Wild Donnan / 2 Rote Lin
Skrällen: 7 Guli Anna
Ranking: A 1 B 7,2,4,10,13,8,9 C 12,14,6,5,3,11

V64-6 2140m auto
Omgångens mest öppna lopp på förhand och jag streckar på allt vad plånboken håller.

4 Zodiac Kronos är en kapabel sexåring som också har svårt att hålla reda på benen och det har blivit tre galopper på de tre senaste starterna. Har varit ute i tuffa sammanhang på V75 några gånger och det har mestadels slutat med galopp då också. Kapacitet för att segerdeffilera i ett lopp som detta finns absolut. Från ett bra utgångsläge talar mycket för att man sitter i ledningen vid en felfri avgång och väl där ska segerchansen vara hög. Men att det idag är comeback och att det kan vara klart positivt för en individ som Zodiac Kronos då man kunnat slipa på auktionen så är det ingen häst jag vågar lita på ikväll. Jag garderar brett.

9 Helix fick en invändig resa i den senaste starten när tränaren Nils Westerberg testade barfota för första gången och amerikansk vagn. Helix testades aldrig för fullt och de sparade krafterna kan komma väl till användning ikväll. Det blir samma utrustning här och dessutom förstärks man i vagnen av skickliga Mats E Djuse. Mats har tidigare segerdefilierat med Helix. Med och slåss om segern här.

15 Dante Godiva är kanske bästa hästen i fältet men har lottats till sämsta utgångsläget. I den senaste starten var det årsdebut men man fick då något strul med positionerna när man skulle gå på i spåren. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och skulle det på något sätt lösa sig bra härifrån är man med och utmanar om segern.

Vill även lyfta fram skrällarna 14 Now or Never Flair och 8 Kentucky. Den förstnämnda har inte startat sedan i juli men har tidigare varit betrodd V75. Skulle formen vara någorlunda iordning till kvällens comeback måste man ses som en kantboll att betala för till 2%. 8 Kentucky har en vass avslutning att tillgå och kommer fälla många över upploppet. Betalar även för honom till 5%.

Min Vinnare: 9 Helix fick
Spets efter 500m: 4 Zodiac Kronos
Skrällen: 14 Now or Never Flair / 8 Kentucky
Ranking: A 9,15,4 B 14,8,1,6,7,3,10,12 C 5,2,13,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87

Livestreaming