DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Tisdag 7/7

7 Juli 2020 - 11:44

Ikväll avgörs V64 spelet i Boden. Det är en Jackpot på 5,5 miljoner kronor som kryddar omgången. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med en spik. 12 Brooklyn Hill i den sista avdelningen.

V64 Tips Boden Tisdag 7/7
V64-1 3,10
V64-2 1,3,5,10,11
V64-3 3,4,11,12
V64-4 2,3,5,6,8
V64-5 7,8,9
V64-6 12 Brooklyn Hill

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Boden Tisdag 7/7
DD1: 7,8,9
DD2: 12 Brooklyn Hill

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BODEN TISDAG 7 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 10 Jagger Boko har vunnit 5 av 10 starter. Han svarade för en strålande insats för tre starter sedan när han tryckte sig till ledningen in i den sista svängen och han vann sedan åkandes på ett mycket bra vis. Han fråntogs dock den segern efter en incident på upploppet. Gången efter det i Boden så avslutade han starkt och han fångade in First Ideal Man som hade kopplat greppet kort före mål till seger. 

Senast i Klass II finalen på Bergsåker så gjorde han en ny bra insats när han blev trea i ett lopp där Bordeaux S. drog det längsta strået. Kort distans har han aldrig provat tidigare och så har han bakspår fast motståndet är överkomligt så sitter Ulf Ohlsson i en vettig position inför avgörandet så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

3 Mellby Guava har gjort två starter efter lång frånvaro. Näst senast så hängde hon med bra till andraplatsen i ett V75 lopp i Boden som vanns av Karamel Hill. Gången efter det så fick hon en invändig löpning och hon kom in på tredjeplatsen då och återigen var det Karamel Hill som vann loppet. Med två lopp i kroppen nu så borde formen vara i antågande. Från ett trevligt utgångsläge så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en seger.

Vid ytterligare gardering kan 6 Verozzo som har gjort en start i ny regi för Petri Salmela sedan flytten från Kenneth Haugstad vara tänkbar. Han gjorde det rätt bra då även om han slutade oplacerad i ett lopp i Torneå. Han är inte så tokig och kan han få smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Jagger Boko
Spets efter 500m: 5 Ikon Zon
Skrällen: 6 Verozzo
Ranking: A 10,3 B 6,1,5,12,2,4,7 C 8,9,11

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Let's Dance L.A. galopperade bort sina möjligheter kort efter start i ett V75 lopp i Boden senast. Gången innan det så satt han djupt ner i kön innan han gick till attack i tredjespår med varvet till mål och via en stark avslutning så satte han klorna i Golf Journey som stumnade där framme i ledningen och han höll även undan för en duktig Xigaro Bay till seger. Felfri nu så kan han bli att räkna med här om Hanna Olofsson kan servera honom ett passande lopp.

5 Simon Angel har bara en seger efter 24 starter. Hon är bättre än vad raden visar. Senast var hon ute över 3100 meter i Torneå och där avslutade hon godkänt efter att hon fastnat bakom trött häst och det räckte till en femteplats. Hon är inte så startsnabb så hon kan inte dra någon fördel av det här läget men hittar hon bara ner i en hygglig position så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering. Eventuellt första gången med jänkarvagn nu.

3 Russjkat har dragits med tråkiga utgångslägen en tid. Senast så höll han farten godkänt och kom in som femma i ett lopp som vanns av Gun Runner från ledningen. Trevligt startspår nu så vid en lyckad start nu så kanske Magnus A Djuse kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in om han skulle få bestämma lite som han vill där framme i täten.

1 Global Under Cover har lämnat Roger J Janssons träning och han debuterade för sin nya tränare Thomas Lindblom senast. Det slutade dock med en tidig galopp och sedan så var den dagen förstörd. Felfri nu så har han ett passande utgångsläge så får han smyga med på innerspår så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

11 Yoshi Ness öppnade fort och kom till vinnarhålet och från den positionen så liftade han med positivt till tredjeplatsen bakom Kainai Goj som plockade ner den ledande Rising Star Boy från dödens senast. Kan Mats E Djuse som sitter i vagnen få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 10 Let's Dance L.A.
Spets efter 500m: 3 Russjkat
Skrällen: 7 Erase The Law
Ranking: A 10 B 5,3,1,11,7,8,13 C 12,2,9,6,4

V64-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 3 i Meeting 4 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Gomnes Hans T. har varit väldigt bra på sistone. Näst senast så tog han ner Rappnor till en målfotoseger i ett lopp över lång distans på Romme. Senast på Hagmyren så galopperade han under frammarsch med varvet till mål men han kom tillbaka bra och räddade fjärdepriset i ett lopp där Pyrmo drog det längsta strået. 40 meters tillägg nu men kan han hålla ihop aktionen så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

4 Källsjöviking satt lite fast senast men han var också ute i ett tufft lopp då och det slutade med en sjätteplats bakom Gorm som vann det loppet. Han borde kunna komma iväg bra från det här läget och med bara tre motståndare på startvolten så kanske Mats Gällerstedt kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge. Han tränar bra och det är ett lite lättare gäng den här gången än vad han mötte senast. Eventuellt barfota fram för första gången nu är intressant.

3 Laxfaks svarade för den hittills bästa insatsen i Lise-Lotte Lindkvists regi näst senast när han blev tvåa bakom Stålviktor. Senast så fick han det inte att stämma för då galopperade han dubbelt. Felfri nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han blanda sig i segerstriden här.

11 Stålville var ute över en opassande lång distans senast. Nu har han ett lopp i kroppen och distansen den här gången är bättre. Svårt läge och många hästar att runda men han kan öppna rätt så vettigt i volten så kommer han loss och hittar en hygglig position så fäller han många hästar till slut om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 12 Gomnes Hans T.
Spets efter 500m: 4 Källsjöviking
Skrällen: 7 Blixten E.S.
Ranking: A 12,4 B 3,11,8,10,7,5 C 6,9,13,14,2,1

V64-4
Norrlands Elitserie, försök - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 La Norna kommer från två starter i Diamantstoet där hon har haft dåliga lägen och hon har inte fått någon vidare utdelning. Hon kändes fin i ett jobb nyligen meddelar man från stallet. Hon är startsnabb och Hanna Olofsson provar nog mot ledningen här och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas tidigt här. Det blir troligen barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn.

6 Hard To Trick var duktig som tvåa på en fin tid hemma i Finland senast. Gången innan det så var hon ute i ett V75 lopp på Boden där hon kom in som sjua bakom Karamel Hill som vann det loppet. Hittar Petteri Joki ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

8 Rally Funny gick bra som tvåa över lång distans i Lycksele där Tasteofchocolatier vann senast. Hon var ägarkörd då men nu får hon åter Ove A Lindqvist i vagnen. Tråkigt utgångsläge nu men om det löser sig med positionerna och om hon får ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Special Mystery fick bestämma i ledningen och från den positionen så höll hon undan till seger näst senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Mats E Djuse som kör hästen bra till i den främre träffen omgående och får hon ett passande lopp så kan hon vara långt framme på nytt.

3 Re Love rusade undan i en stor ledning men hon stumnade de sista 150 meterna så Nacrous spurtade in till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Hon kan bli het i ledningen men får hon istället ett lopp i rygg på tipsettan så kan hon överraska med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 5 La Norna
Spets efter 500m: 5 La Norna
Skrällen: 9 Lollipop Girl
Ranking: A 5 B 6,8,2,3,9,11,1 C 7,10,4

V64-5
Ett Fyraåringslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Gogobet Sisu är inte att lita på men han gick väldigt bra efter startgalopp näst senast när han kom in som fyra bakom Jagger Boko som vann det loppet. Gången efter det så avslutade han starkt och närmade sig Gerry över upploppet men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

7 Yankee Blue hade gjort allting rätt med fem vinster på lika många starter i Petri Salmelas regi inför ett Klass II försök i Boden nyligen. Han fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår innan han tryckte till och tog över ledningen från Swagger in i den sista kurvan. Han stumnade dock en del de sista 100 meterna och kom in först som femma bakom Jagger Boko som vann det loppet. Man kollade upp honom efter det loppet och det visade sig då att han inte var helt kurant. Han har tränat normalt och han är snabb ut så han borde kunna slinka ner i en vettig position eventuellt i ledningen så han ska räknas tidigt här.

8 Dante Godiva har nu fått två lopp i kroppen efter uppehåll. I årsdebuten galopperade han från start och togs bara lugnt
efter det. Gången efter det så kördes han offensivt och då höll han godkänt som trea i ett lopp som vanns av Gerry. Lopp i kroppen nu så en vassare insats är att vänta. Läget är inte bra men löser det sig med positionerna så kan bli att räkna med den sista biten. Det är anmält barfota runt om för första gången och det kan lyfta honom ett snäpp.

Min Vinnare: 9 Gogobet Sisu
Spets efter 500m: 7 Yankee Blue
Skrällen: 6 Power Swirl
Ranking: A 9,7,8 B 6,4,1,11,3,10 C 5,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 12 Brooklyn Hill som har varit väldigt läcker i två raka segrar på lika många starter i sin nya regi för Petri Salmela. I debuten så travade han i rygg på den ledande Augustus F. innan han klev ut först i andraspår i den sista svängen och då plockade han ner ledaren och höll även undan för en bra avslutande Hesiod. Spår fyra i volten nu tror jag han kommer att klara fast han har många hästar att runda men får han lite draghjälp under slutrundan så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 10 Selmer I.H. som har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad med det loppet innanför västen vara tänkbar. Han gick då bra som tvåa i ett lopp som vanns av Brooklyn Hill då. Hittar Samu Sundqvist som kör hästen rätt väg med honom så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

7 Mellby Emeralds gjorde en positiv avslutning till seger senast. Springspår nu så prickar Roger Nilsson i startögonblicket så kan det bli en vettig position omgående och det är inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen efter en bit. Skulle han komma till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen fast jag tror ändå att han får tufft att stå emot min spik den sista delen av loppet så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Brooklyn Hill
Spets efter 500m: 7 Mellby Emeralds
Skrällen: 1 Global Teardrop
Ranking: A 12 B 10,7,13,5,1,8,6,4 C 9,14,11,2,3

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - Benfica
Fotboll - Europa League - 1
1.82
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Torino - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 2
2.25
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming