DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Torsdag 19/3

19 Mars 2020 - 12:33

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Boden och här nedan följer min lösning av omgången. Värt att tänka på är att isen är borta nu.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Redhot Tap Dancer som kommer till den här starten med mycket fin form. Två raka segrar från ledningen har det blivit och innan det så fick han en invändig löpning och avslutade starkt till andraplatsen i ett lopp där Kalashnikov var starkast. Han är kvick iväg så här tror jag att Magnus A Djuse sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl i spets så tror jag han säljer sig dyrt. Vinnarodds 3.00 hos 888sport, Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Boden Torsdag 19/3
V64-1 2,3,4,5,6
V64-2 1,10
V64-3 2,8,12
V64-4 1,3,6,8,9,10,13
V64-5 5 Redhot Tap Dancer
V64-6 1,4,6

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Boden Torsdag 19/3
DD1: 5,13
DD2: 1,4,6

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Clipping Oklahoma gjorde debut efter en tids frånvaro i ny regi för Aleksi Kytölä senast och var då på väg mot ledningen in i den första kurvan men hon rullade över i galopp och så var den dagen förstörd. Felfri nu så har hon ett fint läge så här tror jag hon tar hand om ledningen och då kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Ulf Ohlsson upp för första gången bakom henne är intressant.

4 Anchor Man spurtade starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Helix näst senast. Gången efter det så höll han farten godkänt till tredjepriset bakom Queen Of Knights även om han inte riktigt fick travet att stämma fullt ut. Att vinterbanan är ett minne blott nu är en klar fördel för honom så kan Rikard N Skoglund servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering här.

5 Man Afraid har inte startat sedan oktober ifjol så formen nu är oviss. Han gjorde det bra vid ett par tillfällen under fjolåret och kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken. Frida Sandberg är en orutinerad kusk som jagar sin första seger och med lite klaff så kan den komma här, 2 Young Lavec kommer från en seger och här sitter han i andraspår direkt och kan bli att räkna med över upploppet, 6 Al's Raging Ace debuterar i ny regi för Roger Nilsson. Han vann från ledningen för tre starter sedan och kan öppna rätt så vettigt så kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här. Magnus A Djuse upp för första gången är spännande.

Min Vinnare: 3 Clipping Oklahoma
Spets efter 500m: 3 Clipping Oklahoma
Skrällen: 6 Al's Raging Ace
Ranking: A 3 B 4,5,2,6,8,7,12 C 9,10,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Digital Asset kommer ut i sin tredje start för Gabriella Laestander. I debuten näst senast så kom han med en stark avslutning när han väl tog sig loss men åt Xanthis Exciting som hade skaffat sig ett rejält försprång fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Det följde han upp med att avgöra till seger från rygg på ledaren. Han kan öppna rätt fort från start och kan Ove A Lindqvist hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här.

10 Gun De Chanlecy har inte startat på några månader men han var ute i ett provlopp i lördags. Han såg då väldigt fin ut trots att han hade en galopp på vägen men han gick bra efteråt och var tvåa bakom Mellby Fog. Kan han se till att hålla ordning på benen nu så kan han bli farlig när Hanna Olofsson väljer att sätta in slutstöten, vid ytterligare gardering kan 11 So Chic som vann från ledningen för fyra starter sedan vara tänkbar. Efter det hade hon två raka galoppmisslyckanden innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och överrumplade då den ledande Let's Go Ernie men denne kom sedan tillbaka starkt så hon fick nöja sig med andraplatsen senast. Kan hon få en del draghjälp och vänta med att sätta in attacken lite längre så kan det räcka långt här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Digital Asset
Spets efter 500m: 1 Digital Asset
Skrällen: 10 Gun De Chanlecy
Ranking: A 1,10 B 11,7 C 6,5,8,4,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Källsjöviking har varit väldigt bra på sistone. Senast så travade han utvändigt om den ledande Järvsö Bukefalos och in på upploppet så hade han knäckt ledaren och stod även pall mot en bra spurtande Gullpål till seger. Han har faktiskt aldrig känts bättre i träningen meddelar Mats Gällerstedt. Tufft motstånd nu men med bara två motståndare på startvolten så tror jag han kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här.

12 Björlifant radade upp bra prestationer under fjolåret och kommer nu ut i årsdebut här. Han står tufft placerad med 60 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men han besitter gott kunnande så han kan runda alla hästarna direkt i comebacken här. Han är inte vässad men han trivdes inte på isen så att det är sommarbana nu är en fördel, 8 Spang Viktor fick ett lopp i andra utvändigt innan han fick fritt spelutrymme på den sista bortre långsidan men han tog inte så mycket utan han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Ängspilen som vann det loppet senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 2 Källsjöviking
Spets efter 500m: 2 Källsjöviking
Skrällen: 5 Lex Odin
Ranking: A 2 B 12,8,4,5 C 10,1,6,7,9,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 3 Make Me Rich fick en invändig löpning innan hon hittade loss i slutsvängen och via en vass spurt så var hon inte så långtifrån att fånga in Ikon Zon som vann loppet från ledningen men hon fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Det följde hon upp med en seger i Uleåborg. Hon är startsnabb så här tror jag att Mika Jauhola kör till ledningen och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Queen Of Knights har gjort det bra och kommer med två raka segrar. Hon fick göra en del grovjobb själv vid vinsten näst senast och gången efter det så kom hon till ledningen smärtfritt och vann sedan enkelt. Utgångsläget nu är inte det bästa och hon är bara en av flera hästar som kan vinna loppet.

13 Master Sånna gjorde första starten efter en tids frånvaro senast och avslutade då klart bra till tredjeplatsen bakom Let's Go Ernie. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten, 1 Grimaldi hade ett spår mitt i banan och tog hand om ledningen och från den positionen så höll han undan till seger senast. Innerspår nu och jag tror inte han är så snabb att han kan hålla upp ledningen här och då är han lite utlämnad men om det skulle lösa sig med en lucka till slut så kan han vara långt framme på nytt, 6 Helix tog en knapp seger över lång distans för en månad sedan i den senaste starten. Kan Magnus A Djuse få till en bra styrning så kan han utmana om en fin placering igen, 9 Zagarolo Jet har varit mycket betrodd i sina senaste starter utan att riktigt få till det. Barfota runt om nu kanske kan ge en bra effekt så det kan vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 3 Make Me Rich
Spets efter 500m: 3 Make Me Rich
Skrällen: 9 Zagarolo Jet
Ranking: A 3,10 B 13,1,6,9,8 C 12,11,7,5,2,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Redhot Tap Dancer som kommer till den här starten med mycket fin form. Två raka segrar från ledningen har det blivit och innan det så fick han en invändig löpning och avslutade starkt till andraplatsen i ett lopp där Kalashnikov var starkast. Han är kvick iväg så här tror jag att Magnus A Djuse sitter i ledningen i ett tidigt skede och väl i spets så tror jag han säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 13 NoLimitJimMit som numera finns i Gabriella Laestanders träning vara tänkbar. Han gjorde debut för sin nuvarande tränare i den senaste starten när hann vann ett billigt lopp efter att ha kommit till ledningen efter 400 meter. Han har galopperat mycket i tidigare regi så han är inte att lita på och han är som allra bäst när han är med där framme. Nu har han ett helt annat läge än senast med många hästar att runda men om Ove A Lindqvist kan servera honom ett bra lopp så kan han bli farlig den sista biten, 7 Bottnas Easy Cash vann på ett bra vis för tre starter sedan. Senast var han okej som trea långt bakom en överlägsen Rally Funny. Nu slipper han gå med brodd och det tror jag är en fördel så löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Redhot Tap Dancer
Spets efter 500m: 5 Redhot Tap Dancer
Skrällen: 7 Bottnas Easy Cash
Ranking: A 5 B 13,7,8,9,6 C 3,1,2,11,10,14
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Zorro Swing hade två raka segrar innan han senast var ute i ett försök i silverdivisionen på Bergsåker. Där blev det en invändig löpning och han fick aldrig fritt utan kom i mål med en del sparade krafter bakom Grainfield Aiden som vann det loppet. Han kan öppna bra så det ät inte omöjligt att Jens Eriksson lyckas nå ledningen och skulle han komma till spets så är mycket vunnet här men blir det ingen ledning så kan han bli farlig från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut så oavsett så ska han räknas tidigt här.

4 Hagentoy fick bestämma i ledningen och gick undan till seger näst senast. Gången efter det så var han ute i ett långlopp och var lite seg då fast han är inte lika bra när han får gå i ryggar.Täta starter är inget bekymmer och här blir det nog ett offensivt upplägg och då kan han visa sig vara starkast från dödens här. Han är gynnad av att nummer 3 har blivit struken för då får han mer plats i volten, 6 Boulder Luke snabbstartade till ledningen och vann sedan lätt näst senast. Gången efter det så hade han ett risigt läge i ett V75 lopp på Mantorp men han gick bra i skymundan till sjundeplatsen bakom Thriller N.P. som vann det loppet. Prickar Veli-Pekka Toivanen som kör hästen från springspåret här så tror jag han kan nå ledningen och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att tas med.

Min Vinnare: 1 Zorro Swing
Spets efter 500m: 1 Zorro Swing
Skrällen: 6 Boulder Luke
Ranking: A 1 B 4,6,13,10,12 C 8,7,9,2,5,14,15
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming