DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Torsdag 24/9

24 September 2020 - 10:58

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Boden. Det är en Jackpot på 6 miljoner kronor som kryddar omgången. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med en spik. 5 Mindyourvalue W.F. i den femte avdelningen.

V64 Tips Boden Torsdag 24/9
V64-1 5,10
V64-2 1,2,3,4,5,9,11
V64-3 5,10
V64-4 1,2,7,12,13,14,15
V64-5 5 Mindyourvalue W.F.
V64-6 4,8,12

588 rader x 1 = 588 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Boden Torsdag 24/9
DD1: 5 Mindyourvalue W.F.
DD2: 4,8,12

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS BODEN TORSDAG 24/9

V64-1
Vi inleder V64 med Mäster Gustafs Pokal, Försök 1 över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 5 Greenwich kommer till den här starten med fin form. Näst senast så gick han bra som trea bakom Leave Your Sox On. Senast så travade han i ledningen och han gjorde det bra men i en tät upploppsduell så fick han ge sig mot Gambling Face som fick luckan från vinnarhålet. Han är snabb från start och över kort distans här så tror jag att Jorma Särkiniva provar att köra i ledningen så länge lampan lyser.

10 Just A Flirt kommer från en färsk seger. Han drog på i ledningen och kom i mål på 11,4 över kort distans på Vermo senast. Nu blir det första starten på svensk mark. Här har han bakspår över kort distans och det är inte det roligaste men kan Hannu Torvinen som finns i vagnen hitta en bra väg med honom och om han kan få bra draghjälp under slutrundan så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

I övrigt kan 2 Krutov Sund vara tänkbar. Han vann från ledningen i årsdebuten för tre starter sedan. Gången efter det galopperade han som trött och senast så gick han en godkänd avslutning och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Let It Happen W.W. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han dyka upp långt framme här men han får ses främst som ett paltsbud.

Min Vinnare: 5 Greenwich
Spets efter 500m: 5 Greenwich
Skrällen: 9 Yoshi Ness
Ranking: A 5,10 B 2,3,1,9,8 C 11,12,4,6,7

V64-2
Mäster Gustafs Pokal, Försök 2 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 4 Fabian B.R. debuterade i ny regi för Aleksi
Kytölä senast. Han travade då i dödens och han sänkte ledaren och tog över ledningen i den sista kurvan men han kunde inte stå emot Dante Godiva som var för bra så det slutade med en andraplats då. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Trevligt utgångsläge nu och hittar Mika Forss som får chansen den här gången en bra väg med honom så kan han dyka upp i segerstriden.

3 Syoss har vunnit 28 av karriärens 52 starter. Han vann lätt över kort distans på Bergsåker för tre starter sedan. Han hade ett dåligt utgångsläge i ett försök i Bronsdivisionen senast. Han fullföljde ändå klart godkänt och kom i mål som femma bakom Merritt som drog det längsta strået den gången. Han är kvick iväg vid laddning och lyckas han ta sig förbi de invändiga hästarna så tror jag att Rikard N Skoglund provar i ledningen så länge lampan lyser.

1 NoLimitJimMit har hittat formen på allvar. Näst senast så travade han i ledningen men han fick ge sig mot Buzzer Beater. Gången efter det så tog han över ledningen med 1450 meter kvar av loppet och sedan så vann han lätt från den positionen. Utgångsläget nu är passande och han kan kliva iväg bra från start fast det är ändå inte säkert att ledningen kan nås. En fin löpning i den främre träffen borde han kunna få och då kan han utmana om en framskjuten placering igen.

11 B.W.L.Ruthless gjorde det bra som tvåa bakom en överlägsen Selmer I.H. näst senast. Gången efter det så avslutade han godkänt i skymundan fast det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom NoLimitJimMit som vann det loppet från ledningen. Tråkigt utgångsläge nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Fabian B.R.
Spets efter 500m: 3 Syoss
Skrällen: 11 B.W.L.Ruthless
Ranking: A 4,3 B 1,11,2,9,5 C 10,6,12,7,8

V64-3
Ett Fyraåringslopp för ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Zola Soft är en finsk häst som vunnit sju av tolv lopp och hon har bara varit sämre än trea vid ett tillfälle och den gången så blev det ett galoppmisslyckande. Hon gjorde två starter i Sverige i juli. I Sverigedebuten så fick hon inte tag i Merrimac S.G. så det slutade med en andraplats och vid den andra starten så klev hon runt sitt motstånd till seger. Hon har efter det tagit två raka segrar i Finland så formen är god. Här är hon ensam på springspår på tilläggsvolten så vid en lyckad start här så kan hon sitta i en vettig position omgående och då kan hon vara med och utmana om segern igen.

5 Crazy Honey har bara en seger hittills i karriären efter 14 starter. Den segern togs för tre starter sedan i Lycksele. Hon galopperade då i starten och tappade mycket men hon kom tillbaka starkt och hon sänkte då den ledande Bag In Box till en säker seger. Hon galopperade även i starten senast men hon kom sedan tillbaka bra och räddade tredjeplatsen bakom Let's Dance L.A. som vann det loppet. Felfri nu och om Sandra Eriksson som finns i vagnen kan få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

I övrigt kan 8 Ellen Degeneres vara tänkbar. Hon kommer från en färsk seger. Hon tog då ledningen efter drygt 400 meter och från spets så vann hon sedan på ett bra vid förvisso i ett rätt billigt gäng. Kan Jorma Särkiniva som sitter upp bakom hästen komma iväg bra och om hon kan få ett passande lopp så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Zola Soft
Spets efter 500m: 3 Lucias Dotter
Skrällen: 8 Ellen Degeneres
Ranking: A 10,5 B 8,3,4,6 C 9,1,7

V64-4
Ett Kallblodslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 12 Guli Vinn travade i dödens och han gjorde det bra när han tog ner den ledande Sundbo Nova till seger för tre starter sedan. Gången efter det så fick han på nytt vandra i dödens men han gjorde det bra fast han tog sig inte förbi Oddsy så det slutade med en andraplats. Han var efter det ute i ett V75 lopp på Solänget. Han hade inte sin bästa dag då och slutade oplacerad. Ove A Lindqvist styrde in honom till den senaste segern och samma kusk får chansen igen och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

14 Torpa Pål kommer från en färsk seger. Han tog då ledningen och släppte men när han sedan fick luckan på upploppet så sänkte han den ledande Ålia Rännil på ett bra vis till seger. Här har han ett jobbigt utgångsläge och många hästar att runda men får han lite draghjälp under slutrundan och om Micael Melander kan få till en bra styrning så kan han dyka upp långt framme.

13 Lillfax var duktig vid vinsten för fyra starter sedan. Senast så gick han bra och kom i mål som trea i ett lopp där Torpa Pål drog det längsta strået. Mika Forss upp på Mats Gällerdtedt tränat nu och stämmer det med positionerna och om han kan hitta en bra väg med honom så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Hauan Odin tog ledningen och från spets så vann han sedan lätt näst senast. Senast så höll han farten okej och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Guli Björn. Han kan öppna fort och kan vara loppets tidiga ledare. Från spets så kan det räcka långt här om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

Min Vinnare: 12 Guli Vinn
Spets efter 500m: 2 Hauan Odin
Skrällen: 1 Järvsötekno
Ranking: A 12,14 B 13,2,15,7,1 C 8,9,11,4,3,5,6,10

V64-5
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 5 Mindyourvalue W.F. som vann i årsdebuten och han har efter det matchats tufft hela sommaren. Han hade bakspår fyra gånger i följd så han fick inte med sig så mycket i stenhårda gäng. På Solänget näst senast så travade han en stor del av loppet i dödens och han sänkte den ledande Bucks To Burn från den positionen. Senast så tryckte han sig till spets efter ett halvvarv men ut på slutvarvet kunde han inte svara när Queer Fish kom farandes. Han fullföljde sedan godkänt som trea i ett lopp där Hevin Boko spurtade in till seger. Han är stark och rejäl så här tror jag han blir svår att stå emot från dödens om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Selmer I.H. vara tänkbar. Han tog årets första vinst näst senast. Han tog då över ledningen med knappt två varv kvar av loppet. Han var sedan fullständigt överlägsen och vann väldigt enkelt. Motståndet höll inte allra högsta klass men intrycket var mycket fint. Senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Digital Ink innan han tog sig loss. Via en stark avslutning så såg han ut att gå mot en ny seger men långt ute i banan spurtade Apollon De Kacy sylvasst och slog av honom så det blev en andraplats. Det låter från stallet som att man vill se honom i ledningen den här gången och skulle han få styra och ställa en del i täten så kan han vara långt framme.

10 Hesiod har inte vunnit sedan han tog hem segern i Großer Preis von Deutschland i Hamburg för nästan två år sedan. Han avslutade okej och kom i mål som fyra i ett lopp i Finland senast. Bakspår nu men kan Ulf Ohlsson servera honom ett passande lopp och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 5 Mindyourvalue W.F.
Spets efter 500m: 4 Selmer I.H.
Skrällen: 11 Eder Bob
Ranking: A 5 B 4,10,11,6,3 C 8,9,1

V64-6
Vi avslutar V64 med Treåringsfinal - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Rally Ida gjorde det bra vid vinsten näst senast. Hon var klart godkänd i ett Breeders' Crown försök som vanns av Bank Wise As gången efter det. Hon är under stark utveckling och har ett fint utgångsläge här. Löser det sig med positionerna och om Rikard N Skoglund som finns i vagnen kan få till en bra styrning så kan hon duga en bit även mot det här motståndet.

8 Lara Luca inledde karriären bra när hon tog två lätta segrar på Boden i våras. Hon gjorde bort sig med en startgalopp sist hon tävlade i Sverige för tre starter sedan. Efter det har hon gjort det bra i två starter i Finland även om det inte har räckt till någon mer seger. Utgångsläget här är mindre bra men kan Ulf Ohlsson hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon bli att räkna med över upploppet.

12 Amperage Hanover har tjänat mest pengar i fältet och har fått det sämsta läget. Han har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han höll mest farten och slutade oplacerad i ett Breeders' Crown försök som vanns av Armani Degato näst senast. Gången efter det så kom han med en stark avslutning och kom i mål som tvåa bakom en överlägsen Swagger. Med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Rally Ida
Spets efter 500m: 6 Fox Star
Skrällen: 2 Gazoline
Ranking: A 4,8,12 B 6,9,11,2,10 C 1,5,3,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming