DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Torsdag 27/2

27 Februari 2020 - 12:12

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Boden och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 9 Sagredo Hanover som har mycket fin form. Näst senast så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på sista bortre långsidan och landade utvändigt om ledaren men fick inte tag i Nehemiah som vann från spets men det var långt ner till övriga ekipage. Gången efter det så kördes han till ledningen och gick undan till en mycket enkel seger. Nu får han attackera bakifrån igen men motståndet är överkomligt så jag tror han blir svår att stå emot här. Vinnarodds 1.55 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Boden Torsdag 27/2
V64-1 5,8,9,10
V64-2 9 Sagredo Hanover
V64-3 1,4
V64-4 1,3,4,5,7,10
V64-5 2,4,9
V64-6 1,8,9,10,12

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Boden Torsdag 27/2
DD1: 4 Rally Funny
DD2: 1,8,9,10,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Know My Name gick en bra avslutning till seger näst senast och utan galoppen i den sista kurvan senast så hade han varit långt framme igen. Felfri nu så kan han få en fin resa i den främre träffen så han ska räknas tidigt här, 8 Anchor Man satt en bit ner i kön men kom med en rejäl avslutning och var inte långt ifrån Helix som vann loppet senast men han fick nöja sig med andraplatsen. Det var första starten på ett tag så med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten så om Hanna Olofsson kan hitta ner i en hygglig position så fäller han många hästar till slut med en liknande spurt som senast.

9 Vici America gjorde det bra vid segern näst senast och gången efter det så landade han i dödens med 800 meter kvar av loppet och knäckte den ledande Nehemiah men kunde inte stå emot en bra spurtande Helix och inte heller Anchor Man så det blev en tredjeplats den gången. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Rue De Roi är inte helt att lita på men om han kan hålla ordning på benen och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 5 Know My Name
Spets efter 500m: 3 Eurythmic
Skrällen: 10 Rue De Roi
Ranking: A 5 B 8,9,10,3,4,1,7 C 6,12,2,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Sagredo Hanover som har mycket fin form. Näst senast så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på sista bortre långsidan och landade utvändigt om ledaren men fick inte tag i Nehemiah som vann från spets men det var långt ner till övriga ekipage. Gången efter det så kördes han till ledningen och gick undan till en mycket enkel seger. Nu får han attackera bakifrån igen men motståndet är överkomligt så jag tror han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 10 Honky Tonk Angel som var positiv som tvåa i ett lopp som vanns av Jelmer Boshoeve senast vara tänkbar. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning här, 5 Grimaldi fick trava utvändigt om ledaren och orkade inte riktigt så han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som min spik var tvåa i senast men han var långt efter Sagredo Hanover i mål då. Kan Magnus A Djuse få till en bra styrning här så kan det räcka en bit mot det här gänget men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 9 Sagredo Hanover
Spets efter 500m: 8 Cheval De Fer
Skrällen: 10 Honky Tonk Angel
Ranking: A 9 B 10,5,8,2,7 C 6,4,1,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Järvsögrej fullföljde helt okej till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Don Viking näst senast. Gången efter det så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till attack i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så plockade han ner sitt motstånd till seger. Han är inte helt att lita på men kan Per Gustafsson som kör hästen se till att hålla honom i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Norsjö Kongen har lämnat Öystein Tjomslands träning och gör nu debut i ny regi för Tanja Andersson. Han har inte startat på drygt två månader så han kan behöva loppet och dessutom är det osäkert hur han hanterar vinterbana. Bra läge har han så med en lyckad start ur volten så tror jag Hanna Olofsson som kör hästen sitter i ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här direkt i comebacken.

Vid ytterligare gardering kan 7 Jakob Faksen vara tänkbar om Annalena Lindkvist kan få till en bra styrning. Han har dock bara tre vinster på 130 starter i karriären så det kan bli tufft att ta en ny seger här så han får ses främst som ett platsbud, 9 Hallsta Vinnex har en del anhängare. Han har inte alls fått till det på länge och har många galopper i raden. Senast så skötte han sig och då gick han rätt okej som femma i ett lopp som vanns av Don Viking. 40 meters tillägg nu jämfört med hästarna på startvolten kan bli tufft att plocka in men vinterbana har han gått bra på tidigare så felfri nu så kan det räcka en del här men så osäker som han har varit under vintern så rankas han ner en bit.

Min Vinnare: 4 Järvsögrej
Spets efter 500m: 1 Norsjö Kongen
Skrällen: 7 Jakob Faksen
Ranking: A 4,1 B 7,9,5,6 C 10,8,3,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Miss Mythos har lämnat Christoffer Erikssons träning och gör nu en intressant debut i ny regi för Mauri Jaara. Hon är riktigt snabb från början och hon har vunnit från ledningen tidigare så över den korta distansen här så tror jag att hon laddas mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan hon bli svår att fånga in. Nu blir det första gången hon tävlar med broddar och det är ett litet frågetecken hur hon hanterar det men det har fungerat väl i träningen meddelar man från stallet, 7 Darling Laser har gjort två starter för Aleksi Kytölä. I debuten så gick hon okej som fyra men hon var klart förbättrad gången efteråt då hon hittade till ledningen efter en kort bit och från den positionen så gick hon undan till en ohotad seger. Kan Magnus A Djuse som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten så hon ska räknas tidigt här.

10 Imma Hanover gick till attack från en bit ner i kön på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så plockade hon ner sitt motstånd till seger senast. Kan hon hitta en hitta en bra rygg att gå i så kan hon bli svår att stå emot den sista biten med en liknande slutrunda som senast även om det är ett halvvarv kortare distans den här gången, 4 Reflexion kommer med fin form till den här starten. Han fullföljde starkt som tvåa bakom Imma Hanover senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt, 1 Glace Au Four hade en halsinfektion senast och blev behandlad för det efteråt så därför har han svårbedömd form för dagen. Utgångsläget är bra och kan han få en fin resa på innerspår så kan det räcka en bit här, 5 Ikon Zon vann från spets över aktuell distans näst senast. Senast så var det ett halvvarv längre och då orkade han inte hela vägen från ledningen. Han är startsnabb men det är flera som är snabba till en början så det är inte säkert att han kommer till täten men skulle det lyckas så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Miss Mythos
Spets efter 500m: 3 Miss Mythos
Skrällen: 5 Ikon Zon
Ranking: A 3,7,10 B 4,1,5,12,9,11 C 8,6,2
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Rally Funny vann fyra lopp på 16 starter ifjol och kommer nu ut i en intressant årsdebut. Sist Rikard N Skoglund som kör henne även ikväll körde henne så blev det seger. Hon brukar gå bra direkt efter vila och hon är kvick iväg från början och vinterbana har hon vunnit på vid ett par tillfällen tidigare så kan hon komma till ledningen smärtfritt så är det hästen att slå.

2 Bottnas Easy Cash vann på ett bra vis med krafter kvar näst senast. Senast så slutade det med ett galoppmisslyckande. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han vara med och utmana tipsettan om segern om Jaakko Alamäki kan få till en bra styrning, 9 Chintana Bananas kommer till den här starten med två raka segrar och formen på topp. I den senaste starten så satt hon i andra utvändigt men då Cash'em som travade i dödens galopperade på den sista bortre långsidan så var det hon som satt utvändigt ledaren och från den positionen så knäckte hon den ledande B.W.L.Ruthless och höll även undan för övriga ekipage till seger. Kan hon få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 4 Rally Funny
Spets efter 500m: 4 Rally Funny
Skrällen: 6 Ängens Airman
Ranking: A 4 B 2,9,5,6,7,8 C 3,1 
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med Februaristayern över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Pomeroll Am gjorde en start för sin nya tränare Petri Salmela efter flytten från Roger Walmanns träning i slutet av oktober när han blev fyra i ett lopp som vanns av Mellby Fog. Nu har han inte startat på länge så han kan behöva loppet men han är van vid att möta tufft motstånd så klaffar det med löpningsförloppet här så kan han vara med och utmana om segern direkt i comebacken här. Det blir första gången på vinterbana men det tror jag kommer fungera bra, 1 Zagarolo Jet var jättefavorit och klev fram utvändigt om ledaren ut på slutvarvet senast men han visade inget extra och höll bara farten till femteplatsen i ett lopp som vanns av Ängens Airman. Med en lyckad start ur volten här så ligger vägen öppen för ledningen och skulle han få fuska bort en del av loppet i spets så kan det räcka en bit mot det här gänget.

8 Samaras K.M.E. var duktig när han vann ett lopp på Umåker på juldagen för fyra starter sedan. Den långa distansen är passande för han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan John Östman få till en bra styrning så fäller han många hästar till slut, 12 B.W.L.Ruthless travade i ledningen senast men vek ner sig och slutade oplacerad. Dubbla tillägg nu är inte det enklaste men får han smyga med i en bra rygg fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten, 10 Gasolina har ett par lopp i kroppen efter en tids frånvaro och närmar sig formen. Magnus A Djuse får chansen i sulkyn för första gången vilket är en intressant förändring och löser det sig med positionerna så kan hon bli att räkna med här.

Min Vinnare: 9 Pomeroll Am
Spets efter 500m: 1 Zagarolo Jet
Skrällen: 11 Jetline
Ranking: A 9,1 B 8,12,10,13,11,7 C 6,4,5,2,3
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming