DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Torsdag 28/11

28 November 2019 - 12:19

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Boden och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-5 på nummer 14 Lucky Cloud som är en segervan häst som har vunnit 7 av årets 17 starter vilket är mycket bra jobbat. Senast han gästade Sverige i april så rundade han sitt motstånd från spår 13. I den senaste starten i Joensuu så tog han ledningen och höll sedan duktigt till andraplatsen på en tung bana. Från tränarhåll så meddelar man att han har minst samma form som han hade när han vann i Boden i våras och med en offensiv Ove A Lindqvist i vagnen här så tror jag han har god chans att runda det här gänget till en ny seger.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 12 Antonio America som gjorde det fullt godkänt senast efter ett tungt lopp över lång distans. Innan dess så plockade han två ganska lätta vinster. Dåligt utgångsläge här men om Sandra Eriksson som kör hästen komma igenom rätt så vettigt här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 2,5,10,12
V64-2 4,7,10
V64-3 5,9,11
V64-4 Alla
V64-5 14 Lucky Cloud
V64-6 12 Antonio America

504 rader x 1 = 504 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 14 Lucky Cloud
DD2: 4,9,10,11,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Boogiewoogie Laday kommer med fyra raka segrar. Han är kvick ut och från ett trevligt läge så tror jag att Ville Pohjala som kör hästen har ledningen i sikte och från spets här så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Eventuellt norskt huvudlag för första gången är intressant nu, 12 Kahlua Bishop hade fyra raka segrar innan han senast var ute i ett V75 lopp på Solänget men där gjorde han bort sig med dubbla galopper. Utan galoppen senast så hade han förmodligen blivit trea bakom Istanbul Boko och Nisse Sånna. Det har gått ett tag sedan det senaste framträdandet så formen nu är ett frågetecken men om Magnus A Djuse som kör hästen kan hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 2 Blue Moon Stella har kommit tillbaka starkt efter uppehåll och har tagit två raka segrar. Från ett gynnsamt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då göra sig gällande på nytt, 10 Swagger fick det bra serverat i rygg på ledaren och avgjorde sedan till en snygg seger när luckan uppstod i sista sväng senast. Han är yngst i fältet med sina tre år men klaffar det med löpningsförloppet här så kan han bli farlig över upploppet och kan då vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 5 Boogiwoogie Laday
Spets efter 500m: 5 Boogiwoogie Laday
Skrällen: 7 Al's Raging Ace
Ranking: A 5,12 B 2,10,7,3,13 C 11,4,15,6,9,14,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Björlifant kommer med mycket fin form. Näst senast så hamnade han i dåliga ryggar och fick för långt fram till Don Viking men avslutningen var mycket bra. Det följde han upp med en seger där han travade i rygg ledaren innan han tog sig loss och gick sedan undan till en överlägsen seger. Kan Roger Nilsson som kör hästen servera honom en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 7 Don Viking har vunnit tre av de fem senaste starterna och senast så rundade han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Kan Ove A Lindqvist som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan här så kan han utmana om en framskjuten placering igen och han ska räknas tidigt här, 4 Kringlers Viktor vann på ett överlägset vis näst senast. Här tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 10 Björlifant
Spets efter 500m: 4 Kringlers Viktor
Skrällen: 4 Kringlers Viktor
Ranking: A 10,7 B 4,8,9,2 C 6,1,3,12,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Gun De Chanlecy gjorde bort sig med en tidig galopp senast. Innan det så var han mycket duktig med en seger från ledningen och gången efter det så blev det en andraplats. Han är inte att lita på men om han skulle sköta sig nu och om Hanna Olofsson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 9 Joker Boko är orutinerad med endast tre starter innanför västen. Han har gjort det bra och har vunnit två av dessa och löser det sig med positionerna från det här läget så kan han utmana om en framskjuten placering, 5 Joyful Boko hade tre raka segrar innan han gjorde bort sig med galopp senast men den galoppen var kuskens fel. Han är normal sett travsäker så jag tror han klarar det här spåret och då han är stark och rejäl så tror jag att Kari Alapekkala provar mot spets efter en bit och skulle han få ta över ledningen i ett tidigt skede så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 11 Gun De Chanlecy
Spets efter 500m: 5 Joyful Boko
Skrällen: 3 Special Mystery
Ranking: A 11 B 9,5,3,6,4 C 7,1,12,10,8,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Greivins Minne, Final - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat alla fjorton hästarna, 3 Hauan Odin har ännu ingen seger i år efter tolv starter men han har visat gryende form på slutet. I försöket senast så satt han i tredje invändigt innan han fick han backa sig loss och gick sedan en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Hibovalle. Med ett bra lopp i den främre träffen här så kan det räcka långt så han ska räknas tidigt här, 9 Blixten E.S. galopperade i ett tidigt skede men ställde sig och kom efter det med en sylvass spurt och var bara knappt slagen av Storstjärna senast. Felfri nu så kan han få sin revansch om han kan få spara speeden fram till upploppet, 1 Hibovalle kommer med en fin rad och han avgjorde på ett bra vis till seger från köposition senast. Innerspåret här kan vara lite lurigt men Ingvar Nyberg gör säkert ett allvarligt försök att hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han bli svårfångad från spets, 13 Fantom fick trava större delen av loppet utvändigt utan rygg senast och höll sedan farten bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Storstjärna senast. Med en lyckad start från springspåret på tilläggsvolten här så kan Magnus A Djuse som kör hästen sitta bra på det omgående och då kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 3 Hauan Odin
Spets efter 500m: 1 Hibovalle
Skrällen: 13 Fantom
Ranking: A 3,9 B 1,13,2,4,11,8,5,10 C 14,7,6,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 14 Lucky Cloud som är en segervan häst som har vunnit 7 av årets 17 starter vilket är mycket bra jobbat. Senast han gästade Sverige i april så rundade han sitt motstånd från spår 13. I den senaste starten i Joensuu så tog han ledningen och höll sedan duktigt till andraplatsen på en tung bana. Från tränarhåll så meddelar man att han har minst samma form som han hade när han vann i Boden i våras och med en offensiv Ove A Lindqvist i vagnen här så tror jag han har god chans att runda det här gänget till en ny seger, vid gardering kan 15 Gaius F. som kvalificerade sig för Klass II finalen på Solvalla där han mest hängde med på innerspår och slutade sexa senast vara tänkbar. Klaffar det med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 8 Going Above höll klart godkänt från dödens senast. Han kan lägga iväg rätt bra från start så trots ett spår långt ut här så tror jag han laddas mot ledningen och skulle han hitta till spets smärtfritt så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Lucky Cloud
Spets efter 500m: 8 Going Above
Skrällen: 2 Countdown Joke
Ranking: A 14 B 15,8,2,9,4,11,7,13 C 12,3,5,1,10,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Antonio America som gjorde det fullt godkänt senast efter ett tungt lopp över lång distans. Innan dess så plockade han två ganska lätta vinster. Dåligt utgångsläge här men om Sandra Eriksson som kör hästen komma igenom rätt så vettigt här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 10 Balotelli Crown som fullföljde starkt till tredjeplatsen bakom vinnande Alvena Warrior från dödens senast vara tänkbar. Han är inte att lita på men om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han duga en bit här om Erica Guldhag som kör hästen kan servera honom ett bra lopp, 4 Dillon Power agerar ojämnt men från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan utmana om en framskjuten placering fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Antonio America
Spets efter 500m: 6 Pocket Rocket
Skrällen: 4 Dillon Power
Ranking: A 12 B 10,4,9,11,8,6 C 1,3,15,13,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Benevento - Inter
Fotboll - Serie A - BLGM
1.82
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 810 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Jägersro & Solvalla 30/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming