DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Torsdag 28/5

28 Maj 2020 - 13:33

Kvällens V64-tävlingar avgörs i Boden. Nedan följer mitt V64-tips.

Jag spikar i två av loppen. Dels 4 Gorm i den andra avdelningen och 3 Yankee Blue i den tredje avdelningen.

V64 Tips Boden Torsdag 28/5
V64-1 1,3,4,5,6
V64-2 4 Gorm
V64-3 3 Yankee Blue
V64-4 Alla
V64-5 5,7,8
V64-6 6,7,9

585 rader x 1 = 585 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Jägersro Torsdag 28/5
DD1: 7 Redhot Tap Dancer
DD2: 6,7,9

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS BODEN TORSDAG 28 MAJ

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 B.W.T.Devil borde väl egentligen ha vunnit från ledningen senast men åkte dit i de sista stegen när Pirlo tog sig förbi. Han är startsnabb och trivs med tätkänning i loppen. Nu förstärker Magnus A Djuse och utgångsläget här blev optimalt för en startsnabb häst så lyckas han nå ledningen här så kan han leda loppet länge. Blir det inte spets så kan det bli vinnarhålet istället och då kan han bli farlig med en lucka till slut. Han har haft fast huva tidigare men nu kommer han att gå med ryckhuva för första gången.

6 Let's Dance L.A. har gjort två starter efter lång frånvaro. I årsdebuten näst senast så satt han en bit ner i invändigt läge innan han hittade loss i den sista svängen och då avslutade han positivt i skymundan men det räckte inte till mer än fjärdeplatsen bakom Rose Stahl som drog det längsta strået. Det följde han upp med en seger förvisso i ett billigt lopp. Springspår nu så vid en lyckad start här så kan Hanna Olofsson som kör åt mamma Gunnel Fredriksson här sitta i en fin position direkt och då kan han vara med och kämpa om segern igen.

5 Rose Stahl gjorde en bra upphämtning efter galopp och räddade fjärdepriset i ett lopp som vanns av Thank The Maker näst senast. Gången efter det så avslutade han starkt och han nosade då ut den ledande Greenwich till en knapp seger. Svårt spår i volten nu men en invändig strykning underlättar att det finns mer plats så går hon iväg i rätt gångart så kan hon nypa en framskjuten placering på nytt.

3 Hazel Web har varit borta från tävlingsbanorna länge men kommer nu ut i en spännande årsdebut. Formen är svårbedömd men Ove A Lindqvist brukar inte var blyg och till en låg procent på spelet så kan hon ställa till med en överraskning.

4 Simon Angel travade i ledningen i ett breddlopp på Skellefteå senast men in på upploppet så fick hon ge sig mot Alpha Estate som kom med en härlig avslutning och hon fick även släppa Caribbean Blue Ås förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Hon har bara en seger efter 21 starter så här långt men kan Antero Heinonen som kör hästen få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter.

Min Vinnare: 1 B.W.T.Devil
Spets efter 500m: 1 B.W.T.Devil
Skrällen: 4 Simon Angel
Ranking: A 1,6 B 5,3,4,9,11,13,14,10 C 8,15,7,12

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat 4 Gorm som kommer till den här starten med två raka segrar. På Solänget senast så satt han i andra utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Järvsömalla de sista 100 meterna. Han är bara fyra år och möter äldre motståndare men så bra som han har varit hittills så tror jag han blir svår att stå emot om Ulf Ohlsson kan servera honom en fin löpning.

Vid gardering kan 8 Källsjöviking som gick en godkänd avslutning som trea i ett lopp som vanns av Ålia Rännil senast vara tänkbar. Han behövde loppet sist efter att ha stått över en del så han kan vara vassare nu med det loppet innanför västen. Tråkigt läge här men han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och då kan det räcka en bit.

6 Holter Oda travade i ledningen mot jämnåriga motståndare senast och hon höll bra även om hon stumnade lite på upploppet så det räckte bara till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Järvsö Elling. Kan Magnus A Djuse som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Gorm
Spets efter 500m: 1 Storstjärna
Skrällen: 11 Slotts Pila
Ranking: A 4 B 8,6,11,2,3,5 C 1,9,10,7

V64-3
Ung i Norr - Fyraåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 3 Yankee Blue som har gjort allting rätt sedan han lämnade Stefan Persson för sin nuvarande tränare Petri Salmela. Fyra raka segrar på lika många starter har det blivit. Senast så klev han runt motståndet från ett svårt läge och vann med stor marginal ner till tvåan i mål. Han kan öppna bra från start och i ett litet fält här så kan han bli släppt till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag loppet är över. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 1 Greenwich som fick bestämma i ledningen och gick sedan undan till en lätt seger näst senast vara tänkbar. Gången efter det så kom han igenom bra från sitt bakspår och satt i ledningen redan in i den första kurvan och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men han blev utnosad på linjen av Rose Stahl då. Trevligt läge så jag tror han kan få ett lopp i spets eller vinnarhålet här och då kan han nypa en framskjuten placering igen.

2 Swagger har årsdebuten avklarad och visade inget extra då. Med lopp i kroppen nu är en bättre insats att vänta här så kan Sandra Eriksson ge honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Yankee Blue
Spets efter 500m: 3 Yankee Blue
Skrällen: 2 Swagger
Ranking: A 3 B 1,2 C 7,4,6

V64-4
Rolf Sundlings Minneslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat alla tretton hästarna. 6 U.R.Faxe spurtade bra som trea bakom Jo Sefin i årsdebuten senast där han inledde med 20 meters tillägg över kort distans. Han gick med skor då men nu blir det barfota runt om och med lopp i kroppen och en fin resa här så kan han avsluta loppet riktigt bra och då kan det vara läge för en fullträff.

8 Norrlands Scott är jämn och säker. Senast så kördes han till ledningen efter 650 meter och från den positionen så höll han bra till tredjeplatsen bakom Gott Klirr som var starkast i det loppet. Han är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet. Han är anmäld barfota runt om och skulle han tävla så i karriärens 87:e start här så är det första gången och det är klart intressant.

7 Forspärla övertygade vid segern efter en tids frånvaro senast. Hon hade tre tillägg över medeldistans då men hon gjorde det bra även om motståndet inte höll någon högre klass. Täta starter nu ser jag som ett plus så kan Jens Eriksson servera henne ett passande lopp så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka långt i det här sammanhanget.

2 Spik Loke är titelförsvarare i det här loppet. I år har han ännu inte fått till det för han har ingen seger efter fem starter. Han har tagit många av sina tidigare vinster från ledningen så från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Magnus A Djuse provar i ledningen och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

13 Lille Jim gjorde comeback efter en tids frånvaro senast på Harstad. Han öppnade bra från ett spår långt ut på vingen då och tog hand om ledningen på den första långsidan och sedan så försvarade han sig hela vägen till seger från den positionen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. 40 meters tillägg nu men kan Ove A Lindqvist som kör hästen få lite draghjälp under slutrundan så kan bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 6 U.R.Faxe
Spets efter 500m: 2 Spik Loke
Skrällen: 11 Cali Maks
Ranking: A 6,8,7 C 2,13,12,5,10,9,11 C 3,1,4

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Redhot Tap Dancer levererar jämna och bra insatser mest hela tiden. Näst senast så var han ute i ett tufft Klass I försök på Umåker där han gjorde det bra som fyra bakom Van Gogh Z.S. som drog det längsta strået i det loppet. Senast så avslutade han positivt men han var aldrig något hot mot Daniel Wäjerstens Merritt så det slutade med en andraplats då. Han kan öppna rätt så bra så kan han slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han bli farlig den sista biten. Han gick barfota runt om senast men nu blir det bara barfota fram.

8 B.W.L.Ruthless plockade ner Kivarin Raindance till seger kort före mål näst senast. Gången efter det så tog han ner den ledande Toutre på upploppet men Rally Funny avslutade också starkt så han fick nöja sig med andraplatsen då. Han är som allra vassast när han får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så kan Ulf Ohlsson som kör hästen hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så har han en härlig avslutning att ta till och då kan det räcka en bit.

5 Bottnas Easy Cash gick bra in i mål och han var inte så långtifrån segern men nu blev det en andraplats bakom Titan As senast. Han hade varit struken för en sårskada innan det loppet så den genomköraren borde ha fört fram honom en del till den här starten. Han är ganska snabb från start så kan Jaakko Alamäki få till en bra styrning så kan han bli att räkna med.

Min Vinnare: 7 Redhot Tap Dancer
Spets efter 500m: 6 Camilio
Skrällen: 4 Titan As
Ranking: A 7 B 8,5,6,4,10,9,3 C 1,11,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Mr Golden Quick avslutade starkt i ett långlopp näst senast men han fick aldrig tag i From The Mine den gången så det slutade med en andraplats. Senast så hade han ett dåligt spår och han var ute på en för lös bana så den starten kan vi glömma. Vingelrisk här för han är inte så snabb iväg men hittar han ner hygglig position innan han går till attack så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska ändå räknas tidigt.

6 Brooklyn Hill gör debut i ny regi för Petri Salmela här. Formen nu är svårbedömd efter lång frånvaro men han har gått i 16 tempo i 2000 meter i jobb. Kan Ulf Ohlsson som får chansen få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering direkt i återkomsten här om det klaffar med löpningsförloppet.

9 Callela Leonard var inte som bäst senast och galopperade bort sig som slagen. Gången innan det så blev det seger. Får Petteri Joki gå med i en vettig rygg och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka långt.

Min Vinnare: 7 Mr Golden Quick
Spets efter 500m: 3 Augustus F.
Skrällen: 9 Callela Leonard
Ranking: A 7,6,9 B 10,3,11,1,4,12 C 8,2,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
21:00  Eibar - Cadiz
Fotboll - La Lga - 1 asian hcp 0
1.70
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:00  Betis - Elche
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming