DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Torsdag 30/1

30 Januari 2020 - 12:34

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Boden och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-2 på nummer 5 Nehemiah som kommer till den här starten med tre raka segrar. I den senaste starten så tog han enkelt hand om ledningen och gick sedan undan till en säker seger. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Mika Jauhola som kör hästen har ledningen i sikte och kan han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svårstoppad här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.70 hos Unibet & LeoVegas

V64 Tips Boden Torsdag 30/1
V64-1 2,4,5,6,10,11
V64-2 5 Nehemiah
V64-3 9,10,13
V64-4 2,4,9,10
V64-5 2,3,7,15
V64-6 6,10

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,7,15
DD2: 10 Hagentoy

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Special Major gick rätt bra som trea i ett lopp som vanns av Toutre senast. Han är väldigt kvick iväg och trivs mycket bra på vinterbana och nu åker jänkarvagnen på så jag tror att det är ledningen som gäller här och med spetsläge över kort distans så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 10 Le Chapeau har gjort tre starter i ny regi för Felicia Olsson och har gjort det bra i alla dessa loppen. Senast fick han inleda första 800 meterna i dödens innan han blev avlöst och efter det så kördes han försiktigt och gick i mål som trea i ett lopp som vanns av Toutre. Kan Malin Viklund som kör hästen få smyga med i en vettig rygg och vänta med slutstöten fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten.

4 Willy Wingston höll godkänt från ledningen näst senast. Senast var han sämre men han kan öppna rätt så vettigt så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara långt framme här, 2 Global Teardrop har gjort fyra starter efter mer än ett års frånvaro och närmar sig formen. Senast så avslutade hon positivt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Toutre. Här har hon fått ett trevligt utgångsläge och förstärks den här gången med Mats E Djuse i sulkyn och med en bra spurt så kan hon blanda sig i segerstriden här, 6 B.W.L.Ruthless fick gå ett tufft slutvarv i spåren senast men höll okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Bottnas Easy Cash. Kan Ulf Ohlsson ge honom ett bra lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Special Major
Spets efter 500m: 5 Special Major
Skrällen: 11 Mountain Hooligan
Ranking: A 5,10 B 4,2,6,11 C 3,1,9,7,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Nehemiah som kommer till den här starten med tre raka segrar. I den senaste starten så tog han enkelt hand om ledningen och gick sedan undan till en säker seger. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Mika Jauhola som kör hästen har ledningen i sikte och kan han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svårstoppad här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 9 Sagredo Hanover som var förbättrad vid segern senast när han vann trots att han fick göra en del grovjobb under slutrundan vara tänkbar. Här riskerar han att åter få göra mycket på egen hand men skulle min spik ha en sämre dag så kan det räcka en bit här också, 3 Grimaldi är inte att lita på och har gjort bort sig med galopp i de två senaste loppen men gången innan det så var han duktig när han plockade ner sitt motstånd till seger på ett bra vis. Kan Magnus A Djuse som kör hästen se till att hålla honom i rätt gångart så kan han utmana om en framskjuten placering här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Nehemiah
Spets efter 500m: 5 Nehemiah
Skrällen: 3 Grimaldi
Ranking: A 5 B 9,3,7,6,1,2,4 C 11,10,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Januaristoet - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Let It Happen W.W. gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Cash'Em näst senast. Gången efter det så fastnade hon med en del sparade krafter bakom vinnande La Norma. Med en lyckad start från springspåret här så kan Leif Eriksson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli svår att stå emot den sista biten så hon ska räknas tidigt här.

9 Emelie K. står hårt inne här men hon var duktig vid seger i ett billigt lopp senast. Femtespår i volten nu är inte optimalt men om hon kan klara av det momentet och om Magnus A Djuse som kör hästen kan servera henne en fin löpning så kan hon dyka upp i segerstriden igen, 13 Gatelink gjorde det bra när hon vann från ledningen för tre starter sedan. Hon travade en stor del av loppet utvändigt ledaren och hon höll sedan godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Variety Show senast. Nu sitter Hanna Olofsson som tränar hästen själv i vagnen och kan hon få till en bra styrning här så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 10 Let It Happen W.W.
Spets efter 500m: 2 Dazzling Pearl
Skrällen: 2 Dazzling Pearl
Ranking: A 10 B 9,13,11,6,7,2,8,4 C 1,3,14,5,15
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Attaboy har gjort tre starter för sin nya tränare Petteri Joki och han återkom senast efter ett par månaders frånvaro och var då helt okej. Han hamnade långt bak i comebacken och det gick långsamt där framme i täten så han kunde inte ta så mycket. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han är snabb ut och trivs över den korta distansen men utgångsläget nu är mindre bra fast om han kan få gå med i en vettig rygg och få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten så han ska räknas tidigt nu. Eventuellt öppet huvudlag istället för helstängt som det var senast, 4 Rue De Roi gick en stark upphämtning efter galopp senast. Felfri nu så tror jag att Jarmo Saarela kan servera honom en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och göra upp om segern.

2 Eurythmic travade i ledningen senast men han fick ge sig mot en smygkörd Reflexion den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen. Med en lyckad start här så tror jag att Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen kan komma till spets igen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Darling Laser har lämnat Joakim Elfvings träning och gör nu debut i ny regi för Aleksi Kytölä. Den korta distansen är passande och löser det sig med positionerna så kan hon dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 10 Attaboy
Spets efter 500m: 2 Eurythmic
Skrällen: 10 Attaboy
Ranking: A 10,4 B 2,9,7,1 C 11,3,5,8,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 15 Atlas Eagra strulade det för senast när han galopperade men han gick en bra upphämtning efter den och räddade fjärdeplatsen bakom vinnande Zooropa. Med en lyckad start från springspåret här så borde Hanna Olofsson som kör hästen hitta ner i en vettig position och då kan han vara långt framme här. Vinterbana trivs han även mycket bra på, 3 Boogiewoogie Laday har vunnit sju av tolv starter hittills. Han tröttnade lite när han fick gå i tredjespår under slutvarvet senast. Motståndet är bra och han är ute över den dryga distansen för första gången men han är mer stark än snabb så jag tror att det borde vara en fördel och från ett trevligt startspår så kan han få en fin löpning och med en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här.

2 Peppe Roc har gjort två bra insatser på slutet. Spår två i volten innebär en viss galopprisk men om han kan klara av det momentet så kan han få ett bra lopp i ledningen efter en bit om han skulle komma dit men det är inte nödvändigt att gå i spets för han klarar även dödens om det skulle behövas så oavsett så kan han bli att räkna med här, 7 Blue Moon Stella var en besvikelse senast men man körde med för korta broddar fram då och nu återgår man till samma broddar som hon hade tidigare. Hon kan öppna fort och med en lyckad start så kanske hon kan nå ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon körs i den positionen så länge lampan lyser. Tätare starter nu än inför senast är också en fördel.

Min Vinnare: 15 Atlas Eagra
Spets efter 500m: 7 Blue Moon Stella
Skrällen: 13 Barbed Wire Bronco
Ranking: A 15 B 3,2,7,13,11,9,14 C 5,1,10,12,8,6,4
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Hagentoy har visat en mycket fin form på sistone. Senast blev han fast på innerspåret och såg ut att ha en del krafter kvar när han spurtade in som tvåa bakom ledande och vinnande Toutre efter en sen lucka men han blev även störd av en galopperande konkurrent i slutsvängen och utan det missödet så hade han troligen varit först i mål. Löser det sig med positionerna och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning så han ska räknas tidigt här.

6 Callela Leonard har vunnit sina båda starter efter en tids frånvaro. Han är snabb ut från början och jag tror att Petteri Joki har ledningen i sikte här men det är inte säkert att han kan ta sig förbi nummer 5 Augustus F. som är snabb ut men ledningen är inget måste för han är bra nog att han kan plocka ner det här gänget från dödens om det skulle behövas, vid ytterligare gardering kan 1 Zorro Swing som hann fram till seger på linjen näst senast vara tänkbar. Innerspåret är inte det bästa men om han kan ta sig loss i god tid före mål så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Hagentoy
Spets efter 500m: 6 Callela Leonard
Skrällen: 5 Augustus F.
Ranking: A 10,6 B 1,5,3,9 C 2,8,7,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
16:55  Lopp 8: Orlando Classic
Trav - Jarlsberg - Plats
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
17:30  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.09
19:15  Nicki Pedersen
Speedway - Polen - Över 10,5p
2.60
19:15  Artem Laguta
Speedway - Polen - Över 11,5p
1.95
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 864 kr - DrTrav
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming