DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Boden Torsdag 30/4

30 April 2020 - 12:39

Det är V64 tävlingar ifrån Boden ikväll med en Jackpot på 6,5 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 6 Mr Golden Quick som senast var ute i en deltävling till Paralympiatravet. Han gick bra som fyra bakom Next Direction som vann det loppet. Gången innan det så klev han fram i dödens med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Digital Ink den sista biten till seger. Betydligt enklare motstånd nu men det finns risk att han får göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan här men det tror jag han ska klara av så jag tror han blir svår att stå emot här. Vinnarodds 1.90 hos bet365

V64 Tips Boden Torsdag 30/4
V64-1 1,10,12
V64-2 1,7,11
V64-3 2,11,12,13,15
V64-4 3,5,11,12
V64-5 6,9,11
V64-6 6 Mr Golden Quick

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Boden Torsdag 30/4
DD1: 6,9,11
DD2: 6 Mr Golden Quick

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Soul Tan vreds ut i tredjespår med dryga varvet kvar till mål och gick starkt ute i spåren och knäckte de invändiga hästarna men han fick ge sig mot en bra avslutande Kiara Sånna och Cesar F.C. så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Lopp i kroppen nu och en passande lång distans så felfri här så kan han vara långt framme på nytt. Fjärdespår i volten är väl inte det bästa men klarar han det momentet så kan han bli svår att stå emot när Ingvar Nyberg väljer att sätta in attacken.

12 Don Draper har två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Han var ute i ett tufft Klass I försök på Umåker senast. Där hakade han på bra som femma bakom den Robert Bergh tränade segerstaplaren Van Gogh Z.S. Nu är motståndet inte lika hårt och kan Sandra Eriksson få till en bra styrning nu så kan han utmana om en framskjuten placering här.

1 Stonecapes Pro hade tagit två raka segrar på finsk mark inför den senaste starten. Han blev då störd och galopperade i starten men kom tillbaka och räddade sjundepriset i ett lopp som vanns av Peppe Roc. Med den genomköraren i kroppen så borde han vara ännu vassare nu. Han ska lättas en del i balansen men han är bara medelsnabb iväg så det blir knappast någon ledning här men hittar Mika Forss loss i god tid före mål så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 10 Soul Tan
Spets efter 500m: 6 Global Wildlife
Skrällen: 5 Party Hard
Ranking: A 10 B 12,1,8,5,6,9,3 C 11,7,2
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Fyraåringslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Yankee Blue har vunnit 3 av sina 7 starter hittills och han är obesegrad i två starter för sin nuvarande tränare Petri Salmela. Senast så fick han bestämma i ledningen och vann då i ohotad stil från den positionen. Spår lite långt ut på vingen här men jag tror att Mika Forss sänder framåt omgående och kan han då få ta över ledningen så är mycket vunnet men i annat fall så kan han visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

1 Ellen Degeneres tog karriärens första seger i den senaste starten. Hon tog då hand om ledningen och vann sedan överlägset i ett billigt lopp. Det var första loppet sedan juni ifjol så normalt sett så borde hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon har aldrig startat bakom bilen men har varit kvick iväg i voltstart så vid en lyckad start här är det inte omöjligt att hon tar hand om ledningen i början av loppet och om Jorma Särkiniva sedan väljer att köra i spets om det blir den positionen är osäkert men en fin resa i den främre träffen borde hon kunna få och då kan hon vara långt framme här. Barfota runt om för första gången är en intressant förändring.

11 Swagger vann tre av fem starter som treåring ifjol. Nu handlar det om årsdebut så formen är oviss men kan Sandra Eriksson få till en bra styrning så har han gott kunnande och då kan han dyka upp i segerstriden här.

Min Vinnare: 7 Yankee Blue
Spets efter 500m: 1 Ellen Degeneres
Skrällen: 9 Power Swirl
Ranking: A 7 B 1,11,9,5,10 C 8,6,4,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 6 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 12 Spang Viktor galopperade med platschans med knappa halvvarvet kvar till mål senast. Gången innan det satt han i fjärde utvändigt innan han vreds på i tredjespår med dryga varvet kvar till mål och via en stark slutrunda så satte han klorna i den ledande Källsjöviking och då avgjorde han på ett bra vis till seger. Springspåret nu kan han inte utnyttja och han kommer nog att hamna långt ner i kön men när Björn Karlsson väljer att sätta in slutstöten så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

11 Höstbo Elis fullföljde bra men kom aldrig riktigt in i loppet från tillägg över kort distans senast. Nu har han springspår på tillägg och det är det 500 meter längre distans än senast så vid en lyckad start här borde han kunna ramla ner i ett vettigt slagläge och då kan han vara med och tampas om en god placering. Mika Forss får chansen för första gången och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

13 Rappodina vann på ett bra vis från ledningen för tre starter sedan. Efter den vinsten har hon inte fungerat för hon har gjort bort sig med galopp i två raka starter. Kan Krister Söderholm se till att hålla henne i rätt gångart så har hon gott kunnande och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

15 Guli Vinn drog en nitlott i spårlottningen här. Får Mats Gällerstedt som kör hästen smyga med i en bra rygg under slutrundan så kan han överraska här om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Lill Alfred var duktig vid två raka segrar i vintras. Ägarkörd nu och kan Amalia Larsson servera hästen ett bra lopp i den främre träffen så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 12 Spang Viktor
Spets efter 500m: 1 Ros Svarten
Skrällen: 15 Guli Vinn
Ranking: A 12,11 B 13,15,2,1,10,8 C 9,5,6,4,7,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Peppe Roc kommer från en färsk spetsseger med mycket krafter sparade. Hannu Torvinen som kör hästen satt även upp vid vinsten senast och här tror jag att han kan nå till ledningen igen och skulle så bli fallet så är mycket vunnet här. Eventuellt åker jänkarvagnen på nu för första gången.

3 Attaboy gjorde två starter i början av året och återkommer nu efter en tids frånvaro. Han har ett trevligt startspår och han kan öppna snabbt men jag tror att det är ett rygglopp som gäller nu så kommer han till ledningen initialt så tror jag att han släpper till stallkamraten nummer 5 Peppe Roc när denne ställer frågan och får han då en lucka till slut så kan han kanske gå i närkamp över upploppet.

11 Re Love gick en bra avslutning efter startgalopp som trea i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Han har bara två vinster efter 37 starter hittills i karriären men kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet här. Skor runt om nu istället för barfota bak som det var senast.

12 Pomeroll Am har ännu inte tagit någon seger sedan Petri Salmela tog över träningen. Nu ska han tävla barfota runt om för första gången i nuvarande regi och det kan bli ett lyft så kan Mika Forss få till en bra styrning så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 5 Peppe Roc
Spets efter 500m: 5 Peppe Roc
Skrällen: 12 Pomeroll Am
Ranking: A 5 B 3,11,12,4,1,9,15,2 C 10,7,14,6,8,13
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 B.W.L.Ruthless har tänt till sedan han återigen fått tävla barfota runt om. För tre starter sedan vann han på ett bra vis över lång distans och senast så spurtade han klart bra som tvåa i ett sprinterlopp som vanns av Tayson Bi. Han kan öppna bra men han är beroende av ett lopp i ryggar så får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så kan han blanda sig i segerstriden här.

11 Rally Funny var duktig vid vinsten i årsdebuten senast. Hon tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv och stack sedan undan på ett bra vis till seger. Efter det har hon varit struken för en sårskada. Nu verkar det bra och hon har jobbat på och gått några snabbjobb fast det är osäkert var hon står formmässigt meddelar man från stallet. Det låter som att man vill ge henne ett snällt lopp i comebacken här men hon har gott kunnande och kan duga en bit mot det här motståndet ändå.

9 Denver Brodde debuterade för Petri Salmela senast och gick då en hygglig avslutning som fyra i ett lopp som vanns av Rhapsody Ås. Kommer Antero Heinonen som kör hästen igenom bra och om han kan hitta en fin position här så kan han bli farlig när attacken sätts in.

I övrigt drar nummer 2 Kivarin Raindance en del streck. Debut i ny regi för Jaakko Alamäki här från ett bra läge. Hon är startsnabb och kan nå spets här men hon har varit borta länge så jag tror inte hon håller undan så hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 B.W.L.Ruthless
Spets efter 500m: 2 Kivarin Raindance
Skrällen: 9 Denver Brodde
Ranking: A 6,11,9 B 2,7,13,1,3,10 C 8,4,12,5
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Valborgsmässostayern över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Mr Golden Quick som senast var ute i en deltävling till Paralympiatravet. Han gick bra som fyra bakom Next Direction som vann det loppet. Gången innan det så klev han fram i dödens med dryga varvet kvar till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Digital Ink den sista biten till seger. Betydligt enklare motstånd nu men det finns risk att han får göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan här men det tror jag han ska klara av så jag tror han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 2 From The Mine som har ett lopp i kroppen och kan vara vassare till den här starten vara tänkbar. Han är startsnabb men distansen är lite i längsta laget så det är inte säkert att han går i ledningen här men med ett bra lopp i den främre träffen så kan han ändå duga en bit mot det här gänget.

4 Eder Bob räckte inte riktigt till i ett lopp i den högsta klassen senast. Han kan öppna bra så här kan det kanske bli spets om From The Mine vill släppa och då kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Mr Golden Quick
Spets efter 500m: 4 Eder Bob
Skrällen: 1 Zorro Swing
Ranking: A 6 B 2,4,1,10,11 C 3,7,5,9,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming