DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs 18/6

18 Juni 2021 - 12:32

V64 hämtar vi från Bollnäs denna fredagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll. 7 Höstbolillemor i den tredje avdelningen.

V64-tips Bollnäs Fredag 18/6
v64-1 2,3,7,9,10,11,13
v64-2 2,5,8
v64-3 7 Höstbolillemor.
v64-4 3,5,10,11
v64-5 3,9
v64-6 1,2,5,9

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
 
DD-tips Bollnäs Fredag 18/6
DD-1 3,9
DD-2 1,2,5,9

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
9 Thelma M.M. kommer från en fin prestation där man avslutade sista 800m via 11,6 i fin stil. Med ett par lopp i kroppen nu bör även formtoppen vara nära. Thelma M.M. blir bara bättre och bättre och kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Med lite draghjälp sen in på upploppet kommer hon passera många tillslut.

Skrällen är 11 Heavenly May som är en individ som alltid gör sitt och står för rappa avslutningar utan att få vinna lopp så ofta. Hon har varit ute och testat på V75 och införskaffat sig en del hårdhet den vägen. I den senaste starten gjorde hon det bra från utvändigt om ledaren, men orkade inte plocka ner Platinum Tile som gick i lending. Med tempo på loppet och bra ryggar att gå med i finns det bra fart att tillgå i en avslutnign och till endast 4% är detta ett givet streck på min kupong.

3 Zola T.P. är en individ som besitter höga toppar när hon presterar på topp. Hon har styrkan som sitt främsta vapen och till kvällens start är det anmält barfota runt om vilket är ett plus. Från bricka tre kommer hon kunna få ett bra lopp och ska inte nonchaleras ikväll.

Nämner även 7 Louise som alltid visat hög kapacitet och stod för en bra insats senast i debuten för Kajsa Frick. Bör gått framåt en del med loppet i kroppen nu och prickar Kajsa starten från sitt springspår kommer ekipaget vara med och utmana om segern ikväll.

Min Vinnare: 9 Thelma M.M.
Spets efter 500m: 3 Zola T.P.
Skrällen: 11 Heavenly May / 7 Louise
Ranking: A 9,11,3,7 B 10,2,13,1,6 C 12,8,4,5

V64-2 2140m auto
8 White Walker är en treåring som gjort allt rätt hittills. Han har startat tre gånger i karriären och har lika många segrar på kontot. White Walker ser ut att utvecklas fint för varje start. Ikväll är det debut bakom bilen, men detta är en förnuftig häst som troligtvis inte ska ha några problem bakom bilen. Spår åtta är dock inte optimalt men White Walker är både snabb och stark och med en liknande prestation som senast är man med och utmanar om segern på nytt.

5 Losch Boko fick sent fritt senast och gick i mål med obrukade krafter. Men hon avslutade bra i snabb avslutnitng. Till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket är intressant. Hittar hon en vettig position från start kommer hon blanda sig i segerstriden.

Nämner även 2 One More Time som är en Raja Mirchi avkomma. Han verkar vara tuff och rejäl och har ikväll fått ett perfekt utgångsläge. Detta är en individ det finns fin utveckling i och står på tur för att vinna lopp.

Min Vinnare: 8 White Walker
Spets efter 500m: 8 White Walker
Skrällen: 5 Losch Boko / 2 One More Time
Ranking: A 8 B 5,2,7,3 C 4,1,6

V64-3 2140m volt
Här hittar vi omgångens första och enda spik, 7 Höstbolillemor. Han startade året lovande med två raka segrar men men har efter det gjort bort sig med två galopper. I den senaste starten stod man dock för en bra upphämtning efter galopp och formen är i stigande. Han är kvick iväg från start och prickar kusken Tomas Pettersson starten så finns det med på kartan att man kan köra sig till lending. Lyckas man ta sig dit är man hästen att slå för övriga. Men samtidigt är man inte beroende av den positionen för att vinna loppet. Hatt hon verkar bli spelad till runt 20% gör att jag finner spelvärdet högt och jag kommer därför ta ställning och spika.

Motbud
9 Stommens Berta gör det bra varje gång. Hon har nu fått fem lopp i kroppen hos sin nya tränare Öystein Tjomsland och har sett bättre och bättre ut för varje start. Hon står på tur för seger och det kan mycket väl vara dags ikväll. Från springspår på tillägg kan kusken Ulf Ohlsson hitta en vettig position ska därmed ses som det främsta motbudet till min spik.

8 Björli Frida blev störd med halvvarvet kvar till mål senast, men visade trots det fin form när hon avslutade 24,4 sista 1000m. Kapacitet finns i hästen och hon är allround och är inte beroende av något speciellt lopp. Spår fem i volten kan vara knepigt men detta är en förnuftig häst som bör klara det bra. Rundar många under slutvarvet. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 7 Höstbolillemor.
Spets efter 500m: 7 Höstbolillemor.
Skrällen:
Ranking: A 7 B 9,8,10,4,1,2, C 3,12,14,11,5,6,13

V64-4 2140m auto
3 Nitro Vrijthout har nu gjort tre starter för sin tränare Markus Pihlströms och efter att det blev galopp i debuten har Nitro Vrijthout tagit två raka segrar, båda tagna från lending. Ikväll har man på nytt ett fint utgångsläge, då man är kvick bakom bilen. Han är den troliga ledaren av lopp och från den positionen blir man sen svårslagen. Hästen är i fin form och ska ses med störst segerchans i loppet.

5 Emperor har nu gjort två starter för tränaren Oscar Berglund. I debuten för två starter sedan blev det seger trots att han fick göra jobbet utvändigt om ledaren. Då tävlar man med amerikansk vagn vilket Emperor även är anmäld med ikväll. I en senaste starten var man inte som bäst men kan man studsa tillbaka från den insatsen finns kapacitet för att utmana om segern här ikväll.

Nämner även 10 Burj Khalifa som fortfarande jagar första segern i karriären. Men i den senaste starten fick vi se ett trendbrott för hästen då han såg betydligt bättre ut än tidigare. Då var det barfota runt om för första gången och den balansen ska han även tävla på ikväll vilket är spännande.

11 Alberto Ray gjorde årsdebut i den senaste starten och vann direkt. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Klaffar det med positionerna från bricka elva ikväll är han inte helt borta.

Min Vinnare: 3 Nitro Vrijthout
Spets efter 500m: 3 Nitro Vrijthout
Skrällen: 10 Burj Khalifa / 11 Alberto Ray
Ranking: A 3 B 5,10,11,7,1,12,9 C 8,6,4,2

V64-5 1460m auto
9 Chestnut Hill är en spännande häst i loppet. Han är enamerikanare som har tjänat över 5 miljoner under sin två- och treåringsäsong i USA. Men hittills har resultaten uteblivit på Svensk mark. Han har gjort fyra starter och lsutat som bäst fyra. Men han har samtidigt varit ute i mycket tuffa sammanhang och mött. Bland annat varit ute och stött på Milliondollarrhyme och Click Bait som båda var med i Elitloppet. I den senaste starten var han ute i fyraåringseliten under elitloppshelgen, den dagen slutade med galopp efter 500m. Ikväll går man ner i klass och även om han ställs emot gedigna fyraåringar så är det inte alls samma hårda motstånd som han tävlat mot tidigare. ett lopp som detta måste Chestnut Hill räknas tidigt och med dem rätta ryggarna under slutrundan kan han mycket väl speeda ner allt över upploppet och till låga 14% är detta mitt första streck i loppet.

Dubblar dock systemet med 3 Armani Degato som visat sig vara kvick i benen men samtidigt visat tendenser till att bli alldeles för het i loppen. Nu har han fått en gedigen vinterträning i kroppen och förhoppningsvis har fyraåringen mognat en hel del. Han har fått ett bra utgångsläge och är den troliga ledaren av loppet. Trots att det är årsdebut måste han ses med segerchans från lending. Streckas.

Söker man ytterligare streck på systemet vill jag nämna 6 Global Bookmaker som har varit ute mot kulltopparna bland fyraåringar och gjort det bra. I den senaste starten blev man fast med krafter sparade över mållinjen och skulle man komma till bra från bricka sex ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Chestnut Hill
Spets efter 500m: 3 Armani Degato
Skrällen: 6 Global Bookmaker
Ranking: A 9,3 B 6,8,2,7 C 1,5,4,10

V64-6 1640m auto
5 Matadoren Eme kommer med tre segrar på de fem senaste starterna till kvällens start. Formen är med andra ord bra och i den senaste starten vann han enkelt efter att kört sig till ledningen in i första sväng. Har har tidigare visat att han kan öppna bra bakom bilen även om det var ett tag sedan nu. Tar ma sig till ledningen ikväll blir man svårslagen, har fyra segrar på fem försök i den positionen.

2 Big Shot har nu fått ett lopp i kroppen efter att varit struken. Formen bör därför vara påväg uppåt för denna femåring. Big Shot besitter en vass avslutnign och från ett perfekt utgångsläge är man garanterad ett bra lopp. Spännande är också att Ulf Ohlsson ska köra hästen för första gången. Givet streck.

1 Hector Boko kommer med en färsk seger i bagaget, i den senaste starten avslutade han sista varvet via 12,9 vilket räckte till seger. Då var det monté och nu återgår man till sulky igen vilket kan göra att hästen tänder till lite extra. Kan öppna bra och är garanterad ett fint lopp från bricka ett.

Nämner även 9 Issiah som tyvärr inte kommer kunna utnyttja sin startsnabbhet från bakspår men formen finns där och klaffar det bara någorlunda med pensionerna längs vägen ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Matadoren Eme
Spets efter 500m: 5 Matadoren Eme / 1 Hector Boko
Skrällen: 9 Issiah
Ranking: A 5,2 B 1,9,3,11,6 C 8,4,10,7,12

Lycka till0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
19:00  Almtuna - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.75
20:45  Sampdoria - Spezia
Fotboll - Serie A - 1
1.74
21:00  Arsenal - Aston Villa
Fotboll - Premier League - X2 / Asian +0,5
2.04
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Romme 22/10
Insats: 504 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming