DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs 26/11

26 November 2020 - 10:36

V64 hämtar vi från Bollnäs under torsdagskvällen.

Jag spelar med en spik ikväll och det är 11 Våler Nikolai i den tredje avdelningen.

V64-tips Bollnäs Torsdag 26/11
v64-1 4,5,6
v64-2 1,4,5,9,10,11
v64-3 11 Våler Nikolai
v64-4 1,3,5,7,10,11
v64-5 3,9,11
v64-6 9,13

648 x 1kr = 648kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bollnäs Torsdag 26/11
DD-1 3,9,11
DD-2 9,13

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
5 Nelson August har visat överlägsen fart i kvällens lopp när han sköter sig. I sin senaste start gick han en stark upphämtning efter dubbla galopper. Nelson August är en Kriteriefinalisten som stött på tuffa konkurrenter i flertalet av sina starter. Ikväll går man ner avsevärt i klass och egentligen tävlar bara mot sig själv. Spåret hade kunnat vara bättre i mina ögon då innerspår på bakvolten riskerar att ställa till det. Både riskerar man att man blir fastlåst med även ser jag en överhängande galopprisk härifrån. Löser Nelson August båda delarna vinner han loppet, men jag garderar.

4 Lindens Prio Ett är min första utmanare till Nelson August. Han har stått för bra prestationer en längre tid och formen är bra. Senast insatsen är att glömma, han kom aldrig in i loppet och såg därför väldigt omotiverad ut i loppet. Kajsa Frick ska återigen sitta bakom Lindens Prio Ett vilket har vara en bra duo tidigare. Dessutom ska man för första gången i livet rycka samtliga skor på denna femåring, vilket såklart är intressant. Jag hoppas man tidigt kan köra sig till ledningen och därifrån utmana förstahästen Nelson August i loppet.

6 Storm Wilma är väldigt osäker och har lätt till galopp. Men hon har även visat fina fartresurser emellanåt och skulle kunna få ett fint lopp härifrån om hon sköter sig. Jag plockar med henne på systemet som tredjehäst.

Min Vinnare: 5 Nelson August
Spets efter 500m: 4 Lindens Prio Ett
Skrällen:4 Lindens Prio Ett
Ranking: A 5,4 B 6,12,9,2,13,10,8 C 11,14,3,15,1,7

V64-2 2640m auto
1 Joyness har varit mycket positiv under året, hon har varit ute och tävlat på V75 på slutet. Då har man haft utgångslägen som inte varit till hennes fördel då hon inte trivs som bäst med rygglopp. Ikväll fick hon ett perfekt utgångsläge och innerspåret på Bollnäs är bra. För två starter sedan vann hon ett vanligt lopp efter att övertagit ledningen tidigt. Joyness har tävlat i ledningen vid tre tillfällen tidigare och vunnit samtliga. Förstahäst.

10 Jasmine De Veluwe galopperade direkt i sin senaste start. Men hon har visat fint kunnande och har kapacitet som duger gott för denna klassen och har ikväll åter Magnus A Djuse i vagnen, vilket är positivt. Täta starter vilket jag tror passar hästen bra. Räknas tidigt. 


4 Marble Arch Var var klart uppåt i den senaste starten och stod för ett bra formbesked. Troligtvis behövdes loppet i kroppen eftersom det blev startgalopp i mini comebacken näst senast. Nu med lopp i kroppen tycker jag man måste räknas tidigt i segerstriden här.

11 Jalna Boko väntar på att få sätta nosen först, då man har sju andrapris. Med så många andraplatser börjar man såklart fundera på om hästen vill vinna. Men Jalna Boko gynnas kraftigt om det blir bra tempo på loppet. Hon besitter en vass slutfinish, och får man kasta loss i sista kurvan så förhoppningsvis märker hon inte ens när hon rundar samtliga och sätter nosen först. Skräll.

Min Vinnare: 1 Joyness
Spets efter 500m: 1 Joyness
Skrällen: 11 Jalna Boko
Ranking: A 1,4 B 10,11,5,9 C 8,3,6,7,12,2

V64-3 2140m volt
Här hittar vi min spik i omgången. 11 Våler Nikolai imponerade stort på mig i den senaste starten. Han mötte då riktigt bra hästar och vann på ett strålande sätt. Nu är det inte lika hårt emot även om det såklart finns några motbud på de framförvarande volterna. Distansen ska inte vara några problem. Löper han bara upp till prestationen senast ska detta vara en toppchans i omgången. Spik.

Motbud
5 Bokli Rapp N.O kommer till kvällens start med tre raka segrar, så formen är det inget fel på hos denna kapabla sexåring. Dessutom har man ett intressant utgångsläge idag med bara två ekipage på sin volt och 40m bättre än min spik. Lär tidigt köras fram till ledningen och därifrån blir man hästen att plocka ner för övriga. 

8 Bellfaks har sett bättre och stabilare ut på slutet. Han har också visat att den långa distansen som är ikväll är något som gynnar Jan-Olov Perssons tioåring. Tidig bakom de två förstnämnda för den som vill gardera bredare.

10 B.W.Rune är ytterligare ett kallblod som är Jan-Olov Persson tränat. B.W.Rune besitter en fin slutspurt och har också den längre distansen som kart plus ikväll. Stod för en bra insats senast och formen lär vara på topp för dagen. Outsider.

Min Vinnare: 11 Våler Nikolai
Spets efter 500m: 5 Bokli Rapp N.O
Skrällen: 10 B.W.Rune
Ranking: A 11 B 5,8,10,3,1 C 7,13,12,2,9,4

V64-4 2140m auto
3 Wait What har inlett karriären bra och tagit tre segrar på fem starter. I den senaste starten visade hon fin fart när hon gick med i spåren 700m kvar och kunde koppla grepp på övriga och sätta nosen först. Det är första starten med startbil liksom som det är för många av dom andra orutinerade konkurrenterna, vilket såklart är ett frågetecken. I ett öppet lopp blir ändå Wait What min förstahäst.

11 Xenia Wood fick göra jobbet sista halvvarvet i sin senaste start, höll då godkänt trots bra motstånd. Ikväll ser det något enklare ut även om det är många orutinerade och svårbedömda ekipage. Utgångsläget ikväll är inte det bästa men ska ändå tidigt räknas in i segrarsnacket här.

1 Zätas Forever Star kommer med två färska segrar med sig i bagaget till dagens start. I den senaste starten tryckte man sig till ledningen med 400m kvar till mål och gick undan till en enkel seger. Med formen på topp och ett bra utgångsläge så lämnar jag inte denna treåring utanför systemet.

Noterbart är också att 5 Bottnas Highlight ska tävla barfota ikväll vilket hon enbart gjort vid ett tillfälle tidigare och då kom också hennes enda seger hittills.

Min Vinnare: 3 Wait What
Spets efter 500m: 3 Wait What
Skrällen: 11 Xenia Wood
Ranking: A 3,1,11 B 5,10,7,8,2 C 9,4,6

V64-5 2140m volt
9 Cesar F.C. stod för en märklig galopp för två starter sedan, det är inget han brukar göra. Jag kommer inte lägga så stor värdering vid den prestationen eftersom Cesar F.C både vunnit lopp innan den märkliga galoppen och efter. Så jag tror på en fortsatt fin form för denna femåring. Linus Lönn som ska köra känner hästen bra och i min bok ska detta vara förstahästen i loppet.

11 Mr Clayton J.F. är härdad i V75 sammanhang. Han besitter bra fart och kapacitet för att kliva runt samtliga i detta fält. Men det får inte strula för mycket ifrån detta utgångsläget. Mr Clayton J.F. behöver ha det lite serverat för att skjuta till bra tillslut. Hittar Stefan Arvidsson som sitter i vagnen bra ryggar under loppet kommer han vara med långt framme ikväll.

3 Front Pace är en rapp femåring som vill ha det lite serverat för att bjuda till. Idag har men ett bra utgångsläge och kommer kunna hutta en vettig posetion från start. Får man sen smyga med in i det längsta vill jag inte nonchalera Front Pace. Han ska dessutom tävla barfota runt om ikväll, vilket han bara gjort två gånger i livet tidigare. Pass upp.

4 Darlington är Daniel Selins nyförvärv som vann på en bra tid på Charlottenlund i slutet av augusti. En intressant skräll för den som har råd i loppet.

Min Vinnare: 9 Cesar F.C.
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Front Pace
Ranking: A 9,11,3 B 10,4,6,5,8 C 2,1,12

V64-6 2140m volt
9 Orlando är mitt drag i omgången. Blir knappast favorit då man i nuläget bara är spelad till 7%. Orlando är härdad i stentuffa sammanhang, bland annat har hon vait ute i årgångsfinaler och kliver ner i klass till kvällens start. Med ett bra utgångsläge i min bok är hon garanterad en fin resa i ryggar. Behöver hon bara inte gå ut för tidigt i spåren och göra jobbet själv så tror jag hon kommer kunna speeda ner samtliga här. Till den låga procenten kommer jag göra henne till min förstahäst.

13 Laleh Pellini dubblar jag systemet med. Hon utmanade Joyful Trix hela vägen in på mållinjen i sin senaste start. Idag har man blivit bortlottad och fått ett tråkigt utgångsläge, dessutom är det inte tränaren själv Björn Goop som sitter i vagnen. Men skulle Mika Forss som fått förtroendet att köra hitta en okej positioneringen för Laleh Pellini trots det tråkiga spåret kommer hon kunna bjuda upp och utmana här.

För den som har råd vill jag även varna för 10 Ies Elisabet som fick långt fram till vinnaren i sin senaste start. Men stod för en vass avslutning via 09,5 sista 800m i spåren. Formen är på topp inför ikväll och med en bra ryggresa biter speeden ordentligt tillslut. Skräll.

Min Vinnare 9 Orlando
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Ies Elisabet
Ranking: A 9,13 B 10,6,8,11,1,7,3 C 12,15,2,5,14

Lycka till med spelet !

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming