DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs 29/3

29 Mars 2021 - 09:23

V64 hämtar vi från Bollnäs denna måndagskväll. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll. 12 Recall Rivner i den första avdelningen och 12 L.Q.Widde i den tredje avdelningen.

V64-tips Bollnäs Måndag 29/3
v64-1 12 Recall Rivner
v64-2 1,2,3,4,5,8
v64-3 12 L.Q.Widde
v64-4 1,2,4,5
v64-5 1,8,9,15
v64-6 1,3,7,8,10,11,12

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)


DD-tips Bollnäs Måndag 29/3
DD-1 15 B.W.Bille
DD-2 1,3,7,8,10,11,12

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
Vi inleder V64 spelet med att ta ställning direkt i första avdelningen. 12 Recall Rivner är ett sexårigt sto som ser ut att bli knapp favorit. Recall Rivner avslutade fjolåret på bra sätt med att rada upp tre raka segrar innan man efter en tredjeplats fick lite välförtjänt vintervila. Ikväll står sig denna sexåring bra för klassen och man har även fått ett lopp i kroppen som kommer föra henne framåt en hel del formmässigt. Det är även anmält barfota fram vilket är intressant. Jag kommer ta ställning direkt och spika där spelvärdet ät högt i en omgång som annars innehåller endel stora favoriter.

Motbud
6 Edrica kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. I den senaste starten såg man formstark ut när man på lätta ben kunde gå undan till en seger från lending. Ikväll kommer man få ett annat lopp och behöva anfalla bakifrån men oavsett så finns kapacitet och kunnande för att utmana om segern.

Skrällen är 2 Anna Montana som kommer sitta i ledningen initialt. Detta femåriga sto har sett klart förbättrad ut i sina två senaste starter och när det nu aviseras barfota bak ska femåringen ha goda möjligheter att leda loppet länge. Till endast 8% är man en given skräll vid gardering.

Min Vinnare: 12 Recall Rivner
Spets efter 500m: 2 Anna Montana
Skrällen: 2 Anna Montana
Ranking: A 12 B 6,2,10,5,11,7,1 C 8,4,3,9

V64-2 2140m auto Monté
8 The Big Bang kommer med tre raka vinster i bagaget och har imponerat på slutet. Denna femåring stortrivs i disciplinen monté och det har blivit fem segrar på nio försök. Ikväll är det återigen ryttarinnan Jennifer Persson som sitter upp i sadeln och ekipaget är fortsatt obesegrade efter tre starter tillsammans. The Big Bang kan öppna okej och kommer trots utgångsläget få en bra position. Ska ses med störst vinstchans i loppet. Förstahäst.

2 Allez Allez galopperade med 800m kvar till mål i sin comeback senast. Sexåringen vann tre raka segrar i höstas och håller valacken bara ordning på benen så är han en häst för segerstriden. Felfri finnd fart för att utmana favoriten.

Skrällen är 3 Whynot Me som står för jämna och fina insatser nästan hela tiden. Man vinner inte på beställning men kapacitet finns. Ikväll gör man även en intressant förändring. Det blir nämligen barfota runt om för första gången! Det tar jag till mig och kanske är det de som blir avgörande för att få det att lossna i segerkolonnen också. Pass upp till 2%.

Min Vinnare: 8 The Big Bang
Spets efter 500m: 2 Allez Allez
Skrällen: 3 Whynot Me
Ranking: A 8,2 B 3,4,5,1,7,6 C 12,10,11,9

V64-3 1640m volt
12 L.Q.Widde är en spännande sexåring som här gör en spännande årsdebut för sin tränare Jörgen Westholm. L.Q.Widde är fortsatt obesegrad efter fem starter och han har ett fint staket i resultatraden idag. Han har ett tilltalande utgångsläge med springspår och det är inte förvånande om man sitter i ledningen efter den första kurvan. Är bara formen någorlunda i ordning ska segerchansen vara hög. Tränaren Jörgen Westholm fuskar sällan med träningen och jag spikar.

Motbud
6 Årdals Finpåvin såg fin ut som fastlåst i den senaste starten och passerade mållinjen med en del krafter sparade. Ikväll har man ett fint utgångsläge och är garanterad en fin resa härifrån. Skulle luckan uppenbara sig sista halvvarvet kommer Årdals Finpåvin att avsluta rappt.

Nämner även 3 Govilja Viking som tog första segern i karriären i den senaste starten. Har ett fint utgångsläge och med formen på topp skulle man kunna vara en skräll om min spik inte har sin bästa dag.

Min Vinnare: 12 L.Q.Widde
Spets efter 500m: 12 L.Q.Widde
Skrällen: 6 Årdals Finpåvin
Ranking: A 12 B 6,4,5,7,1,9,2,5,13 C 8,10,11,14

V64-4 2640m auto
5 Wait What gör ikväll årsdebut men detta är ett fyraårigt sto som besitter fin kapacitet och har vunnit tre av sina sju starter och ska trots avsaknad av lopp räknas som en av de hetaste kandidaterna i loppet. Det troliga är att vinterträningen för framåt henne ytterligare och det är min förstahäst i loppet.

2 Hottentoy kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten vann man från utvändigt om ledaren via 16,0 sista 800m. Ikväll ställs man mot något tuffare motstånd, men man får återigen skickliga Mats E Djuse i vagnen och tillsammans har man tagit två raka segrar.

4 Miramaris Futura vann på ett bra sätt i den senaste starten från ledningen. Även om motståndet inte var det tuffaste så var intrycket mersmakande. Miramaris Futura kan öppna okej och det troliga är att man kör sig till ledningen och därifrån ska hon ses med segerchans.

Skrällen är 1 Loveyouecus som inte kommer med någon lysande form, men denna sexåring fick en genomkörare i kroppen senast trots att det blev galopp och förhoppningsvis är man förbättrad till dagens start. Ikväll har man en intressant uppgift framför sig, perfekt utgångsläge och möter enklare motstånd. Dessutom ska vi addera kryddan med barfota runt om för första gången och amerikansk vagn. Till enbart 5% är detta en skräll jag måste betala för i omgången.

Min Vinnare: 5 Wait What
Spets efter 500m: 4 Miramaris Futura / 1 Loveyouecus
Skrällen: 1 Loveyouecus
Ranking: A 5,2 B 4,1,8,12,9,10 C 6,11,3,7

V64-5 1640m volt
15 B.W.Bille besitter hög kapacitet för klassen. I den senaste starten avslutade B.W.Bille bra som trea bakom Eld Tekno och Bäcklös Faron. Han har visat sig snabb den första biten och ska få en bra position med springspår på tillägg kunna snabbt vara framme och ikapp hästarna på start. Nu har man fått några lopp i kroppen och formtoppen är nära. Sköter han sig kommer han bli tuff att stå emot för övriga sista halvvarvet. Förstahäst.

1 Brenne Bitti är ytterligare en favorit i omgången som kommer från Team Westholm. Denna sjuåring öppnar bra och är den troliga ledaren av loppet. Brenne Bitti har presterat aningen ojämnt men lever han upp till sitt kunnande och håller sig till trav är man hästen att slå från ledningen.

8 Grude Bambi har fått ett tufft utgångsläge med bakspår på start. Grude Bambi gjorde första starten på en månad senast och har sannolikt gått framåt en del formmässigt tills ikväll. Självklart behöver man lite tur längs vägen härifrån men skulle det stämmer med positionerna finns både kapacitet och kunnande fört att vara med och segerstrida.

Min Vinnare: 15 B.W.Bille b
Spets efter 500m: 1 Brenne Bitti
Skrällen:
Ranking: A 15 B 1,8,9,14,6,12,11,5,2 C 10,13,4,3,7

V64-6 2140m volt
1 Honey Journey blir favorit och står ensam på startvolten och är såldes den självklara ledaren av loppet. I den positionen har Honey Journey gått en gång och det slutade med seger. Man var inte som bäst i den senaste starten men gången innan höll hon mycket bra som tvåa i ett V75-lopp som Gitane D'inverne vann. Studsar man tillbaka efter den senaste prestationen ska man ha bra chans att leda loppet hela vägen.

10 Andre Agassi vann på bra sätt för två starter sedan och i den senaste starten orkade man inte över den längre distansen. Men denna sexåring trivs bra med kusk och tränare Jimmy H Andersson. Man har sjutton starter tillsammans och det har blivit sju segrar. Andre Agassi besitter fart för att vara med utmana favoriten här.

Skrällen är 12 Got To Dash som gjorde det bra i sin comeback senast och var tvåa via en rapp avslutning. Ikväll är utgångsläget allt annat än bra, men kapaciteten finns och skulle det bara klaffa någorlunda för denna sexåring i loppet finns speed för att fälla många över upploppet. Till 9% är man en skräll jag betalar för.

Nämner även 7 Matadoren Eme som gjorde debut för Tomas Pettersson i den senaste starten och fullföljde bra bakom Coin Perdu. Formkurvan pekar uppåt och nu med ett lopp i kroppen bör prestationen vara ytterligare förbättrad till kvällens start.

Min Vinnare: 1 Honey Journey
Spets efter 500m: 1 Honey Journey
Skrällen: 12 Got To Dash
Ranking: A 1,10 B 12,7,8,11,3,2,13 C 4,6,5,9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Elfsborg - Velez
Fotboll - Conference League - 1 asian -1,5
2.08
20:00  Galatasaray - St Johnstone
Fotboll - Europa League Kval - 1 asian -1,5
2.00
21:00  Cukaricki - Hammarby
Fotboll - Europa Conference League - Under 2.5 mål
1.70
02:00  Steelers-Cowboys
Amfotboll - NFL - Ö33,5 poäng
1.90
04:00  Sverige dam - Kanada dam
Fotboll - OS - 1
1.90
21:00  Monaco - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.83
17:30  Örebro - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.88
04:00  Luque - Chiesa
Annat - UFC - Chiesa vinnare
2.10
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:59  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:29  Stryktipset 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
18:29  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Torsdag 5/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby 5/8
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 5/8
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming