V64 Tips Bollnäs 29/3

Publicerad på 29 Mar 2021 - 09:23

DrTrav

DrTrav

29 Mar 2021 - 09:23

V64 hämtar vi från Bollnäs denna måndagskväll. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll. 12 Recall Rivner i den första avdelningen och 12 L.Q.Widde i den tredje avdelningen.

V64-tips Bollnäs Måndag 29/3
v64-1 12 Recall Rivner
v64-2 1,2,3,4,5,8
v64-3 12 L.Q.Widde
v64-4 1,2,4,5
v64-5 1,8,9,15
v64-6 1,3,7,8,10,11,12

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)


DD-tips Bollnäs Måndag 29/3
DD-1 15 B.W.Bille
DD-2 1,3,7,8,10,11,12

7 rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
Vi inleder V64 spelet med att ta ställning direkt i första avdelningen. 12 Recall Rivner är ett sexårigt sto som ser ut att bli knapp favorit. Recall Rivner avslutade fjolåret på bra sätt med att rada upp tre raka segrar innan man efter en tredjeplats fick lite välförtjänt vintervila. Ikväll står sig denna sexåring bra för klassen och man har även fått ett lopp i kroppen som kommer föra henne framåt en hel del formmässigt. Det är även anmält barfota fram vilket är intressant. Jag kommer ta ställning direkt och spika där spelvärdet ät högt i en omgång som annars innehåller endel stora favoriter.

Motbud
6 Edrica kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. I den senaste starten såg man formstark ut när man på lätta ben kunde gå undan till en seger från lending. Ikväll kommer man få ett annat lopp och behöva anfalla bakifrån men oavsett så finns kapacitet och kunnande för att utmana om segern.

Skrällen är 2 Anna Montana som kommer sitta i ledningen initialt. Detta femåriga sto har sett klart förbättrad ut i sina två senaste starter och när det nu aviseras barfota bak ska femåringen ha goda möjligheter att leda loppet länge. Till endast 8% är man en given skräll vid gardering.

Min Vinnare: 12 Recall Rivner
Spets efter 500m: 2 Anna Montana
Skrällen: 2 Anna Montana
Ranking: A 12 B 6,2,10,5,11,7,1 C 8,4,3,9

V64-2 2140m auto Monté
8 The Big Bang kommer med tre raka vinster i bagaget och har imponerat på slutet. Denna femåring stortrivs i disciplinen monté och det har blivit fem segrar på nio försök. Ikväll är det återigen ryttarinnan Jennifer Persson som sitter upp i sadeln och ekipaget är fortsatt obesegrade efter tre starter tillsammans. The Big Bang kan öppna okej och kommer trots utgångsläget få en bra position. Ska ses med störst vinstchans i loppet. Förstahäst.

2 Allez Allez galopperade med 800m kvar till mål i sin comeback senast. Sexåringen vann tre raka segrar i höstas och håller valacken bara ordning på benen så är han en häst för segerstriden. Felfri finnd fart för att utmana favoriten.

Skrällen är 3 Whynot Me som står för jämna och fina insatser nästan hela tiden. Man vinner inte på beställning men kapacitet finns. Ikväll gör man även en intressant förändring. Det blir nämligen barfota runt om för första gången! Det tar jag till mig och kanske är det de som blir avgörande för att få det att lossna i segerkolonnen också. Pass upp till 2%.

Min Vinnare: 8 The Big Bang
Spets efter 500m: 2 Allez Allez
Skrällen: 3 Whynot Me
Ranking: A 8,2 B 3,4,5,1,7,6 C 12,10,11,9

V64-3 1640m volt
12 L.Q.Widde är en spännande sexåring som här gör en spännande årsdebut för sin tränare Jörgen Westholm. L.Q.Widde är fortsatt obesegrad efter fem starter och han har ett fint staket i resultatraden idag. Han har ett tilltalande utgångsläge med springspår och det är inte förvånande om man sitter i ledningen efter den första kurvan. Är bara formen någorlunda i ordning ska segerchansen vara hög. Tränaren Jörgen Westholm fuskar sällan med träningen och jag spikar.

Motbud
6 Årdals Finpåvin såg fin ut som fastlåst i den senaste starten och passerade mållinjen med en del krafter sparade. Ikväll har man ett fint utgångsläge och är garanterad en fin resa härifrån. Skulle luckan uppenbara sig sista halvvarvet kommer Årdals Finpåvin att avsluta rappt.

Nämner även 3 Govilja Viking som tog första segern i karriären i den senaste starten. Har ett fint utgångsläge och med formen på topp skulle man kunna vara en skräll om min spik inte har sin bästa dag.

Min Vinnare: 12 L.Q.Widde
Spets efter 500m: 12 L.Q.Widde
Skrällen: 6 Årdals Finpåvin
Ranking: A 12 B 6,4,5,7,1,9,2,5,13 C 8,10,11,14

V64-4 2640m auto
5 Wait What gör ikväll årsdebut men detta är ett fyraårigt sto som besitter fin kapacitet och har vunnit tre av sina sju starter och ska trots avsaknad av lopp räknas som en av de hetaste kandidaterna i loppet. Det troliga är att vinterträningen för framåt henne ytterligare och det är min förstahäst i loppet.

2 Hottentoy kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten vann man från utvändigt om ledaren via 16,0 sista 800m. Ikväll ställs man mot något tuffare motstånd, men man får återigen skickliga Mats E Djuse i vagnen och tillsammans har man tagit två raka segrar.

4 Miramaris Futura vann på ett bra sätt i den senaste starten från ledningen. Även om motståndet inte var det tuffaste så var intrycket mersmakande. Miramaris Futura kan öppna okej och det troliga är att man kör sig till ledningen och därifrån ska hon ses med segerchans.

Skrällen är 1 Loveyouecus som inte kommer med någon lysande form, men denna sexåring fick en genomkörare i kroppen senast trots att det blev galopp och förhoppningsvis är man förbättrad till dagens start. Ikväll har man en intressant uppgift framför sig, perfekt utgångsläge och möter enklare motstånd. Dessutom ska vi addera kryddan med barfota runt om för första gången och amerikansk vagn. Till enbart 5% är detta en skräll jag måste betala för i omgången.

Min Vinnare: 5 Wait What
Spets efter 500m: 4 Miramaris Futura / 1 Loveyouecus
Skrällen: 1 Loveyouecus
Ranking: A 5,2 B 4,1,8,12,9,10 C 6,11,3,7

V64-5 1640m volt
15 B.W.Bille besitter hög kapacitet för klassen. I den senaste starten avslutade B.W.Bille bra som trea bakom Eld Tekno och Bäcklös Faron. Han har visat sig snabb den första biten och ska få en bra position med springspår på tillägg kunna snabbt vara framme och ikapp hästarna på start. Nu har man fått några lopp i kroppen och formtoppen är nära. Sköter han sig kommer han bli tuff att stå emot för övriga sista halvvarvet. Förstahäst.

1 Brenne Bitti är ytterligare en favorit i omgången som kommer från Team Westholm. Denna sjuåring öppnar bra och är den troliga ledaren av loppet. Brenne Bitti har presterat aningen ojämnt men lever han upp till sitt kunnande och håller sig till trav är man hästen att slå från ledningen.

8 Grude Bambi har fått ett tufft utgångsläge med bakspår på start. Grude Bambi gjorde första starten på en månad senast och har sannolikt gått framåt en del formmässigt tills ikväll. Självklart behöver man lite tur längs vägen härifrån men skulle det stämmer med positionerna finns både kapacitet och kunnande fört att vara med och segerstrida.

Min Vinnare: 15 B.W.Bille b
Spets efter 500m: 1 Brenne Bitti
Skrällen:
Ranking: A 15 B 1,8,9,14,6,12,11,5,2 C 10,13,4,3,7

V64-6 2140m volt
1 Honey Journey blir favorit och står ensam på startvolten och är såldes den självklara ledaren av loppet. I den positionen har Honey Journey gått en gång och det slutade med seger. Man var inte som bäst i den senaste starten men gången innan höll hon mycket bra som tvåa i ett V75-lopp som Gitane D'inverne vann. Studsar man tillbaka efter den senaste prestationen ska man ha bra chans att leda loppet hela vägen.

10 Andre Agassi vann på bra sätt för två starter sedan och i den senaste starten orkade man inte över den längre distansen. Men denna sexåring trivs bra med kusk och tränare Jimmy H Andersson. Man har sjutton starter tillsammans och det har blivit sju segrar. Andre Agassi besitter fart för att vara med utmana favoriten här.

Skrällen är 12 Got To Dash som gjorde det bra i sin comeback senast och var tvåa via en rapp avslutning. Ikväll är utgångsläget allt annat än bra, men kapaciteten finns och skulle det bara klaffa någorlunda för denna sexåring i loppet finns speed för att fälla många över upploppet. Till 9% är man en skräll jag betalar för.

Nämner även 7 Matadoren Eme som gjorde debut för Tomas Pettersson i den senaste starten och fullföljde bra bakom Coin Perdu. Formkurvan pekar uppåt och nu med ett lopp i kroppen bör prestationen vara ytterligare förbättrad till kvällens start.

Min Vinnare: 1 Honey Journey
Spets efter 500m: 1 Honey Journey
Skrällen: 12 Got To Dash
Ranking: A 1,10 B 12,7,8,11,3,2,13 C 4,6,5,9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto