DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs 3/8

3 Augusti 2021 - 10:10

V64 hämtar vi från Bollnäs denna tisdagskväll. Omgången kryddas av en jackpot på 3,5 Miljoner. Min lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll. 2 Miss Imperatrice i den tredje avdelningen.

V64-tips Bollnäs Tisdag 3/8
v64-1 1,3,7
v64-2 4,10
v64-3 2 Miss Imperatrice
v64-4 1,9,10
v64-5 3,5,7,9
v64-6 1,2,3,5,6,8,12

504 x 1kr = 504kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bollnäs Tisdag 3/8
DD-1 3,9
DD-2 1,2,8,12

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
7 Kissinger Boko är en intressant fyraåring som tagit stora kliv under året. Han vann från ledningen på V75 för tre starter sedan. För två starter sedan slutade man fyra i Finalen från dödens bakom Global Attention. Senast var man tillbaka på vinnarspåret igen när man vann säkert från ledningen. Kissinger Boko är stark och rejäl och skulle inte bli förvånad om kusk och tränare Robert Dunder väljer ett offensivt upplägg ikväll. Det finns med på kartan att man kan köra sig hela vägen till ledningen och då är man hästen att slå för övriga. Förstahäst.

1 Chestnut Bojje visade bra form senast när man gick bra efter galopp, klockan stannade på 12,3 sista 1900m. Ikväll är det något enklare emot jämfört med senast och Chestnut Bojje har fått ett spännande utgångsläge och även om de två raka galopperna på kontot oroar så ska man inte nonchaleras ikväll.

Nämner även 3 Hemisphere som äntligen fick visa sitt kunnande senast. Senast vann man överlägset från ledningen och med en formkurva som pekar uppåt och bra utgångsläge kan man inte blunda till låg procent ikväll.

Min Vinnare: 7 Kissinger Boko
Spets efter 500m: 7 Kissinger Boko
Skrällen: 3 Hemisphere
Ranking A: 7,1,3 B 6,2 C 5,4

V64-2 1640m auto
4 Solöns Allica har fina fartresurser för klassen. Detta fyraåriga sto har nu fått ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll. Hon serverades i comebacken ett snällt lopp, vilket bör innebära att formen är framflyttad en hel del tills ikväll. Solöns Allica är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Kort distans som ikväll ses även som en fördel för henne, Jorma Kontio känner hästen sedan tidigare och från ledningen ska segerchansen vara bra.

Nämner även 10 Global Bitcoin som duger bra i sammanhanget. Bakspår över kort distans är såklart inte optimalt, men löser det sig någorlunda med positionerna under vägen är detta en fyraåring som kan avsluta vasst. Nu med två lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och ska ses med vinstchans ikväll.

(Struken) 5 Norma Håleryd var inte som bäst senast, hon gav sig tidigt från ledningen då. Men grund kapaciteten är bra och ikväll får man Örjan Kihlström i vagnen för första gången vilket är spännande. Utgångsläget är bra och kan Norma Håleryd studsa tillbaka här och prestera som hon brukar utmanar man om segern här.

Min Vinnare: 4 Solöns Allica
Spets efter 500m: 4 Solöns Allica
Skrällen:
Ranking A: 4,10 B 5,3,9,2 C 6,7,11,8,1

V64-3 2140m auto
Ett treåringslopp för ston där många av hästarna inte hunnit med speciellt många starter.
Men vi hittar ändå Omgångens enda spik i denna avdelningen. 2 Miss Imperatrice har börjat tävlings karriären på bästa sätt med två raka segrar. I Tävlingsdebuten vann man från dödens via 11,5 sista 800m och i den senaste starten vann man efter att dragit på i jämnt tempo och segern blev enkel tillslut. Miss Imperatrice har hittills visat sig vara förnuftig bakom bilen och kan öppna bra. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Jag spikar.

Motbud
En annan som också jagar tredje raka segern i karriären är 6 Kashmir River. Även denna treåringen vann enkelt från ledningen i den senaste starten. Ikväll är det dock debut bakom startbilen, vilket gör att hon ikväll rankas som tvåa. Det troliga är även att Kashmir River kommer behöva göra jobbet utvändigt om min spik, vilket gör att hon hamnar precis utanför systemet ikväll.

Nämner även 4 Elsa Bols som inledde sin karriär lovande med två raka segrar. Därefter har hon inte riktigt fått det att fungera. Men inför ikväll har hon fått en kortare vila vilket gjort att Elsa Bols fått träna upp sig lite. Det kan komma att visa sig ge bra effekt för denna unga häst.

Min Vinnare: 2 Miss Imperatrice
Spets efter 500m: 2 Miss Imperatrice
Skrällen:
Ranking A: 4,10 B 5,3,9,2 C 6,7,11,8,1

V64-4 2640m volt
9 Final Whistle är en segervan fyraåring som har segrat i sex av sina elva starter i livet. Han har införskaffat sig hårdhet genom att testa på V75 och V86 under sommaren. Han har styrkan som sitt främsta vapen, vilket han visade för två starter sedan när han vann från ledningen över 3000m. I den senaste starten avgjorde man efter att fått fritt med 150m kvar till mål. Ikväll har man spår fyra på tillägg och löser det sig bara någorlunda med positionerna ska segerchansen vara bra pånytt.

10 Rio Alta Wine är bättre än vad resultatraden antyder. Fredrik Linder som tränar och kör vet att sin häst kan en hel del i grunden och även om femtespåret i volten inte är någon höjdare är detta en skräll man ska ha i åtanke om Final Whistle kommer bort på något sätt.

Nämner även 1 Bowling Orlando som ikväll har ett fint utgångsläge. Han trivs över distansen och är garanterad ett fint lopp ikväll. Bowling Orlando är den troliga ledaren av loppet och kommer sen leda länge. I den senaste starten gick man i mål med sparade krafter, krafter som kan komma väl till användning ikväll.

Min Vinnare: 9 Final Whistle
Spets efter 500m: 1 Bowling Orlando
Skrällen: 1 Bowling Orlando
Ranking A: 9 B 10,1,7,5 C 6,11,8,3,2,4

V64-5 1640m auto
3 Syoss är en individ som är kvick iväg från start och trivs i ledningen. I den senaste starten var man tvåa på V75 bakom Swagger. Ikväll är det comeback efter lite paus och har direkt fått perfekta förutsättningar. Från bricka tre är man den troliga ledaren av loppet och i den positionen är fortfarande åttaåringen obesegrad på Svensk mark på sina tre försök. Är inte avsaknaden av lopp i kroppen för stor är detta ett givet segerbud direkt.

5 Deede Star hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, då hängde man mest med från kön i ett V75-lopp. Deede Star är inte helt lätt att räkna på då han även tidigare packat ihop några gånger för tidigt. Men när Deede Star presterar på topp är han en häst med hög högsta nivå. Claes Sjöström känner hästen väl och har fin statistik bakom Deede Star, tillsammans har de segrat 4 av 8 starter.

Nämner även 9 Twinkle Face som är en av flera som kan få chansen om de två ovan kör för mycket emot varandra eller kommer bort på något sätt. Får Twinkle Face spara speeden tillslut kommer han passera många över upploppet. En skräll man inte ska nonchalera vid gardering.

Min Vinnare: 3 Syoss
Spets efter 500m: 3 Syoss
Skrällen: 9 Twinkle Face
Ranking A: 3,5 B 9,7,1,10,11,6 C 4,2,8

V64-6 2140m auto
2 Valle Hugo vann enkelt från ledningen i den senaste starten. Då mötte man enkelt motstånd, och Valle Hugo såg fin ut. Då var det första starten för Jens Kristian Brenne och nu med det loppet i kroppen ska det bli spännande att följa Valle Hugo ikväll mot tuffare motstånd. För två starter sedan avslutade han bra på norska V75 och ikväll är det Jorma Kontio i vagnen för första gången vilket känns spännande.

12 Månremus är en fin individ som ikväll fått ett tufft utgångsläge. För två starter sedan vann han enkelt via 23,2 sista 800m. Senast höll han positivt bakom duktige Tekno Viking. Löser det sig bara med positionerna från sitt tolfte spår är man med och utmanar om segern ikväll.

Skrällen är 8 Norrbo Odin som har ett bra fjolår bakom sig. I år har han ännu inte fått sätta nosen först över mållinjen men han har nu vuxit in i klassen och första års segern är inte långt borta. Stod för en bra avslutnign i spåren via 22,9 sista 800.

Min Vinnare: 2 Valle Hugo
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Norrbo Odin
Ranking A: 2,12 B 8,1,3,5,6 C 4,10,9,7,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming