V64 Tips Bollnäs 3/9

Publicerad på 3 Sep 2021 - 11:49

DrTrav

DrTrav

3 Sep 2021 - 11:49

V64 hämtar vi från Bollnäs denna fredagskväll. Omgången kryddas av en jackpot på 5,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll. 2 B.W.Bille i den femte avdelningen.
V64-tips Bollnäs Fredag 3/9
v64-1 1,7,9
v64-2 3,6,9,10
v64-3 1,4,9,11,13
v64-4 2,4,6
v64-5 2 B.W.Bille
v64-6 2,5,6,11
720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)
DD-tips Bollnäs Fredag 3/9
DD-1 2 B.W.Bille
DD-2 2,5,6,11
4 rader x 50kr = 200kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V64-1 1640m auto
7 Mcenroe är en fartfylld fyraåring som ännu inte är helt att lita på. Det har blivit två segrar på sina sju starter i livet, men det har också blivit fyra starter med galopp. I den senaste starten såg han fin ut i rygg på ledaren och galoppen med 900m kvar till mål berodde på att hästen inte fungerade på barfota balansen. Så det är inget Mcenroe ska lastas för. Vid segern för tre starter sedan hade han liknande uppgift som ikväll, då tog hand om ledningen och var sen överlägsen via 16,2 sista 1000m. Ikväll är man återigen den troliga ledaren av loppet och håller sig Mcenroe till rätt gångart ska segerchansen vara bra. Förstahäst.
9 A Diva I Am har visat att hon besitter bra fart och även om man inte var som bäst i den senaste starten ska hon inte nonchaleras vid gardering. Kapacitetsmässigt står hon sig bra i loppet och lever hon bara upp till sitt kunnande här kommer A Diva I Am kunna utmana om segern.

1 Vincenzo blir bättre och bättre för varje start. Ikväll har hon fått ett bra utgångsläge för att smyga med i loppet. Skulle det sen klaffa med positionerna och att luckan uppstår i tid kommer Vincenzo kunna avsluta bra.

Min Vinnare: 7 Mcenroe
Spets efter 500m: 7 Mcenroe
Skrällen: 9 A Diva I Am
Ranking A: 7 B 9,1,5,3,4 C 2,10,11,6,8
V64-2 2140m volt Monté
3 Victory Bank är en fyraåring som visat en del emellanåt men inte riktigt fått allt att stämma fullt ut. I den senaste starten fick han gå på i tredjespår redan varvet kvar och gjorde det sen bra via 14,8 sista 1000m och krigade till sig en andraplats. Montékvalet löste han på bra sätt och enligt ryttaren Jonathan Carre kommer hann vara förbättrad ytterligare tills ikväll. Med bara två hästar till på start är Victory Bank den troliga ledaren av loppet och skulle sen kusken Jonathan Carre få fuska bort en bit av loppet kommer man bli svårfångad för tilläggs hästarna. Förstahäst.

6 Madame Mim har lyft sig rejält sedan hon började tävla i monté. På de fyra senaste monté starterna har det blivit tre segrar och en andraplats. I den senaste starten gick man iväg till flera längders ledning direkt i loppet och var sen nära att hålla undan till seger. Ikväll blir uppgiften annorlunda då man har ett tillägg att plocka in, men utan strul längs vägen är man ett givet bud till segern trots allt.

Nämner även 10 Bonaparte som visats sig trivas bra i monté. På sina två senaste montéstarter har han en seger och end andraplats som facit. Ikväll är även utgångsläget intressant, med springspår på tillägg. Prickar ryttaren Lena Fritz starten kommer Bonaparte kunna sitta bra på det och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Victory Bank
Spets efter 500m: 3 Victory Bank
Skrällen:
Ranking A: 3 B 6,10,9,11,7 C 5,8,4,1,2

V64-3 1640m volt
1 Arja Oda har ikväll fått ett spännande utgångsläge. Hon har visat sig stabil på benen och är garanterad ett bra lopp här. Hon är den troliga ledaren nu när stallkamraten 2 agen Prima Vera blivit struken. Oavsett om man väljer att köra i den positionen eller om man släpper ordningen när tilläggs hästarna kommer så ska man ses som en segerkandidat i ett öppet lopp.

13 Sopranfaks besitter klart bäst kapacitet i loppet men står inför en tuff uppgift. Han ska plocka in dubbla tillägg över 1640m. Men han tål att göra en hel del grovjobb själv i loppen vilket lär behövas här, och utan strul längs vägen ska han tros 40m tillägg ses som en segerkandidat.

Nämner även 4 Moddjerva som i den senaste starten var brunstig och den prestationen är bara att glömma. Dessförinnan slutade hon tvåa näst senast när hon fick ge sig i striden från ledningen. Vid segern för tre starter sedan gick hon också i ledningen och segern blev tillslut säker. Givet streck i en öppen avdelning.
Min Vinnare: 1 Arja Oda
Spets efter 500m: 1 Arja Oda / 4 Moddjerva
Skrällen:
Ranking A: 1,13,4 B 9,11,12,5,6,7 C 8,3,10
V64-4 1640m auto
6 A Nunja Kid har på sina fyra starter i livet visat fina kvaliteter även om första segern uteblivit. A Nunja Kid har visat att han kan öppna kvickt och är både stark och snabb. För två starter sedan gjorde han det bra som tvåa, han visade fin inställning då. A Nunja Kid tål även att göra en del själv i loppet och ska ses som ett segerbud i loppet oavsett position. Har fått ett kortare uppehåll inför kvällens start vilket kan göra dessa unghästar gått. Står på tur för seger.

Framhåller även 2 Prince Amor som är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet. Han kommer till kvällens start med bra form och två raka segrar på kontot. Väl i ledningen över kort distans är man hästen att slå för övriga.

4 Adventure Ahead kommer med en färsk seger i bagaget. I den senaste starten avgjorde han på bra sätt via en bra avslutning. Till kvällens start bör man var ytterligare förbättrad och dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är intressant. Med ett bra utgångsläge kommer man få ett bra lopp och kommer återigen passera många den sista biten.

Min Vinnare: 6 A Nunja Kid
Spets efter 500m: 2 Prince Amor
Skrällen:
Ranking A: 6,2,4 B 12,5,1,3,9,8 C 7,11,10

V64-5 2140m volt
2 B.W.Bille är en fin fyraåring som var ute i Derbyt för två starter sedan och i den senaste starten blev det tyvärr galopp i segerstriden. Det var är bra prestation som försvann och formen är betydligt bättre än vad resultatraden antyder. Ikväll ser uppgiften lämplig ut på förhand även om hon visserligen möter äldre hästar. B.W.Bille besitter högre kapacitet än vad pengarna hon har på kontot och väl i ledningen ikväll kommer hon bli svårslagen. Jag är inne på att hon får revansch ikväll och jag spikar.

Motbud
14 Fräcke Prins kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, senast blev segern tillslut överlägsen när han bara gick undan från konkurrenterna över upploppet. Fräcke Prins besitter en bra styrka som kommer komma väl till användning ikväll. Utgångsläget är inte det bästa med bakspår på tillägg och det får inte strula allt för mycket härifrån för att man ska komma bort. Men med en liknande prestation som senast så är man främsta motbudet till min spik i loppet.

Nämner även 9 Sölvsveds Atlas som är stallkamrat med spiken B.W.Bille. Detta är en kvick individ som ikväll har ett spännande utgångsläge med springspår på tillägg. Prickar ksuken Mats E Djuse starten kommer man snabbt vara med i den främre träffen och fårn man dessutom spara speeden in till upploppet kommer man kunna avsluta rappt.

Min Vinnare: 2 B.W.Bille
Spets efter 500m: 2 B.W.Bille
Skrällen:
Ranking A: 2 B 14,9,6,10,1,3,11,15 C 12,13,4,5,7,8
V64-6 2140m auto
11 Teton Miss Annie är van att möta tufft motstånd och visade upp fina kvaliteter när hon vann för tre starter sedan. Då vann hon från ledningen via 09,9 sista 900m. I de två senaste starterna har prestationerna fortsatt varit bra men motståndet varit för tufft. Nu går hon ner lite i klass och ska trots ett tufft utgångsläge ses med bra segerchans. Körs av Linda Sedström ikväll.

2 Best In Show As gjorde debut för Jonna Iri i den senaste starten och gick ett helt okej via 14,2 sista 1000m på en regntung bana. Best In Show As bör gått framåt med det loppet i kroppen och är en individ som visat bra kapacitet för klassen tidigare. Han är kvick iväg från start och har fått ett perfekt utgångsläge. Best In Show As är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska sen segerchansen även vara bra. ÄR anmält barfota runt om och Jenny A Björk kör hästen för första gången.

Nämner även 6 Vanja som kan öppna kvickt och kan bli en faktor i spetskörningen. Detta är en tuff femåring som tål en hel grovjobb. Kim Moberg har kört hästen vid samtliga starter i livet vilket ska ses som en fördel i detta Damlopp där flera kuskar kör sina hästar för första gången. Ses som en given segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 11 Teton Miss Annie
Spets efter 500m: 2 Best In Show As
Skrällen: 2 Best In Show As
Ranking A: 11,2 B 6,5,3,7,4,12 C 9,10,8
Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto