DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Bollnäs Fredag 15/5

15 Maj 2020 - 12:33

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Bollnäs och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 7 Bythebook som har årsdebuten avklarad. Han hade då ett dåligt utgångsläge i ett Margaretalopp på Solvalla och han avslutade då bra från kön även om han aldrig hade något med segerstriden att göra så det slutade med en sjätteplats bakom Ultion Face som vann det loppet. Han har efter det varit förkyld och han har stått över lite meddelar Svante Båth.

Han är kvick iväg och i ett litet fält här tror jag att Erik Adielsson laddar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå till täten tror jag han blir svårstoppad här. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position om det skulle behövas. 

V64 Tips Bollnäs Fredag 15/5
V64-1 2,6,9,10
V64-2 7,11
V64-3 1,4,6,10,13
V64-4 6,9,12
V64-5 7 Bythebook
V64-6 1,3,6,8,10

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Bollnäs Fredag 15/5
DD1: 7 Bythebook
DD2: 1,3,6,8,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 1 i Meeting 3 - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Bol Brage har gjort tre starter i ny regi för Jan-Olov Persson. Näst senast kom den första segern för den nuvarande tränaren. Han satt då i tredje utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så drog han det längsta strået över upploppet. Gången efter det så satt han fast med en del sparade krafter. Mats E Djuse är en duktig kusk och lyckas han få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Jo Sefin kommer från en spetsseger. Hon är kvick iväg och även om nummer 4 Lill Brisa kan öppna bra så har hon bara två motståndare på startvolten här så tror jag att Tomas Pettersson som kör Jo Sefin sitter i spets i ett tidigt skede av loppet och då kan hon bli svår att plocka ner. Den korta distansen nu är ett plus så skulle hon få styra och ställa som hon vill i täten så kan det räcka långt.

9 Harry Växus har gott kunnande men har inte startat sedan september ifjol så formen nu är svårbedömd. Spår fem på tilläggsvolten går bra för honom och han är snabb ut från alla spår och kan Jan-Olov Persson hitta en vettig position innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet.

10 Guli Major är härdad mot tufft motstånd. Han gjorde en start efter ett antal månaders frånvaro på Bergsåker i mars men då hade han ingen lyckad dag och slutade oplacerad i ett V75 lopp som vanns av Fylking. Han är bra igång för dagen och kommer vara klart bättre nu meddelar man från stallet. Springspåret kan han väl knappast dra någon större fördel av och dessutom är det debut över kort distans men löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med den sista biten.

Min Vinnare: 6 Bol Brage
Spets efter 500m: 2 Jo Sefin
Skrällen: 7 Torpa Pål
Ranking: A 6,2 B 9,10,5,4,7,3,13,8 C 12,11,14,15

V64-2
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Mission Beach har gjort fem starter för Thomas Lönn. Hon inledde starkt med två vinster och en andraplats på de tre första starterna men efter det har det blivit två raka galoppmisslyckanden. Magnus A Djuse som kör nu igen har lyckats väl med henne tidigare och hon är kvick iväg så kommer hon till ledningen smärtfritt så är det hästen att slå. Blir det inte ledningen så kanske hon kan ramla ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in och kan hon bli farlig den sista biten.

11 Iceland Falls travade i ledningen senast och försvarade sig duktigt men kunde inte stå emot en bra avslutande Titania R.L. så det slutade med en andraplats. Från det här utgångsläget så kan hon hon inte utnyttja sin startsnabbhet fast hon har spurtat fort från kön tidigare och får hon lite draghjälp under slutvarvet innan hon spelar ut speeden så kan hon blanda sig i segerstriden.

I övrigt kan nummer 2 Ella Victorystone som tog karriärens hittills enda seger över lång distans från ledningen för fyra starter sedan vara tänkbar. Hon har varit ute mot tufft motstånd på V75 spelet på sistone där hon har skaffat sig nyttig hårdhet. Hon räckte inte till från ledningen i den senaste starten men har ett fint utgångsläge här och skulle tipsettan göra bort sig så kan det vara hon som sitter i ledningen här och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Mission Beach
Spets efter 500m: 7 Mission Beach
Skrällen: 2 Ella Victorystone
Ranking: A 7,11 B 2,8,6,4,5 C 3,10,1,9,12

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Husar Norrgård har visat god form på sistone. Näst senast höll han farten bra som trea i ett lopp som vanns av Vanja. Det följde han upp med en seger. Då travade han en del av loppet i vinnarhålet innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och då plockade han sedan ner sitt motstånd på ett bra vis och vann sedan i ohotad stil. Kan Kajsa Frick servera honom en fin resa så kan det vara läge för en ny fullträff.

13 Cobbys Yourah plockade karriärens första seger i den senaste starten. Han tog då hand om ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Här är utgångsläget inte det bästa med många hästar att runda men kan Ulf Ohlsson hitta en vettig position innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet.

1 G.K.Aiowaz har på sex starter i karriären galopperat i fem av dessa. Han felade mitt i loppet senast och kanske var det den krävande banan som inte passade då. Han gjorde det bra när han tog sin första seger från dödens näst senast. Kan han hålla sig till rätt gångart nu så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Livi Nationality har gjort det bra en längre tid och senast fick han full utdelning när han segrade trots en kortare galopp i starten. Han är mer stark än snabb så kan Björn Persson som kör hästen få till en bra styrning och om han kan hålla ihop aktionen så kan han bli att räkna med.

10 Unsafe Investment har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Senast var han ute över sprinterdistans men han fullföljde väl även om han var långt bakom som trea i ett lopp som vanns av Glide Devie. Nu är det medeldistans och det passar honom bättre och nu har han springspår fast han är ingen blixt iväg men kommer han ner i en hygglig position så kan vara med och tampas om en framskjuten placering här. Barfota bak nu får ses som ett plus.

Min Vinnare: 4 Husar Norrgård
Spets efter 500m: 1 G.K.Aiowaz
Skrällen: 10 Unsafe Investment
Ranking: A 4 B 13,1,6,10,8,3,7,5 C 11,2,9,12,14,15

V64-4
Ett Kallblodslopp - Sleipner Bollnäs Månadstäcke över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Månbest A.M. var duktig i sin årsdebut senast. Han spurtade då starkt från kön som tvåa bakom Moddson som tog sjunde raka segern på lika många starter. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Med en liknade avslutning som senast så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

9 Moi Edel har inte startat på några månader och det var ett tag sedan den senaste segern togs så formen nu är oviss. Nu kommer Öystein Tjomslands häst ut i första starten på svensk mark och kan Tom Erik Solberg som sitter upp bakom hästen här få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

12 Klack Pansar var ute över tre varv senast och gjorde det bra. Han travade i ledningen och fick en del press men han höll ändå positivt som tvåa bakom G.G.Ojjdo som drog det längsta strået. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb ute i spåren under slutrundan så han kan vara med och göra upp om segern här. Barfota bak nu är en intressant förändring.

Min Vinnare: 6 Månbest A.M.
Spets efter 500m: 1 Sopranfaks
Skrällen: 4 Drängens Pöjk
Ranking: A 6,9,12 B 14,10,1,4,11,2,7 C 3,15,13,5,8

V64-5
Anders Kilströms Minne, Försök 4 - Norrlands Grandprix Försök - Fyraåringslopp över 2640 meter. Jag har spikat nummer 7 Bythebook som har årsdebuten avklarad. Han hade då ett dåligt utgångsläge i ett Margaretalopp på Solvalla och han avslutade då bra från kön även om han aldrig hade något med segerstriden att göra så det slutade med en sjätteplats bakom Ultion Face som vann det loppet. Han har efter det varit förkyld och han har stått över lite meddelar Svante Båth.

Han är kvick iväg och i ett litet fält här tror jag att Erik Adielsson laddar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå till täten tror jag han blir svårstoppad här. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position om det skulle behövas.

Vid gardering kan nummer 5 Summit In Sight som är en jänkare som kommer ut i ny regi för Daniel Redén här vara tänkbar. Han har bara tränat i sanden och har ingen toppform direkt fast men har goda förhoppningar på honom i framtiden och kan han få en fin resa i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Arnie Express blev fast med sparade krafter i ett Margaretalopp som vanns av Hail Mary senast. Gången innan det travade han i ledningen och såg ut att gå mot segern men Tabasco C.D. kom med en visslande avslutning och slog av honom på linjen. Han är startsnabb och kommer Janne Korpi till ledningen här så kanske han kör i den positionen och då kan han leda loppet länge men jag tror ändå han får svårt att stå emot min spik.

Min Vinnare: 7 Bythebook
Spets efter 500m: 7 Bythebook
Skrällen: 1 Mr Alabama
Ranking: A 7 B 5,4,1 C 6,2,3

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Empire Garbo gjorde det bra som tvåa bakom Zinco Jet på Dannero näst senast. Gången efter det tryckte han till och fick ta över ledningen i den andra svängen och från den positionen så höll han sedan godkänt även om han tröttnade på upploppet och kom i mål först som fyra bakom Valley Brodde som vann det loppet. Kort distans ser jag som en fördel och kan Erik Adielsson få till en bra styrning så kan han vara med och göra upp om segern här.

1 Adi Gallia har inte fungerat och har galopperat i de båda senaste starterna. Hon är startsnabb och trivs bra i ledningen så kan hon hålla ihop aktionen här så tror jag att Nicklas Westerholm som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

3 Corroded har inte fått någon vidare utdelning men han är bättre än raden. Senast så hade han ett dåligt utgångsläge så han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Falcon Am. Bättre läge nu och det är inte omöjligt att han kan trycka sig till ledningen här men blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

8 Flaming Ace Sisu får dras med dåliga lägen hela tiden. Hon är härdad mot tufft motstånd och har ett nyttigt lopp i kroppen så hon kan vara förbättrad till den här starten. Kan Peter G Norman slinka ner i en hygglig position innan attacken sätts in så har hon en härlig spurt att tillgå och då kan hon ställa till med en överraskning.

10 Up To Me gick en vass avslutning till seger för tre starter sedan. Kan hon få gå med i en vettig rygg och om hon får spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir överpace på loppet. Mika Forss som kör hästen har kört henne vid ett tillfälle tidigare och då vann hon just i Bollnäs över den korta distansen precis som gäller nu.

Min Vinnare: 6 Empire Garbo
Spets efter 500m: 1 Adi Gallia
Skrällen: 8 Flaming Ace Sisu
Ranking: A 6,1,3 B 8,10,7,4,11,9 C 2,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming